teşekkür ederim canım galiba sonuç öyle olacak eşim sahurda seni yarin götüreyim dedi bende yarin kalsın dedim okula gitti ağrı kesici almıştım sahurda ondan şimdilik iyi.geçmiş olsun canım..aldır kurtul bence..ben 18 yıl önce aldırdım hiç de zor olmadı..
sonrası nasıl geçti iyileşmesi geç oldu mu acaba oruc tutmama engel olur mu çok kazam var bırakmak istemiyorumCanım oruç tutuyorum diye öyle başka bir nedeni yok.
Canım benimde başıma geldi ağrı gittikçe artıyor malesef azalmıyor. Ameliyat çok zor değildi zaten komple uyuşturuyorlar bişey hissetmedim korkacak bişey yok yani.
Allah rahmet eylesin gencecik evlatlarımız şehadet mertebesi çok yüce bir mertebe açısı da bir o kadar büyük oluyor.Bugün 16 şehitimiz var yüreğimiz yangın yeri..Allah ailelerine sabırlar versin
Eki Görüntüle 2003003
teşekkür ederim canım benim zaten sizin soylediklerinizden cesaret alıyorum yoksa agrisini dile bile getiremem randevu alıp giderim inşallah iyi bir doktor var tanıdığımızmesmeser geçmiş olsun canım ama bunu ameliyat gibi düşünme küçük bir operasyon gömülü yerleri açıp dişi alıp tekrar dikecekler zaten uyuşturacakları için hisssetmezsin korkmana gerek yok o dişlerin sana faydası yok zararı var ağrısı geçer diye düşünme bence cesaretini topla ve aldır
hadi bakalım . merakla bekliyoum. umarım dilediğin gibi olur . inşallah.
masallh cnm ins bu enerjin bitmez ins kiko da vermissindir bu hafta tartiyi bnde cok merak ediorum :)
çok çok geçmiş olsun canım.. azcık sabır.. elbet geçecek..teşekkür ederim canım benim zaten sizin soylediklerinizden cesaret alıyorum yoksa agrisini dile bile getiremem randevu alıp giderim inşallah iyi bir doktor var tanıdığımız
Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdiçok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
canım benim kendine eziyet etme . bak sonra daha kötü sonuçlar karşına çıkar daha zor operasyonlara kadar gider . sen git bi an önce .geçmiş olsun canım .teşekkür ederim canım benim zaten sizin soylediklerinizden cesaret alıyorum yoksa agrisini dile bile getiremem randevu alıp giderim inşallah iyi bir doktor var tanıdığımız
vermişsindir canım benim . kim bilir . hem çok koşturdun misafirlerle . üstüne oruç. gitmiş olması ihtimali yüksek.Çok şükür bugünde İftarı yaptık çayımızı içtik. İftardaki suyun tadı hiçbirşeyde yok.
Sahur için tavada peynirli börek yaptım. Bir tarafını yağsız tavada pişirdim diğer tarafını gece kalkınca çay kaynayana kadar pişiririm. Sahur menüm belli 1 bardak çay 1 börek.
Bu arada benim tartıda bir problem var gibi. 1 kilo kadar vermiş görünüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum. Yarın pilini değiştirip tekrar tartılcam sanırım.
kıyamam kuzum. geçmiş olsun .Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdiçok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
teşekkürler canım..geçmiş olsun canım bende de sinüzit var zordur bilirimiyi gidiyor şükür Rabbime kolaylığını veriyor
tşkler canım..kıyamam kuzum. geçmiş olsun .
hastalıksız atlatmak nasip olsun inşallah ramazanı. sinüzit bende de varmış . röntgende gördü kbb doktoru. kistleşmiş hatta dedi. öyle kaldı. şükür ağrı yapmıyor . bin şükür . eşim çok yaşar baş ağrısı.
sağol diyetdaşım iyiyim çok şükür. izne ayrıldım sonunda. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum 5 gündür. bugünlerde moral olarak pek tadım olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum. olumsuz paylaşım yapmak istemiyorum sizlerlediyettaşım nasılsınizole :) regl bittimi ne alemdesin bakayım
sağol diyetdaşım iyiyim çok şükür. izne ayrıldım sonunda. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum 5 gündür. bugünlerde moral olarak pek tadım olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum. olumsuz paylaşım yapmak istemiyorum sizlerle. zihnimi dinlendirip yüksek moralle tatilden dönmeye çalışıyorum. inşallah
diyet konusunda çok sıkı değilim 59-60 arasında gidip geliyorum. hareket de yok, direkt yatıştayım.
sen nasılsın? neler yapıyosun? zayıflıyosun okuduğum kadarıyla
sağol diyetdaşım iyiyim çok şükür. izne ayrıldım sonunda. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum 5 gündür. bugünlerde moral olarak pek tadım olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum. olumsuz paylaşım yapmak istemiyorum sizlerle. zihnimi dinlendirip yüksek moralle tatilden dönmeye çalışıyorum. inşallah
diyet konusunda çok sıkı değilim 59-60 arasında gidip geliyorum. hareket de yok, direkt yatıştayım.
sen nasılsın? neler yapıyosun? zayıflıyosun okuduğum kadarıyla
yok canım bi yere gidemedim. evdeyim iki hafta. ondan da moralim bozuk.tatilde nereye gittin canım .güzel geçer inşallah tatilin
canım harikasın. gene verdin benceAY CANIM BENİM İNŞAALLAH İYİ GELİR TATİL SANA BOLCA :) BOMBA GİİBİ BEKLİYORUM SENİ ÖNCELİKLE RUHENNNNN :) SENİ BÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUM ALIŞIK DEĞİLİM :) BEN BAKALIM YARIN MEYDANA ÇIKACAK CANIM YAA İNŞAALLAH OLMUŞTUR BİRŞEYLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?