Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar bugün işler dağ gibi yığılsa, ofiste yangın çıksa, dünya yansa gene burdayım.

burda olmazsam motivasyonum çok düşüyor.

bugünlerde size her zamankinden çok ihtiyacım var

canım benim . moralini yüksek tut. işlerinde kolaylıklar dilerim .ne iş yapıyorsun . muhasebe mi. bi tek sen misin . neden bu kadar çok işin.

canım benim . moralini yüksek tut. işlerinde kolaylıklar dilerim .ne iş yapıyorsun . muhasebe mi. bi tek sen misin . neden bu kadar çok işin.
canım ofiste pazarlama finans. müşteriler, dosyalar, evraklar arasında boğulurken bir de saçma sapan çalışma arkadaşları hiç iyi gelmiyor. işler zaten çok yoğun (çok şükür bin şükür tabi de), bugünlerde de yaz tatili izinleri başladı, kışa kadar tam kadro olamayız artık.

aah ah ben ciddi manada kötüleşiyorum artık ama içime atıyorum. burada dert anlatıp sizi baymak da istemiyorum. arkadaşlarıma aileme dert anlatıp onları sıkmak da istemiyorum.

içime atan tarafım internette de ağır basıyor.

Canım sen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin şahsım adına dinlerim eminim kızlar için de öyledir baymazsın korkma içine atınca daha kötü oluyor anlatmak lazım ben de sen gibiyim anneme anlatamıyorum üzülür diye çok yakın arkadaşlarıma anlatıyorum rahatlıyorum onu da yapmayınca kalbime vuruyor geçen kardiyolojiye gittim adam bişeyin yok psikolojik olabilir anksiyete bozukluğu olabilir dedi ben de yok artık falan dedim ama olabilir

bende de

bende anlatmadan edemiyorum gidip aileme anlatıyorum bu sefer onlar üzülünce pişman oluyoprum arkadaşlara anlatıyorum sıkılıyorlar ben hep döke döke millet bıktı :)))))

canım yapma öyle şekerin düşer halsizleşirsin birşeyler yemeye çalışşş

kesinlikle anlatabilirsin dinlerim bende :) aynı sorunlarla boğuşuyoruz şükür halimize yine ama insan daralıyor bir dökülsem sizde bıkar kaçarsınız

çok teşekkür ederim . ben de aynen senin anlattığın gibiyim canım. böyle böyle (yeniden) depresyona girmekten çok korkuyorum.

üzüldüğüm şeyleri buraya kaç defa yazdım yazdım sildim, göndermedim. dertlerle değil güzelliklerle gelmeliyim dedim.

canım yapma öyle şekerin düşer halsizleşirsin birşeyler yemeye çalışşş
kesinlikle anlatabilirsin dinlerim bende :) aynı sorunlarla boğuşuyoruz şükür halimize yine ama insan daralıyor bir dökülsem sizde bıkar kaçarsınız
çok sağol canım. halsiz düşmeyeyim diye gittim badem ve kefir aldım şimdi.

dertler içine atmakla çözülmüyor canım. aksine büyüyor. sonra benim gibi boğulup kalırsın dertlerin içinde.

bence çok da güzel olur. mesela bugün sade yersin, yarın yoğurtlu. değişik değişik yemiş olursun.

eline sağlık. afiyet olsun.
Sağol canm kalorisi ccok düşük 2 porsiyon 300 bile yapmıyor. Sabah da 300 yemiştim. Aralarla 700 olur bugunüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…