Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım..aldır kurtul bence..ben 18 yıl önce aldırdım hiç de zor olmadı..
teşekkür ederim canım galiba sonuç öyle olacak eşim sahurda seni yarin götüreyim dedi bende yarin kalsın dedim okula gitti ağrı kesici almıştım sahurda ondan şimdilik iyi.
sonrası nasıl geçti iyileşmesi geç oldu mu acaba oruc tutmama engel olur mu çok kazam var bırakmak istemiyorum
Bugün 16 şehitimiz var yüreğimiz yangın yeri..Allah ailelerine sabırlar versin

Eki Görüntüle 2003003
Allah rahmet eylesin gencecik evlatlarımız şehadet mertebesi çok yüce bir mertebe açısı da bir o kadar büyük oluyor.
sahurda öğrendim bende çok acı

mesmeser geçmiş olsun canım ama bunu ameliyat gibi düşünme küçük bir operasyon gömülü yerleri açıp dişi alıp tekrar dikecekler zaten uyuşturacakları için hisssetmezsin korkmana gerek yok o dişlerin sana faydası yok zararı var ağrısı geçer diye düşünme bence cesaretini topla ve aldır

teşekkür ederim canım benim zaten sizin soylediklerinizden cesaret alıyorum yoksa agrisini dile bile getiremem randevu alıp giderim inşallah iyi bir doktor var tanıdığımız

Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdi çok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?

geçmiş olsun canım bende de sinüzit var zordur bilirim iyi gidiyor şükür Rabbime kolaylığını veriyor

teşekkür ederim canım benim zaten sizin soylediklerinizden cesaret alıyorum yoksa agrisini dile bile getiremem randevu alıp giderim inşallah iyi bir doktor var tanıdığımız
canım benim kendine eziyet etme . bak sonra daha kötü sonuçlar karşına çıkar daha zor operasyonlara kadar gider . sen git bi an önce .geçmiş olsun canım .

Allah ölen şehitlerimize rahmet etsin inşallah

vermişsindir canım benim . kim bilir . hem çok koşturdun misafirlerle . üstüne oruç. gitmiş olması ihtimali yüksek.

ben de her akşam ne yapsam diye düşünüyorum.

bu akşam çorba yapasım var.

sabah çocuklara köfte kızarttım. abla makarna yapacak. yanında yerler .

lebeniye çorbası baktım netten çok beğendim.

Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdi çok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
kıyamam kuzum. geçmiş olsun .
hastalıksız atlatmak nasip olsun inşallah ramazanı. sinüzit bende de varmış . röntgende gördü kbb doktoru. kistleşmiş hatta dedi. öyle kaldı. şükür ağrı yapmıyor . bin şükür . eşim çok yaşar baş ağrısı.

tşkler canım..
Aksa rahatlayacam ama yok.. baş ağrısı yapıyor şuan.. tuzlu su deneyecem akşama eve gidince artık..

diyettaşım nasılsın izole :) regl bittimi ne alemdesin bakayım
sağol diyetdaşım iyiyim çok şükür. izne ayrıldım sonunda. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum 5 gündür. bugünlerde moral olarak pek tadım olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum. olumsuz paylaşım yapmak istemiyorum sizlerle. zihnimi dinlendirip yüksek moralle tatilden dönmeye çalışıyorum. inşallah

diyet konusunda çok sıkı değilim 59-60 arasında gidip geliyorum. hareket de yok, direkt yatıştayım .

sen nasılsın? neler yapıyosun? zayıflıyosun okuduğum kadarıyla

tatilde nereye gittin canım .güzel geçer inşallah tatilin

AY CANIM BENİM İNŞAALLAH İYİ GELİR TATİL SANA BOLCA :) BOMBA GİİBİ BEKLİYORUM SENİ ÖNCELİKLE RUHENNNNN :) SENİ BÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUM ALIŞIK DEĞİLİM :) BEN BAKALIM YARIN MEYDANA ÇIKACAK CANIM YAA İNŞAALLAH OLMUŞTUR BİRŞEYLER

tatilde nereye gittin canım .güzel geçer inşallah tatilin
yok canım bi yere gidemedim. evdeyim iki hafta. ondan da moralim bozuk.

kardeşimin yanına gidecektim. ailevi bi konuda gerginliğimiz oldu. zaten sırf onu görmek için sevmediğim bir ortama gidecektim, gitmek içimden gelmedi.

deniz tatiline birlikte gidecek arkadaş bulamadım. tur da olsa tek gitmeyi güvenli bulmuyorum. ama maalesef tüm arkadaşlarım evli, çocuklu, tatil anlayışlarımız değişti haliyle.

ağlamıyorum, gözüme birşey kaçtı

canım harikasın. gene verdin bence.

ben aynı kalsam yeter. çünkü gene psikolojik yemek yeme atakları yaşıyorum ama yemiyorum. yemeyince moralim iyice çöküyor ama olsun, yesem daha çok moralim bozulur.

annem beni mutlu etmek adına lezzetli ama sağlıklı börekler pizzalar yapıp yediriyor. ama o da yapmayacak artık, sağlıklı da olsa fazla miktarda yiyorum çünkü. güya tatilimde sağlıklı beslenip, bol spor yapıp süper kilo verecektim aah ah.

moral olarak da düzelmese de razıyım, kötüleşmesem yeter. yukarda demirleke ye yazdığım ve "yazmadığım" çeşitli sebeplerden dolayı

cansın diyetdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…