Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Karatay ile 25 kilo vermiş biri olarak meyve maalesef yasak içindeki şekerden dolayı fakat bu ramazan olduğu için ve wc problemi çok yaşadığım için ben sahur da yiyorum .. normal de günde sadece bir elma yiyerek zayıfladım ., ben hiç birşeyin kalorisine bakmıyorum .. kalori hesaplayarak çok aç kaldım .. Karatay ile doyana kadar ekmeksiz unsuz şekersiz pirinçsiz makarnasız yiyorum .. herşeyi denedim ancak Karatay ile kilo verebildim :)

Ben dün girip yazamadım .. börülcesi yerine Çin lahanası hazırladım .. ilk önce havuç soğan sarımsak ile wok Ladım sonra köri kırmızı kara biber ile biraz da kaşar peyniri ile fırına verdim muhteşem bir lezzet .. bir de içine Hindistan cevizi sütü kattım tereyağ gibi güzel bir kıvam veriyor üstüne de kaju ile süsledim .. harikaydı

Sahur da

1 muz
3,4 çilek
1 elma
Ve tarçınlı yoğurt yedim
Yanında bir miktar su

Eklentiler

• IMG_4417.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 42
canım duygularımın tercümanısın resmen. hep söylüyorum "sen beni anlıyorsun" diye. böyle konuştuğun zaman biraz ferahlıyorum, Allah senden razı olsun.
bu çarpıtma olayı da malesef ki oluyor . sen çok güvenmediğine açılma yine

Allah ferahlık versin canım .
ayrı eve çıkmana imkan olsa keşke.
keşke . o zaman huzur bulursun
ama ona da müsade etmezler .
evet canım, kendimden başka kimseye güvenemiyorum artık. öz krdeşimden bile bu çarpıtma olayını yaşadım zamanında.

yıllardır istiyorum ama kötü gözle bakıldığı için çıkamıyorum kendi evime. yıllardır annemi babamı ele karşı zor durumda bırakmayayım diye kendi canımdan feragat ediyorum. giden benden gidiyor. artık umursamamaya başladım. kendi ruh sağlığım için ayrılacağım inşallah. olmazsa (bu şehri sevdiğim halde) başka şehre tayin isteyeceğim mecburen.

Kizlar aksam corba salata ve cacik 2 parca firinda tavuk bugun dondurma gunum cok sukur ki
ya A aaadddaaa ben taa 4 hafta önceki yemeye niyetlendiğim dondurmayı hala yemedim biliyo musun. güya bu akşam eve dönerken alacaktım, aslında aç değilim yaa dedim gene almadım. ben o dondurmayı yiyemeden diyetim bitecek

bu vesileyle bildirim yapayım.
11:00 gibi
bol bol beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, domates, salatalık ve iki wasa ile zengin bir öğün yaptım.

16:00 gibi
bolca kuru erik, üç dört kayısı.

akşam
(plan dondurmaydı ama acıkmamıştım)
yemek yemedim. bitki çayı içeceğim.

dün çok şey yemiştim, ondan bugün acıkmadım bence

ne kadar feragat edersen o kadar rahatlayamazsin.tayin istemek en doğrusu sanki.annenlere tayin istedim demezsin belki .tajyin verdiler dersin.biraz uzaklasmak onlari da kendine getirir.bazen evlat olmak herseylerine katlanmak olarak algilaniyor onlar tarafindan.degisecekler insallah.bir sikintilari olabilir onlarinda .sana sariyorlar.zamanla hepsi degisir canim.ozlenirler hatta cokca.

Selam kızlar Ramazan diye eşim izin verdi evdeyim o yüzden sahurdan sonra sabah namazı kılıp bi yatıyorum 11:00 e kadar uyuyorum. Sonrasında çocuklar ev işi iftar hazırlığı derken saat 6:00 olmuş bile anca oturabildim.
İftara minik güveçlerde sebzeli tavuk yaptım. Ev nefis koktu. Kuru vişne ve yaban mersini ilede içecek yaptım içine tarçın ve karanfil parçaları attım tadını bilmem ama kokusu çok güzel. Güveçin yanında dünden kalan taze maydanozlu, fesleğenli, naneli pirinç pilavından var çok nefis olmuştu. Birde salata yaptıkmı tamamdır.
Şimdilik oruca başladığımdan beri çok ağır yemekler yemedim ağır gibi olanlarıda az yedim hemen tıkanıyorum çünkü.
İftara su ile başlıyorum ve 1 adet hurma yiyorum sonrada tabağımı tıka basa doldurmadan yemeğimi yiyorum. Aç kalmadım çok şükür doyuyorum. Bu arada Tartıda doğruymuş kilo vermişim moral oldu.

Canım dişini çektirdiğin gün zaten tutamazsın ertesi gün tutarsın bence. En azından benim 3 azı dişim birden çekilmişti ve ertesi gün fena değildi. Ameliyattan sonra Sahurda mutlaka ağrı kesici al. Çok yardımı oluyor. Şimdiden geçmiş olsun.

akşam bu çorbadan yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikri olan var mı ?

Benim çocukların en sevdiği çorbalardan biri bende çok severim.

Pidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.

Nefis görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun.

Sende öylesin diyettaşım ama ben iyi olacağına inanıyorum :) güçlü bir insansın vesselam kendini dürtüyorsun arada :)

eveeeetttttt kızlar iş başı yaptım 4de haliyle o yüzden ilk bildirim benden olacak :)

tartıya çıkıp sonucu görünce bir kahkaha patlattım

ya resmen bu hafta hissettim süzülme sadece 200 gr mış ahahahah ne kadar güldüm kendime anlatamam :))))))

rumuz:Onclmelek
Geçen hafta: 59.8 kg
bu hafta: 59.6 kg
fark : 200 gr :)))))))
yüzde:0.334

herkese mutlular diliyorum bir daha da süzüldüm demem :)))))))))

durum çok fena çokk..hem regl hem nöbetler..nöbete gidiyorum gene..umarım sizler vermişsinizdir..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:82.1 kg
bu hafta:83.2 kg
fark:+1100gr
yüzde:++%1.354
ilk hedef:75kg
spor:3 gün 3.5-4km yürüyüş

canım benim . sende nöbet işi bozmuş galiba. almışsın kilocukları.

Güveci ben de çok yaparım bence de çok kolay doğra tüm malzemeyi kat kat sırala tamam bu kadar basit sağlıklı da :) @demirleke iyş bir öğün olabilir akşama haftasonu yapabilirsin
canım güveç tenceresi yok bende
almak isterim ama ev tencere dolu . bi güveç yok . olması lazım galiba. ben sakar biriyim . onu kırar ya da çatlatır mıyım diye çok bi istemedim şimdiye kadar . ama çok güzel oluyor derseniz . bu aralar bakınırım . illa karşıma çıkıyor aklıma gelen .
bi de waffle makinası istiyorum. taaa 5-6 yıldır istiyorum ama almadım. benim çocuklar çok sever pankek . normal fırın keki. waffle tost makinasında yaptım bi kaç kez kahvaltıya. çok sevdiler . ama tost makisında zor oluyor .
akşam yemeğim

kıymalı patlıcanlı kepekli makarna
yoğurt

braz önce 3 tane yeni dünya
patlıcanı çok severim. hele makarnalı . eminim harika olmuştur . afiyet olsun.

Çok güzel görünüyor eline sağlık canım başka ne vardı dicem yatacaksın sanırım iyi geceler yarın anlatırsın nasılsa
pidemi beğenmiş arkadaşlar . çok basitti. bu akşam da yapmayı düşünüyorum .
diyorum ya nette youutbe izliyorum . hele bi ekmekçi bey var onu izliyorum daha çok .
ekşi maya yapmaya koyuldum dun akşam .
bakalım ekşi mayamı da yaparsam süper olacak. o ekmekçi beyin ekşi mayası 3,5 yaşındaydı. sürekli besliyordu. neyse öyle işte canım . evet başka şeyler de yaptım. resim çektim . eklerim şimdi.
canım benim . bak vermişsin . moral olmuş sana .

evde olmak ve iftardan sonra yatmak iyi olacak canım.
bizim öyle şansımız yok .
gece 12 de yattım.
sahurdan sonra uyuduğumda saat 5 olmuştu. 3 e doğru uyanıyorum.
sabah 6 30 da kalktım. yani 4, 5 saat uyuyup işe gelmek zorundayım.
bazen iş yerinde 15 -20 dk kestiriyorum aşağıya inip . yer bulursam tabi.

hayatım . vermişsin işte. ödem falan da vardır. sen devam et böyle. emin ol daha hızlanır kilo vermen . adet falan olacaksan onun şişkinliği de olur .

resimleri yükleyemedim .
dün akşam eve gidince patlıcanlı bi şeyler yapacaktım . ama patlıcan yoktu evde. bitmiş .

semiz otu vardı . onu pirincli domatesli pişirdim .

çocuklar öğlen köfte yememiş. biraz makarna ile 4 köfte vardı.

marul salatası yaptım .

pide piişirdim

bir de mercimekli kabak çorbası yaptım .bu çorbayı çok seviyorum.
soğan mercimek ve kabak pişirilip pişmesine yakın 1 adet biber ve dereotu ilave ediliyor.5 dk bu şekilde kaynatıp hepsi blenderden geçiriliyor.
irmik helvası yapacaktım .baktım dünden yaptığım haşhaşlı kek duruyor. onun arasına sarelle sürdüm çocuklara verdim . sarellesiz olarak 1 dilim ben yedim. şekeri biraz az kaçmış o nedenle çocuklarınkine sarelle sürdüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…