- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.130
- 798
aslında biber de vardı dolapta.
biber kavursam . üstüne domatesli sarımsaklı sos da yapabilirim .
yarın için de ayvalık tostu yapsam fena olmaz . tost ekmekleri buzlukta. bitirelim onları da bayramda gidersek yenisini getiririz .
bunu biz de yaparız .biberaki yapardı annem önceden :) zeytinyağı ile biberleri kavurur içine domates ekleyip pişirirdi. yerken üzerine sarımsaklı yoğurt
evet güzel olur .buldum tam buğday lavaşım var dolapta kıyma çıkartayım domates soğan biber ile sotelerim :) lavaşın arasına marul soğan kavrulmuş kıyma koyarım hem lahmacun gibi olur
dolapta ayranımda var hem :) güzel olur ayy ne yapsam da bir dert her zamanbunu biz de yaparız .
evet güzel olur .
öyle yapabilirsin .
öyle . her güne bi şeyler lazım.dolapta ayranımda var hem :) güzel olur ayy ne yapsam da bir dert her zaman
bende evde pişenler dışında takılıyorum hafif az yağlı falan :)öyle . her güne bi şeyler lazım.
kendime ayrı pişiriyorum eve ayrı
tavuk sote de olablir cnm ama kahvamtilik yicekseniz tavugu baharatla kavurman daha iyi tabikiafiyet olsun canım .
bende yemek yok sanıyorum. 2 günlük yemekler dolapta. yenmez iftarda. dün akşam dışarda yiyince. taze bi şeyler pişirmek lazım. tavuk göğüs var . 1 parça onunla ne yapabilirim .
diğer parça göğsü tavuklu pilav yapmıştım.
hosgeldin cnm baslarsin ins gdicek hepsiMerhaba güzeller ,
Uzunnnnnn aradan sonraaa ben geldim .. tabiki çok çok kilo alarak .. hep birlikte kurtulmak dileği ile
Oruçluyum
Dün yediklerim
Sahur : 1 kase yoğurt ve bir avuç badem ve bol su
İftar : börülce , köfte ve quiona
Yine sahur da 1 kase yoğurt 3 dilim ananas ve badem
Kilomu bilmiyorum kızlar cesaretim yok tartıya ..
Bir süre sonra çıkınca yazarım :)
tavuk pisirakşama mantar çorbam ve salatam var ancak değişik birşeyler de istiyor canım ne yapsam acaba
ben de güveç tenceresi aldım ama ilk kullanımda yaglayip pişirmek gerekiyormuş bende hiç bilmiyorumgüveç yapmak zor gelmiyor mu canım . uzun iş sanki.
toprak kapta yapıyorsun demi.
oh iyi bari sevindim canım...tatile gidip hava kötü olunca çok kötü oluyor..
gayet az öz beslenmişsin . afiyet olsun.
tavuk pisir
ben de güveç tenceresi aldım ama ilk kullanımda yaglayip pişirmek gerekiyormuş bende hiç bilmiyorum
Tatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.KızlarSeylanin Gunlugu tatilde miydi bayadır görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?