Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evde makarna var.
abla öğlende çocuklara yapacaktı.
ve enginar yemeğinin suyu var 600 ml kadar
onu da atamadım akşam .kıyamadım. suyu da değerli.
onu içerim akşam . çorba niyetine.
yemeğini yaparken 1 kaşık un koyuyorum suyuna. biraz koyuluk veriyor . çorba gibi kıvamında zaten . içinde bol dereotu ve taze soğan ile pişirmiştim.

aynen işyerinden uzaklaşmak yetiyor cansıı :) hadi hayırlısıı hakkımızda bakalım neler olacak yarın :)

afiyet olsun. benim de canım hep sebze yemeği çekiyor bugünlerde.

ficans ın yerine ben yaparım

iş yoğunluğum bugünki gibi olursa rahat rahat yaparım. işyeri yoğun olursa da en fazla liste biraz gecikir, akşam saatine açıklarım

Günaydın kızlar dün gece sahura kadar uyudum sayılmaz sabah namazdan sonra uyudum sabah kalkamadım. İlk defa saat 10:00 a kadar uyumuşum.
Sahurda canım bişey istemedi sanırım akşam simit yedim o yüzden pek acıkmadım. Yarım kase musli ve 3 kuru kayısı yedim. Şimdi iftar menüsü hazırlıyorum. Yeşil mercimek çorbası ve biberli taze fasulye yoğurtlamasına ilaveten bişey daha yapmak istiyorum ama henüz bulamadım.
Birazdan gidip bahçeden yeşil fasulye ve biber topluycam yoğurtlama için sonrada evi topluycam.

sen yaparsinda güzel olmaz mi canım ellerine sağlık hamarat hatun.
Allah kabul etsin canım ben dün oruc tuttum ama bugün tutmadim
Allah razı olsun
Maşallah muhteşem bir sahur menüsü olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin.
Canım benim Allah razı olsun senden. Dünya senin gibi merhametli İnsanların yüzü suyu hürmetine dönüyor. :)

Allah razı olsun

Maşallah muhteşem bir sahur menüsü olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin.

Canım benim Allah razı olsun senden. Dünya senin gibi merhametli İnsanların yüzü suyu hürmetine dönüyor. :)
Teşekkür ederim canım
Amin inşallah
yarım saat kaldı iftara sabırsızlıkla bekliyorum

Canım gelemiyorum bu aralar ama 12 mayıs aklımdaydı bi aksilik çıkmazsa yapıcam inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…