Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biberaki yapardı annem önceden :) zeytinyağı ile biberleri kavurur içine domates ekleyip pişirirdi. yerken üzerine sarımsaklı yoğurt

biberaki yapardı annem önceden :) zeytinyağı ile biberleri kavurur içine domates ekleyip pişirirdi. yerken üzerine sarımsaklı yoğurt
bunu biz de yaparız .
buldum tam buğday lavaşım var dolapta kıyma çıkartayım domates soğan biber ile sotelerim :) lavaşın arasına marul soğan kavrulmuş kıyma koyarım hem lahmacun gibi olur
evet güzel olur .
öyle yapabilirsin .

çünkü sebze seviyorum . yumurta çok severim.
çocuklar ve eşim sebze sevmez . yumurta öyle düşkün değiller .
onlar et . pilav , makarna. köfte , patates , pizza vs

tavuk sote de olablir cnm ama kahvamtilik yicekseniz tavugu baharatla kavurman daha iyi tabiki

hosgeldin cnm baslarsin ins gdicek hepsi

Kızlar Seylanin Gunlugu tatilde miydi bayadır görünmüyor
Tatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.
Aslinda 2 haftadir diyetime hic dikkat edemedim ama misafirler icin kosturmaktan dolayi hic kilo almamisim hatta biraz vermisim. onlari gezdirirken disardada cok yedim evdede hep diyetle alakasi olmayan seyler yapildi mecburen ama cok sukur kilo olarak donmemis bana.
oncelikle hayirli Ramazanlar herkese. bugun orucada baya alistim sanirim artik surekli ac hissetmiyorum. susamamak icinde disari fazla cikmamaya calisiyorum. simdilik cok sukur iyi gidiyor. Rabbim kabul etsin insallah.
insallah herkesin keyfi yerindedir.
Sahurda kaymakli recelli ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim.
iftar icin henuz karar vermedim. mercimekli bulgur pilavi ve tavuklu kagit kebabi yapmayi planliyorum. birde dunden kalan lahmacunlar var. salatada yaptimmi tamamdir.
dun hazir yufkayla lahmacun yaptim yaginida cok az kullandim. beklemedigim kadar guzel oldu. esim bayildi 1 tepsisini o yedi.

Kizlar ben gecmisi okuyamadim eger bana mesaji olan olduda ben gormediysem lutfen yanlis anlamayin. artik hergun iftara kadar buralardayim insallah bol bol sohbet ederiz. iftardan sonra zaten sizin oaralarda gece oluyor bende cuz falan okuyorum. aslinda teravihde kilmak isterim ama tek basima yapamiyorum. cami var ama coluk cocuk hergun gidemem malesef. sanirim sadece vakit namazlarimi kilacam.

Hoşbulduk kızlar
İnşallah hep birlikte şıkır şıkır gider kilolar

Daha iftara bize çok var
Ben menüyü sizin için çektim hazırladım

İftar da ;
Süzme mercimek
Balık kendim sosladım maydonoz dereotu frank soğanı hardal tohumu sarımsak zeytin yağı limon Hepsini Ronda da çekip sabah sosladım dolapta bekletiyorum sizde deneyin süper oluyor ))
Dünden kalan kiona bademli
Salata
Zeytin su çay veya kahve olur sonraya

Eklentiler

• IMG_4376.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…