canım stres yapma insallah vermissindirgünaydınnn
yarın tartı günü. heyecan heyecannn
tatlı bir heyecan canım yarın için olan. keşke her stresim böyle tatlı olsa.canım stres yapma insallah vermissindir
Canımın son damlasıyla çalışıyorum derken?? bu kadar yıpratma kendini biraz fazla gelditatlı bir heyecan canım yarın için olan. keşke her stresim böyle tatlı olsa.
yorgunum, çok yorgunum. canımın son damlasıyla çalışıyorum resmen. beni ayakta tutacak böyle güzel heyecanlara ihtiyacım var.
canım ne yapayım işte iş hayatıCanımın son damlasıyla çalışıyorum derken?? bu kadar yıpratma kendini biraz fazla geldi
Ananem olsa sana kızım biraz dirayetli ol salma kendini der ve kızardı aaa çok çabuk salıyorsun kendini ve psikolojini ağrılarında motivasyonunla alakalı gibi geliyorcanım ne yapayım işte iş hayatı. ve bizim gibi iyi niyetli, sorumluluk sahibi insanların ne olursa olsun işinin gereğini yapma çabası.
ama şuan hem fiziken hem ruhen çok yorgun düşmüş şekilde çalışıyorum. ağrılarım var, dinlenmem gerek. iznim 2,5 hafta sonra. ve o kadar uzak geliyor ki şuan...
bi de özel sektör canım, biliyosun durumları...
afiyet olsunkandil simiti ben de almıştım kadir gecesi. bakıcı ablaya da vermiştim bır kutu. kendimize bir kutu almıştım bir de. çok severim.
özlemini anlıyorum canım..en kısa sürede gelirsin inşallah..kandil lokması ve pişisi evlerde pişirilip dağıtılıyor bizde de ama kandil simiti genelde iş yerlerinde veriliyor ondan rastlamamışsındır..fazla sevmiiyorsan da dışarıdan almak da aklına gelmiyor bazen insanın..ama tüm pastaneler kandilde yapıp satar.herkes ayni degil malesef. merhamet cok guzel bir erdem ve guzel erdemler her insanda olmuyor. olsaydi dunyada ne savaslar nede acilar olurdu. Allah bu mubarek gunde seni rahmetiyle mukafatlandirsin insallah. sen en guzelini yapmissin baskalarinin ne dusundugune hic aldirma.
Yerdim tabii hic affetmezdim. cok sevdigim bisey olursa yiyorum kendimi kasmiyorum. zaten cok nadiren oluyor.
Alemsin
Ben Bursada buyudum orda kandil simidi degil kandil lokmasi oluyor. offf simdi aklima geldi cok severim yaaa keske orda olsaydim. boyle gunlerde Turkiyemde olmayi o kadar istiyorumki. kus olsam ucsam gelsem keske.
güle güle kullan canım yakışmışEki Görüntüle 1993768
bu elbiseyi netten aldım kızlar nasıl olmus
geçmiş olsun canım..regl olmamanın da arttırıcı etkisi olmuştur ağrılarının..Kızlar bugün çok kötü uyandım.
Migren ve sünizut ağrısıyla. O ağrılara sabahtan yemekleri yaptım. Kendime tavuk sote yaptım.
Sabah kahvaltıda sadece 2 yumurta ve çeyrek ekmek yedim.
Kızım okula gittikten sonra yattım.
Az yulaf lapası yedim.
Sonra küçük bir tabak tavuk sote yedim.
Şimdide yarım kaşe mercimek ve tavuk nugget yedim.
Protein çok aldım bugün :)
Hep az az ama sık sık yedim. Çok ağrım vardı.
Hale daha regli de olmadığım için yer yer ateş basıyor beni sonra ter ömrümde ilk defa böyle oldum. Allah başka sıkıntı vermesin.
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun.
canım ben de 1 tane yedim tadımlık yersen sorun olmazsersum @demirleke @Seylanin Gunlugu bacılarım ablalarım nolur demeyin kandil simidi. unlu mamül benim zayıf noktam. yiyemeyeceğimi bildiğimden iyice keyfim kaçıyor.
ben yeni çıkan acılısına bayılıyorum o gong un..accayip güzel..tutamasam bile maksimum yarısını bitiriyorum paketin..kalorisi çok değil aslında..ama seylanın dediği gibi sakız da çiğneyebilirsin..beni bazen daha çok acıktırıyor sakız ama mide suyunu salgılıyormuş onun etkisi sanırım..Herkese afiyet olsun kızlar çayın yanına eti gong yicem ama kaç tane yemeliyim ? Bana kalsa paketi bitiririm
Ben ders çalışırken ağzım oyalanmadan duramıyorum en çok zorlandığım şey bu. Kalorisiz ağzımı meşgul edecek bitki çayının yanına neler gider acaba?
Dun eti gong acili yedim yarim paket tutamadim kendimi gercekten cok lezzetli :)afiyet olsun
özlemini anlıyorum canım..en kısa sürede gelirsin inşallah..kandil lokması ve pişisi evlerde pişirilip dağıtılıyor bizde de ama kandil simiti genelde iş yerlerinde veriliyor ondan rastlamamışsındır..fazla sevmiiyorsan da dışarıdan almak da aklına gelmiyor bazen insanın..ama tüm pastaneler kandilde yapıp satar.
güle güle kullan canım yakışmış
geçmiş olsun canım..regl olmamanın da arttırıcı etkisi olmuştur ağrılarının..
canım ben de 1 tane yedim tadımlık yersen sorun olmaz
ben yeni çıkan acılısına bayılıyorum o gong un..accayip güzel..tutamasam bile maksimum yarısını bitiriyorum paketin..kalorisi çok değil aslında..ama seylanın dediği gibi sakız da çiğneyebilirsin..beni bazen daha çok acıktırıyor sakız ama mide suyunu salgılıyormuş onun etkisi sanırım..sakız da çayın yanına gitmez ki
afiyet olsun canım . tost yemişsin . ben de ne zamandır yemedim. ayvalıkta yedim en son. öncesinde yine 8 ay önce ayvalıkta yemiştim yine. bi oraya gittikçe yerim .günaydın güzeller...bu ara bayaa dinlendim nöbet aram çok oldu değişince arkadaşımla ..bana çok iyi oldu ama regl olunca nöbet berbat oluyor aradan çıkmış oldu..bugün 4. gün ama hala çok geliyor..yarın nöbetçiyim azalacak inşallah..
dün akşam yemeğim
biftek ızgara
yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık köri soslu erişte
bu sıralar gece 4 gibi wc ye kalkınca bir daha uyuyamıyorum..evdeysem sorun yok tabii 7 ye doğru sızmışım ama nöbetlerde sorun oluyor yarına da aynı olmaz inşallah..kafam dolu gene ondan sanırsam...
kahvaltım
çavdar ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost
çayyy
kahvaltıya üşendim ne zamandır tost da yemiyordum iyi oldu...
canım çok sağolAnanem olsa sana kızım biraz dirayetli ol salma kendini der ve kızardı aaa çok çabuk salıyorsun kendini ve psikolojini ağrılarında motivasyonunla alakalı gibi geliyor
acaba iş mi değiştirmen gerekiyor . bu arada da bi kaç ay dinlenmen mi doğru olur . gerçekten iş konusunda çok şikayetçisin çünkü. zorlanıyorsuncanım çok sağol
ah sımsıkı durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum artık. birkaç haftadır derinden hissediyorum. vücudum da iflas etmek üzere. sizi yakın bulup dert yanıyorum. hatta çok paylaşmamaya çalışıyorum ki dert küpü olup size de olumsuz enerji vermeyeyim diye
ağrılarım ofiste sürekli oturarak çalışmak kaynaklı bel ve boyun sakatlığı. yorgunluk, klimalar, stres... dinlenmem lazım. her gün ağrı çekmekten artık sinirlerim de yıprandı.
afiyet olsun canım . tost yemişsin . ben de ne zamandır yemedim. ayvalıkta yedim en son. öncesinde yine 8 ay önce ayvalıkta yemiştim yine. bi oraya gittikçe yerim .
sen aklına düşse de yememeye özen göster canım.
evet öyle. en iyisi hiç satın almamak.Dun eti gong acili yedim yarim paket tutamadim kendimi gercekten cok lezzetli :)
ben bir kere tadımlık yersem işin ucu kaçar. o yüzden hiç bulaşmıyorumcanım ben de 1 tane yedim tadımlık yersen sorun olmaz
ben yeni çıkan acılısına bayılıyorum o gong un..accayip güzel..tutamasam bile maksimum yarısını bitiriyorum paketin..kalorisi çok değil aslında..ama seylanın dediği gibi sakız da çiğneyebilirsin..beni bazen daha çok acıktırıyor sakız ama mide suyunu salgılıyormuş onun etkisi sanırım..sakız da çayın yanına gitmez ki
ayyy canım inşallah tez zamandaacaba iş mi değiştirmen gerekiyor . bu arada da bi kaç ay dinlenmen mi doğru olur . gerçekten iş konusunda çok şikayetçisin çünkü. zorlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?