- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
köri iyi bile gelir. baharatlar metabolizmayı hızlandırır.Kızlar tavuk sote yapıyorum köri sosu koysam olur mu acaba ?
Ve tabak çekirdeği yesem gece?
Hos bulduk canim. Diyet iyi gitti diye dusunuyordum ama yinede 1 kilo almisim. dun tartildim 52 kiloyum.tatilde ne yaparsam yapayim illa kilo aliyorum.hoş geldin canım..nasıl geçti tatil..kalorilerine bakılırsa diyet iyi gitmiş ..Vegas ta tatil bu mutlaka güzel ve romantik geçmiştir
Afiyet olsun. yogurtlu semizotuna bende bayiliyorum. ozellikle suzme yogurtlu olana. buraya tohum getirip yetistirmeye calistim ama yetismedi.dün akşam da
şehriye çorbası
1 küçük karnıyarık(actifry da kızarmış fırınlanmış)
yoğurtlu semizotu
kızım yoğurt,peynir yemiyor ama semizotu salatasını sarımsaklı yoğurtlu yapınca bahaneyle yiyor..onun için hemen her akşam yapmayı düşünüyorum ki bol bol yesin..mevsimin bereketini kullanmalı değil mi..
Cok gecmis olsun. hersey ustuste gelmis Allah yardimcin olsun.Annemler hastaneye gitti dedemin dikişlerinin 3 ü patlamış biraz da açılmış gibiydi eşim evde bugün kahvaltıya sıcak bişeyler yapıcam annemlere de kahvaltı hazırlamam lazım zaten uykumu da alamadım gece çok uyandı oğlan öksürüyor üstüne de erken kalkınca benim de şaftım kayıyoo(
Gecmis olsun canim goz cok hassas bir konu doktorunu iyice arastirin acele karar vermeyin.teşekkür ederim canım doktor belli bir yaşta ameliyat olabilir diyor ama çok hızlı ilerliyor antepte dünya göz hastanesi var belki oraya götürebiliriz
Sagol canim tesekkur ederiz. Ilk evlendigimizde ne yaptiysak hepsini tekrar yaptik. yeniden gelinlik giydim yeniden nikah tazeledik. sonra venetian da gondolla gezdik. cumartesi gunu grand canyan'a gittik. dunyanin 7 harikalarindan biriymis. cok guzeldi ama etrafinda oturup manzara karsisinda cay falan icilecek bir yer yoktu. resim cektik sadece SIKICIYDI.yemekler berbatti. oyle tekrar tekrar gidilecek bir yer degil.gittim gordum iste. kapadokya 10 basar. defa;arca gitsem doymam ve kesinlikle daha romatik. biz Turkler alismisiz illa boyle seyler olsun istiyoruz gavurlarin umurunda degil. zaten ben ne zaman bir gavur beldesi gezsem Turkiyeme tekrar asik oluyorum. vatanimizin her karisi cennet kesinlikle.nasıldı tatil şeker . mutlu oldun mu . beğendin mi. evlilik yıldönümünüz kutlu , mutlu olsun .
.
masallah bende boyle diyet yapmak istiyorum. bugun markete gidip diyetim icin biseyler alcam. evde domates bile yok.Sabah: 4 tane çeri domates, 1 tane küçük salatalık, 2 tane yumurta ve çeyrek dilim ekmek.
ben diyetteyim bunu yiyemem deyince insanlar bana nefretle bakiyolar.arkadaş. 1 küçük ekler verdi. yedim . kibrit kutusu kadardı.
insanlar garip yemezsen kızıyor. zayıfsın diye de kızıryorlar üstelik. diyet yapıyorum demiyorum onlara. deli oluyorlar.
Harika bir menu!Kahvaltimi simdi yaptim
1.5 dilim tam tahilli ekmek
Yumurta peynir domates salatalik zeytin
Bugun iki ogun beslenirim artik
hosgeldin canim aramiza.kızlar benide alın aranızaa:)
Ya kabak çekirdeği zayıflatıyor diye duymuştum ben şu an şok oldumköri iyi bile gelir. baharatlar metabolizmayı hızlandırır.
ama gece gece kabak çekirdeği gibi yağlı ve kalorili bir yiyecek...
ben haftalardır canım tuzlu çerez çekiyor ama yemiyorum. boşa kalori yüklemeyeyim diye.
kabak çekirdeğini gün içinde öğlen gibi ye canım . abartmadan yersen sağlıklı bi atış tırmalık .Ya kabak çekirdeği zayıflatıyor diye duymuştum ben şu an şok oldumYemem o zaman
Köri soslu tavuk tarifine baktim ama sosu için un yağ falan lazım o yüzden sadece baharatından dökerim üstüne sos falan yapmam :)
afiyet olsun .ara öğün
sade türk kahvesi
yarım yk kuru üzüm
yarım ufak fincan beyaz leblebi
Türkiye cennet vatan işteHos bulduk canim. Diyet iyi gitti diye dusunuyordum ama yinede 1 kilo almisim. dun tartildim 52 kiloyum.tatilde ne yaparsam yapayim illa kilo aliyorum.
Afiyet olsun. yogurtlu semizotuna bende bayiliyorum. ozellikle suzme yogurtlu olana. buraya tohum getirip yetistirmeye calistim ama yetismedi.
Cok gecmis olsun. hersey ustuste gelmis Allah yardimcin olsun.
Gecmis olsun canim goz cok hassas bir konu doktorunu iyice arastirin acele karar vermeyin.
Sagol canim tesekkur ederiz. Ilk evlendigimizde ne yaptiysak hepsini tekrar yaptik. yeniden gelinlik giydim yeniden nikah tazeledik. sonra venetian da gondolla gezdik. cumartesi gunu grand canyan'a gittik. dunyanin 7 harikalarindan biriymis. cok guzeldi ama etrafinda oturup manzara karsisinda cay falan icilecek bir yer yoktu. resim cektik sadece SIKICIYDI.yemekler berbatti. oyle tekrar tekrar gidilecek bir yer degil.gittim gordum iste. kapadokya 10 basar. defa;arca gitsem doymam ve kesinlikle daha romatik. biz Turkler alismisiz illa boyle seyler olsun istiyoruz gavurlarin umurunda degil. zaten ben ne zaman bir gavur beldesi gezsem Turkiyeme tekrar asik oluyorum. vatanimizin her karisi cennet kesinlikle.
masallah bende boyle diyet yapmak istiyorum. bugun markete gidip diyetim icin biseyler alcam. evde domates bile yok.
ben diyetteyim bunu yiyemem deyince insanlar bana nefretle bakiyolar.
Harika bir menu!
hosgeldin canim aramiza.
edebiyat dergisi canım ot diye.afiyet olsun .
bu dergi neyin nesi. kitp amı yoksa
güzel mi . sevdiğin bi dergi sanıyorum . mutlu okumalar .edebiyat dergisi canım ot diye.
Ben de akşamları yedim birkaç gün ağzım boş durmasın diye bundan sonra çok dikkatli olurum.kabak çekirdeğini gün içinde öğlen gibi ye canım . abartmadan yersen sağlıklı bi atış tırmalık .
parazit de döktürür .
bence güzel . benim iştahımı kapatır kabak çekirdeği ama sanıyorum 1 yıldır yemedim .
denk gelip de almadık eve. bi ara çok almıştık. çocuklara da yediririz .
kabuğuyla yemeklazım .
teşekkür ederim cnm evet güzel bir dergi aylık olarak takip ediyorum :)güzel mi . sevdiğin bi dergi sanıyorum . mutlu okumalar .
Burnuma şimdiden kısır sarma kurabiye kokusu geldieve gitme vakti yaklaşıyor.
dün hastaneyi aradım. smear sonuçlarım çıkmış . gelin alın dedi hemşire
mamoğrafi çektirmiştim. onun da sonuçunu almadım . 1 ay oldu sanırım .
bir de küçük oğlanın anasınfında anne çocuk etkinliği var .
çay orada yapacaklar ve her anne evde tatlı ya da tuzlu mama yaparak götürcek. orada yiycez.
affetmiycem mamaları.
kahvaltı yapmadan giderim.
öğlen yemeğim olur bunlar .
abartırsam akşam yemeği de yemem . bi kahve içerim.
çok zayıfken böyle dengeliyordum ben kilo almamak için .
saat 1 de gelirim işe inşallah yarın
tebrik ederim. sen bizi geç kuzum. sen yeme. cuma günü sen 1. ol .
diyetdaşım
yemiyoruz biz. ben de abur cubur yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?