ben yaptım ekşitmedi sersumcum.sağolasın...yoğurt ekşitir bence sütle gayet güzel olmuş..
canım benim bildiğim kadarıyla yok. o zaman ben de araştırmıştım. osym atama yapıyor . yaş sınırı yoktu. 43 yaşında bi arkadaşım atanmıştı. kadın azim etti atandı.
QUOTE]
darısı isteyenlere emek verenlere olsun canım. seneye girmek için, akşam bakacağım. bu sene için başvuru süresi kaçtı zaten.
hımm denemek lazım o vakitben yaptım ekşitmedi sersumcum.
hurma koymadım ama.
sadece yoğurt ve chia ile yaptım .
senin bu hafta ödemin var canım. fazla bile çıksan sakıncası yok. ben bu hafta 60, 60.25, 60.50 arası gidip geliyorum. yarın ne çıkarsa artık bahtıma...
evet diyetdaşım senle iş konusunda da dert ortaklığımız var. o tatili dört gözle bekliyorum. hayal ettiğimi, aradığımı bulacağımı sanmıyorum ama iş ortamından uzaklaşmış olacağım. kafam dinlenecek.
ofiste pazarlama finans canım.
azıcık canım, nesini abartmışsın. yalnızca, karbonhidrat hem dolmada hem ekmekte olmuş. onu da gündüz öğle yemeği olduğu için yakarsın
afiyet olsun. benim de canım hep sebze yemeği çekiyor bugünlerde.evde makarna var.
abla öğlende çocuklara yapacaktı.
ve enginar yemeğinin suyu var 600 ml kadar
onu da atamadım akşam .kıyamadım. suyu da değerli.
onu içerim akşam . çorba niyetine.
yemeğini yaparken 1 kaşık un koyuyorum suyuna. biraz koyuluk veriyor . çorba gibi kıvamında zaten . içinde bol dereotu ve taze soğan ile pişirmiştim.
diyetdaşımaynen işyerinden uzaklaşmak yetiyor cansıı :) hadi hayırlısıı hakkımızda bakalım neler olacak yarın :)
liste sıramız...
sabahvesen:14 Nisan 2017 liste yaptı
mesmeser:21 Nisan 2017 liste yaptı
sersum:28 Nisan 2017 liste yaptı
özlemm1990:5 Mayıs 2017 liste yaptı
ficans :12 Mayıs 2017
seylanıngünlüğü:19 Mayıs 2017
filiztoprak:26 Mayıs 2017
aaadddaaa:2 Haziran 2017
zeze_35:9 Haziran 2017
izole:16 Haziran 2017
onclmelek:23 Haziran 2017
tezbitsin:30 Haziran 2017
be your self:7 Temmuz 2017
nslhn001:17 Temmuz 2017
tartı yüzümüzü güldürsün kızlar..ficans epeydir gelmiyor ..liste sırası onda..gelemezse biri kendini feda edip listeyi yapar artık ..ben nöbetçiyim lakin.
Allah kabul etsin canımSelam kızlar
Bugün yine niyetliyim Allah kabul eder inşallah
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak çay az şekerli
Biraz peynir
4 tane yeşil zeytin
2 kuru kayısı
Yarım kase yoğurt yedim
Yanında çorba yok muydu canım hem az hem de kuru geldi gözüme :)Aksam yemegim firinda sebze yumurtali fasulye yanina salataEki Görüntüle 1994347
bi tabak daha salata yedim yoktu çorba:)Yanında çorba yok muydu canım hem az hem de kuru geldi gözüme :)
Afiyet olsun canımbi tabak daha salata yedim yoktu çorba:)
Allah razı olsun
sen yaparsinda güzel olmaz mi canım ellerine sağlık hamarat hatun.
Allah kabul etsin canım ben dün oruc tuttum ama bugün tutmadim
Maşallah muhteşem bir sahur menüsü olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin.Selam kızlar
Bugün yine niyetliyim Allah kabul eder inşallah
Sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak çay az şekerli
Biraz peynir
4 tane yeşil zeytin
2 kuru kayısı
Yarım kase yoğurt yedim
Canım benim Allah razı olsun senden. Dünya senin gibi merhametli İnsanların yüzü suyu hürmetine dönüyor. :)Sabah kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim yanına zeytin peynir yedim çay içtim.
Dünkü kediyi babamla kendi kedimin vet ine götürdük. Çok ilgilendi sağ olsun iğne oldu yine yarasına batikon sürdüm tavuk yedirdim şimdi bahçede güneşleniyor daha olması gereken iğneler var ama iyileşecek kuzum. Kafam rahatladı dünkü vet faciasından sonra çünkü hayvana pislikmiş gibi bakıp bana tutturup oflayıp poflamıştı.
Şimdi öğlen için cacık yicem ve dersimin başına oturucam
Sağol canım amin inşallahAllah kabul etsin canım
Teşekkür ederim canımAllah razı olsun
Maşallah muhteşem bir sahur menüsü olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin.
Canım benim Allah razı olsun senden. Dünya senin gibi merhametli İnsanların yüzü suyu hürmetine dönüyor. :)
liste sıramız...
sabahvesen:14 Nisan 2017 liste yaptı
mesmeser:21 Nisan 2017 liste yaptı
sersum:28 Nisan 2017 liste yaptı
özlemm1990:5 Mayıs 2017 liste yaptı
ficans :12 Mayıs 2017
seylanıngünlüğü:19 Mayıs 2017
filiztoprak:26 Mayıs 2017
aaadddaaa:2 Haziran 2017
zeze_35:9 Haziran 2017
izole:16 Haziran 2017
onclmelek:23 Haziran 2017
tezbitsin:30 Haziran 2017
be your self:7 Temmuz 2017
nslhn001:17 Temmuz 2017
tartı yüzümüzü güldürsün kızlar..ficans epeydir gelmiyor ..liste sırası onda..gelemezse biri kendini feda edip listeyi yapar artık ..ben nöbetçiyim lakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?