- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.130
- 798
geçmiş olsun...Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdiçok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
iyi tatiller...sağol diyetdaşım iyiyim çok şükür. izne ayrıldım sonunda. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum 5 gündür. bugünlerde moral olarak pek tadım olmadığı için pek paylaşım yapmıyorum. olumsuz paylaşım yapmak istemiyorum sizlerle. zihnimi dinlendirip yüksek moralle tatilden dönmeye çalışıyorum. inşallah
diyet konusunda çok sıkı değilim 59-60 arasında gidip geliyorum. hareket de yok, direkt yatıştayım.
sen nasılsın? neler yapıyosun? zayıflıyosun okuduğum kadarıyla
canım benim .yok canım bi yere gidemedim. evdeyim iki hafta. ondan da moralim bozuk.
kardeşimin yanına gidecektim. ailevi bi konuda gerginliğimiz oldu. zaten sırf onu görmek için sevmediğim bir ortama gidecektim, gitmek içimden gelmedi.
deniz tatiline birlikte gidecek arkadaş bulamadım. tur da olsa tek gitmeyi güvenli bulmuyorum. ama maalesef tüm arkadaşlarım evli, çocuklu, tatil anlayışlarımız değişti haliyle.
ağlamıyorum, gözüme birşey kaçtı
Allah sabır versin .selam kızlar..uyandım eşim de evde kalkınca şehriye çorbası içtim..eşim oruçlu ..
zaten sabah daha da bi üzüldük şehitlerden biri bizim komşumuz çıktı..Allahım nasıl bir acı ..Allah ailesine dayanma gücü versin..2 küçük evlat bıraktı ardında..Allah hepsinin mekanını cennet etsin..
sağıl canım, beni çok güzel anlıyosun, özellikle ailevi konuları aile dışıyla paylaşmak istemiyorum. aileyle de paylaşılmıyor işte, kardeşimle kötü olduk. doğruları söylediğim için hep kötü ilan ediliyorum zaten.canım benim .
kardeşin ile aranda bi mesele olmamışsa gitseymişsin iyi gelirmişti sana da.
ama ailen gitmen konusunda gerginlik yaratmışsa gitmek istememen de normal yani.
kıyamam. canım benim .
peki bu tatilde evde misin . dışarı çıkmıyor musun . evli de olsa arkadaşlarına git . onlarla görüş . dertleş. dertleşmek çoğu zaman iyi gelir çünkü.
ama genelde ailen ile ise sorunların . insan bunları anlatmak istemez . içine atar . zamanla da bu seni kötü etkiler .
teşekkür ederim. inşallah bol dinlenmeli geçecekiyi tatiller...
teşekkürler canım..geçmiş olsun...
Canım bu durum bana çok çok tanıdık geliyor şuan..sağıl canım, beni çok güzel anlıyosun, özellikle ailevi konuları aile dışıyla paylaşmak istemiyorum. aileyle de paylaşılmıyor işte, kardeşimle kötü olduk. doğruları söylediğim için hep kötü ilan ediliyorum zaten.
valla dışarı çıkayım diyorum. hatta her gün hazırlanıyorum, saç, makyaj, giyiniyorum. sonra içimden gelmiyor. çıkmıyorum.
Canım bu durum bana çok çok tanıdık geliyor şuan..
Bende her şeyi açık açık söylediğim için hep evin en kötü, huysuz çocuğu ilan edilmiştim.. Aslında doğru söylediğimi bilseler bile kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlardı.. annemle, babamla kardeşlerimle çok kavgalarımız olmuştur zamanında.. Ama boşver diyeceğim.. şuan ki tabloya bakınca aslında hepsinin ne kadar boş olduğunu görüyorum. Hayatta en önemli şey ailenin sağlığı ve huzuru.. gerisi hiç bişey emin ol..
bi ara almıştım yiyemedim tozunusağol canım..pazara bayılırım biliyorsun benim için de gez...
hoşgeldin bebeemmm
canım bu normal pekmezle hiç alakalı değil..keçi boynuzu ya..bence azcık azcık dene anlarsın heralde dokunup dokunmadığını yada şey al ben aldım da daha kullanmadım siyah üzüm çekirdeği tozu..yoğurda katıp yeniyor..asıl çekirdeği kan yapıyormuş ya..
en iyisini yapmışsın dinimizde bile var huzur bozan karıkoca arsına girenlere bir sınır koyuluyor canım allah huzur versin hepimizeGelinler huysuz olunca görümce olunuyor ne yapalım. İstanbul'daki kardeşimin eşi 3 kez geldi haftalarca evimde kaldı gece gündüz gezdirdim hizmet ettim yedirdim içirdim yaranamadım. Sürekli şikayet etti bişey beğenmedi vırvır etti. Orlandoya götürdüm Hilton'da kaldık otel masrafını ben karşıladım yine memnun olmadı hatta 5 yıldızlı oteli bile beğenmedi. Canımdan bezdirdi. Öyle böyle değil sabır abidesi olan eşimi bile deli etti. Neredeyse aile hayatıma malolacaktı.
İstanbul'da 2 katlı villaları var durumları çok iyi evleri geniş ama 1 geceliğinede gitsek otelde kalıyoruz. Gelinin şerrinden kardeşimin evinde kalamıyoruz. Yüzsüz gelin hala bize gelip kalmak istiyor. Bende kardeşime al çocukları gel istersen 6 ay kal ama eşini getirme ona 1 gün bile tahammülüm yok dedim resti çektim.
geçmiş olsun canım benim kızda dişine tel takılmıştı onlar çıktı çok düzgün oldu ama yirmilik dişleri bozacağı için ikisi çekilecekmiş ameliyat dedi bu yaz nasıl bişey bende bilmiyorum 3 gün sıvı gıdalar alıcakmış çok zor deyil dedikızlar yirmilik disim çok kötü ağrıyor henüz tam çıkmamış dundendir damagim parçalandı kulağıma kadar ağrıyor konuşmak bile istemiyorum sahurda zor yedim yemeğimi.
Doktor fobisi olan birisiyim ağrısı da çok zor
geçmiş olsun canım bende hem sinuzit hem migren var ben genelde basimi sariyorum buhar da iyi geliyorGünaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdiçok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
şu an ağrısı o kadar bastı ki anlatamam çektirmeye raziyimcanım benim kendine eziyet etme . bak sonra daha kötü sonuçlar karşına çıkar daha zor operasyonlara kadar gider . sen git bi an önce .geçmiş olsun canım .
Allah ölen şehitlerimize rahmet etsin inşallah
içine karbonat da koy canım söküyortşkler canım..
Aksa rahatlayacam ama yok.. baş ağrısı yapıyor şuan.. tuzlu su deneyecem akşama eve gidince artık..
ağrı kesici birkaç saat ise yatıyor sonra yine basliyorgeçmiş olsun canım benim kızda dişine tel takılmıştı onlar çıktı çok düzgün oldu ama yirmilik dişleri bozacağı için ikisi çekilecekmiş ameliyat dedi bu yaz nasıl bişey bende bilmiyorum 3 gün sıvı gıdalar alıcakmış çok zor deyil dedi
inşallah atlatırsın benimde ağrıyordu çıkarken ama sonra geçti belki geçer ağrı kesici işe yaramıyormu
amin canım..Allah sabır versin .
Allah geride kalanlara kuvvet versin . ne zor . ah ah . çok üzücü. geride kalanlara zor . gidenlere kahroluyor zaten insan . kime yanasın .
canım güçlü mü derken neyi kastettin anlamadım ama sonuçta yoğun bilemiyorum ki dokunur mu sanabi ara almıştım yiyemedim tozunu
harnup pekmezi çok kuvvetli bişeymi genelde öyle şeyler dokunuyobana zencefilde kuvvetli pekmezde bunları yiyemiyorum
u
ayy internetsiz delirir dediğin gibi bizim ergenleriki gündür giremedim yol çalışmaları yüzünden internet kaplolarını koparmışlar şükür yaptılarda yoksa kızım kafayı yiyordu
yediklerimi ben bile unuttum sahur başlayayım kahvaltı yedik yumurta falan
akşamda kıymalı ocak salatası deriz ondan yapıcam
birazdan markete gidicez kızımla ordan kasaba ordanda pazar için para çekicem koşturmaca
gelirkende pide alırız
öpüyorum şimdilik
tşkler canım.. sanada geçmiş olsun.. Çörek otu yağı iyi geliyormus. Onu mu denesem yok Okaliptus yağı mı alsam diye düşünüyorum.. Yada klasik eczaneden deniz suyumu alsam...geçmiş olsun canım bende hem sinuzit hem migren var ben genelde basimi sariyorum buhar da iyi geliyor
tamam canım.. deneyeceğim..içine karbonat da koy canım söküyo
amin amin binlerce kez ah o aci yok mu allh tum vatan evlatlarini korusunselam kızlar..uyandım eşim de evde kalkınca şehriye çorbası içtim..eşim oruçlu ..
zaten sabah daha da bi üzüldük şehitlerden biri bizim komşumuz çıktı..Allahım nasıl bir acı ..Allah ailesine dayanma gücü versin..2 küçük evlat bıraktı ardında..Allah hepsinin mekanını cennet etsin..
canm bnde bizim.ailenin en sivri tipiyim cok tartisiriz babamla ama genelde olur bunlar snra barisiriz tabiki smdi bn diorum ki sana uzulme ama elde degil cok yakin bi arkadasin falan yok mu hic yada bi erkek arkadasin dertleseblicegin varsa onlara dok icino disari cik hava ala evde kaldikca uzuleblirsin cnmsağıl canım, beni çok güzel anlıyosun, özellikle ailevi konuları aile dışıyla paylaşmak istemiyorum. aileyle de paylaşılmıyor işte, kardeşimle kötü olduk. doğruları söylediğim için hep kötü ilan ediliyorum zaten.
valla dışarı çıkayım diyorum. hatta her gün hazırlanıyorum, saç, makyaj, giyiniyorum. sonra içimden gelmiyor. çıkmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?