off bu nasıl insan . nasıl bu kadar kör oluyorlar . nimete , güler yüze karşılık bunu yapıyorlar . benlik duygusu aşırı sizin gelinde. ne zaman ki benlikten kurtulur . o zaman huzuru bulur aslında. Allah hidayet versin .Gelinler huysuz olunca görümce olunuyor ne yapalım. İstanbul'daki kardeşimin eşi 3 kez geldi haftalarca evimde kaldı gece gündüz gezdirdim hizmet ettim yedirdim içirdim yaranamadım. Sürekli şikayet etti bişey beğenmedi vırvır etti. Orlandoya götürdüm Hilton'da kaldık otel masrafını ben karşıladım yine memnun olmadı hatta 5 yıldızlı oteli bile beğenmedi. Canımdan bezdirdi. Öyle böyle değil sabır abidesi olan eşimi bile deli etti. Neredeyse aile hayatıma malolacaktı.
İstanbul'da 2 katlı villaları var durumları çok iyi evleri geniş ama 1 geceliğinede gitsek otelde kalıyoruz. Gelinin şerrinden kardeşimin evinde kalamıyoruz. Yüzsüz gelin hala bize gelip kalmak istiyor. Bende kardeşime al çocukları gel istersen 6 ay kal ama eşini getirme ona 1 gün bile tahammülüm yok dedim resti çektim.
canım çok güzel. sebze yemişsin . yağı azaltırsan olur . ki zaten fırında yapmışsın . çok iyi. senin boyun baya uzundu. o nedenle vucudun kaldırıyordur kiloyu ama o da bi yere kadar . en son bildiğim 72 kilo civarındaydın . tekrar neden o kadar kiloyu almış olabilirsin . doğum sonrası vermiştin kilo . öyle hatırlıyorum.İyi akşamlar kızlar.2. Öğünümü yazayım
Yarım tabak fırında karışık sebze kızartması
Yarım tabak taze fasülye
eşin de garip . hem seni iskelet seviyor hem de kalorili şeylere teşvik ediyor . oruç tutuyorsun diye sanırım bu jesti. yoksa spor yapmaktan başını kaldıramıyorsun ki.Gelenler erkek kardesim ve arkadasiydi. 8 yildir gormemistim esime tedavi olmak icin geldi. 2 kucuk ameliyat gecirdi. esim yapti ameliyatlari o yuzden biraz uzun kaldilar. iyi oldu hasret giderdik. hemde yabanci doktorlarla perisan olurdu esim onu el ustunde tuttu cok ilgilendi. Miami falan gezdik bol bol cocuklugumuzu yadettik. esiyle gelmedigi icin cok keyifli oldu. kardes kardes takildik. esi gelseydi bu kadar keyifli olmazdi.
Hosbulduk canim benim, almamisim hatta vermisim. Asil simdi kilo almayayim diye azami caba sarfetmem lazim cunku oruc tutarken kilo alanlardanim. hep kalorili seyler canim istiyor. hayirlisi bakalim. esimde aksama kadar ac duruyosun caninin cektigini ye alirsan sonra verirsin diyor iyice tesvik ediyor. isim baya zor yani.
haklısın . nöbet arkadaşın da yemeyi seviyorsa. o zaman yandın işte.kızlar ben nöbete giderbugün ve cuma nöbetteyim..kaçamak yapmamaya çalışıcam..umarım çok şişmem ..beni bu nöbetler mahfetti
Hoşgeldin...Tatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.
Aslinda 2 haftadir diyetime hic dikkat edemedim ama misafirler icin kosturmaktan dolayi hic kilo almamisim hatta biraz vermisim. onlari gezdirirken disardada cok yedim evdede hep diyetle alakasi olmayan seyler yapildi mecburen ama cok sukur kilo olarak donmemis bana.
oncelikle hayirli Ramazanlar herkese. bugun orucada baya alistim sanirim artik surekli ac hissetmiyorum. susamamak icinde disari fazla cikmamaya calisiyorum. simdilik cok sukur iyi gidiyor. Rabbim kabul etsin insallah.
insallah herkesin keyfi yerindedir.
Sahurda kaymakli recelli ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim.
iftar icin henuz karar vermedim. mercimekli bulgur pilavi ve tavuklu kagit kebabi yapmayi planliyorum. birde dunden kalan lahmacunlar var. salatada yaptimmi tamamdir.
dun hazir yufkayla lahmacun yaptim yaginida cok az kullandim. beklemedigim kadar guzel oldu. esim bayildi 1 tepsisini o yedi.
Nasıl insanlar var hayret ediyorum yaa... Senin gibi görümceyi bulmuşlar öpüpte başlarına koysunlar.. Hem memnun kalmıyor ama yine de gelmek istiyor.. çok ilginç..Gelinler huysuz olunca görümce olunuyor ne yapalım. İstanbul'daki kardeşimin eşi 3 kez geldi haftalarca evimde kaldı gece gündüz gezdirdim hizmet ettim yedirdim içirdim yaranamadım. Sürekli şikayet etti bişey beğenmedi vırvır etti. Orlandoya götürdüm Hilton'da kaldık otel masrafını ben karşıladım yine memnun olmadı hatta 5 yıldızlı oteli bile beğenmedi. Canımdan bezdirdi. Öyle böyle değil sabır abidesi olan eşimi bile deli etti. Neredeyse aile hayatıma malolacaktı.
İstanbul'da 2 katlı villaları var durumları çok iyi evleri geniş ama 1 geceliğinede gitsek otelde kalıyoruz. Gelinin şerrinden kardeşimin evinde kalamıyoruz. Yüzsüz gelin hala bize gelip kalmak istiyor. Bende kardeşime al çocukları gel istersen 6 ay kal ama eşini getirme ona 1 gün bile tahammülüm yok dedim resti çektim.
aynen ben de iş yerinde oruç tutmuş kadar oldum geçen cuma.Günaydınnnn..
Oruç tutamıyorum 2 gündür ama bişeyde yiyemiyorum zaten. malum iş yerinde gizli kaçamak su içmeye çalışıyorum. ÇAy kahve de içemeyince saçma sapan bi ruh hali içinde oluyorum. Bu haftayı da böyle geçirelim bakalım..
canım sen öyle hissediyorsan kesinlikle öyledir .Merhaba kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız ramazan nasıl gidiyorrr :)))
tartı gününü ip le çekiyorum :) hani zayıfladığını anladığında aslında kilo almıssındır diye bir söz var ya ona inanmak istemiyorum ben kendimi süzülmüş hissediyorumm bilerekte tartılmıyorum göreyim diye :) ama yani böyle yavaştan gittiğini hissediyorum iftarları çorbadan sonra ana menüyü yiyemiyorum tıkanıyorum 1 bardak çay ve çikolata yersem yiyorum o kadar gece mağlum midemden peynir zeytin ekmek çay o kadar bakalım heyecanla bekliyorum :) regl den önce ki son haftam 2nci hafta şişliklerim başlar
canım sen öyle hissediyorsan kesinlikle öyledir .
ben de merakla bekliyordum şimdi seni . en son cuma kaç kiloydun
hadi bakalım . merakla bekliyoum. umarım dilediğin gibi olur . inşallah.ay canımm inşaallah :) geçen hafta 59.8 kg 'dum cnm :)
Bu pişmemiş halicanım bunu pişirmiyorsun değil mi. bu şeklide yeniyor.
harika görünüyor . eline sağlık.
bol hareket ile zayıflamışsın bile. kimler vardı 2 hafta misafir oldular sana.
anladım canım. bu sos ile Egeliler pişirmeden yiyor . marine ettikten sonra.Bu pişmemiş hali
Ben fırına atıyorum genellikle mis mis
masallh cnm ins bu enerjin bitmez ins kiko da vermissindir bu hafta tartiyi bnde cok merak ediorum :)Merhaba kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız ramazan nasıl gidiyorrr :)))
tartı gününü ip le çekiyorum :) hani zayıfladığını anladığında aslında kilo almıssındır diye bir söz var ya ona inanmak istemiyorum ben kendimi süzülmüş hissediyorumm bilerekte tartılmıyorum göreyim diye :) ama yani böyle yavaştan gittiğini hissediyorum iftarları çorbadan sonra ana menüyü yiyemiyorum tıkanıyorum 1 bardak çay ve çikolata yersem yiyorum o kadar gece mağlum midemden peynir zeytin ekmek çay o kadar bakalım heyecanla bekliyorum :) regl den önce ki son haftam 2nci hafta şişliklerim başlar
şimdi ben de merak etmeye başladım.masallh cnm ins bu enerjin bitmez ins kiko da vermissindir bu hafta tartiyi bnde cok merak ediorum :)
Bende çok severim en sevdiğim yemek sushi dir .. balık her ne kadar sevmememde sushi bin hastasıyıım:)anladım canım. bu sos ile Egeliler pişirmeden yiyor . marine ettikten sonra.
ananasın kalorisinin çok yüksek olduğunu duydum. doyuruculuğu nasıl bilmiyorum ama meyveler çok hızlı kan şekerini çıkarıp çok hızlı düşmesine neden olur diye biliyorum. bu konuda bilgin var mı kaneel cimSahurda uyuyakalan burada .. son dak yetiştim :) eşim genellikle yiyo yatıyor beni yatarken kaldırmayı unutmuş neyse
Sahur
1. Kase yoğurt
1 minik elma
2 dilim ananas
4/5 çilek
Yarım muz
Ve su
Az sonra kısa vardiya işe gideceğim saat 19.00 evdeyim ..
Henüz ne yapacağıma karar vermedim
Derin dondurucuda hazırladığım börülcesi var belki onu yaparım yanına kadıbudu köfte olabilir ..
karar veremedim :)
evet öyle söylüyorlar. çok fazla bağımlısı varmış .ama ben hiç yemedim sushi mesela.Bende çok severim en sevdiğim yemek sushi dir .. balık her ne kadar sevmememde sushi bin hastasıyıım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?