Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşaallah gidersiniz canım bu arada kaç yaşındasın merak ettim
44 yasindayim canim topigin ablasiyim.
bunaldiginda Insirah suresi oku bana cok iyi geliyor ferahliyorum.
Canim icine atma buraya yaz istersen kisaca biz dinleriz. dertlerine care olamayiz belki ama en azindan icin ferahlar. eminim herkesin derdi vardir dertsiz insan olmaz zaten.
tünaydın kızlar

salata
2kepçe terbiyeli tavuk suyu çorbası
3-4 acı biber yedim

birazdan sade kahvemi yapar içerim
Ofiste klimalar tam gaz calisiyor usudum canim sehriyeli corba istedi.
afiyet olsun aci biberle super menu.

haklısın canım. bir yandan yüzlerce şükür, allah dermansız dert vermesin diyorum. bir yandan da şükrede şükrede bu hale geldik diyorum.
Canim sukretmek nimeti ziyadelestirir azaltmaz biz yinede sukredelim. insanlarin oyle dertleri varki bazan kendi derdime bakip utaniyorum.

Ne güzel canım..etki tepki tabii..insanlar karşısındakine ne kadar ilgili ve nazik davranırsa karşılığını alır tabii.benim işimde de böyle oluyor gece yarısı kolay gelsin bir filmimiz var diyene ayrı suratıma kağıdı uzatıp konuşmayana ayrı hizmet veriyorum ben de..tabii güleryüz davranış olarak..yoksa film aynı
bizde de kahvaltı vazgeçilmez..hatta evde yemek yoksa veya üşeniyorsak kahvaltı imdadımıza yetişiyor..
Güzelmiş menün afiyet olsun canım. Nöbettesin sonucta aç aç nasıl çalısacaksın, işinde verimli olman için beslenmen lazım
sağol canım..aynen dayanamıyor insan
Bir süredir (3 yıl olmuştur )giyemediğim bir kotum vardı biraz dar bir kesim dün denedim ve olduu çok sevindim olmuyor diye kuzenime verecektim hatta birkaç kilo daha verirsem çok daha rahat olur
bravossss
oy oy lahmacun , kebap . götürmüşsün
eridi kıss eridi

dertleşmek iyidir...
ben bu topiği açarken eski arkadaşlarım da bilir amacımız sadece kilo vermek değil paylaşmaktı..Adımızdan da anlaşılıyor zaten..ben buradaki bazı arkadaşlarımla ailemle paylaşamadığım şeyleri paylaştım ve onların desteğiyle hep ayakta durdum..Allah hepsinden razı olsun..sen de sıkmadan kendini ,anlatmak istediğini anlat yardımımız dokunursa ne mutlu bize ama bazen açılmak bile yeter insana

sade sodanın (maden suyu) nun kalorisi sıfırmış.
kızz yeni mi öğrendin..ben günde 2 tane bile içiyorum bazen...aaadddaaa nın diyetisyeniydi galiba fazla kaçırınca öğünü 1 tane için diyordu
oy midem yanayiiiiiiiiii. çok feciyim.
geçmiş olsun geçti galiba değil mi...bazen şişiyor insan
Bana gunaydin size tunaydin sekerler.
sabah isim vardi reklam banner lari hazirladim yaz icin hemen giremedim foruma.
Kahvaltim sutlu misir gevregi 250 kalori
Simdi sekersiz bitki cayi iciyorum.
günaydın cicimm

selam canlarım...nöbet bitti çok şükür..evdeyim uyudum kalktım..eşim de evdeydi..
kahvaltım

2 dilim köy ekmeği
kaysı yumurta
peynir zeytin
çeri salatalık biber

dün kızım sınıfıyla beraber kardeş okulları olan bir köy okuluna gittiler..çok eğlenmişler..ufaklıklarla güzel zaman geçirmiş bilgilendirmişler..Köydekiler de sağolsun bizimkilere köy ekmeği dağıtmışlar..harikaydı..Allah razı olsun..bir kaç gün onu yeriz artık..
2. öğünüm

chilli soslu tavuk
yoğurt
semizotu salatası

az sonra da sade maden suyu ve azcık çekirdek çitliycemm
günü kapatırım artık
yürüyüş yapmadım ama işten yayan geldim 1 km cikk...

Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
Zeytin peynir domates salatalik yumurta
Kiraz sapli cay

Oglen
Bir kirmizi elma
Bir kase cacik

Aksam 6 da yedim
Firinlanmis bir tabuk butu ve bir kucuk patates
Yaninda iki kase cacik

Birazdan yuruyuse gidicem bakalim.

Herkese afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…