- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.130
- 798
canm bnde bizim.ailenin en sivri tipiyim cok tartisiriz babamla ama genelde olur bunlar snra barisiriz tabiki smdi bn diorum ki sana uzulme ama elde degil cok yakin bi arkadasin falan yok mu hic yada bi erkek arkadasin dertleseblicegin varsa onlara dok icino disari cik hava ala evde kaldikca uzuleblirsin cnm
canımcım. benzer şeyleri zamanında yaşadığım için anlıyorum .sağıl canım, beni çok güzel anlıyosun, özellikle ailevi konuları aile dışıyla paylaşmak istemiyorum. aileyle de paylaşılmıyor işte, kardeşimle kötü olduk. doğruları söylediğim için hep kötü ilan ediliyorum zaten.
valla dışarı çıkayım diyorum. hatta her gün hazırlanıyorum, saç, makyaj, giyiniyorum. sonra içimden gelmiyor. çıkmıyorum.
bu çarpıtma olayı da malesef ki oluyor . sen çok güvenmediğine açılma yineçok sağol canım. kavga gürültü de değil. daha derin sorunlar maalesef. keşke kavga etsek de barışsak.
yakın arkadaşım olsa bile özel şeyleri anlatmayı sevmeyen biriyim. bir de güvenemiyorum, yarın bir gün çarpıtılarak sana karşı kullanılıyor falan, insanlara güvenim sıfır. erkek arkadaş zaten yok.
gene giyindim saçımı makyajımı yaptım, bakalım bu kez dışarı çıkacak mıyım ferahlamaya
canım ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum bütün gün .akşam bu çorbadan yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikri olan var mı ?
canım ben de ne yapsam diye düşünüp duruyorum bütün gün .
youtubue den tüm gün neredeyse ne pişirsem diye video izliyorum. hepsi iştah açıcı oluyor tabi.
birinde karar kılıyorum . onu yapıyorum .
bugün yoğurtlu çilek tatlısı gördüm.
1 bardak yoğurt
7-8 çilek
1 kaşık bal .
blendirden geçirdi.
mis gibi tatlı işte.
onu da düşündüm ama irmik hel.vası yaparım. çocuklar seviyor . az bi şey yaparım . 4-5 kaşık kadar
Bende bir tavuk delisi olarak bunun yanına yine tavuk yaparımakşam bu çorbadan yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikri olan var mı ?
amiinnamin amin binlerce kez ah o aci yok mu allh tum vatan evlatlarini korusun
canm bnde bizim.ailenin en sivri tipiyim cok tartisiriz babamla ama genelde olur bunlar snra barisiriz tabiki smdi bn diorum ki sana uzulme ama elde degil cok yakin bi arkadasin falan yok mu hic yada bi erkek arkadasin dertleseblicegin varsa onlara dok icino disari cik hava ala evde kaldikca uzuleblirsin cnm
Evet toprak kap ama bana en kolay gelen yemek. Bütün malzemeleri doğruyum o kadar.güveç yapmak zor gelmiyor mu canım . uzun iş sanki.
toprak kapta yapıyorsun demi.
Ahahah çorba yapmadım '))Bende bir tavuk delisi olarak bunun yanına yine tavuk yaparım
bnde cok guvenemem cnm kimseye o kadar hsklisin ki istedgin zamn bizimle paylasablirsinçok sağol canım. kavga gürültü de değil. daha derin sorunlar maalesef. keşke kavga etsek de barışsak.
yakın arkadaşım olsa bile özel şeyleri anlatmayı sevmeyen biriyim. bir de güvenemiyorum, yarın bir gün çarpıtılarak sana karşı kullanılıyor falan, insanlara güvenim sıfır. erkek arkadaş zaten yok.
gene giyindim saçımı makyajımı yaptım, bakalım bu kez dışarı çıkacak mıyım ferahlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?