kızlar bugün işler dağ gibi yığılsa, ofiste yangın çıksa, dünya yansa gene burdayım.
burda olmazsam motivasyonum çok düşüyor.
bugünlerde size her zamankinden çok ihtiyacım var
oy oy lahmacun , kebap . götürmüşsün
ah ah o rondoyu da yemeseydin var ya 400 -500 verirdin .
göğüss. göğüs nirde?
sen 23 yaşındasın 2 çocuk mu var . kaç yaşındalar .
hoş geldin.
çok bi kilon yok .
ama bence ilk hedefin 52 olsun . sonra 2 kilo daha vermeyi hedef koy kendine. hatta 3 kilo bile olur . 49 kilo mesela.[/QUOTE
canım olmuş artık .eve alma öyle şeyler en iyisi . bulundurma.
sabahki 200 kalori kadar ancak.
öğlenki de 350 kalori olacak.
toplam 550 kalori alacağım nasipse.
Aksamla 200 le kapat canm. Ben öğlen yemicem akşamı 300 le kapatcem
teşekkür ederim canımBiz hep buradayız desteğe hazırız canım bugünün özelliği ne canım
Ah ahh ben de tükendim bu tükenmişlik sendromu çıkınca gülüp geçmiştim hakikaten varmışteşekkür ederim canım
bugünlerde yüreğimin tükendiğini hissediyorum, yoruldum.
canım ofiste pazarlama finans. müşteriler, dosyalar, evraklar arasında boğulurken bir de saçma sapan çalışma arkadaşları hiç iyi gelmiyor. işler zaten çok yoğun (çok şükür bin şükür tabi de), bugünlerde de yaz tatili izinleri başladı, kışa kadar tam kadro olamayız artık.canım benim . moralini yüksek tut. işlerinde kolaylıklar dilerim .ne iş yapıyorsun . muhasebe mi. bi tek sen misin . neden bu kadar çok işin.
kızlar bugün işler dağ gibi yığılsa, ofiste yangın çıksa, dünya yansa gene burdayım.
burda olmazsam motivasyonum çok düşüyor.
bugünlerde size her zamankinden çok ihtiyacım var
Ah ahh ben de tükendim bu tükenmişlik sendromu çıkınca gülüp geçmiştim hakikaten varmış
Canım sen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin şahsım adına dinlerim eminim kızlar için de öyledir baymazsın korkma içine atınca daha kötü oluyor anlatmak lazım ben de sen gibiyim anneme anlatamıyorum üzülür diye çok yakın arkadaşlarıma anlatıyorum rahatlıyorum onu da yapmayınca kalbime vuruyor geçen kardiyolojiye gittim adam bişeyin yok psikolojik olabilir anksiyete bozukluğu olabilir dedi ben de yok artık falan dedim ama olabiliraah ah ben ciddi manada kötüleşiyorum artık ama içime atıyorum. burada dert anlatıp sizi baymak da istemiyorum. arkadaşlarıma aileme dert anlatıp onları sıkmak da istemiyorum.
içime atan tarafım internette de ağır basıyor.
canım ofiste pazarlama finans. müşteriler, dosyalar, evraklar arasında boğulurken bir de saçma sapan çalışma arkadaşları hiç iyi gelmiyor. işler zaten çok yoğun (çok şükür bin şükür tabi de), bugünlerde de yaz tatili izinleri başladı, kışa kadar tam kadro olamayız artık.
aah ah ben ciddi manada kötüleşiyorum artık ama içime atıyorum. burada dert anlatıp sizi baymak da istemiyorum. arkadaşlarıma aileme dert anlatıp onları sıkmak da istemiyorum.
içime atan tarafım internette de ağır basıyor.
evet sonunda bu da oldu:
bilen vardır, ben kahvaltı yapmıyorum. ilk yemeğim öğlen yemeğidir. en son dün akşam yemeği yedim yani. şuan öğlen arasındayız. canımın sıkıntısından hiç bir şey yiyesim yok. oturuyorum öyle...
Canım sen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin şahsım adına dinlerim eminim kızlar için de öyledir baymazsın korkma içine atınca daha kötü oluyor anlatmak lazım ben de sen gibiyim anneme anlatamıyorum üzülür diye çok yakın arkadaşlarıma anlatıyorum rahatlıyorum onu da yapmayınca kalbime vuruyor geçen kardiyolojiye gittim adam bişeyin yok psikolojik olabilir anksiyete bozukluğu olabilir dedi ben de yok artık falan dedim ama olabilir
çok teşekkür ederimCanım sen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin şahsım adına dinlerim eminim kızlar için de öyledir baymazsın korkma içine atınca daha kötü oluyor anlatmak lazım ben de sen gibiyim anneme anlatamıyorum üzülür diye çok yakın arkadaşlarıma anlatıyorum rahatlıyorum onu da yapmayınca kalbime vuruyor geçen kardiyolojiye gittim adam bişeyin yok psikolojik olabilir anksiyete bozukluğu olabilir dedi ben de yok artık falan dedim ama olabilir
canım yapma öyle şekerin düşer halsizleşirsin birşeyler yemeye çalışşş
çok sağol canım. halsiz düşmeyeyim diye gittim badem ve kefir aldım şimdi.kesinlikle anlatabilirsin dinlerim bende :) aynı sorunlarla boğuşuyoruz şükür halimize yine ama insan daralıyor bir dökülsem sizde bıkar kaçarsınız
bence çok da güzel olur. mesela bugün sade yersin, yarın yoğurtlu. değişik değişik yemiş olursun.Kızlar havuclu karnabahar yapıyorum. Yarında yesem olur mu cok yaptım
Sağol canm kalorisi ccok düşük 2 porsiyon 300 bile yapmıyor. Sabah da 300 yemiştim. Aralarla 700 olur bugunümbence çok da güzel olur. mesela bugün sade yersin, yarın yoğurtlu. değişik değişik yemiş olursun.
eline sağlık. afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?