Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seninde fazla bi kılon yok ki. Tabi kendını nasl iyi hissedeceksen oyle yap
Ben hep 45 kilo civariydim en cok 48 oldum onu da birden verdim 42 oldum falan. 10 aydir eve kapandigimdan beri hep yiyorum ve 45 ten 54 e ciktim. Boyum cok kisa oldugu icin cok belli oluyor eski kiloma kavusmak istiyorum.

Ben hep 45 kilo civariydim en cok 48 oldum onu da birden verdim 42 oldum falan. 10 aydir eve kapandigimdan beri hep yiyorum ve 45 ten 54 e ciktim. Boyum cok kisa oldugu icin cok belli oluyor eski kiloma kavusmak istiyorum.

Boyun çok kısa değil canm hem çok tatlı oluyor çıtı pıtı olunca. 9 kg 2 ayda verirsın tahminim. Tabş abur cuburu sakın yeme

Yeşilçay iç

Boyun çok kısa değil canm hem çok tatlı oluyor çıtı pıtı olunca. 9 kg 2 ayda verirsın tahminim. Tabş abur cuburu sakın yeme

Yeşilçay iç
Yesil cay ve kiraz sapli cay iciyorum:) Bildigin liptonunkilerden falan. Esas yesilcay bana cok aci geliyor ya
Abur cubur cok seviyorum ama bir haftadir agzima surmedim canim tatli istedikce kuru kayisi yaban mersini falan atistiriyorum:) insallah canim yaza fit gireyim kiyafetlerim olmuyor artik

İnşallah basarırsın
Yeşilçay sallama olanlarsan denednmı alısırsın bı muddet sonra. Ben arrk normal çay gıbı içiyorum :)
Şeker kullanmıyorsun dimi çaylarında

İnşallah basarırsın
Yeşilçay sallama olanlarsan denednmı alısırsın bı muddet sonra. Ben arrk normal çay gıbı içiyorum :)
Şeker kullanmıyorsun dimi çaylarında
Yok sekeri ve turevlerini agzima surmuyorum:) evet sallama cay iciyorum canim

ayy geçmiş olsun canım...Allah cezasını versin o hırsızların....
Kokoreç kokusu çok harika .ama iş yemeye gelince mümkün değil ağzıma sokamam
valla lise sona kadar ben de sadece kokusunu severdim ama arkadaşımın babası zorla alıp denemezsen çok pişman olursun dene beğenmezsen ben sana ne istiyorsan onu alırım dedi..kokoreççi de çok ünlü bi yerdi..bir yedim bir daha da bırakamadım

Kesinliklecanım .birlikte yaparız burda

Eki Görüntüle 1986927 buda öğlen yemeğim sabah nesfit
Akşam nesfit meyveli
1 avuç leblebi
Çağla
Çilek
Erik
Toplamda 700 kalori
supperrr

sağol bebeemm...dikkat ediyom etmem miiii
aman ucuz atlatmışsınız havalar çok tehlikeli..tam salgın zamanı
hepinize günaydın kızlar üç gündür yoktum fark eden de olmamış ya.
umarım hepiniz iyisinizdir hafta sonu yeşillik ve bol protenli beslendim.
canım hafta sonu boş buralar biliyorsun herkes gezmelerde

bahcemdeki nane maydanoz büyümüş hergün bir deste topluyorum aksama kadar her yemeğin yanına yiyorum et çok yedim yumurta bol limonla çok rüzgar var kaç gündür bogazim kötü olmuş
ohh yeşillikler miss..ayrıca aman dikkat et geçmiş olsun..
harf hatası tehlikeli olabilir..
Canım sıkkın bu aralar tatile ihtiyacım var kafa dinleyecek cinsten ahhh nerdee
ahhh ahh benimde..gerçi hafta sonu babamları götürünce azcık açıldım ama gene de ihtiyacım var şöyle işe gitme stresi yaşamadan..
hemen bozuluyor yawww..

Eki Görüntüle 1987162
Karanfilli yaseminli yeşilçay zamanı. İçine bir çay kaşı bal koydum
kupanı da yesinlerrr

selam canlarım...sersum gene nöbetlerde...bugünden sonra 1 mayısa kadar evdeyim şükür..
sabah 08:00

çavdar ekmeğinden tost

öğlen 12:00

orman kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

akşam 17:30

yarım lahmacun
tavuk şiş dürüm(yarısını yedim)
ayran

kalan yarım dürümü de 24:30 da yedim yanında ayran...malum gece 4 e kadar ayaktayım..bu nöbetler beni mahfediyor..gerçi hep yakıyorum ama..gene de kendimi şiş hissediyorum..

sersum canım teşekkür ederim. Kupamı Antalya'da şelalenin oralardan hediyelikler alıyordum dükkanın sahibi hanımefendi hediye etti bana. O kadar samimi ilgilendiki bizimle bundan sonra her yaz mutlaka oraya uğramadan dönmem artık.
Akşam yemeğinde eşim dolmadığı için kahvaltı yaptık yine. Bizim çocukların en sevdiği şey kahvaltı. Sonrasında 1 saat yürüdüm.
Bugünde 1000 kalorinin altında bitti çok şükür.

Güzelmiş menün afiyet olsun canım. Nöbettesin sonucta aç aç nasıl çalısacaksın, işinde verimli olman için beslenmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…