Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

allah kabul etsin canım. sahurda da çok ölçülü yemişsin maşallah.

Allah kabul etsin canımcım. gayet dengeli.
iftarda ne yemeyi düşünüyorsun .

kendin yap daha güzel olur eminim .
salata güzelmiş . niye yiyemedin kı canım
fazla mı geldi ki.

keşke dememek için bence yine kpss yi çalışabilirsin
ben 36 da atandım. ilk kez girdim sınava. ve oldu. çok çalıştım tabi. Allah nasip ettiyse o azim geliyor insana.
öyle mi hakikaten? ilk geldiğim gün de konuşmuştuk aslında. geç sayılmaz, ben de sonradan atandım demiştin. yaş sınırı yok mu? ya da kaç? bir niyetlenirsem yemem, içmem, sokağa çıkmam çalışırım rabbimin izniyle.

umutlumuyuzzzzzzz ::) bence hayır ama senden çok umutluyum diyettaşımm ben kesin 60 oldun
senin bu hafta ödemin var canım. fazla bile çıksan sakıncası yok. ben bu hafta 60, 60.25, 60.50 arası gidip geliyorum. yarın ne çıkarsa artık bahtıma...

diyettaşım bende özel sektördeyim ve de işimi haklıyla yapma derdindeyim hatalar insanlar stres sıkıntı tatil yap gel bak nasıl mutlu olucaksın ben rahatladım valla umrumda deil hiçbirşey şuan :)
evet diyetdaşım senle iş konusunda da dert ortaklığımız var. o tatili dört gözle bekliyorum. hayal ettiğimi, aradığımı bulacağımı sanmıyorum ama iş ortamından uzaklaşmış olacağım. kafam dinlenecek.
ne iş yapıyordun diyettaşım
ofiste pazarlama finans canım.
öğlen yemeğim;

çorba
1 küçük biber dolması bol pulbierli
yoğurt
ama dilimde ekmek yedim

sanırım biraz abartmışım
azıcık canım, nesini abartmışsın. yalnızca, karbonhidrat hem dolmada hem ekmekte olmuş. onu da gündüz öğle yemeği olduğu için yakarsın

Sabah kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim yanına zeytin peynir yedim çay içtim.

Dünkü kediyi babamla kendi kedimin vet ine götürdük. Çok ilgilendi sağ olsun iğne oldu yine yarasına batikon sürdüm tavuk yedirdim şimdi bahçede güneşleniyor daha olması gereken iğneler var ama iyileşecek kuzum. Kafam rahatladı dünkü vet faciasından sonra çünkü hayvana pislikmiş gibi bakıp bana tutturup oflayıp poflamıştı.

Şimdi öğlen için cacık yicem ve dersimin başına oturucam

allah razı olsun canım senden ve babandan. minnoşa da çok sevindim.

allah zihin açıklığı versin

az kalmış sabret

koşu bandımı yaptılar..ama regl çok geliyor bugün kullanamam..kızım okuldan gelince avm ye gidelim dedi eşim de gelecek eve bakalım o ne diyecek
acıktım

şehriye çorbası
chia tohumlu hurmalı kakaolu puding

dün gece sütün içine chia tohumu kakao ve hurmaları robottan geçirip koymuştum koyulaşmış tadı da fena değil..nefsimi köreltir..tatlı niyetine bu aralar yemeyi düşünüyorum..uzun süre önce almıştım..bakalım tok tutup iştahı kesecek mi

liste sıramız...

sabahvesen:14 Nisan 2017 liste yaptı

mesmeser:21 Nisan 2017 liste yaptı

sersum:28 Nisan 2017 liste yaptı

özlemm1990:5 Mayıs 2017 liste yaptı

ficans :12 Mayıs 2017

seylanıngünlüğü:19 Mayıs 2017

filiztoprak:26 Mayıs 2017

aaadddaaa:2 Haziran 2017

zeze_35:9 Haziran 2017

izole:16 Haziran 2017

onclmelek:23 Haziran 2017

tezbitsin:30 Haziran 2017

be your self:7 Temmuz 2017

nslhn001:17 Temmuz 2017

tartı yüzümüzü güldürsün kızlar.. ficans epeydir gelmiyor..liste sırası onda..gelemezse biri kendini feda edip listeyi yapar artık ..ben nöbetçiyim lakin.

allah kabul etsin canım. sahurda da çok ölçülü yemişsin maşallah.
Amin canım inşallah
Evet biraz fazla kaçarsa hemen midem bulanıyor bende dikkat ettim yoksa gün boyunca bulantı çekilmezdi.

Allah kabul etsin canim
Amin canım inşallah teşekkür ederim

Allah kabul etsin canımcım. gayet dengeli.
iftarda ne yemeyi düşünüyorsun .
Amin teşekkür ederim inşallah.
Daha düşünüyorum ama terbiyeli tavuk çorbası kesin yapıcam yanına da bakalım

Oh yapıldı sonunda güle güle kullan canım inşallah birşey olmaz bir daha.

canım benim bildiğim kadarıyla yok. o zaman ben de araştırmıştım. osym atama yapıyor . yaş sınırı yoktu. 43 yaşında bi arkadaşım atanmıştı. kadın azim etti atandı.
afiyet olsun . güzel olmuştur diye d üşündüm.
yoğurt ile yapsan da olur .

inşallah canım sağol

sağolasın...yoğurt ekşitir bence sütle gayet güzel olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…