- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
allah kabul etsin canım. sahurda da çok ölçülü yemişsin maşallah.Selam kızlar
Bugün yine niyetliyim Allah kabul eder inşallah
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak çay az şekerli
Biraz peynir
4 tane yeşil zeytin
2 kuru kayısı
Yarım kase yoğurt yedim
Allah kabul etsin canimSelam kızlar
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak çay az şekerli
Biraz peynir
4 tane yeşil zeytin
2 kuru kayısı
Yarım kase yoğurt yedim
Allah kabul etsin canımcım. gayet dengeli.Selam kızlar
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak çay az şekerli
Biraz peynir
4 tane yeşil zeytin
2 kuru kayısı
Yarım kase yoğurt yedim
kendin yap daha güzel olur eminim .tünaydın kızlar
öğle yemeğim
salatanın yarısını yemedim :)
tiramisu yapıyorum yarın tartıdan sonra yiyeceğim :) allahım deli olacağım 15 gündür tiramisu aş eriyorum resmen pazar free gnümdü oturduğu kafe de yokmuşbende dedim kendim yapayım
fazla geldi canım istemedi tatlımkendin yap daha güzel olur eminim .
salata güzelmiş . niye yiyemedin kı canım
fazla mı geldi ki.
öyle mi hakikaten? ilk geldiğim gün de konuşmuştuk aslında. geç sayılmaz, ben de sonradan atandım demiştin. yaş sınırı yok mu? ya da kaç? bir niyetlenirsem yemem, içmem, sokağa çıkmam çalışırım rabbimin izniyle.keşke dememek için bence yine kpss yi çalışabilirsin
ben 36 da atandım. ilk kez girdim sınava. ve oldu. çok çalıştım tabi. Allah nasip ettiyse o azim geliyor insana.
senin bu hafta ödemin var canım. fazla bile çıksan sakıncası yokumutlumuyuzzzzzzz ::) bence hayır ama senden çok umutluyum diyettaşımm ben kesin 60 oldun
evet diyetdaşım senle iş konusunda da dert ortaklığımız var. o tatili dört gözle bekliyorum. hayal ettiğimi, aradığımı bulacağımı sanmıyorum ama iş ortamından uzaklaşmış olacağım. kafam dinlenecek.diyettaşım bende özel sektördeyim ve de işimi haklıyla yapma derdindeyim hatalar insanlar stres sıkıntı tatil yap gel bak nasıl mutlu olucaksın ben rahatladım valla umrumda deil hiçbirşey şuan :)
ofiste pazarlama finans canım.ne iş yapıyordun diyettaşım
azıcık canım, nesini abartmışsın. yalnızca, karbonhidrat hem dolmada hem ekmekte olmuş. onu da gündüz öğle yemeği olduğu için yakarsınöğlen yemeğim;
çorba
1 küçük biber dolması bol pulbierli
yoğurt
ama dilimde ekmek yedim
sanırım biraz abartmışım
allah razı olsun canım senden ve babandan. minnoşa da çok sevindim.Sabah kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim yanına zeytin peynir yedim çay içtim.
Dünkü kediyi babamla kendi kedimin vet ine götürdük. Çok ilgilendi sağ olsun iğne oldu yine yarasına batikon sürdüm tavuk yedirdim şimdi bahçede güneşleniyor daha olması gereken iğneler var ama iyileşecek kuzum. Kafam rahatladı dünkü vet faciasından sonra çünkü hayvana pislikmiş gibi bakıp bana tutturup oflayıp poflamıştı.
Şimdi öğlen için cacık yicem ve dersimin başına oturucam
Sizlerden ve butun hayvanseverlerden de Allah razi olsun canimallah razı olsun canım senden ve babandan. minnoşa da çok sevindim.
allah zihin açıklığı versin
öğlen yürüyüşüm 2,2 kmhanımlar öğle arasında yürüyüşe çıkmaya karar verdim
bakalım kaç km yürüyeceğim
az kalmış sabretinşallah 2,5 hafta sonra 15 günlük izne çıkıcam. ondan önce de 19 mayıslı 3 gün var. onu da dört gözle bekliyorum şuan.
ben beyaz ekmeği hiç aramam ama işte böyle kepekli vb tahıllı ekmekler olsun, unlu mamüller olsun bayılıyorum. ucu kaçmasın diye yememeye çalışıyorum. yalnızca evde yaptığımız tam tahıllı ekmekten yiyorum. zaten az miktarda yapıldığı için ölçülü yemiş oluyorum.
Amin canım inşallahallah kabul etsin canım. sahurda da çok ölçülü yemişsin maşallah.
Amin canım inşallah teşekkür ederimAllah kabul etsin canim
Amin teşekkür ederim inşallah.Allah kabul etsin canımcım. gayet dengeli.
iftarda ne yemeyi düşünüyorsun .
Oh yapıldı sonunda güle güle kullan canımkoşu bandımı yaptılar..ama regl çok geliyor bugün kullanamam..kızım okuldan gelince avm ye gidelim dedi eşim de gelecek eve bakalım o ne diyecek
acıktım
şehriye çorbası
chia tohumlu hurmalı kakaolu puding
dün gece sütün içine chia tohumu kakao ve hurmaları robottan geçirip koymuştum koyulaşmış tadı da fena değil..nefsimi köreltir..tatlı niyetine bu aralar yemeyi düşünüyorum..uzun süre önce almıştım..bakalım tok tutup iştahı kesecek mi
canım benim bildiğim kadarıyla yok. o zaman ben de araştırmıştım. osym atama yapıyor . yaş sınırı yoktu. 43 yaşında bi arkadaşım atanmıştı. kadın azim etti atandı.öyle mi hakikaten? ilk geldiğim gün de konuşmuştuk aslında. geç sayılmaz, ben de sonradan atandım demiştin. yaş sınırı yok mu? ya da kaç? bir niyetlenirsem yemem, içmem, sokağa çıkmam çalışırım rabbimin izniyle.
afiyet olsun . güzel olmuştur diye d üşündüm.koşu bandımı yaptılar..ama regl çok geliyor bugün kullanamam..kızım okuldan gelince avm ye gidelim dedi eşim de gelecek eve bakalım o ne diyecek
acıktım
şehriye çorbası
chia tohumlu hurmalı kakaolu puding
dün gece sütün içine chia tohumu kakao ve hurmaları robottan geçirip koymuştum koyulaşmış tadı da fena değil..nefsimi köreltir..tatlı niyetine bu aralar yemeyi düşünüyorum..uzun süre önce almıştım..bakalım tok tutup iştahı kesecek mi
inşallah canım sağolAmin canım inşallah
Evet biraz fazla kaçarsa hemen midem bulanıyor bende dikkat ettim yoksa gün boyunca bulantı çekilmezdi.
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Amin teşekkür ederim inşallah.
Daha düşünüyorum ama terbiyeli tavuk çorbası kesin yapıcam yanına da bakalım
Oh yapıldı sonunda güle güle kullan canıminşallah birşey olmaz bir daha.
sağolasın...yoğurt ekşitir bence sütle gayet güzel olmuş..canım benim bildiğim kadarıyla yok. o zaman ben de araştırmıştım. osym atama yapıyor . yaş sınırı yoktu. 43 yaşında bi arkadaşım atanmıştı. kadın azim etti atandı.
afiyet olsun . güzel olmuştur diye d üşündüm.
yoğurt ile yapsan da olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?