Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canımın son damlasıyla çalışıyorum derken?? bu kadar yıpratma kendini biraz fazla geldi

Canımın son damlasıyla çalışıyorum derken?? bu kadar yıpratma kendini biraz fazla geldi
canım ne yapayım işte iş hayatı . ve bizim gibi iyi niyetli, sorumluluk sahibi insanların ne olursa olsun işinin gereğini yapma çabası.

ama şuan hem fiziken hem ruhen çok yorgun düşmüş şekilde çalışıyorum. ağrılarım var, dinlenmem gerek. iznim 2,5 hafta sonra. ve o kadar uzak geliyor ki şuan...

bi de özel sektör canım, biliyosun durumları...

Ananem olsa sana kızım biraz dirayetli ol salma kendini der ve kızardı aaa çok çabuk salıyorsun kendini ve psikolojini ağrılarında motivasyonunla alakalı gibi geliyor

kandil simiti ben de almıştım kadir gecesi. bakıcı ablaya da vermiştim bır kutu. kendimize bir kutu almıştım bir de. çok severim.
afiyet olsun
özlemini anlıyorum canım..en kısa sürede gelirsin inşallah..kandil lokması ve pişisi evlerde pişirilip dağıtılıyor bizde de ama kandil simiti genelde iş yerlerinde veriliyor ondan rastlamamışsındır..fazla sevmiiyorsan da dışarıdan almak da aklına gelmiyor bazen insanın..ama tüm pastaneler kandilde yapıp satar.
Eki Görüntüle 1993768
bu elbiseyi netten aldım kızlar nasıl olmus
güle güle kullan canım yakışmış

geçmiş olsun canım..regl olmamanın da arttırıcı etkisi olmuştur ağrılarının..

sersum @demirleke @Seylanin Gunlugu bacılarım ablalarım nolur demeyin kandil simidi. unlu mamül benim zayıf noktam. yiyemeyeceğimi bildiğimden iyice keyfim kaçıyor.
canım ben de 1 tane yedim tadımlık yersen sorun olmaz
ben yeni çıkan acılısına bayılıyorum o gong un..accayip güzel..tutamasam bile maksimum yarısını bitiriyorum paketin..kalorisi çok değil aslında..ama seylanın dediği gibi sakız da çiğneyebilirsin..beni bazen daha çok acıktırıyor sakız ama mide suyunu salgılıyormuş onun etkisi sanırım..sakız da çayın yanına gitmez ki

günaydın güzeller...bu ara bayaa dinlendim nöbet aram çok oldu değişince arkadaşımla ..bana çok iyi oldu ama regl olunca nöbet berbat oluyor aradan çıkmış oldu..bugün 4. gün ama hala çok geliyor..yarın nöbetçiyim azalacak inşallah..
dün akşam yemeğim

biftek ızgara
yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık köri soslu erişte

bu sıralar gece 4 gibi wc ye kalkınca bir daha uyuyamıyorum..evdeysem sorun yok tabii 7 ye doğru sızmışım ama nöbetlerde sorun oluyor yarına da aynı olmaz inşallah..kafam dolu gene ondan sanırsam...
kahvaltım

çavdar ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost
çayyy

kahvaltıya üşendim ne zamandır tost da yemiyordum iyi oldu...

Dun eti gong acili yedim yarim paket tutamadim kendimi gercekten cok lezzetli :)

afiyet olsun canım . tost yemişsin . ben de ne zamandır yemedim. ayvalıkta yedim en son. öncesinde yine 8 ay önce ayvalıkta yemiştim yine. bi oraya gittikçe yerim .

Ananem olsa sana kızım biraz dirayetli ol salma kendini der ve kızardı aaa çok çabuk salıyorsun kendini ve psikolojini ağrılarında motivasyonunla alakalı gibi geliyor
canım çok sağol

ah sımsıkı durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum artık. birkaç haftadır derinden hissediyorum. vücudum da iflas etmek üzere. sizi yakın bulup dert yanıyorum. hatta çok paylaşmamaya çalışıyorum ki dert küpü olup size de olumsuz enerji vermeyeyim diye

ağrılarım ofiste sürekli oturarak çalışmak kaynaklı bel ve boyun sakatlığı. yorgunluk, klimalar, stres... dinlenmem lazım. her gün ağrı çekmekten artık sinirlerim de yıprandı.

acaba iş mi değiştirmen gerekiyor . bu arada da bi kaç ay dinlenmen mi doğru olur . gerçekten iş konusunda çok şikayetçisin çünkü. zorlanıyorsun

sersum @demirleke düşürmeyin aklıma öyle tost most

59 kilo olunca yapayım bir tost doğal ekmekten
sen aklına düşse de yememeye özen göster canım.
irade devreye girsin . ben de zayıflamadan önce çok daha dikkatliydim.
ama şimdi 55 i görünce . biraz rahatladım. yiyorum.
fakat tabi daha 3-4 kilo daha verirsem iyi olur . o da ramazanda olur nasip olursa.

ben bir kere tadımlık yersem işin ucu kaçar. o yüzden hiç bulaşmıyorum

sakız beni de acayip acıktırıyor. bulantı, hazımsızlık vb için falan olmadıkça sakız çiğnememeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…