Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok sağol canım. kavga gürültü de değil. daha derin sorunlar maalesef. keşke kavga etsek de barışsak.

yakın arkadaşım olsa bile özel şeyleri anlatmayı sevmeyen biriyim. bir de güvenemiyorum, yarın bir gün çarpıtılarak sana karşı kullanılıyor falan, insanlara güvenim sıfır. erkek arkadaş zaten yok.

gene giyindim saçımı makyajımı yaptım, bakalım bu kez dışarı çıkacak mıyım ferahlamaya

canımcım. benzer şeyleri zamanında yaşadığım için anlıyorum .
zor ebeveynler ile yaşamak ne demektir biliyorum.
bi dönem onlar da tuhaflaşıyor. sonra değişiyorlar .
her insanın dibe vurduğu zaman olurmuş hayatı boyunca. yani hayat boyu bi kez insan dibi görürmüş.

sen de rahata erersin inşallah.
ailevi meseleleri ben de içime atardım . asla kimse ile paylaşamazdım. sonuçta kendi annen baban kardeşin vs . bunu kime anlatırsın . ama kardeşim anlatırdı. daha kolay atlatıyordu.
en korktuğun da anlattığında ailene karşı düşüncelerinin değişmesi olabilir . yani anlattığın kişiler aileni farklı tanıyor olabilir .
neyse. yani böyle olmayabilir de durumlarınız .
hani evli olsan anlaşamasan . evlilik terapistine gidersin de. aile ile anlaşılmayınca tek taraflı psikologa gitsen de çözüm olmuyor . aile değişmediği sürece öyle .

bu çarpıtma olayı da malesef ki oluyor . sen çok güvenmediğine açılma yine

Allah ferahlık versin canım .
ayrı eve çıkmana imkan olsa keşke.
keşke . o zaman huzur bulursun
ama ona da müsade etmezler .

birazdan çıkıyorum .
pide yapmayı istiyorum.
patlıcanlı yemek canım çekti. çok az yapabilirim . eşim çok hoşlanmıyor sebzelerden .
kızartması olursa yer bi tek .
domatesli pilav gördüm nette bugün . onu yapabilirim.
bir de mutlaka çorba yapacağım . salata da olur . marul salatası.

akşam bu çorbadan yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikri olan var mı ?

canım ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum bütün gün .
youtubue den tüm gün neredeyse ne pişirsem diye video izliyorum. hepsi iştah açıcı oluyor tabi.
birinde karar kılıyorum . onu yapıyorum .

bugün yoğurtlu çilek tatlısı gördüm.
1 bardak yoğurt
7-8 çilek
1 kaşık bal .
blendirden geçirdi.
mis gibi tatlı işte.
onu da düşündüm ama irmik hel.vası yaparım. çocuklar seviyor . az bi şey yaparım . 4-5 kaşık kadar

yemek olarak yanına alternatif ne yapsam diye düşündüm canım :) canım karnıyarık istiyor aslında ama geç oldu artık yapmak için

amiinn

selam...regl geldi..iyice şişerim yarına
yarına

liste sıramız...

sabahvesen:14 Nisan 2017 liste yaptı

mesmeser:21 Nisan 2017 liste yaptı

sersum:28 Nisan 2017 liste yaptı

özlemm1990:5 Mayıs 2017 liste yaptı

ficans:12 Mayıs 2017 liste yaptı

seylanıngünlüğü:19 Mayıs 2017 liste yaptı

filiztoprak:26 Mayıs 2017 liste yaptı

A aaadddaaa :2 Haziran 2017

zeze_35:9 Haziran 2017

izole:16 Haziran 2017

onclmelek:23 Haziran 2017

leylak84:30 Haziran 2017

be your self:7 Temmuz 2017

nslhn001:17 Temmuz 2017

tartı yüzümüzü güldürsün..şimdiden listede kolay gelsin A aaadddaaa canım

bnde cok guvenemem cnm kimseye o kadar hsklisin ki istedgin zamn bizimle paylasablirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…