Hmmm Bati Karadeniz benim seyahat listemde ama daha olmadi. bende cok istiyorum. ozellikle esim gorsun istiyorum. en son 25 sene once gitmistim.
Ohh afiyet olsun.
bende dun aksamdan kalan sarma ve dolmalari getirdim oglen olsada yesem cok aciktim.
süper bir haber, tebriklerrrrBir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur
Bir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur
Darısı başına canım yeni bir kot almaktan kurtuldum hoş alıcam ama olsun yeni bir kot almış gibi oldum çok giyememiştimsüper bir haber, tebriklerrrr
ben de dün, yıllardır duran çok sevdiğim kotumu düşünüyordum. bi gün giricem onun içine diyordum. darısı başıma olsun aminnnn.
İnşallah canım darısı sana da olsunne mutluuu inşaallah hepimiz o girmek istediğimiz kıyafetlere rahat gireririz :)
oy oy lahmacun , kebap . götürmüşsünselam canlarım...sersum gene nöbetlerde...bugünden sonra 1 mayısa kadar evdeyim şükür..
sabah 08:00
çavdar ekmeğinden tost
öğlen 12:00
orman kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
akşam 17:30
yarım lahmacun
tavuk şiş dürüm(yarısını yedim)
ayran
kalan yarım dürümü de 24:30 da yedim yanında ayran...malum gece 4 e kadar ayaktayım..bu nöbetler beni mahfediyor..gerçi hep yakıyorum ama..gene de kendimi şiş hissediyorum..
ah ah o rondoyu da yemeseydin var ya 400 -500 verirdin .Sabah 9:30
Soğan lor kavurması
Yoğurt
Ara
Menengiç kahvesi
Öğlen 13:00
1 paket rondo
Akşam 14:00
Yulaflı yopurt
Başkada yemicem
göğüss. göğüs nirde?Kızlar ilk defa vucut ölçümü yaptm.
Bel 65
Göbek 75
Kalça 89
hoş geldin.Kizlar merhaba herkese 54 kilodan 45 kiloya dusmek icin gecen sali diyete basladim haftaya sali tartilmayi dusunuyorum ama suan bilemiyorum ne haldeyim
Hunharca yemek yiyen saat mekan dinlemeyen cips dondurma ekmek tozunu attiran biriyim normalde. Buna son verdim. Gunde sadece 2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum o da sadece kahvaltida.
Seker ve tuzu kestim.
Gec kalkiyorum 11 12 gibi kahvaltimi peynir zeytin bol salatalik domates ve 2 dilim tb ekmegiyle yapiyorum. Yaninda sekersiz kiraz sapli cay ya da normal cay iciyorum.
Arada ya bir elma ya da bir tabak cilek ya da bir kase nesfit yiyorum.
Aksam yemegi icin de yaninda bol salata yahut bol cacikli ekmeksiz yemek yiyorum bir tabak. Ama kizartma vs gibi agir kalorili yemekler degil. Ya sebze yemegi ya izgara balik haslanmis tavuk falan boyle seyler.
En gec 6 gibi yemek isi bitiyor. Ama ben arada aciktikca kuru kayisi incir vs ve cacik yiyorum.
Gunde en az 1 litre en cok 2 litre su iciyorum.
Onerileriniz var mi sizce nasil gidiyor?
iyi eğlenirsiniz inşallah .Kahvaltı time..
2 yumurta, çeri domates, salatalık ve süzme peynir.
Akşam a arkadaşıma gidicem ve orda kalıcam. Okullar tatil çocuklarla durucam.
Bende 2 onda 2 4 çocuk :)
Teog a girecek çocuklara başarılar.
zeze mesajını göremedim . girmediğin bi kıyafetin içine girdin sanıyorum . tebrik ederim.İnşallah canım darısı sana da olsun
Aynen canım eski kotumun içine girince çok mutlu oldum 450 ml nohut çok değil mi etli ise 700 800 kalori yapar nerdeysezeze mesajını göremedim . girmediğin bi kıyafetin içine girdin sanıyorum . tebrik ederim.
amin diyetdaşımne mutluuu inşaallah hepimiz o girmek istediğimiz kıyafetlere rahat gireririz :)
oy oy lahmacun , kebap . götürmüşsün
ah ah o rondoyu da yemeseydin var ya 400 -500 verirdin .
göğüss. göğüs nirde?
sen 23 yaşındasın 2 çocuk mu var . kaç yaşındalar .
hoş geldin.
çok bi kilon yok .
ama bence ilk hedefin 52 olsun . sonra 2 kilo daha vermeyi hedef koy kendine. hatta 3 kilo bile olur . 49 kilo mesela.
Sabah ki kaç kalori canmsabah kahvaltım.
350 ml tam yağlı sütün içine 3 çay kaşığı türk kahve attım . malesef yetişemedim içmeye . arabada içtim. 10 dk içinde.
öğlen 450 ml . nohut yemeği.
akşama bilmiyorum .
Biz hep buradayız desteğe hazırız canım bugünün özelliği ne canımkızlar bugün işler dağ gibi yığılsa, ofiste yangın çıksa, dünya yansa gene burdayım.
burda olmazsam motivasyonum çok düşüyor.
bugünlerde size her zamankinden çok ihtiyacım var
canım olmuş artık .eve alma öyle şeyler en iyisi . bulundurma.Yemeseydm kske
Buyuk 3 kucuk 1.5 yaanda canm
sabahki 200 kalori kadar ancak.Sabah ki kaç kalori canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?