Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

off bu nasıl insan . nasıl bu kadar kör oluyorlar . nimete , güler yüze karşılık bunu yapıyorlar . benlik duygusu aşırı sizin gelinde. ne zaman ki benlikten kurtulur . o zaman huzuru bulur aslında. Allah hidayet versin .

işte ben de çocuklarım için endişeliyim.
yani sen güzel yetiştir. aile bağların kuvvetli olsun. evlenecekleri kadın ise koparsın götürsün.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. çok önemli tercihleri . kız olsun erkek olsun . öğreteceğiz işte. ama gün gelir saçma sapan birine aşık olurlar o ayrı.
İyi akşamlar kızlar.2. Öğünümü yazayım
Yarım tabak fırında karışık sebze kızartması
Yarım tabak taze fasülye
canım çok güzel. sebze yemişsin . yağı azaltırsan olur . ki zaten fırında yapmışsın . çok iyi. senin boyun baya uzundu. o nedenle vucudun kaldırıyordur kiloyu ama o da bi yere kadar . en son bildiğim 72 kilo civarındaydın . tekrar neden o kadar kiloyu almış olabilirsin . doğum sonrası vermiştin kilo . öyle hatırlıyorum.
eşin de garip . hem seni iskelet seviyor hem de kalorili şeylere teşvik ediyor . oruç tutuyorsun diye sanırım bu jesti. yoksa spor yapmaktan başını kaldıramıyorsun ki.

akşam gidince biber kavurdum. domates sos ile yaptım.
alinazik çıkardım.
peynir , zeytin, helva , kuşburnu marmelatı , tereyağı
1 adet büyük bazlama yaptım.

benim yediklerim . alinazik. biber kavurma. çeyrekten daha küçük bazlama.
bol çay
bir çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı kuşburnu.
bunları yiyebildim. çok bi yiyemiyorum işte .

bu akşam köfte yapmayı düşünüyorum. yanında patates kızartması. çocuklar ve eşim istedi akşam için.

sahurda ise; 2 küçük ince dilim kepek ekmeği. domates , peynir, 2 az haşlanmış yumurta , zeytin( 2-3 ADET)

iftar sonrası ve sahur sonrası 1 er limon sıkıp içiyorum. havalar soğuk gidiyor . c vitamını alma düşüncesiyle bunu yapıyorum. hastalık zor. 3 çocukla hasta olma lüksü de tanımıyor hayat . Allah dermansız dert vermesin .

Hoşgeldin...
Gerçekten merak etmiştik. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah..

Nasıl insanlar var hayret ediyorum yaa... Senin gibi görümceyi bulmuşlar öpüpte başlarına koysunlar.. Hem memnun kalmıyor ama yine de gelmek istiyor.. çok ilginç.. Amaannn salla yaa... yaşanan böyle durumlar insanları nereye oturtacağını belirliyor.. nasıl davranman gerektiğini daha iyi belirliyorsun.. Kıskançlığı vardır bi yerlerden.. Bence yani...

Günaydınnnn..
Oruç tutamıyorum 2 gündür ama bişeyde yiyemiyorum zaten. malum iş yerinde gizli kaçamak su içmeye çalışıyorum. ÇAy kahve de içemeyince saçma sapan bi ruh hali içinde oluyorum. Bu haftayı da böyle geçirelim bakalım..

aynen ben de iş yerinde oruç tutmuş kadar oldum geçen cuma.

Merhaba kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız ramazan nasıl gidiyorrr :)))

tartı gününü ip le çekiyorum :) hani zayıfladığını anladığında aslında kilo almıssındır diye bir söz var ya ona inanmak istemiyorum ben kendimi süzülmüş hissediyorumm bilerekte tartılmıyorum göreyim diye :) ama yani böyle yavaştan gittiğini hissediyorum iftarları çorbadan sonra ana menüyü yiyemiyorum tıkanıyorum 1 bardak çay ve çikolata yersem yiyorum o kadar gece mağlum midemden peynir zeytin ekmek çay o kadar bakalım heyecanla bekliyorum :) regl den önce ki son haftam 2nci hafta şişliklerim başlar

canım sen öyle hissediyorsan kesinlikle öyledir .
ben de merakla bekliyordum şimdi seni . en son cuma kaç kiloydun

şimdi yemek sitelerini karıştırmaya gidiyorum. youutupe den bakayım yemek videoları

masallh cnm ins bu enerjin bitmez ins kiko da vermissindir bu hafta tartiyi bnde cok merak ediorum :)

Sahurda uyuyakalan burada .. son dak yetiştim :) eşim genellikle yiyo yatıyor beni yatarken kaldırmayı unutmuş neyse

Sahur
1. Kase yoğurt
1 minik elma
2 dilim ananas
4/5 çilek
Yarım muz
Ve su

Az sonra kısa vardiya işe gideceğim saat 19.00 evdeyim ..

Henüz ne yapacağıma karar vermedim
Derin dondurucuda hazırladığım börülcesi var belki onu yaparım yanına kadıbudu köfte olabilir ..
karar veremedim :)

ananasın kalorisinin çok yüksek olduğunu duydum. doyuruculuğu nasıl bilmiyorum ama meyveler çok hızlı kan şekerini çıkarıp çok hızlı düşmesine neden olur diye biliyorum. bu konuda bilgin var mı kaneel cim
ben karpuz yerim genelde . ama o da öyleymiş

Bende çok severim en sevdiğim yemek sushi dir .. balık her ne kadar sevmememde sushi bin hastasıyıım:)
evet öyle söylüyorlar. çok fazla bağımlısı varmış .ama ben hiç yemedim sushi mesela.
çok merak ediyorum. umarım bi gün yeme fırsatı bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…