- 30 Ocak 2013
- 29.562
- 44.116
- 798
aa, hatırlamıyorum.
bazen dokunur . bazen dokunmaz galiba. yoksa hatırlardım .
sanıyorum haklısın .harektsiz günlerde yememek gerek aslında cnm
afiyet olsun . baykuşlar ne güzelmiş . ne ki o.ara öğün
1 hurma
4 fındık
1 fincan sade nescafe
teşekkür ederim canım bardak altlığı o baykuşlu :)sanıyorum haklısın .
afiyet olsun . baykuşlar ne güzelmiş . ne ki o.
Çok güzel çicekler keyfin keyf maşallahara öğün
1 hurma
4 fındık
1 fincan sade nescafe
Çok güzel çicekler keyfin keyf maşallah
44 yasindayim canim topigin ablasiyim.inşaallah gidersiniz canım bu arada kaç yaşındasın merak ettim
bunaldiginda Insirah suresi oku bana cok iyi geliyor ferahliyorum.evet sonunda bu da oldu:
bilen vardır, ben kahvaltı yapmıyorum. ilk yemeğim öğlen yemeğidir. en son dün akşam yemeği yedim yani. şuan öğlen arasındayız. canımın sıkıntısından hiç bir şey yiyesim yok. oturuyorum öyle...
Canim icine atma buraya yaz istersen kisaca biz dinleriz. dertlerine care olamayiz belki ama en azindan icin ferahlar. eminim herkesin derdi vardir dertsiz insan olmaz zaten.çok teşekkür ederim. ben de aynen senin anlattığın gibiyim canım. böyle böyle (yeniden) depresyona girmekten çok korkuyorum.
üzüldüğüm şeyleri buraya kaç defa yazdım yazdım sildim, göndermedim. dertlerle değil güzelliklerle gelmeliyim dedim.
Ofiste klimalar tam gaz calisiyor usudum canim sehriyeli corba istedi.tünaydın kızlar
salata
2kepçe terbiyeli tavuk suyu çorbası
3-4 acı biber yedim
birazdan sade kahvemi yapar içerim
Canim sukretmek nimeti ziyadelestirir azaltmaz biz yinede sukredelim. insanlarin oyle dertleri varki bazan kendi derdime bakip utaniyorum.haklısın canım. bir yandan yüzlerce şükür, allah dermansız dert vermesin diyorum. bir yandan da şükrede şükrede bu hale geldik diyorum.
oglum buyuk olsa kacirmazdim seni pek bi hamaratsin.çorbanın içinde birşey yoktu çok yavan geldi gözüme :) içine haşlanmış nohutum vardı buzlukta ondan attım. biraz da arpa şehriye bir taşım dha kaynattım :)
Ne güzel canım..etki tepki tabii..insanlar karşısındakine ne kadar ilgili ve nazik davranırsa karşılığını alır tabii.benim işimde de böyle oluyor gece yarısı kolay gelsin bir filmimiz var diyene ayrı suratıma kağıdı uzatıp konuşmayana ayrı hizmet veriyorum ben desersum canım teşekkür ederim. Kupamı Antalya'da şelalenin oralardan hediyelikler alıyordum dükkanın sahibi hanımefendi hediye etti bana. O kadar samimi ilgilendiki bizimle bundan sonra her yaz mutlaka oraya uğramadan dönmem artık.
Akşam yemeğinde eşim dolmadığı için kahvaltı yaptık yine. Bizim çocukların en sevdiği şey kahvaltı. Sonrasında 1 saat yürüdüm.
Bugünde 1000 kalorinin altında bitti çok şükür.
sağol canım..aynen dayanamıyor insanGüzelmiş menün afiyet olsun canım. Nöbettesin sonucta aç aç nasıl çalısacaksın, işinde verimli olman için beslenmen lazım
Bir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur
eridi kıss eridioy oy lahmacun , kebap . götürmüşsün
dertleşmek iyidir...Canım sen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin şahsım adına dinlerim eminim kızlar için de öyledir baymazsın korkma içine atınca daha kötü oluyor anlatmak lazım ben de sen gibiyim anneme anlatamıyorum üzülür diye çok yakın arkadaşlarıma anlatıyorum rahatlıyorum onu da yapmayınca kalbime vuruyor geçen kardiyolojiye gittim adam bişeyin yok psikolojik olabilir anksiyete bozukluğu olabilir dedi ben de yok artık falan dedim ama olabilir
ben bu topiği açarken eski arkadaşlarım da bilir amacımız sadece kilo vermek değil paylaşmaktı..Adımızdan da anlaşılıyor zatençok teşekkür ederim. ben de aynen senin anlattığın gibiyim canım. böyle böyle (yeniden) depresyona girmekten çok korkuyorum.
üzüldüğüm şeyleri buraya kaç defa yazdım yazdım sildim, göndermedim. dertlerle değil güzelliklerle gelmeliyim dedim.
kızz yeni mi öğrendin..ben günde 2 tane bile içiyorum bazen...aaadddaaa nın diyetisyeniydi galiba fazla kaçırınca öğünü 1 tane için diyordusade sodanın (maden suyu) nun kalorisi sıfırmış.
geçmiş olsun geçti galiba değil mi...bazen şişiyor insanoy midem yanayiiiiiiiiii. çok feciyim.
günaydın cicimmBana gunaydin size tunaydin sekerler.
sabah isim vardi reklam banner lari hazirladim yaz icin hemen giremedim foruma.
Kahvaltim sutlu misir gevregi 250 kalori
Simdi sekersiz bitki cayi iciyorum.
ahhah senden iyi kaynana mı bulacaktım bende canım :)oglum buyuk olsa kacirmazdim seni pek bi hamaratsin.
Afiyet olsun tam diyetlik olmus.akşam yemeğim
1 kepçe çorba
1 kase salata
tavuk eti
biber
ızgarada soğan-domates
şimdi de 1 sade soda içerim :)
Afiyet olsun tam diyetlik olmus.
Bende 1 fincan leblebi yedim simdi.
Oglen zeytinyagli kuru patlican dolmasi getirdim ondan yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?