sonunda kırmızı etle gördük seni yarim bardak ayran az değilmi canım ben olsam üç tane içerimakşam yemeğim
azıcık kymayı bol soğanla kavurdum. domates ve salça koydm içine
1 kepçe çorba
salata
yarım bardak ayran
afiyet olsun canım Allah kabul etsinKizlar herkese hayirli iftarlar bnde dedigim.gbi bi kase dunden kalan barbunya
1 tane kofte
Cacik salata ve bi tane hurma yedim bi saat snra da iki dilim ananas yerim meyve gunum cnku
Seylanin Gunlugu hosgeldin cnm.insallh iyi gecmistir misafirlerle ailen degildi sanirim gelenler yakinlar miydi 2 hafta biraz uzun cnku misafirlik icin yada bana mi oyle gelio
Yediklerinin kilo olarak donmemesi cok iyi masallh diyelim
afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Seylanin Gunlugu hoşgeldin canım özledik seni kosturmaca da insan kilo alamıyor
hoşgeldin canım..geçmiş olsun ayrıca misafiri atlatmışsın...Tatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.
Aslinda 2 haftadir diyetime hic dikkat edemedim ama misafirler icin kosturmaktan dolayi hic kilo almamisim hatta biraz vermisim. onlari gezdirirken disardada cok yedim evdede hep diyetle alakasi olmayan seyler yapildi mecburen ama cok sukur kilo olarak donmemis bana.
oncelikle hayirli Ramazanlar herkese. bugun orucada baya alistim sanirim artik surekli ac hissetmiyorum. susamamak icinde disari fazla cikmamaya calisiyorum. simdilik cok sukur iyi gidiyor. Rabbim kabul etsin insallah.
insallah herkesin keyfi yerindedir.
Sahurda kaymakli recelli ekmek ve 1 haslanmis yumurta yedim.
iftar icin henuz karar vermedim. mercimekli bulgur pilavi ve tavuklu kagit kebabi yapmayi planliyorum. birde dunden kalan lahmacunlar var. salatada yaptimmi tamamdir.
dun hazir yufkayla lahmacun yaptim yaginida cok az kullandim. beklemedigim kadar guzel oldu. esim bayildi 1 tepsisini o yedi.
ellerine sağlık sos güzel bir tat verir kesin..deniyeceğimHoşbulduk kızlar
İnşallah hep birlikte şıkır şıkır gider kilolar
Daha iftara bize çok var
Ben menüyü sizin için çektim hazırladım
İftar da ;
Süzme mercimek
Balık kendim sosladım
Dünden kalan kiona bademli
Salata
Zeytin su çay veya kahve olur sonraya
güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar.2. Öğünümü yazayım
Yarım tabak fırında karışık sebze kızartması
Yarım tabak taze fasülye
8 yıldır görüşmemişsin sen her yıl gidiyorsun sanırım ülkeye zor olmuştur..Gelenler erkek kardesim ve arkadasiydi. 8 yildir gormemistim esime tedavi olmak icin geldi. 2 kucuk ameliyat gecirdi. esim yapti ameliyatlari o yuzden biraz uzun kaldilar. iyi oldu hasret giderdik. hemde yabanci doktorlarla perisan olurdu esim onu el ustunde tuttu cok ilgilendi. Miami falan gezdik bol bol cocuklugumuzu yadettik. esiyle gelmedigi icin cok keyifli oldu. kardes kardes takildik. esi gelseydi bu kadar keyifli olmazdi.
gorumceeeeeeGelenler erkek kardesim ve arkadasiydi. 8 yildir gormemistim esime tedavi olmak icin geldi. 2 kucuk ameliyat gecirdi. esim yapti ameliyatlari o yuzden biraz uzun kaldilar. iyi oldu hasret giderdik. hemde yabanci doktorlarla perisan olurdu esim onu el ustunde tuttu cok ilgilendi. Miami falan gezdik bol bol cocuklugumuzu yadettik. esiyle gelmedigi icin cok keyifli oldu. kardes kardes takildik. esi gelseydi bu kadar keyifli olmazdi.
Canım kardeşim Virginia eyaletinde yaşıyor ama gidip gelmek hiç kısmet olmadı. Türkiyeye de farklı zamanlarda gittik bir türlü görüşemedik. Kısmet değilmiş. Sağlık bahane oldu İyi oldu hasret giderdik.hoşgeldin canım..geçmiş olsun ayrıca misafiri atlatmışsın...
ellerine sağlık sos güzel bir tat verir kesin..deniyeceğim
güzel menü canım afiyet olsun
8 yıldır görüşmemişsin sen her yıl gidiyorsun sanırım ülkeye zor olmuştur..
şanslıymış kardeşin kıymetinizi bilsin Allah şifa versin..
Gelinler huysuz olunca görümce olunuyor ne yapalım. İstanbul'daki kardeşimin eşi 3 kez geldi haftalarca evimde kaldı gece gündüz gezdirdim hizmet ettim yedirdim içirdim yaranamadım. Sürekli şikayet etti bişey beğenmedi vırvır etti. Orlandoya götürdüm Hilton'da kaldık otel masrafını ben karşıladım yine memnun olmadı hatta 5 yıldızlı oteli bile beğenmedi. Canımdan bezdirdi. Öyle böyle değil sabır abidesi olan eşimi bile deli etti. Neredeyse aile hayatıma malolacaktı.gorumceeeeee
arada sırada kıyma, köfte vs yiyorum canım :) yarım bardak yetti canım çorba yada salata olmasaydı 1 bardak içerdim :)sonunda kırmızı etle gördük seni yarim bardak ayran az değilmi canım ben olsam üç tane içerim
HoşgeldinTatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.
Aslinda 2 haftadir diyetime hic dikkat edemedim ama misafirler icin kosturmaktan dolayi hic kilo almamisim hatta biraz vermisim. onlari gezdirirken disardada cok yedim evdede hep diyetle alakasi olmayan seyler yapildi mecburen ama cok sukur kilo olarak donmemis bana.
oncelikle hayirli Ramazanlar herkese. bugun orucada baya alistim sanirim artik surekli ac hissetmiyorum. susamamak icinde disari fazla cikmamaya calisiyorum. simdilik cok sukur iyi gidiyor. Rabbim kabul etsin insallah.
iftar icin henuz karar vermedim. mercimekli bulgur pilavi ve tavuklu kagit kebabi yapmayi planliyorum. birde dunden kalan lahmacunlar var. salatada yaptimmi tamamdir.
dun hazir yufkayla lahmacun yaptim yaginida cok az kullandim. beklemedigim kadar guzel oldu. esim bayildi 1 tepsisini o yedi.
anladım canım ..ben kardeşini TR de sanmıştım...iyi olmuş ikiniz için deCanım kardeşim Virginia eyaletinde yaşıyor ama gidip gelmek hiç kısmet olmadı. Türkiyeye de farklı zamanlarda gittik bir türlü görüşemedik. Kısmet değilmiş. Sağlık bahane oldu İyi oldu hasret giderdik.
aynen katılıyorum....Ayy ne terbiyesizmiş.Gelinler huysuz olunca görümce olunuyor ne yapalım. İstanbul'daki kardeşimin eşi 3 kez geldi haftalarca evimde kaldı gece gündüz gezdirdim hizmet ettim yedirdim içirdim yaranamadım. Sürekli şikayet etti bişey beğenmedi vırvır etti. Orlandoya götürdüm Hilton'da kaldık otel masrafını ben karşıladım yine memnun olmadı hatta 5 yıldızlı oteli bile beğenmedi. Canımdan bezdirdi. Öyle böyle değil sabır abidesi olan eşimi bile deli etti. Neredeyse aile hayatıma malolacaktı.
İstanbul'da 2 katlı villaları var durumları çok iyi evleri geniş ama 1 geceliğinede gitsek otelde kalıyoruz. Gelinin şerrinden kardeşimin evinde kalamıyoruz. Yüzsüz gelin hala bize gelip kalmak istiyor. Bende kardeşime al çocukları gel istersen 6 ay kal ama eşini getirme ona 1 gün bile tahammülüm yok dedim resti çektim.
Allah kolaylik versin canmkızlar ben nöbete giderbugün ve cuma nöbetteyim..kaçamak yapmamaya çalışıcam..umarım çok şişmem ..beni bu nöbetler mahfetti
canım bunu pişirmiyorsun değil mi. bu şeklide yeniyor.Hoşbulduk kızlar
İnşallah hep birlikte şıkır şıkır gider kilolar
Daha iftara bize çok var
Ben menüyü sizin için çektim hazırladım
İftar da ;
Süzme mercimek
Balık kendim sosladım maydonoz dereotu frank soğanı hardal tohumu sarımsak zeytin yağı limon Hepsini Ronda da çekip sabah sosladım dolapta bekletiyorum sizde deneyin süper oluyor ))
Dünden kalan kiona bademli
Salata
Zeytin su çay veya kahve olur sonraya
bol hareket ile zayıflamışsın bile. kimler vardı 2 hafta misafir oldular sana.Tatilde deyildim canim misafirlerim vardi 2 haftadir onlarla ilgilendigim icin tabletimi bile elime alamadim.
canım afiyet olsun . çok olmuş sankı akşam için. çorba olmasa olurmuş .akşam yemeğim
azıcık kymayı bol soğanla kavurdum. domates ve salça koydm içine
1 kepçe çorba
salata
yarım bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?