aman canım biz gelmişiz 60 kiloya. yarım poğaça bize bişey yapamaz. cuma sabah ikimiz de 60 diycez inşallahheh iyii yedim ama tereddüt ettim :)
aman canım biz gelmişiz 60 kiloya. yarım poğaça bize bişey yapamaz. cuma sabah ikimiz de 60 diycez inşallah
olsun haftaya da ben şişicem canımay canım ne güzel diyorsun öyleeeeee :) inşaallah inşaallah ben umutsuzum çünkü regl öncesi şişliğim var
çooom güselmiş şekerim . çantaya bayıldım.
bu tabaktaki sarı şey ne canım . 2 tane olan .akşam yemeğim
ay ay . gitmeseydin keşke. mikrop yuvası . günahlar şehriymiş .adı batsın.Evlenmekde nikah tazelemekte Las Vegasta cok kolay. o yuzden oraya gitmistik 13 sene once. caddelerde minik evlendirme yerleri var hepsi cok sirin cok suslu ve guzeller. butcene gore yer seciyorsun. en guzelleri en pahali olanlar. bizim gittigimiz yer son derece mutevazi idi. gelinlik damatlik hersey var. orda secip 5 dk da giyiniyorsun. makyaji onlar yaparsa ucret aliyolar ben kendim yaptim. sonra nikah kiyiyorlar 5 dk resim cekiyolar. ardinda belgeyi yazicidan cikarip veriyo;ar eline. toplam 25-30 dk surdu. cok eglenceliydi.
Cocuklari goturmedim zaten las vegas cocuk goturulecek bir yer degil.kumar oynama merkezi. sokaklarda fuhus, uyusturucu, alkol hersey var. gey insanlar cok ve cirilciplak insanlar var. fuhus kanunen serbest. uyusturucu serbest. cok igrenc. biz bile bakmamaya calistik hep. ahlaksizlik diz boyu. zaten sin city deniliyor yani gunahlar sehri. aslinda bizim gibi kumar oynamayan, alkol kullanmayan kisiler icin cok gereksiz bir yer. ama orda evlendik diye gittik birde otellerin icleri sehir gibi cok guzel gezmek icin.otellerin iclerini gezdik resimler cektik. titanic gemisinin srgisine gittik cok guzeldi cok etkilendim.yani cok istenirse gidilebilir diger cirkinlikleri gormezden gelerek gezilebilir. tabii cocuklarla gidilmez.
simdiden afiyet olsun. ye tabiiki.
afiyet olsun cok nefis gorunuyor.
brovo canım . çorbanı eksik etmiyorsun . en önemli şeytünaydın kızlar.
öğleden önce 1 fincan sade türk kahvemi içtim
2 kepçe terbiyeli tavuklu çorba
2 adet tavuk köftesi
salata
nugget canım yağsız ızgarada pişirdimçooom güselmiş şekerim . çantaya bayıldım.
bu tabaktaki sarı şey ne canım . 2 tane olan .
ay ay . gitmeseydin keşke. mikrop yuvası . günahlar şehriymiş .adı batsın.
orda mikrop kapar herkes sanki. bi an öyle geldi. fuhuş serbest ve yasalara aykırı neden değiğl orada acaba. yani . suç da çoktur sanıyorum o şehirde. mafya olsun . cinayetler olsun. sanki öyle geldi bi an .
çorbasız doymuyorum diyebilirim :) yani tam bir çorba delisiyim canım. önüme yemek konulmasın ama çorbam eksik olmasın yeter kibrovo canım . çorbanı eksik etmiyorsun . en önemli şey
evet geciktirici hap oluyor. ben kullanmadım ama tatile havuza gidecekler kullanıyor . adetin gelmiyorolsun haftaya da ben şişicem canım
ya bunu öne almanın bir yolu var mı? 19 mayıs tatilinde adet olmak istemiyorummmm
ay ben o nuggetları da anında tanımıştım. ben de bu yiyecekleri 40 metre öteden tanıyan göz oldukça benim işim zornugget canım yağsız ızgarada pişirdim
heee. anladım. güzel oldu mu barinugget canım yağsız ızgarada pişirdim
evet canım adet geciktiriciyi yaz tatillerinde ben de kullanıyorum. şimdiye dek bir yan etkisi olmadı.evet geciktirici hap oluyor. ben kullanmadım ama tatile havuza gidecekler kullanıyor . adetin gelmiyor
ay ben o nuggetları da anında tanımıştım. ben de bu yiyecekleri 40 metre öteden tanıyan göz oldukça benim işim zor
heee. anladım. güzel oldu mu bari
Allah kabul etsin canımSelam kızlar
Herkese hayırlı kandiller
Bugün bende oruç tutuyorum Allah kabul eder inşallah
Sahurda:
2 bardak çay az şekerli
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim normal ekmek uzun zaman sonra ilk defa normal ekmek yedim
Biraz peynir
1 domates
2 kuru kayısı
Iftara da daha düşünmedim sizin menülerden faydalanmayi düşünüyorum
inşallah yarar canım ben de de var hem de bantları da var ama kullanmadım duruyor..koşu bandım yapılsın sürerim ben dedaha önce meraktan kullanmıştık bir defa pek ihtiyacım yoktu ciddi manada şimdi kullanıyorum umarım ise yarar
saol canım benim seninkini de
canım şok diyetle hemen verir hemen alırsın kendine düzenli bir yeme sistemi oturtmak lazım sağlıklı beslenmek herşeyden iyidir
hoşgeldin aramıza..başarılarcanım zaten ekmek tuz şeker tüketmiyorum . bugün sadece sabah uyanır uyanmaz iki dilim kek yedim utku sersemligiyle:)
Afiyet olsun kuzum..kalpli tabağını yesinlerEki Görüntüle 1993630 öğlen yemeğim
100 g makarna az ızgara tavuk
Çoban salata
Sabah nesfit yedim akşamada meyveli yerim
olsun haftaya da ben şişicem canım
ya bunu öne almanın bir yolu var mı? 19 mayıs tatilinde adet olmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?