Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu kadarcık şeyle mi oruclusun hem de çalışıyorsun insallah dayanirsin Allah kolaylık versin

evet öyle söylüyorlar. çok fazla bağımlısı varmış .ama ben hiç yemedim sushi mesela.
çok merak ediyorum. umarım bi gün yeme fırsatı bulurum.
bende hiç yemedim balığın ızgara kızartma ve kiremitte yapılanı dışında hiç yiyemem

kızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
Doktor fobisi olan birisiyim ağrısı da çok zor

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlayanlardanim 3 aydır dış ağrısı çekiyorum malûm. 2 aydirda tedavi görüyorum şükür az kaldı. Korkunun faydasi yok ne yazikki canım yoksa ağrı çekmeye devam edersin ama dişin çıkması lazım sanırım doktora gitsen bir gostersen iyi olur

bu kadar ağrıyorsa bi git canım doktora

canım daha önce doktor bunun için ameliyatla alınması lazım demişti bende tabi cesaret edemiyorum

canm benm ya cok gecmis olsun cekmedim ama cok kotu bi agri oldvunj soykuolar mutlaka doktora git

Içine gömülü olarak çıkıyor o zaman off kötü valla
Ama mecburen gitmen lazım yoksa daha kötü olur
aynen öyle canım dışarıda bişey belli olmuyor ama dememin kemiği ağrıyor
son dakkaya kadar bekliyecem belki ağrısı azalır

canm benm ya cok gecmis olsun cekmedim ama cok kotu bi agri oldvunj soykuolar mutlaka doktora git
teşekkür ederim canım benim zor valla ben doğumdan bu kadar korkmam ve kötü olmam üç sene önce dış cektirmistim gören beni ağır hasta sanirdi

Selam kızlar anca gelebildim. Okullar dün kapandı çocuklarla uğraşıyorum.
Sahurda peynirli yumurta ve ekmek yedim.
İftar için kağıt kebabı, bol yeşillikle pilav ve salata olacak.
Kızlarım kedi diliyle vişneli çikolatalı pasta yaptılar. Tatlı yemiyorum ama bu pastadan yemem lazım. İlk pastaları çünkü.

Canım oruç tutuyorum diye öyle başka bir nedeni yok.
Canım benimde başıma geldi ağrı gittikçe artıyor malesef azalmıyor. Ameliyat çok zor değildi zaten komple uyuşturuyorlar bişey hissetmedim korkacak bişey yok yani.

Evet canım ilk karatayla 72 kiloya düşmüştüm.sonra aldım tabi biraz,hamilelik falan doğumdan sonra 93 tüm.birkaç ay içinde 84 e düşmüştüm.fazla hareketsizim ondan alıyorum,bir de aburcubur sevdam var tabi

Geçmiş olsun canım..

İyi akşamlar kızlar.bugün dışardaydım hem kızımı gezdirdim hem yürüyüşümü yapmış oldum.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
1 rafadan yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Çay

Akşam:
Yine fırında sebze kızartması
Yaprak sarma(7-8 tane)

4km de yürüyüş...

Çok şükür bugünde İftarı yaptık çayımızı içtik. İftardaki suyun tadı hiçbirşeyde yok.
Sahur için tavada peynirli börek yaptım. Bir tarafını yağsız tavada pişirdim diğer tarafını gece kalkınca çay kaynayana kadar pişiririm. Sahur menüm belli 1 bardak çay 1 börek.
Bu arada benim tartıda bir problem var gibi. 1 kilo kadar vermiş görünüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum. Yarın pilini değiştirip tekrar tartılcam sanırım.

Allah kolaylik versin canm
amin canım sağol
haklısın . nöbet arkadaşın da yemeyi seviyorsa. o zaman yandın işte.

bitmiştir nöbet sanıyorum .
nöbet ekibi kafa dengi olunca iyi oluyor da yemek de fena oluyor..
yok canım sen yazdığında yeni başladıydı 3 saate bitecek inşallah
geçmiş olsun canım..aldır kurtul bence..ben 18 yıl önce aldırdım hiç de zor olmadı..

oh maşallah canım yürüyüşler de başladı...

Allah kabul etisn canım..tartı pili azalınca sapıtıyor genelde..

selam kızlar...nöbetin son saatleri inşallah...bugün dinlenicem yarın gene..yarın tartı hiç iyi olmaz sanırım hem nöbet hem regl şişliği..napalım haftaya diye diye değişen bir şey olmuyor ona sinir oluyorum...
sabah

çavdar ekmeğinden tost

öğlen

taze fasulye
2 kaşık pilav
yoğurt
5 erik

akşam

taze fasulye
3 kaşık pilav
şehriye çorbası

gece 3.5 da

2 kk kadar ıspanaklı börek
kaşar
zeytin
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…