- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Yine de çok iyi tebrik ederim darısı başımaEmzirdiğim için sıkı diyet yapmadm canım. 7 ayda verdim
Seninde fazla bi kılon yok ki. Tabi kendını nasl iyi hissedeceksen oyle yapYine de çok iyi tebrik ederim darısı başıma
Ben hep 45 kilo civariydim en cok 48 oldum onu da birden verdim 42 oldum falan. 10 aydir eve kapandigimdan beri hep yiyorum ve 45 ten 54 e ciktim. Boyum cok kisa oldugu icin cok belli oluyor eski kiloma kavusmak istiyorum.Seninde fazla bi kılon yok ki. Tabi kendını nasl iyi hissedeceksen oyle yap
Ben hep 45 kilo civariydim en cok 48 oldum onu da birden verdim 42 oldum falan. 10 aydir eve kapandigimdan beri hep yiyorum ve 45 ten 54 e ciktim. Boyum cok kisa oldugu icin cok belli oluyor eski kiloma kavusmak istiyorum.
Yesil cay ve kiraz sapli cay iciyorum:) Bildigin liptonunkilerden falan. Esas yesilcay bana cok aci geliyor yaBoyun çok kısa değil canm hem çok tatlı oluyor çıtı pıtı olunca. 9 kg 2 ayda verirsın tahminim. Tabş abur cuburu sakın yeme
Yeşilçay iç
Yesil cay ve kiraz sapli cay iciyorum:) Bildigin liptonunkilerden falan. Esas yesilcay bana cok aci geliyor ya
Abur cubur cok seviyorum ama bir haftadir agzima surmedim canim tatli istedikce kuru kayisi yaban mersini falan atistiriyorum:) insallah canim yaza fit gireyim kiyafetlerim olmuyor artik
Çok acıktım hemen uyuyayım bari belki geçer
Yok sekeri ve turevlerini agzima surmuyorum:) evet sallama cay iciyorum canimİnşallah basarırsın
Yeşilçay sallama olanlarsan denednmı alısırsın bı muddet sonra. Ben arrk normal çay gıbı içiyorum :)
Şeker kullanmıyorsun dimi çaylarında
Yok sekeri ve turevlerini agzima surmuyorum:) evet sallama cay iciyorum canim
Olur canim yarimdan itibaren yazmaya baslarimÖzellikle protein ağırlıklı beslen. Öğünlerini buraya yazarsan iyi veya kötü yorum yaparız :)
Ben yatıyorım iyi geceler canmOlur canim yarimdan itibaren yazmaya baslarim
Cok tesekkurler sana da iyi geceler canimBen yatıyorım iyi geceler canm
ayy geçmiş olsun canım...Allah cezasını versin o hırsızların....Kizlarrr slm sizi cokozledim istanbulda tlfonumu caldirdim o yuzden goremedim hicbiseyi gecmisi de okuyamadim esimin tlfonumdn griorum diyey istanbulda zordu ama 600 gram yag almisim kalani odem ins bu hafta atarim tlfonum bikac gune gelir kizlar ins o zaman dha sik yazarim
valla lise sona kadar ben de sadece kokusunu severdim ama arkadaşımın babası zorla alıp denemezsen çok pişman olursun dene beğenmezsen ben sana ne istiyorsan onu alırım dedi..kokoreççi de çok ünlü bi yerdi..bir yedim bir daha da bırakamadımKokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamam
Kesinliklecanım .birlikte yaparız burda
supperrrEki Görüntüle 1986927 buda öğlen yemeğim sabah nesfit
Akşam nesfit meyveli
1 avuç leblebi
Çağla
Çilek
Erik
Toplamda 700 kalori
sağol bebeemm...dikkat ediyom etmem miiiisersum cum dönüşün muhteşem oldu kıs beline dikkat et
Seylanin Gunlugu allah kabul etsin canım kokoreçi kiim sevmezki
@demirleke cicilerini güle güle kullan canım
@aaadddaaa geçmiş olsun kuzum yaaa istanbul çok tehlikeli aman size bbişey ollmasın
aman ucuz atlatmışsınız havalar çok tehlikeli..tam salgın zamanıhahahah. yani ben de geri geri gidiyorum mutfak kapısından .
hemen uyudum sayılır.
10 buçuk gibi yatmaya niyetlendim.
ortanca çocuk titriyordu. üşüyordu.
üstünü açmış uyumuş . dün dışarıda futbol oynamışlar. ki hava burda buz gibiydi dün
orada üşümüş sanırsam.
örttüm üstünü iyice.
sardım sarmaladım.
ateşi yoktu. ama çıkacak diye düşündüm ateş düşürücü verdim.
gece sık sık üstlerini kontrole gidiyorum. çok açıyorlar çünkü.
sabaha kaltığında bi şeyi yoktu.
nasıl olduğunu sordum. iyiyim dedi. bi yerin ağrıyor mu dedim. hayır dedi. çok şükür .
canım hafta sonu boş buralar biliyorsun herkes gezmelerdehepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
ohh yeşillikler miss..ayrıca aman dikkat et geçmiş olsun..bahcemdeki nane maydanoz büyümüş hergün bir deste topluyorum aksama kadar her yemeğin yanına yiyorum et çok yedim yumurta bol limonla çok rüzgar var kaç gündür bogazim kötü olmuş
Ayy harf hatası yapmışım başkasına gitmiş mesajhemen sildim
Iyiyim canım 2 gündür birşeyler yemeye başladım ama yarın tekrar gidicem dişçiye yine çekim yapar kesin. Gerçekten yemeyerek kilo verilmiyor yaa düzensiz olunca 1 haftadır sadece çorba ictim vücudum ödem yapti hemen.
Bu aralar hiç tartilmadim canım yürüyüş de yapamiyorum disin üstüne bide regl oldum regl olunca da yürüyüş yapılmıyor yarın biter herhalde tekrar başlarım.
ahhh ahh benimde..gerçi hafta sonu babamları götürünce azcık açıldım ama gene de ihtiyacım var şöyle işe gitme stresi yaşamadan..Canım sıkkın bu aralar tatile ihtiyacım var kafa dinleyecek cinsten ahhh nerdee
hemen bozuluyor yawww..evde lor bitti. almam lazım .
eşim geçen taze lor getirdi ama baya kötü olmuştu. geri götürcekti bugün . işin kötü tarafı taze lor yiyceğim için çok mutlu olmuştum. tadı acıydı. taze lor bi kaç gün dayanıyor . 2-3 güne tüketmek gerekiyor
kupanı da yesinlerrr
bişey yedin mi canım gece ayran veya süt icseydin.ben de dün 1000 kalori altı almışım kaba taslak hesapladimÇok acıktım hemen uyuyayım bari belki geçer
selam canlarım...sersum gene nöbetlerde...bugünden sonra 1 mayısa kadar evdeyim şükür..
sabah 08:00
çavdar ekmeğinden tost
öğlen 12:00
orman kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
akşam 17:30
yarım lahmacun
tavuk şiş dürüm(yarısını yedim)
ayran
kalan yarım dürümü de 24:30 da yedim yanında ayran...malum gece 4 e kadar ayaktayım..bu nöbetler beni mahfediyor..gerçi hep yakıyorum ama..gene de kendimi şiş hissediyorum..
Süt içecektim ama içemeden yattım canımbişey yedin mi canım gece ayran veya süt icseydin.ben de dün 1000 kalori altı almışım kaba taslak hesapladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?