hoşgeldin canım..nasıldı tatil yağmur yağmamıştır inşallah..olacak bu sefer üzme kendini..beraber vericezGünaydın kızlar..gelemedim 2 gündür,geldik yorgunluk,temizlik vs...bugün başlıyorum tam anlamıyla diyete.yürüyüşe de tabi.çok kilo aldım mutsuzum...bu kez başarıcam artık...
onun resmini çekmedim canım..tarifi kolay çok güzel oldu ben patatesli ve peynirli yaptım eşim çok beğndi..hoş geldin .menülerini de yazar mısın leylak cım. yoğun musun.
unlu sirkeli börek resmi yok mu.
eline sağlık canım çok güzel olmuş.
kuşbaşı et canım aynen patlıcan en üste ve en alta da dilimlenmiş patates koydum ortaya kuşbaşı biberli soğanlı baharatlı sotesersum bnde ona benzer bi yemek bliorum patlicanin icinde ne var cnm et mi bn et sote gbi bosey yapiorum ustune de kasar biraz firina tabi misafir gekince yapiorum genelde :)
sağol canım..aynen kızartmadan olmuyor patlıcan..sersum harikasın, ellerine sağlık.
bizde de aynen süzülen yağını alırlar, gerisi sağlıklı olur. yağsız da güzel pişmiyo ki patlıcan.
ramazan bereket, huzur, sağlık, ferahlık getirsin herkese
yap tatlım yapp..sağolSersumum patlıcan kapama harika görünüyo,canım istedi.eşime yapayım 1-2 güne bende bari:)
Şükür canım Allah kabul etsin.şükür bugün oruçluyum.
sahurda 2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar tulup peynir
1 domates
3 dilim karpuz
çeyrek cevizli katmer
iftar menüsü belli değil .
Bende hep omlet yapıyorum bazen haşlama omlet daha lezzetli geliyor bana hem beklemek zorunda da kalmiyoruz: )Kizlar benim sahurum yine ayni bi tatli k teteyagindan omlet aslinda haslama da yapablirdim ama boyle hem daha hizli hmde daha lezzetli geldi bi sure boyle takilayim:)
Peynir
2 ceviz
1 dilim ekmek
3 kasik yogurda corekotu:)
bende bu akşam omlet yapacam dün köy yumurtası aldım bu akşam kömbe yapmıştımBende hep omlet yapıyorum bazen haşlama omlet daha lezzetli geliyor bana hem beklemek zorunda da kalmiyoruz: )
Köy yumurtasiyla daha lezzetli olur canımbende bu akşam omlet yapacam dün köy yumurtası aldım bu akşam kömbe yapmıştım
Kolay gelsin canımslm kızlar dün temizlik yaptım
bugün boşum akşama ne yemek yapıcam bilmiyorum yemek programlarına bakıyorum belki fikir olur
sahurda sigara böreği yedim ve çay
dün iftarda bol salata tavuk göğüs yedim
biraz karışık yazdım neyse
birazdan yakkında pazar oraya gidicem marulum yok pazardan almamıştım var diye azmış bitti
kırmızı soğan alıcaktım şu an bulunmuyomuş
bi dolaşayım bakalım belkiburda olur salata çok iyi oluyor tavsiye ederim mideyi şişiriyo az yiyosun ya da benim mide alıştı az yemeye
sersumcum yemekler çok güzel görünüyo çok severim patllıcanı
Hoşgeldiniz daha önce burdamiydiniz?Merhaba güzeller ,
Uzunnnnnn aradan sonraaa ben geldim .. tabiki çok çok kilo alarak .. hep birlikte kurtulmak dileği ile
Oruçluyum
Dün yediklerim
Sahur : 1 kase yoğurt ve bir avuç badem ve bol su
İftar : börülce , köfte ve quiona
Yine sahur da 1 kase yoğurt 3 dilim ananas ve badem
Kilomu bilmiyorum kızlar cesaretim yok tartıya ..
Bir süre sonra çıkınca yazarım :)
hoşgeldin canımMerhaba güzeller ,
Uzunnnnnn aradan sonraaa ben geldim .. tabiki çok çok kilo alarak .. hep birlikte kurtulmak dileği ile
Oruçluyum
Dün yediklerim
sağol canım..pazara bayılırım biliyorsun benim için de gez...slm kızlar dün temizlik yaptım
bugün boşum akşama ne yemek yapıcam bilmiyorum yemek programlarına bakıyorum belki fikir olur
sahurda sigara böreği yedim ve çay
dün iftarda bol salata tavuk göğüs yedim
biraz karışık yazdım neyse
birazdan yakkında pazar oraya gidicem marulum yok pazardan almamıştım var diye azmış bitti
kırmızı soğan alıcaktım şu an bulunmuyomuş
bi dolaşayım bakalım belkiburda olur salata çok iyi oluyor tavsiye ederim mideyi şişiriyo az yiyosun ya da benim mide alıştı az yemeye
sersumcum yemekler çok güzel görünüyo çok severim patllıcanı
hoşgeldin bebeemmmMerhaba güzeller ,
Oruçluyum
Dün yediklerim
canım bu normal pekmezle hiç alakalı değil..keçi boynuzu ya..bence azcık azcık dene anlarsın heralde dokunup dokunmadığını yada şey al ben aldım da daha kullanmadım siyah üzüm çekirdeği tozu..yoğurda katıp yeniyor..asıl çekirdeği kan yapıyormuş ya..@sersumcum harnupp pekmezi evde var ama korkkuyoorum alerji yüzünde yiyemedim pekmez dokunuyor biliyosun bana ama bunu bilmiyorum içinde normal pekmez mi var acaba
Hoşgeldin canım. Bi eskiler bu site olmadan yapamıyoruz. InsAllah hep beraber fit olacağız.Merhaba güzeller ,
Oruçluyum
Dün yediklerim
HoşbuldumHoşgeldiniz daha önce burdamiydiniz?
Istekli olarak basladiysan gerisi gelir canım önemli olan istemek.
hoşgeldin canım..nasıldı tatil yağmur yağmamıştır inşallah..olacak bu sefer üzme kendini..beraber vericez
onun resmini çekmedim canım..tarifi kolay çok güzel oldu ben patatesli ve peynirli yaptım eşim çok beğndi..
ara sosu
1 bardak sıvı yağ
3 kaşık un
1 kaşık sirke
1 paket kabartma tozu
boza kıvamında olacak
iki yufkanın arasına sürülecek
ben yufkaları sigara böreği sarar gibi sardım 8 e böldüm
üzerlerine yumurta sarısı ve susam ..içine de istediğiniz bir harç...
kuşbaşı et canım aynen patlıcan en üste ve en alta da dilimlenmiş patates koydum ortaya kuşbaşı biberli soğanlı baharatlı soteeşim de öyle dedi tam misafirlik olmuş bu senin spesiyallerin arasına girsin bence dedi
sağol canım..aynen kızartmadan olmuyor patlıcan..iyi tatiller sana da
yap tatlım yapp..sağol
Merhaba güzeller ,
Oruçluyum
Dün yediklerim
Hoşbuldum
Evet .. çocuk sağlık sorunları derken uzunnnn süre yoktum .. geri geldim :)
Kilo verebiliyorum eğer istikrar olabilirse .. o da bu topic ile oluyor .. niyet ettik .. inşallah en az 15 gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?