Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin ve hayirli kandiller bayanlar sabah
1 kasik yulaf bi kasik ceviz kirintisi 3 kayisi ve yogurtla gune basladim bu karisim dun ve bigun iyi geldi bagirsaklarima
sabah menun çok güzel duruyor canimcim bende mi akşam hangi marka alıyorsun ben hiç kullanmadım.
izole sersum teşekkür ederim Allah hepimizin dualarini kabul etsin

afiyet olsun kızlar.

açım

psikolojik bir durum söz konusu sanırım. çünkü üzüldüğüm durumlar aklıma geldikçe içimden bişeyler yemek geliyor. ama canımın çektiği hiçbir şey de yok aslında. sadece yeme güdüsü var. e ben de yemiyorum. daha da mutsuz hissediyorum

ama yesem daha da mutsuz hissedeceğimi düşündüğüm için yemiyorum.

ben ve iradem kol kolayız

Günaydın canım Allah kabul etsin

Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller

Bugün bende oruç tutuyorum Allah kabul eder inşallah

Sahurda:
2 bardak çay az şekerli
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim normal ekmek uzun zaman sonra ilk defa normal ekmek yedim
Biraz peynir
1 domates
2 kuru kayısı

Iftara da daha düşünmedim sizin menülerden faydalanmayi düşünüyorum

daha önce meraktan kullanmıştık bir defa pek ihtiyacım yoktu ciddi manada şimdi kullanıyorum umarım ise yarar

Günaydın canım Allah kabul etsin
saol canım benim seninkini de
lahana diyetine başlamayı düşünüyorum
canım şok diyetle hemen verir hemen alırsın kendine düzenli bir yeme sistemi oturtmak lazım sağlıklı beslenmek herşeyden iyidir

canım zaten ekmek tuz şeker tüketmiyorum . bugün sadece sabah uyanır uyanmaz iki dilim kek yedim utku sersemligiyle:)
ah keşke o kadar kolay olsa aryalorinn

yalnızca üç beyazı keserek çok yavaş kilo veriliyor. hayatında başka şeyleri de değiştirmek lazım. aradığın motivasyonu burda bulacağına eminim.

kızlar canım bişey istemiyor. öğle arasında keyfim yerine gelsin diye biraz alışverişe çıkıp dönüşte ayran+wasa tarzı bişey yapayım diyorum.

neticede psikolojim herşeyden önemli

60'ın altına inersem de büyük moral olacak.

tartıda 60 - 60,25 - 60,50 arasında gidip geliyorum. cumaya innnşallah allahımmm 60'ı yazacağım buraya inşallah aminnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…