Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke

bu arada bez çanta kardeşimin hediyesi :) dergi çantası yaptım kendisini
çooom güselmiş şekerim . çantaya bayıldım.
bu tabaktaki sarı şey ne canım . 2 tane olan .

ay ay . gitmeseydin keşke. mikrop yuvası . günahlar şehriymiş .adı batsın.

orda mikrop kapar herkes sanki. bi an öyle geldi. fuhuş serbest ve yasalara aykırı neden değiğl orada acaba. yani . suç da çoktur sanıyorum o şehirde. mafya olsun . cinayetler olsun. sanki öyle geldi bi an .

nugget canım yağsız ızgarada pişirdim

1. ben sabahtan smear sonucunu aldım . temiz çıktı. mamagrofi sonucum da temiz .
    ediz in toplantısına katıltım. mamalı , çaylı çörekli börekli. 1 de işe geldim .
    güzel bi gün bugün. gelirken ıslandım ama . kapsonlu montumu anasınıfında bırakmışım. şemsiye de yok .emre nin işi vardı. 2 vasıta ile geldim işe. şükür yine de

• yediklerim aşağıda
  • 2 büyük pofduk poğaça.
  • 1 dilim ev yapımı pasta.
  • 6-7 sarma
  • 2 sigara böreği
  • 1 patatesli gül böreği
  • 3 mercimek köftesi
  • 1 tane de başka çeşit börek yedim orada. 3 bardak çay içtim
  • kahvaltı yapmadan gittim. saat 11 de yemeye başladık . 12 de bitti çıktım oradan .
  • ak şam da yemek yemeyeceğim .

pofuduk poğaça harikaydı. tarif de ald ım.
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
1 paket dr otkeeer maya
şeker , tuz . bunları karıştır . şeker eriyince 1 şişe maden suyu,
aldığı kadar un . yumuşak bi hamur yap dedi. böyle. şahaaane yumuşacık olmuştu. ben bu poğaçayı yaparım ama sodasız . ve bu yediğim kadar da pofuduk olmaz benimki.

evet geciktirici hap oluyor. ben kullanmadım ama tatile havuza gidecekler kullanıyor . adetin gelmiyor
evet canım adet geciktiriciyi yaz tatillerinde ben de kullanıyorum. şimdiye dek bir yan etkisi olmadı.

ama ilaç kullanma hakkımı uzun yaz tatilime saklayayım diye planladığım için, 19 mayısta olacağına erkenden olabilsem keşke.

kantaron, adaçayı, soğan kürü falan acaba işe yarar mı bi bakınıyorum internette. bunlar bildiğim adet söktürücü bitkiler.

Allah kabul etsin canım
inşallah yarar canım ben de de var hem de bantları da var ama kullanmadım duruyor..koşu bandım yapılsın sürerim ben de

canım zaten ekmek tuz şeker tüketmiyorum . bugün sadece sabah uyanır uyanmaz iki dilim kek yedim utku sersemligiyle:)
hoşgeldin aramıza..başarılar
Eki Görüntüle 1993630 öğlen yemeğim
100 g makarna az ızgara tavuk
Çoban salata
Sabah nesfit yedim akşamada meyveli yerim
Afiyet olsun kuzum..kalpli tabağını yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…