afiyet olsun . bugün tartı günü mü. vay vay görelim bakalım .kimler kimler vermiş .Sütümü de içtim makineye çamaşır attım ortalığı toparladım ben kaçıyorum herkese iyi geceler tartıda bol eksilerrr...
iyi bi ısırık ile kurtarmışsın .Afiyet olsun cnm bnde aksam yemeginden sonra bi kayisi yedim bide oasta yaomistim ondan bi isirik yedim
ben de dün 600-650 kalori kadar alm ışım .Akşam yemeğim yarım karnı yarık küçük bir dilim ekmek 1 kase cacık
Karnıyarığı topikteki kızların tarifiyle yaptım kızartmadan fırında çok hafif oldu
Günboyu 450 kalori almıştım akşam da 200 kalori olsa toplam 650 kalori almış oldum yatmadan da süt içerim sütlüden süt aldım kaynatınca ondan içerim
bu ara az geliyor arkadaşlar zaten . çok bi gelen yok .@be your self nerelerdesin fazla yazmaz oldun sanki bana mı öyle geliyor yoksa
hadi bakalım .60 ı görmezsen burdayım. . .rumuz: izole
başlangıç: 67 kg - 15 mart 2017
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme
spor: günlük 30 dk yürüyüş
geçen cuma: 61,25
bugün: 61,00
fark: -250 gr
% 0,408
haftaya gümbür gümbür geleceğim. 60'ı göreceğim.
okuyucuu birlikte miyiz diyetdaşım?
topla canım . bekliyoruz bakalım. haftaya burdayız nasipse. inşallah .günaydın kızlarrr hayırlı cumalar dualarda buluşma ümidiyle :)
dediğim gibii tatil yaramış kilo almışımbir çaba verdiğim kilolar geri yerinde
Rumuz: Onclmelek
2 Hafta Önceki Kilom: 60.5 kg (geçen hafta unutmuştum tartılmayı)
Bu Haftaki Kilom: 60.9 kg
Aradaki Fark: + 400 gr
Demekki 2 -3 haftadır berbat haldeyimmama toplayacağım inşaallah :)
az da olsa gitmiş yine de kilocuklardan . hadi kuzum göreyim seni. eksiler bekliyorum haftaya senden . - 1 kg hem dehepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün abimler tüp bebek transferini yapacak sizler de dua edin lütfeninsallah hayırlısıyla olsun.
kilo bildirimim
rumuz:mesmeser
geçen haftaki kilo :68.5
bu haftaki kilo: 68.2
fark:300 gr
yuzde:437.9
darisi haftaya 67 yi görmek o inşallah.
aslında bu aralar taze nane ve maydanoz çok tuketiyorum ödem kalmıyor yoksa bu aralar biraz sıkıntılarım var çok dikkat etmiyorum sporda bu hafta hiç yapmadım. tartida hepinizin yüzü gülsün bol bol eksiler diliyorum
canım hepimizde bu iniş çıkışlar zamanla oldu insallah sen de tekrar verirsin tatilin tadını aldığım kiloyla bozmaama ben buraya 60.5 kg la başladım 58.8 indim şimdii 3 haftada çıktıç tekrar
ben hep böyle az az veriyorum canım -1 biraz zor ama insallah 67 yi görürüm.az da olsa gitmiş yine de kilocuklardan . hadi kuzum göreyim seni. eksiler bekliyorum haftaya senden . - 1 kg hem de
canımmmmmmslm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
ordan bize getirdim kardeşimde geldi gelinle hep birlikteydik kurabiye pasta falan koydum çay yaptım
annemede tavuk haşladım bende bişey yememiştim akşam iştahım gitti annemden dolayı ama yinede iyi deyil içim rahat deyil o yüzden öğlen konuşucaz bakalım nasıl durumu
bu akşamda eşimle kızımla otele gidicez işlerini yetiştirememiş mesai yapacak illa sizde gelin gezersiniz yemek yersiniz dedi animasyon varmış onu izleyin dedi eşim yeni girdiği için buraya hiç gitmemiştik
ailede biri hasta olunca insan husursuz oluyo ama eşimede uymak zorundayım bakalım aksilik olmassa gidilecek
dün yediklerim
sabah = nesfit
öğlen= salata+tavuk ciğer+turşu kahve
akşam=bişey yiyemedim sadece 1 avuç leblebi
kuzum anneciğine geçmiş olsun . Allah şifa versin .slm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
ordan bize getirdim kardeşimde geldi gelinle hep birlikteydik kurabiye pasta falan koydum çay yaptım
annemede tavuk haşladım bende bişey yememiştim akşam iştahım gitti annemden dolayı ama yinede iyi deyil içim rahat deyil o yüzden öğlen konuşucaz bakalım nasıl durumu
bu akşamda eşimle kızımla otele gidicez işlerini yetiştirememiş mesai yapacak illa sizde gelin gezersiniz yemek yersiniz dedi animasyon varmış onu izleyin dedi eşim yeni girdiği için buraya hiç gitmemiştik
ailede biri hasta olunca insan husursuz oluyo ama eşimede uymak zorundayım bakalım aksilik olmassa gidilecek
dün yediklerim
sabah = nesfit
öğlen= salata+tavuk ciğer+turşu kahve
akşam=bişey yiyemedim sadece 1 avuç leblebi
ben de dün dayımlara uğradım iş çıkışı .canım hepimizde bu iniş çıkışlar zamanla oldu insallah sen de tekrar verirsin tatilin tadını aldığım kiloyla bozma
ben hep böyle az az veriyorum canım -1 biraz zor ama insallah 67 yi görürüm.
yüzüm zaten çıktı kızımın yüzü benimkinden iyi
filiztoprak çok geçmiş olsun insallah annecigin tez zamanda iyileşir
ben de dün dayımlara uğradım iş çıkışı .
beni gördüler . ay sen ne oldun böyle. ay çok zayıflamışsın . vs vs . baya moralim bozuldu. onlar istiyorlar ki etli , etli ol. zayıf olduğun zaman seni hasta gibi görüyorlar . acıyorlar . moralim gitti dün ama neyse. bu sabah 55. 3 çıktım. ki ben 52 kilolarda - 48( ramazanda ) kilolarda olmuş insanım. hani bu kadar kötü tepki hep akrabalarımdan geliyor nedense. başka kimseden almıyorum bu tepkileri
canım aynı benim baba tarafıakrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
kötü o zaman. midende bi rahatsızlık olmasın da
ben de düşündüm acaba öğlen yediğin katkı maddeli bir gıda, turşu, ekmek vs ya da içtiğin çaylar mı dokunuyor diye. ondan sormuştum.
diyetdaşım ben de şuan 61 kiloyum.
haftaya birlikte 60 çıkalım mı?
rumuz: izole
başlangıç: 67 kg - 15 mart 2017
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme
spor: günlük 30 dk yürüyüş
geçen cuma: 61,25
bugün: 61,00
fark: -250 gr
% 0,408
haftaya gümbür gümbür geleceğim. 60'ı göreceğim.
okuyucuu birlikte miyiz diyetdaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?