Odama kapandım ağlıyorum zaten her görenin sorması da cabası. Yazık diyip geçiyorlar nefret ediyorum bu insanlardan.Ayy bende hic dayanamam yazik minnosa yaa. acilarini soyleyecek dilleride yok offf sen yine iyi dayanmissin ben olsam salya sumuk aglardim hic bir canliya kiyamam.
ay Allah korusun .Allah kabul etsin canim ne guzel cok ozendim.
Canim ben tavugun butlarinin ust tarafyla yaptim. 6 adet but vardi. derisi uzerindeydi. derisiyle pisirip sonradan cikariyorum agir geliyor bana. tavuklari az bir zeytinyaginda alt ust kizarttim ama tam olarak pisirmedim. sonra onlari ayri bir tabaga aldim. kalan yagin icine yesil biber, sogan, ve 5-6 dis ince dogranmis sarimsak koydum. onlar biraz pisince 1 buyuk domates dogradim. oda biraz pisince 1 yk un ilave ettim biraz pisirip 1 bardak kadar su ilave ettim. un oldugu icin katilasiyor cok kati olmamasi lazim suyunu ona gore ayarlarsin biraz krema gibi olacak. sonra tavuklari geri koydum ve icine cesitli zeytinlerden attim. 1 avuc kadar serpistirdim. bende 4-5 cesit yesil ve siyah zeytin vardi karisik olarak attim. 1 adet limonu dilimleyip cekirdeklerini cikarip onuda ekledim. sonra agzini kapatip firinda 45 dk pisirdim. cikarinca uzerine taze karabiber, tuz ilave ettim ve taze feslegen dogradim.
Semizotu neden yetismedi bilmiyorum cunku pek cok seyi kuzu kulagida dahil yetistiriyorum ama o yetrismedi.
Allah kabul etsin canim hayirli kandiller.
Icine dogdu heralde. orda cok luks bir otelde kaldik Hilton Hotel ama cumartesi otele bi geldik her yer polis arabasi bizi iceri almadilar. sonra otelde kaldigimizi anlayinca arka kapidan iceri alip odamiza gonderdiler. sonradan ogrendikki lobide 2 adam birbirine ates etmis biri olmus digeri agir yarali. Allahtan biz yoktuk otelde yoksa cok korkardim. http://www.lasvegasnow.com/news/one-dead-following-shooting-near-hilton-grand-vacations/708550495 burdada olayin haberi var. Bir daha gitmeyiz zaten merak etme.
Oh masallah sonuclarin temiz cikmis. mamalarda cok nefismis afiyet olsun ben olsam bende yerdim diyet falan dinlemezdim iyi yapmissin.
Canim cok tesekkurler guzel dileklerin icin ve cok gecmis olsun insallah hersey geldigi gibi gecer.
Oh masallah burda oyle erik merik yok unuttum zaten tadini hatirlamiyorum. bu arada kandil simiti nasil birsey?
ne kadar güzel bir insansın. allah razı olsun. acil şifalar diliyorum minnoşa. daha önce kedi yada köpek tarafından ısırılmıştır, o apse yapmıştır benim tahminim.Sokakta baktigim kedilerden birini boynu kanli halde gormus komsumuz . Bana soyledi aldim en yakindaki vet e goturdum. Kopek parcalamis sanmistim. Hastaymis meger. Apse yapmis iltihap toplamis ve sonunda patlamis. Iki igne vurdu sinirlerim alt ust oldu. Yemegini yedi oturuyor simdi sokakta canim benimm Iki gun daha igne vurulacakmis. 40 tl aldi batikon surdu falan. Iki gun daha alirsa annem diyor ki kendi veterinerimize goturelim o daha uygun olur belki. Bilemiyorum kafam ve sinirlerim karisti.
noldu ki. of .Odama kapandım ağlıyorum zaten her görenin sorması da cabası. Yazık diyip geçiyorlar nefret ediyorum bu insanlardan.
canım benim şimdi gördüm .Sokakta baktigim kedilerden birini boynu kanli halde gormus komsumuz . Bana soyledi aldim en yakindaki vet e goturdum. Kopek parcalamis sanmistim. Hastaymis meger. Apse yapmis iltihap toplamis ve sonunda patlamis. Iki igne vurdu sinirlerim alt ust oldu. Yemegini yedi oturuyor simdi sokakta canim benimm Iki gun daha igne vurulacakmis. 40 tl aldi batikon surdu falan. Iki gun daha alirsa annem diyor ki kendi veterinerimize goturelim o daha uygun olur belki. Bilemiyorum kafam ve sinirlerim karisti.
ne kadar güzel bir insansın. allah razı olsun. acil şifalar diliyorum minnoşa. daha önce kedi yada köpek tarafından ısırılmıştır, o apse yapmıştır benim tahminim.
tanıdık veteriner daha az alıyo canım yaa. yabancıya güvenemiyorum da. bence de tanıdığa götürmek gerek.
noldu ki. of .
canım benim şimdi gördüm .
o kadar çok olay oluyor ki.
neler neler duyuyorsun.
sinirlerin güçlü olması lazım.
dünyada hem hayvanların hem insanların başına neler neler geliyor .
eşim veteriner . ondan duyuyorum ben de. akşam gelince anlatır . böyle oldu şöyle oldu. duymadığım şey kalmadı.
geçen belden altı felçli kedi gelmiş . kakasını yapamıyormuş . ameliyatla bağırsağından aldılar .
ilaç verdiler falan .
daha neler neler .
araba çarpmış . köpek saldırmış . vs vs . zor gerçekten . ben o işi yapamazdım sanıyorum. dayanamam
Seylanin Gunlugu canım haberi gördüm.
spiker kızı beğendim.
sağol canım tarif için kaydettim kısa sürede denerim..Allah kabul etsin canim ne guzel cok ozendim.
Canim ben tavugun butlarinin ust tarafyla yaptim. 6 adet but vardi. derisi uzerindeydi. derisiyle pisirip sonradan cikariyorum agir geliyor bana. tavuklari az bir zeytinyaginda alt ust kizarttim ama tam olarak pisirmedim. sonra onlari ayri bir tabaga aldim. kalan yagin icine yesil biber, sogan, ve 5-6 dis ince dogranmis sarimsak koydum. onlar biraz pisince 1 buyuk domates dogradim. oda biraz pisince 1 yk un ilave ettim biraz pisirip 1 bardak kadar su ilave ettim. un oldugu icin katilasiyor cok kati olmamasi lazim suyunu ona gore ayarlarsin biraz krema gibi olacak. sonra tavuklari geri koydum ve icine cesitli zeytinlerden attim. 1 avuc kadar serpistirdim. bende 4-5 cesit yesil ve siyah zeytin vardi karisik olarak attim. 1 adet limonu dilimleyip cekirdeklerini cikarip onuda ekledim. sonra agzini kapatip firinda 45 dk pisirdim. cikarinca uzerine taze karabiber, tuz ilave ettim ve taze feslegen dogradim.
Semizotu neden yetismedi bilmiyorum cunku pek cok seyi kuzu kulagida dahil yetistiriyorum ama o yetrismedi.
Allah kabul etsin canim hayirli kandiller.
Icine dogdu heralde. orda cok luks bir otelde kaldik Hilton Hotel ama cumartesi otele bi geldik her yer polis arabasi bizi iceri almadilar. sonra otelde kaldigimizi anlayinca arka kapidan iceri alip odamiza gonderdiler. sonradan ogrendikki lobide 2 adam birbirine ates etmis biri olmus digeri agir yarali. Allahtan biz yoktuk otelde yoksa cok korkardim. http://www.lasvegasnow.com/news/one-dead-following-shooting-near-hilton-grand-vacations/708550495 burdada olayin haberi var. Bir daha gitmeyiz zaten merak etme.
Oh masallah burda oyle erik merik yok unuttum zaten tadini hatirlamiyorum. bu arada kandil simiti nasil birsey?
Ahha yazık kıyamam..Allah bu mübarek günde sana ne çok sevap kazandırmış canım..Sokakta baktigim kedilerden birini boynu kanli halde gormus komsumuz . Bana soyledi aldim en yakindaki vet e goturdum. Kopek parcalamis sanmistim. Hastaymis meger. Apse yapmis iltihap toplamis ve sonunda patlamis. Iki igne vurdu sinirlerim alt ust oldu. Yemegini yedi oturuyor simdi sokakta canim benimm Iki gun daha igne vurulacakmis. 40 tl aldi batikon surdu falan. Iki gun daha alirsa annem diyor ki kendi veterinerimize goturelim o daha uygun olur belki. Bilemiyorum kafam ve sinirlerim karisti.
kandil simiti ben de almıştım kadir gecesi. bakıcı ablaya da vermiştim bır kutu. kendimize bir kutu almıştım bir de. çok severim.sağol canım tarif için kaydettim kısa sürede denerim..
ayy iyi ki otel de yokmuşsunuz..geçmiş olsun
ah kıyamam yaa erik nasıl olmaz orada..yaz memleketi halbuki..bahçeye ekseniz barii
kandil simiti kuru pastavari bir tadı var ama daha da gevrek mahlepli küçük simitcik canım..buralar da hep dağıtılır kandilde rastlamışsındır aslında..
Eki Görüntüle 1993755
Ahha yazık kıyamam..Allah bu mübarek günde sana ne çok sevap kazandırmış canım..
herkes ayni degil malesef. merhamet cok guzel bir erdem ve guzel erdemler her insanda olmuyor. olsaydi dunyada ne savaslar nede acilar olurdu. Allah bu mubarek gunde seni rahmetiyle mukafatlandirsin insallah. sen en guzelini yapmissin baskalarinin ne dusundugune hic aldirma.Odama kapandım ağlıyorum zaten her görenin sorması da cabası. Yazık diyip geçiyorlar nefret ediyorum bu insanlardan.
Yerdim tabii hic affetmezdim. cok sevdigim bisey olursa yiyorum kendimi kasmiyorum. zaten cok nadiren oluyor.ay Allah korusun .
sen de yerdin demi. oleyyyy
Alemsinnoldu ki. of .
canım benim şimdi gördüm .
o kadar çok olay oluyor ki.
neler neler duyuyorsun.
sinirlerin güçlü olması lazım.
dünyada hem hayvanların hem insanların başına neler neler geliyor .
eşim veteriner . ondan duyuyorum ben de. akşam gelince anlatır . böyle oldu şöyle oldu. duymadığım şey kalmadı.
geçen belden altı felçli kedi gelmiş . kakasını yapamıyormuş . ameliyatla bağırsağından aldılar .
ilaç verdiler falan .
daha neler neler .
araba çarpmış . köpek saldırmış . vs vs . zor gerçekten . ben o işi yapamazdım sanıyorum. dayanamam
Seylanin Gunlugu canım haberi gördüm.
spiker kızı beğendim.
Ben Bursada buyudum orda kandil simidi degil kandil lokmasi oluyor. offf simdi aklima geldi cok severim yaaa keske orda olsaydim. boyle gunlerde Turkiyemde olmayi o kadar istiyorumki. kus olsam ucsam gelsem keske.sağol canım tarif için kaydettim kısa sürede denerim..
ayy iyi ki otel de yokmuşsunuz..geçmiş olsun
ah kıyamam yaa erik nasıl olmaz orada..yaz memleketi halbuki..bahçeye ekseniz barii
kandil simiti kuru pastavari bir tadı var ama daha da gevrek mahlepli küçük simitcik canım..buralar da hep dağıtılır kandilde rastlamışsındır aslında..
Eki Görüntüle 1993755
Ahha yazık kıyamam..Allah bu mübarek günde sana ne çok sevap kazandırmış canım..
çok güzel olmuşsun canım çok yakışmış güle güle kullan iyi günlerdeEki Görüntüle 1993768
bu elbiseyi netten aldım kızlar nasıl olmus
çok teşekkür ederim canım.mesmeser gayet iyi olmuş güle güle giy hem fazla kilon da yok gibi duruyor
Ben de akşam yemeği 4 kaşık bulgur pilavı bir küçük but yarım kase cacık yedim doymadım kakaolu süt içiyorum
Kılçıkojnb
çok güzel olmuşsun canım çok yakışmış güle güle kullan iyi günlerde
ah canım çok çok çoook geçmiş olsunnnnKızlar bugün çok kötü uyandım.
Migren ve sünizut ağrısıyla. O ağrılara sabahtan yemekleri yaptım. Kendime tavuk sote yaptım.
Sabah kahvaltıda sadece 2 yumurta ve çeyrek ekmek yedim.
Kızım okula gittikten sonra yattım.
Az yulaf lapası yedim.
Sonra küçük bir tabak tavuk sote yedim.
Şimdide yarım kaşe mercimek ve tavuk nugget yedim.
Protein çok aldım bugün :)
Hep az az ama sık sık yedim. Çok ağrım vardı.
Hale daha regli de olmadığım için yer yer ateş basıyor beni sonra ter ömrümde ilk defa böyle oldum. Allah başka sıkıntı vermesin.
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun.
ooh sen de gel üstümeaksama mercimek köftesi yapacam
elmalı kurabiye ve pogaca da yaptım mayasiz kabartma tozu kullandım bu tarifi ilk defa yaptım bakalım nasıl olmus
Elmali kurabiyeye bayilirim cocuklarda cok seviyolar ama ben ramazanda yapicam oyle seyleriaksama mercimek köftesi yapacam
elmalı kurabiye ve pogaca da yaptım mayasiz kabartma tozu kullandım bu tarifi ilk defa yaptım bakalım nasıl olmus
Ya bide benim yerimde olsaydin.. burda yazilanlarin cogunu yiyemiyorum bensersum @demirleke Seylanin Gunlugu bacılarım ablalarım nolur demeyin kandil simidi. unlu mamül benim zayıf noktam. yiyemeyeceğimi bildiğimden iyice keyfim kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?