Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar merhaba herkese 54 kilodan 45 kiloya dusmek icin gecen sali diyete basladim haftaya sali tartilmayi dusunuyorum ama suan bilemiyorum ne haldeyim

Hunharca yemek yiyen saat mekan dinlemeyen cips dondurma ekmek tozunu attiran biriyim normalde. Buna son verdim. Gunde sadece 2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum o da sadece kahvaltida.

Seker ve tuzu kestim.

Gec kalkiyorum 11 12 gibi kahvaltimi peynir zeytin bol salatalik domates ve 2 dilim tb ekmegiyle yapiyorum. Yaninda sekersiz kiraz sapli cay ya da normal cay iciyorum.

Arada ya bir elma ya da bir tabak cilek ya da bir kase nesfit yiyorum.

Aksam yemegi icin de yaninda bol salata yahut bol cacikli ekmeksiz yemek yiyorum bir tabak. Ama kizartma vs gibi agir kalorili yemekler degil. Ya sebze yemegi ya izgara balik haslanmis tavuk falan boyle seyler.

En gec 6 gibi yemek isi bitiyor. Ama ben arada aciktikca kuru kayisi incir vs ve cacik yiyorum.

Gunde en az 1 litre en cok 2 litre su iciyorum.

Onerileriniz var mi sizce nasil gidiyor?

Hoşgeldin canım
Yemek işini 5 de bitir.
Şeker tüketiyorsan tamamen kes.
Bende 52 den 49 a düşmek için uğraşıyorum.son kilolar zor gidiyor malesef

Boyın kaç ?

Ya saat 5 cok erken olmaz mi ben gece 2 civari uyuyorum o saate kadar cok acikmam mi? 5 te bitirsem yeme isini ama arada cacik yesem oyle olur mu peki?

Boyum 1.52

5 de son yemeğini abartısız yersin.9 gibi 1 veya 2 barsak cacık içersin o zaman. Bende gec yatıyorum 2 yi buluyor cogu zaman.açlık basladıgı an kendını doyurmaya calısma. Açken vücut depodaki yağlardan yakar

Birde yatmadan yoğurt kürünü öneririm.gece sen uyurken gündüz yediklerini eritiyor kılo almıyorsun dahada veriyorsun

Cok tesekkur ederim oneriler icin yogurt kuru dediginiz yogurdun icine pul biber dokup yemek mi?

Evet canm. 2 kaşık yoğurt yarım kaşık pulbiber ve yarım limon suyu..
Bu arada evlimisin yaşın kaç ?
Buraya menülerini yazarsan motive olursun. Mutlaka sporda yap
Cok sag ol , ben bekarim 22 yasindayim. Yazarim menulerimi buraya. Yarim saat bacak kalca calistiran alet var evde onu yapiyorum aksamlari da yuruyuse cikiyorum ama o aletle yarim saat de aksam yapicam artik. Sen kac yasindasin kac kilo vermeye calisiyorsun?

İp atlayabilirsin evde. Hem zaman kazanırsın.
Ben 23 yaşındaym evliyim 2 bebeğim var şükür
Suan 52 im. Hedefim 49. boy 1.64

Son kilolar oldugu için zor gidiyor. Nede olsa zayıfladım deyip bazen kaçamak yapıyorum

Helal olsun ya 2 dogum sonrasi bu kiloda cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…