iznin gelmiş senin iznincanım çok sağol
ah sımsıkı durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum artık. birkaç haftadır derinden hissediyorum. vücudum da iflas etmek üzere. sizi yakın bulup dert yanıyorum. hatta çok paylaşmamaya çalışıyorum ki dert küpü olup size de olumsuz enerji vermeyeyim diye
ağrılarım ofiste sürekli oturarak çalışmak kaynaklı bel ve boyun sakatlığı. yorgunluk, klimalar, stres... dinlenmem lazım. her gün ağrı çekmekten artık sinirlerim de yıprandı.
canım ben zaten her gün 1 ya da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum onun için kaçamak değil normal öğün benim için..en kötüsü bir dilimden yapıp yersin ne olacak..
sağol canım..ayvalık tostunun yerini tutar mı hiç benim çavdarlı tost...afiyet olsun canım . tost yemişsin . ben de ne zamandır yemedim. ayvalıkta yedim en son. öncesinde yine 8 ay önce ayvalıkta yemiştim yine. bi oraya gittikçe yerim .
günaydın canım oruçlu musun gece gece bu hava da iyi yemissin afiyet olsunGunaydin kizlarrrrr
günaydın canım oruçlu musun gece gece bu hava da iyi yemissin afiyet olsunGunaydin kizlarrrrr
inşallah 2,5 hafta sonra 15 günlük izne çıkıcamiznin gelmiş senin iznin
canım ben zaten her gün 1 ya da 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum onun için kaçamak değil normal öğün benim için..en kötüsü bir dilimden yapıp yersin ne olacak..
niyetli misin, allah kabul etsin. oh oh afiyet olsun, yakarsın tüm günSahurda dondurma yedim saka gibi dimi:)
keşke dememek için bence yine kpss yi çalışabilirsinayyy canım inşallah tez zamanda. keşke zamanında kpss çalışıp memur olsaymışım. rabbim hayırlısı neyse onu versin tabi.
tesekkimur ederim canmmmgünaydın canım oruçlu musun gece gece bu hava da iyi yemissin afiyet olsun
insallah cnm:)cok sagolniyetli misin, allah kabul etsin. oh oh afiyet olsun, yakarsın tüm gün
tesekkirler tatlimadaaaaa. Allah kabul etsin canım
afiyet olsun cnm 19 mayis tatilini bnde bekkiorum belki yime bikac gunlugune biyeere gdeblirim die dusunuoruminşallah 2,5 hafta sonra 15 günlük izne çıkıcam. ondan önce de 19 mayıslı 3 gün var. onu da dört gözle bekliyorum şuan.
ben beyaz ekmeği hiç aramam ama işte böyle kepekli vb tahıllı ekmekler olsun, unlu mamüller olsun bayılıyorum. ucu kaçmasın diye yememeye çalışıyorum. yalnızca evde yaptığımız tam tahıllı ekmekten yiyorum. zaten az miktarda yapıldığı için ölçülü yemiş oluyorum.
günaydınnn
yarın tartı günü. heyecan heyecannn
canım çok sağol
ah sımsıkı durmaya çalışıyorum ama çok yoruldum artık. birkaç haftadır derinden hissediyorum. vücudum da iflas etmek üzere. sizi yakın bulup dert yanıyorum. hatta çok paylaşmamaya çalışıyorum ki dert küpü olup size de olumsuz enerji vermeyeyim diye
ağrılarım ofiste sürekli oturarak çalışmak kaynaklı bel ve boyun sakatlığı. yorgunluk, klimalar, stres... dinlenmem lazım. her gün ağrı çekmekten artık sinirlerim de yıprandı.
ayyy canım inşallah tez zamanda. keşke zamanında kpss çalışıp memur olsaymışım. rabbim hayırlısı neyse onu versin tabi.
ahahha
Allah kabul etsin canım1 saat spor salonunda spor yaptıktan sonra eve geldim akşam yemeği hazırladım. Çin yemeği yaptım ilk defa çok güzel oldu.
Tabiiki bazı malzemeleri damak zevkimize göre değiştirdim. Eşim bayıldı.
Şimdi çay yapıyorum çay içecem yanındada simit ve zeytin yiyecem. Evet biliyorum çok olacak ama hem geç yatıcam kandil olduğu için hem de sahurda az yerim ve yarında oruçluyum. Canım çekti şimdi yemezsem yarın oruçluyken hep aklıma gelecek. O yüzden yemem şart
Tatlım Allah kabul etsin inşallahtesekkimur ederim canmmm
insallah cnm:)cok sagol
tesekkirler tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?