Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iznin gelmiş senin iznin

sersum @demirleke düşürmeyin aklıma öyle tost most

59 kilo olunca yapayım bir tost doğal ekmekten
canım ben zaten her gün 1 ya da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum onun için kaçamak değil normal öğün benim için..en kötüsü bir dilimden yapıp yersin ne olacak..

iznin gelmiş senin iznin

canım ben zaten her gün 1 ya da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum onun için kaçamak değil normal öğün benim için..en kötüsü bir dilimden yapıp yersin ne olacak..
inşallah 2,5 hafta sonra 15 günlük izne çıkıcam . ondan önce de 19 mayıslı 3 gün var. onu da dört gözle bekliyorum şuan.

ben beyaz ekmeği hiç aramam ama işte böyle kepekli vb tahıllı ekmekler olsun, unlu mamüller olsun bayılıyorum. ucu kaçmasın diye yememeye çalışıyorum. yalnızca evde yaptığımız tam tahıllı ekmekten yiyorum. zaten az miktarda yapıldığı için ölçülü yemiş oluyorum.

ayyy canım inşallah tez zamanda. keşke zamanında kpss çalışıp memur olsaymışım. rabbim hayırlısı neyse onu versin tabi.
keşke dememek için bence yine kpss yi çalışabilirsin
ben 36 da atandım. ilk kez girdim sınava. ve oldu. çok çalıştım tabi. Allah nasip ettiyse o azim geliyor insana.

afiyet olsun cnm 19 mayis tatilini bnde bekkiorum belki yime bikac gunlugune biyeere gdeblirim die dusunuorum

diyettaşım bende özel sektördeyim ve de işimi haklıyla yapma derdindeyim hatalar insanlar stres sıkıntı tatil yap gel bak nasıl mutlu olucaksın ben rahatladım valla umrumda deil hiçbirşey şuan :)

Allah kabul etsin canım

tesekkimur ederim canmmm

insallah cnm:)cok sagol

tesekkirler tatlim
Tatlım Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…