Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayatım hiç bilemiycem. neden adet olmak istiyorsun ki . 19 mayısta ne etcen . denize mi gitcen

kandiliniz kutlu olsun dualarınız kabul olsun
bir süredir gelemedim annem çok şükür daha iyi
teşekkür ederim soran herkeze
daha sonra bende kötü olmuştum çok etkileniyorum şimdi iyiyim regl inde son günleri
kaçamak olarak dün dondurma yedim çok canım çekti
yediklerimi yazdım yukarda çayla kandil simiti yerim akşam o yüzden akşam nesfit yemicem
mesmeser canım geçmiş olsun canım oğlun için çok üzüldüm birkaç doktor dolaş hemen ameliyat falan yaptırma
Seylanin Gunlugu canım ne güzel eğlenmişsiniz bazı şeyleri görmemek lazım orda başlamışş herşey sizde yerinde kutlamışsınız ömür boyu mutlu olun

Teşekkür ederim canım inşallah amin

çıkıp azcık meyve sebze alıyım..bizim buranın marketinin indirim günü..
Fırsatları değerlendirmek lazım kolay gelsin canım

kandilin mubarek olsun . yine güzel bi gün . dolayısıyla Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah.

Allaha şükür iyiymiş annen canım..Allah dermansız dert vermesin..ben de regl yimm ..3. gün
Teşekkür ederim canım inşallah amin

Fırsatları değerlendirmek lazım kolay gelsin canım
sağol canım aynen..

ayy şiştim bir arkadaş var yayınevleri ile iletişime geçiyor facebook üzerinden çekiliş usulü kitap yarışması yapıyor kitap sayfası vs var. bir başka kız daha var ikisi birbirne rakip resmen. habire o kızı kötüleyip duruyor kendini övüyor. üstüne üstelik kızla telefonda konuşmaya bir başlıyoruz iki lafından biri beni bilen biliyor ben mesafeliyim herkese karşı. herkes bana x hanım diye hitap ediyor diyor.

en büyük cevap başarı. ben çok başarılıyım sayfamın beğenisi şu kadr en byük yayınevleri bana yarışma veriyor diyip duruyor. . şimdi de yazmış allah büyük görüyor falan diye. ayy alt tarafı kitap yarışma yani bu kadr kasmaya gerek yok. sıktı artık mesajlarına cevap veresim dahi yok kızın. bende boşver mübarek gün hayırlı kandiller yazdım. ama cidden şiştim kızlar ya

gittim geldim alışverişimi yaptım yoruldum valla...kocaman erikler aldım bir de kızım çok sabırsızlıkla bekliyordu tadımlık kiraz aldım..kasap ta kandil simiti verdi akşam çayın yanına 1 tene yerim artık
öğlen yemeği yemedim acıktım aslında ama saat 4 oldu eşim 5.15 te geliyor 6 gibi yeriz şimdiyi ayranla geçiştirdim
yanına da 2-3 kiraz ve azcık bolca erik

Gunaydin herkese
Ne guzel ne bereketli bir gun bugun hayirli kandiller. Rabbim oruclarimizi ibadetlerimizi ve dualarimizi kabul etsin insallah. bu mubarek geceleri ibadetle gecirip ertesinde oruc tutulmasi daha makbulmus bende Allah nasip ederse yarin oruc tutacagim. keske bugunde tutsaydim ama las vegasin yorgunlugu var hala uzerimde sahura kalkamadim. Bu sabah kahvaltida sebzeli omlet 1 yk lor ve domates salatalik yedim. 1 bardak balli cay ictim. toplam 244 kalori.
ofise geldim simdi birazdan bitki cayi yapip icmek istiyorum.

Allah kabul etsin canim ne guzel cok ozendim.
Canim ben tavugun butlarinin ust tarafyla yaptim. 6 adet but vardi. derisi uzerindeydi. derisiyle pisirip sonradan cikariyorum agir geliyor bana. tavuklari az bir zeytinyaginda alt ust kizarttim ama tam olarak pisirmedim. sonra onlari ayri bir tabaga aldim. kalan yagin icine yesil biber, sogan, ve 5-6 dis ince dogranmis sarimsak koydum. onlar biraz pisince 1 buyuk domates dogradim. oda biraz pisince 1 yk un ilave ettim biraz pisirip 1 bardak kadar su ilave ettim. un oldugu icin katilasiyor cok kati olmamasi lazim suyunu ona gore ayarlarsin biraz krema gibi olacak. sonra tavuklari geri koydum ve icine cesitli zeytinlerden attim. 1 avuc kadar serpistirdim. bende 4-5 cesit yesil ve siyah zeytin vardi karisik olarak attim. 1 adet limonu dilimleyip cekirdeklerini cikarip onuda ekledim. sonra agzini kapatip firinda 45 dk pisirdim. cikarinca uzerine taze karabiber, tuz ilave ettim ve taze feslegen dogradim.
Semizotu neden yetismedi bilmiyorum cunku pek cok seyi kuzu kulagida dahil yetistiriyorum ama o yetrismedi.
Allah kabul etsin canim hayirli kandiller.

Icine dogdu heralde. orda cok luks bir otelde kaldik Hilton Hotel ama cumartesi otele bi geldik her yer polis arabasi bizi iceri almadilar. sonra otelde kaldigimizi anlayinca arka kapidan iceri alip odamiza gonderdiler. sonradan ogrendikki lobide 2 adam birbirine ates etmis biri olmus digeri agir yarali. Allahtan biz yoktuk otelde yoksa cok korkardim. http://www.lasvegasnow.com/news/one-dead-following-shooting-near-hilton-grand-vacations/708550495 burdada olayin haberi var. Bir daha gitmeyiz zaten merak etme.

Oh masallah sonuclarin temiz cikmis. mamalarda cok nefismis afiyet olsun ben olsam bende yerdim diyet falan dinlemezdim iyi yapmissin.
Canim cok tesekkurler guzel dileklerin icin ve cok gecmis olsun insallah hersey geldigi gibi gecer.
Oh masallah burda oyle erik merik yok unuttum zaten tadini hatirlamiyorum. bu arada kandil simiti nasil birsey?

Sokakta baktigim kedilerden birini boynu kanli halde gormus komsumuz . Bana soyledi aldim en yakindaki vet e goturdum. Kopek parcalamis sanmistim. Hastaymis meger. Apse yapmis iltihap toplamis ve sonunda patlamis. Iki igne vurdu sinirlerim alt ust oldu. Yemegini yedi oturuyor simdi sokakta canim benimm Iki gun daha igne vurulacakmis. 40 tl aldi batikon surdu falan. Iki gun daha alirsa annem diyor ki kendi veterinerimize goturelim o daha uygun olur belki. Bilemiyorum kafam ve sinirlerim karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…