Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdi çok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
geçmiş olsun...
iyi tatiller...

selam kızlar..uyandım eşim de evde kalkınca şehriye çorbası içtim..eşim oruçlu ..
zaten sabah daha da bi üzüldük şehitlerden biri bizim komşumuz çıktı..Allahım nasıl bir acı ..Allah ailesine dayanma gücü versin..2 küçük evlat bıraktı ardında..Allah hepsinin mekanını cennet etsin..

canım benim .
kardeşin ile aranda bi mesele olmamışsa gitseymişsin iyi gelirmişti sana da.

ama ailen gitmen konusunda gerginlik yaratmışsa gitmek istememen de normal yani.

kıyamam. canım benim .
peki bu tatilde evde misin . dışarı çıkmıyor musun . evli de olsa arkadaşlarına git . onlarla görüş . dertleş. dertleşmek çoğu zaman iyi gelir çünkü.

ama genelde ailen ile ise sorunların . insan bunları anlatmak istemez . içine atar . zamanla da bu seni kötü etkiler .

Allah sabır versin .
Allah geride kalanlara kuvvet versin . ne zor . ah ah . çok üzücü. geride kalanlara zor . gidenlere kahroluyor zaten insan . kime yanasın .

akşam için pide yapmayı düşünüyorum .bu ramazan beni hamur işi konusunda geliştirdi. ekşi maya yapması da kolaymış. nohut mayası yapması da öyle. nohut ekmeğini çok severim zaten . yazmıştım. mühim olan az yapmak . çünkü bizim evde çok bi tüketilmiyor. ziyan oluyor . oruç olunca yenmiyor , kalıyor .

sizin denediğiniz tarifler var mı.
az önce sarımsaklı ekmek tarifi izledim . bi kez yapmıştım yıllar evvel . o zaman bu zaman yapmadım . ama seevilmişti.resmi alıntı yaptım.

sağıl canım, beni çok güzel anlıyosun, özellikle ailevi konuları aile dışıyla paylaşmak istemiyorum. aileyle de paylaşılmıyor işte, kardeşimle kötü olduk. doğruları söylediğim için hep kötü ilan ediliyorum zaten.

valla dışarı çıkayım diyorum. hatta her gün hazırlanıyorum, saç, makyaj, giyiniyorum. sonra içimden gelmiyor. çıkmıyorum.

Canım bu durum bana çok çok tanıdık geliyor şuan..
Bende her şeyi açık açık söylediğim için hep evin en kötü, huysuz çocuğu ilan edilmiştim.. Aslında doğru söylediğimi bilseler bile kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlardı.. annemle, babamla kardeşlerimle çok kavgalarımız olmuştur zamanında.. Ama boşver diyeceğim.. şuan ki tabloya bakınca aslında hepsinin ne kadar boş olduğunu görüyorum. Hayatta en önemli şey ailenin sağlığı ve huzuru.. gerisi hiç bişey emin ol..

sağol canım. evet öyle. ama bizim ailede ne sağlık ne de huzur var maalesef. ama gene de şükür

bi ara almıştım yiyemedim tozunu
harnup pekmezi çok kuvvetli bişeymi genelde öyle şeyler dokunuyobana zencefilde kuvvetli pekmezde bunları yiyemiyorum
en iyisini yapmışsın dinimizde bile var huzur bozan karıkoca arsına girenlere bir sınır koyuluyor canım allah huzur versin hepimize

geçmiş olsun canım benim kızda dişine tel takılmıştı onlar çıktı çok düzgün oldu ama yirmilik dişleri bozacağı için ikisi çekilecekmiş ameliyat dedi bu yaz nasıl bişey bende bilmiyorum 3 gün sıvı gıdalar alıcakmış çok zor deyil dedi
inşallah atlatırsın benimde ağrıyordu çıkarken ama sonra geçti belki geçer ağrı kesici işe yaramıyormu

Günaydın herkese...
Boynum tutulmuş.. fenayım şuan.. ayrıca sinüzit baş gösterdi çok rahatsız ediyor beni şuan.. tıkandım..
Sizler nasılsınız..nasıl gidiyor ramazan?
geçmiş olsun canım bende hem sinuzit hem migren var ben genelde basimi sariyorum buhar da iyi geliyor
canım benim kendine eziyet etme . bak sonra daha kötü sonuçlar karşına çıkar daha zor operasyonlara kadar gider . sen git bi an önce .geçmiş olsun canım .

Allah ölen şehitlerimize rahmet etsin inşallah
şu an ağrısı o kadar bastı ki anlatamam çektirmeye raziyim

tşkler canım..
Aksa rahatlayacam ama yok.. baş ağrısı yapıyor şuan.. tuzlu su deneyecem akşama eve gidince artık..
içine karbonat da koy canım söküyor

ağrı kesici birkaç saat ise yatıyor sonra yine basliyor

iki gündür giremedim yol çalışmaları yüzünden internet kaplolarını koparmışlar şükür yaptılarda yoksa kızım kafayı yiyordu
yediklerimi ben bile unuttum sahur başlayayım kahvaltı yedik yumurta falan
akşamda kıymalı ocak salatası deriz ondan yapıcam
birazdan markete gidicez kızımla ordan kasaba ordanda pazar için para çekicem koşturmaca
gelirkende pide alırız
öpüyorum şimdilik

Allah sabır versin .
Allah geride kalanlara kuvvet versin . ne zor . ah ah . çok üzücü. geride kalanlara zor . gidenlere kahroluyor zaten insan . kime yanasın .
amin canım..

bi ara almıştım yiyemedim tozunu
harnup pekmezi çok kuvvetli bişeymi genelde öyle şeyler dokunuyobana zencefilde kuvvetli pekmezde bunları yiyemiyorum
u
canım güçlü mü derken neyi kastettin anlamadım ama sonuçta yoğun bilemiyorum ki dokunur mu sana
ayy internetsiz delirir dediğin gibi bizim ergenler

geçmiş olsun canım bende hem sinuzit hem migren var ben genelde basimi sariyorum buhar da iyi geliyor
tşkler canım.. sanada geçmiş olsun.. Çörek otu yağı iyi geliyormus. Onu mu denesem yok Okaliptus yağı mı alsam diye düşünüyorum.. Yada klasik eczaneden deniz suyumu alsam... bilemedim..

amin amin binlerce kez ah o aci yok mu allh tum vatan evlatlarini korusun

canm bnde bizim.ailenin en sivri tipiyim cok tartisiriz babamla ama genelde olur bunlar snra barisiriz tabiki smdi bn diorum ki sana uzulme ama elde degil cok yakin bi arkadasin falan yok mu hic yada bi erkek arkadasin dertleseblicegin varsa onlara dok icino disari cik hava ala evde kaldikca uzuleblirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…