Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hmmm Bati Karadeniz benim seyahat listemde ama daha olmadi. bende cok istiyorum. ozellikle esim gorsun istiyorum. en son 25 sene once gitmistim.

Ohh afiyet olsun.
bende dun aksamdan kalan sarma ve dolmalari getirdim oglen olsada yesem cok aciktim.

inşaallah gidersiniz canım bu arada kaç yaşındasın merak ettim

Bir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur
süper bir haber, tebriklerrrr

ben de dün, yıllardır duran çok sevdiğim kotumu düşünüyordum. bi gün giricem onun içine diyordum. darısı başıma olsun aminnnn.

Bir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur

ne mutluuu inşaallah hepimiz o girmek istediğimiz kıyafetlere rahat gireririz :)

süper bir haber, tebriklerrrr

ben de dün, yıllardır duran çok sevdiğim kotumu düşünüyordum. bi gün giricem onun içine diyordum. darısı başıma olsun aminnnn.
Darısı başına canım yeni bir kot almaktan kurtuldum hoş alıcam ama olsun yeni bir kot almış gibi oldum çok giyememiştim

oy oy lahmacun , kebap . götürmüşsün
Sabah 9:30
Soğan lor kavurması
Yoğurt

Ara
Menengiç kahvesi

Öğlen 13:00
1 paket rondo

Akşam 14:00
Yulaflı yopurt

Başkada yemicem
ah ah o rondoyu da yemeseydin var ya 400 -500 verirdin .
Kızlar ilk defa vucut ölçümü yaptm.
Bel 65
Göbek 75
Kalça 89
göğüss. göğüs nirde?

sen 23 yaşındasın 2 çocuk mu var . kaç yaşındalar .

hoş geldin.
çok bi kilon yok .
ama bence ilk hedefin 52 olsun . sonra 2 kilo daha vermeyi hedef koy kendine. hatta 3 kilo bile olur . 49 kilo mesela.

Kahvaltı time..
2 yumurta, çeri domates, salatalık ve süzme peynir.
Akşam a arkadaşıma gidicem ve orda kalıcam. Okullar tatil çocuklarla durucam.
Bende 2 onda 2 4 çocuk :)
Teog a girecek çocuklara başarılar.
iyi eğlenirsiniz inşallah .
teog a girecek öğrencilere aynı dilekleri bulunuyorum. benim yok teogluk cocuğum.

Yemeseydm kske

Buyuk 3 kucuk 1.5 yaanda canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…