bu kadarcık şeyle mi oruclusun hem de çalışıyorsun insallah dayanirsin Allah kolaylık versinSahurda uyuyakalan burada .. son dak yetiştim :) eşim genellikle yiyo yatıyor beni yatarken kaldırmayı unutmuş neyse
Sahur
1. Kase yoğurt
1 minik elma
2 dilim ananas
4/5 çilek
Yarım muz
Ve su
Az sonra kısa vardiya işe gideceğim saat 19.00 evdeyim ..
Henüz ne yapacağıma karar vermedim
Derin dondurucuda hazırladığım börülcesi var belki onu yaparım yanına kadıbudu köfte olabilir ..
karar veremedim :)
bende hiç yemedim balığın ızgara kızartma ve kiremitte yapılanı dışında hiç yiyememevet öyle söylüyorlar. çok fazla bağımlısı varmış .ama ben hiç yemedim sushi mesela.
çok merak ediyorum. umarım bi gün yeme fırsatı bulurum.
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlayanlardanim 3 aydır dış ağrısı çekiyorum malûm. 2 aydirda tedavi görüyorum şükür az kaldı. Korkunun faydasi yok ne yazikki canım yoksa ağrı çekmeye devam edersin ama dişin çıkması lazım sanırım doktora gitsen bir gostersen iyi olurkızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
Doktor fobisi olan birisiyim ağrısı da çok zor
bu kadar ağrıyorsa bi git canım doktorakızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
canım daha önce doktor bunun için ameliyatla alınması lazım demişti bende tabi cesaret edemiyorumGeçmiş olsun canım seni çok iyi anlayanlardanim 3 aydır dış ağrısı çekiyorum malûm. 2 aydirda tedavi görüyorum şükür az kaldı. Korkunun faydasi yok ne yazikki canım yoksa ağrı çekmeye devam edersin ama dişin çıkması lazım sanırım doktora gitsen bir gostersen iyi olur
Içine gömülü olarak çıkıyor o zaman off kötü vallacanım daha önce doktor bunun için ameliyatla alınması lazım demişti bende tabi cesaret edemiyorum
canm benm ya cok gecmis olsun cekmedim ama cok kotu bi agri oldvunj soykuolar mutlaka doktora gitkızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
aynen öyle canım dışarıda bişey belli olmuyor ama dememin kemiği ağrıyorIçine gömülü olarak çıkıyor o zaman off kötü valla
Ama mecburen gitmen lazım yoksa daha kötü olur
teşekkür ederim canım benim zor valla ben doğumdan bu kadar korkmam ve kötü olmam üç sene önce dış cektirmistim gören beni ağır hasta sanirdicanm benm ya cok gecmis olsun cekmedim ama cok kotu bi agri oldvunj soykuolar mutlaka doktora git
Canım oruç tutuyorum diye öyle başka bir nedeni yok.off bu nasıl insan . nasıl bu kadar kör oluyorlar . nimete , güler yüze karşılık bunu yapıyorlar . benlik duygusu aşırı sizin gelinde. ne zaman ki benlikten kurtulur . o zaman huzuru bulur aslında. Allah hidayet versin .
eşin de garip . hem seni iskelet seviyor hem de kalorili şeylere teşvik ediyor . oruç tutuyorsun diye sanırım bu jesti. yoksa spor yapmaktan başını kaldıramıyorsun ki.
Canım benimde başıma geldi ağrı gittikçe artıyor malesef azalmıyor. Ameliyat çok zor değildi zaten komple uyuşturuyorlar bişey hissetmedim korkacak bişey yok yani.kızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
off bu nasıl insan . nasıl bu kadar kör oluyorlar . nimete , güler yüze karşılık bunu yapıyorlar . benlik duygusu aşırı sizin gelinde. ne zaman ki benlikten kurtulur . o zaman huzuru bulur aslında. Allah hidayet versin .
işte ben de çocuklarım için endişeliyim.
yani sen güzel yetiştir. aile bağların kuvvetli olsun. evlenecekleri kadın ise koparsın götürsün.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah. çok önemli tercihleri . kız olsun erkek olsun . öğreteceğiz işte. ama gün gelir saçma sapan birine aşık olurlar o ayrı.
canım çok güzel. sebze yemişsin . yağı azaltırsan olur . ki zaten fırında yapmışsın . çok iyi. senin boyun baya uzundu. o nedenle vucudun kaldırıyordur kiloyu ama o da bi yere kadar . en son bildiğim 72 kilo civarındaydın . tekrar neden o kadar kiloyu almış olabilirsin . doğum sonrası vermiştin kilo . öyle hatırlıyorum.
eşin de garip . hem seni iskelet seviyor hem de kalorili şeylere teşvik ediyor . oruç tutuyorsun diye sanırım bu jesti. yoksa spor yapmaktan başını kaldıramıyorsun ki.
kızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
canım afiyet olsun . çok olmuş sankı akşam için. çorba olmasa olurmuş .
amin canım sağolAllah kolaylik versin canm
nöbet ekibi kafa dengi olunca iyi oluyor da yemek de fena oluyor..haklısın . nöbet arkadaşın da yemeyi seviyorsa. o zaman yandın işte.
bitmiştir nöbet sanıyorum .
geçmiş olsun canım..kızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
oh maşallah canım yürüyüşler de başladı...İyi akşamlar kızlar.bugün dışardaydım hem kızımı gezdirdim hem yürüyüşümü yapmış oldum.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
1 rafadan yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Çay
Akşam:
Yine fırında sebze kızartması
Yaprak sarma(7-8 tane)
4km de yürüyüş...
Allah kabul etisn canım..tartı pili azalınca sapıtıyor genelde..Çok şükür bugünde İftarı yaptık çayımızı içtik. İftardaki suyun tadı hiçbirşeyde yok.
Sahur için tavada peynirli börek yaptım. Bir tarafını yağsız tavada pişirdim diğer tarafını gece kalkınca çay kaynayana kadar pişiririm. Sahur menüm belli 1 bardak çay 1 börek.
Bu arada benim tartıda bir problem var gibi. 1 kilo kadar vermiş görünüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum. Yarın pilini değiştirip tekrar tartılcam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?