Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sütümü de içtim makineye çamaşır attım ortalığı toparladım ben kaçıyorum herkese iyi geceler tartıda bol eksilerrr...
afiyet olsun . bugün tartı günü mü. vay vay görelim bakalım .kimler kimler vermiş .
ben sabah 55.3 düm .

ben de dün 600-650 kalori kadar alm ışım .
eve gidince parka çıktık. saat 8 de eve çıktım. köfte kızarttım çocuklara. 1 köfte yedim sadece. o da zorla. kıyma ile aram hiç iyi değil . soğan ve sarımsak rendelememe rağmen et kokusu ağır bastı yine içinde.

çay içtim yattım .

sabah salçalı omlet . 2 yumurta ile. çeyrek dilim ekmek .

öğlen zeytinyağlı enginar , taze bezelye yemeğim var .

ara öğün 1 yeşil ekşi elma.

rumuz: izole
başlangıç: 67 kg - 15 mart 2017
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme
spor: günlük 30 dk yürüyüş
geçen cuma: 61,25
bugün: 61,00
fark: -250 gr
% 0,408

haftaya gümbür gümbür geleceğim. 60'ı göreceğim.

okuyucuu birlikte miyiz diyetdaşım?

hadi bakalım .60 ı görmezsen burdayım. . .

topla canım . bekliyoruz bakalım. haftaya burdayız nasipse. inşallah .

az da olsa gitmiş yine de kilocuklardan . hadi kuzum göreyim seni. eksiler bekliyorum haftaya senden . - 1 kg hem de

slm kızlar yine gelemedim annem çok rahatsızlandı akşam üzeri onu hasteneye götürdüm tansiyonu çıkmış başını bekledim
ordan bize getirdim kardeşimde geldi gelinle hep birlikteydik kurabiye pasta falan koydum çay yaptım
annemede tavuk haşladım bende bişey yememiştim akşam iştahım gitti annemden dolayı ama yinede iyi deyil içim rahat deyil o yüzden öğlen konuşucaz bakalım nasıl durumu
bu akşamda eşimle kızımla otele gidicez işlerini yetiştirememiş mesai yapacak illa sizde gelin gezersiniz yemek yersiniz dedi animasyon varmış onu izleyin dedi eşim yeni girdiği için buraya hiç gitmemiştik
ailede biri hasta olunca insan husursuz oluyo ama eşimede uymak zorundayım bakalım aksilik olmassa gidilecek
dün yediklerim
sabah = nesfit
öğlen= salata+tavuk ciğer+turşu kahve
akşam=bişey yiyemedim sadece 1 avuç leblebi

ama ben buraya 60.5 kg la başladım 58.8 indim şimdii 3 haftada çıktıç tekrar
canım hepimizde bu iniş çıkışlar zamanla oldu insallah sen de tekrar verirsin tatilin tadını aldığım kiloyla bozma
az da olsa gitmiş yine de kilocuklardan . hadi kuzum göreyim seni. eksiler bekliyorum haftaya senden . - 1 kg hem de
ben hep böyle az az veriyorum canım -1 biraz zor ama insallah 67 yi görürüm.
yüzüm zaten çıktı kızımın yüzü benimkinden iyi
filiztoprak çok geçmiş olsun insallah annecigin tez zamanda iyileşir

canımmmmmm geçmiş olsun. seni çok iyi anlıyorum. annem ağır hastalanınca ben de böyle mahvoluyorum.

bence de gitmelisin ne güzel. hiç kendini kötü hissetme. çocuğunun mutlu olacağını düşün. seninle "annesiyle" güzel bir gün geçirecek.

kuzum anneciğine geçmiş olsun . Allah şifa versin .

akşam iştahın gitmiş gerçekten . ama leblebinin kalorisi yüksek. seni tutmuştur o yüzden .

ben de dün dayımlara uğradım iş çıkışı .
beni gördüler . ay sen ne oldun böyle. ay çok zayıflamışsın . vs vs . baya moralim bozuldu. onlar istiyorlar ki etli , etli ol. zayıf olduğun zaman seni hasta gibi görüyorlar . acıyorlar . moralim gitti dün ama neyse. bu sabah 55. 3 çıktım. ki ben 52 kilolarda - 48( ramazanda ) kilolarda olmuş insanım. hani bu kadar kötü tepki hep akrabalarımdan geliyor nedense. başka kimseden almıyorum bu tepkileri

pasta muhabbeti olmuşken anlatayım. annem ben doğumgünümde pasta istemeyince bana doğumgünü pizzası yaptı.

dün akşam tam buğday unundan ve işlenmemiş-taze malzemelerden ev pizzası yedim. içindeki sucuk bile elyapımı sucuktu.

itiraf ediyorum acı sosun yanında mayonez de döktüm üstüne kızlar, olsun artık o kadarcık

küçük boy pizza kadardır sanırım emin değilim. aslında dün onu götürmesem daha hafif çıkardım ama pişman değilim. anneciğimle birlikte yaptık çok çok çok mutlu oldum

akrabalarımın bu tepkiyi verme sebebi de aslında aşırı düşkün olmaları . kızları gibi sevmeleri. kötü niyetleri yok ama ben bozuluyorum tabi.
canım aynı benim baba tarafı

baba tarafım kilo verince üzülür. anne tarafım kilo alınca üzülür. ikisini birden mutlu edemiyorum. tam kız tarafı erkek tarafı modundalar.

huhuhuhuhuhuuuuuu birlikteyizzzz canısııııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…