hayatım hiç bilemiycem. neden adet olmak istiyorsun ki . 19 mayısta ne etcen . denize mi gitcenevet canım adet geciktiriciyi yaz tatillerinde ben de kullanıyorum. şimdiye dek bir yan etkisi olmadı.
ama ilaç kullanma hakkımı uzun yaz tatilime saklayayım diye planladığım için, 19 mayısta olacağına erkenden olabilsem keşke.
kantaron, adaçayı, soğan kürü falan acaba işe yarar mı bi bakınıyorum internette. bunlar bildiğim adet söktürücü bitkiler.
aynen ben de.belki erken olursun ben mesela her ay 3 5 gün öne atıyorum :)
Teşekkür ederim canım inşallah aminAllah kabul etsin canım
inşallah yarar canım ben de de var hem de bantları da var ama kullanmadım duruyor..koşu bandım yapılsın sürerim ben de
hoşgeldin aramıza..başarılar
Afiyet olsun kuzum..kalpli tabağını yesinler
Fırsatları değerlendirmek lazımçıkıp azcık meyve sebze alıyım..bizim buranın marketinin indirim günü..
sogan suyunu deneyebilirsin@demirleke canım senin bildiğin, adet gününü öne almaya yarayan doğal bi şeyler var mı? erkenden olsam, 3 günlük tatilde rahat etsem keşke.
kandilin mubarek olsun . yine güzel bi gün . dolayısıyla Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah.kandiliniz kutlu olsun dualarınız kabul olsun
bir süredir gelemedim annem çok şükür daha iyi
teşekkür ederim soran herkeze
daha sonra bende kötü olmuştum çok etkileniyorum şimdi iyiyim regl inde son günleri
kaçamak olarak dün dondurma yedim çok canım çekti
yediklerimi yazdım yukarda çayla kandil simiti yerim akşam o yüzden akşam nesfit yemicem
mesmeser canım geçmiş olsun canım oğlun için çok üzüldüm birkaç doktor dolaş hemen ameliyat falan yaptırma
Seylanin Gunlugu canım ne güzel eğlenmişsiniz bazı şeyleri görmemek lazım orda başlamışş herşey sizde yerinde kutlamışsınız ömür boyu mutlu olun
karnımdaki yağlardan da eğzersiz ile kurtulmak istiyorum. resimi o nedenle koydum. simitlerim çok belli demi.bugün sürpriz program yapmışlar meğer. anneler gününe özel bi kutlamaymış .
onlarda olmasa genç kızlara taş çıkartırsin maşallahkarnımdaki yağlardan da eğzersiz ile kurtulmak istiyorum. resimi o nedenle koydum. simitlerim çok belli demi.
demi kız . 40 yaşında bi gacıyım ben üstelik .onlarda olmasa genç kızlara taş çıkartırsin maşallah
Allaha şükür iyiymiş annen canım..Allah dermansız dert vermesin..kandiliniz kutlu olsun dualarınız kabul olsun
daha sonra bende kötü olmuştum çok etkileniyorum şimdi iyiyim regl inde son günleri
yediklerimi yazdım yukarda çayla kandil simiti yerim akşam o yüzden akşam nesfit yemicem
mesmeser canım geçmiş olsun canım oğlun için çok üzüldüm birkaç doktor dolaş hemen ameliyat falan yaptırma
Seylanin Gunlugu canım ne güzel eğlenmişsiniz bazı şeyleri görmemek lazım orda başlamışş herşey sizde yerinde kutlamışsınız ömür boyu mutlu olun
Teşekkür ederim canım inşallah amin
Fırsatları değerlendirmek lazımkolay gelsin canım
Teşekkürler canım sana da hayırlı kandillerhayırlı kandiller kızlar
Allah kabul etsin canim ne guzel cok ozendim.hepinize günaydın hayırlı kandiller kızlar bugün Allah kabul etsin insallah orucluyum sahurda sonra hep böyle şiş oluyorum ama bugunluk idare edeceğiz sahurda bir tane gözleme ve bir kase yogurt yedim iki dilim de peynir ve taze nane
Canim ben tavugun butlarinin ust tarafyla yaptim. 6 adet but vardi. derisi uzerindeydi. derisiyle pisirip sonradan cikariyorum agir geliyor bana. tavuklari az bir zeytinyaginda alt ust kizarttim ama tam olarak pisirmedim. sonra onlari ayri bir tabaga aldim. kalan yagin icine yesil biber, sogan, ve 5-6 dis ince dogranmis sarimsak koydum. onlar biraz pisince 1 buyuk domates dogradim. oda biraz pisince 1 yk un ilave ettim biraz pisirip 1 bardak kadar su ilave ettim. un oldugu icin katilasiyor cok kati olmamasi lazim suyunu ona gore ayarlarsin biraz krema gibi olacak. sonra tavuklari geri koydum ve icine cesitli zeytinlerden attim. 1 avuc kadar serpistirdim. bende 4-5 cesit yesil ve siyah zeytin vardi karisik olarak attim. 1 adet limonu dilimleyip cekirdeklerini cikarip onuda ekledim. sonra agzini kapatip firinda 45 dk pisirdim. cikarinca uzerine taze karabiber, tuz ilave ettim ve taze feslegen dogradim.oh ellerine sağlık tavuğun tarifini alabilirim şeker..protein manyağı bir aile olarak
sen verirsin onu kısa sürede..ee tatilde de olsun canım okaaa...Allah Allah semizotu arsız bi bitkidir neden yetişmedi acaba..bazen annemin çiçek saksılarında bile çıkıyor
ne güzel nikah tazelemişsiniz..bizim hayalimiz de inşallah 25.yılımızda ailecek kendi bahçemizde kutlamak..ben de o zamana kadar zayıflarsamkırık beyaz bir elbise giyerim artık..5 yıl sonra inşallah. bu yıl 20.yıl
.Vegas dediğin gibi çocuklara göre değil tabii ama sonuçta eğlenecek birşeyler bulmuşsunuz..ne de olsa anıları yad etmek için gittiniz diğer iğrençlikler görmezden gelinebilirben de kapadokyaya bayıldım 1.5 ay önce gitmiştik ya..harika oldu bizim için de..
Allah kabul etsin canim hayirli kandiller.Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller
Bugün bende oruç tutuyorum Allah kabul eder inşallah
Sahurda:
2 bardak çay az şekerli
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim normal ekmek uzun zaman sonra ilk defa normal ekmek yedim
Biraz peynir
1 domates
2 kuru kayısı
Iftara da daha düşünmedim sizin menülerden faydalanmayi düşünüyorum
Icine dogdu heralde. orda cok luks bir otelde kaldik Hilton Hotel ama cumartesi otele bi geldik her yer polis arabasi bizi iceri almadilar. sonra otelde kaldigimizi anlayinca arka kapidan iceri alip odamiza gonderdiler. sonradan ogrendikki lobide 2 adam birbirine ates etmis biri olmus digeri agir yarali. Allahtan biz yoktuk otelde yoksa cok korkardim. http://www.lasvegasnow.com/news/one-dead-following-shooting-near-hilton-grand-vacations/708550495 burdada olayin haberi var. Bir daha gitmeyiz zaten merak etme.ay ay . gitmeseydin keşke. mikrop yuvası . günahlar şehriymiş .adı batsın.
orda mikrop kapar herkes sanki. bi an öyle geldi. fuhuş serbest ve yasalara aykırı neden değiğl orada acaba. yani . suç da çoktur sanıyorum o şehirde. mafya olsun . cinayetler olsun. sanki öyle geldi bi an .
Oh masallah sonuclarin temiz cikmis. mamalarda cok nefismis afiyet olsun ben olsam bende yerdim diyet falan dinlemezdim iyi yapmissin.
- ben sabahtan smear sonucunu aldım . temiz çıktı. mamagrofi sonucum da temiz .
ediz in toplantısına katıltım. mamalı , çaylı çörekli börekli. 1 de işe geldim .
güzel bi gün bugün. gelirken ıslandım ama . kapsonlu montumu anasınıfında bırakmışım. şemsiye de yok .emre nin işi vardı. 2 vasıta ile geldim işe. şükür yine de
- yediklerim aşağıda
- 2 büyük pofduk poğaça.
- 1 dilim ev yapımı pasta.
- 6-7 sarma
- 2 sigara böreği
- 1 patatesli gül böreği
- 3 mercimek köftesi
- 1 tane de başka çeşit börek yedim orada. 3 bardak çay içtim
- kahvaltı yapmadan gittim. saat 11 de yemeye başladık . 12 de bitti çıktım oradan .
- ak şam da yemek yemeyeceğim .
Canim cok tesekkurler guzel dileklerin icin ve cok gecmis olsun insallah hersey geldigi gibi gecer.kandiliniz kutlu olsun dualarınız kabul olsun
Oh masallah burda oyle erik merik yok unuttum zaten tadini hatirlamiyorum. bu arada kandil simiti nasil birsey?gittim geldim alışverişimi yaptım yoruldum valla...kocaman erikler aldım bir de kızım çok sabırsızlıkla bekliyordu tadımlık kiraz aldım..kasap ta kandil simiti verdi akşam çayın yanına 1 tene yerim artık
öğlen yemeği yemedim acıktım aslında ama saat 4 oldu eşim 5.15 te geliyor 6 gibi yeriz şimdiyi ayranla geçiştirdim
yanına da 2-3 kiraz ve azcık bolca erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?