ananasın kalorisinin çok yüksek olduğunu duydum. doyuruculuğu nasıl bilmiyorum ama meyveler çok hızlı kan şekerini çıkarıp çok hızlı düşmesine neden olur diye biliyorum. bu konuda bilgin var mı kaneel cim
ben karpuz yerim genelde . ama o da öyleymiş
canım duygularımın tercümanısın resmen. hep söylüyorum "sen beni anlıyorsun" diyecanımcım. benzer şeyleri zamanında yaşadığım için anlıyorum .
zor ebeveynler ile yaşamak ne demektir biliyorum.
bi dönem onlar da tuhaflaşıyor. sonra değişiyorlar .
her insanın dibe vurduğu zaman olurmuş hayatı boyunca. yani hayat boyu bi kez insan dibi görürmüş.
sen de rahata erersin inşallah.
ailevi meseleleri ben de içime atardım . asla kimse ile paylaşamazdım. sonuçta kendi annen baban kardeşin vs . bunu kime anlatırsın . ama kardeşim anlatırdı. daha kolay atlatıyordu.
en korktuğun da anlattığında ailene karşı düşüncelerinin değişmesi olabilir . yani anlattığın kişiler aileni farklı tanıyor olabilir .
neyse. yani böyle olmayabilir de durumlarınız .
hani evli olsan anlaşamasan . evlilik terapistine gidersin de. aile ile anlaşılmayınca tek taraflı psikologa gitsen de çözüm olmuyor . aile değişmediği sürece öyle .
evet canım, kendimden başka kimseye güvenemiyorum artık. öz krdeşimden bile bu çarpıtma olayını yaşadım zamanında.bu çarpıtma olayı da malesef ki oluyor . sen çok güvenmediğine açılma yine
Allah ferahlık versin canım .
ayrı eve çıkmana imkan olsa keşke.
keşke . o zaman huzur bulursun
ama ona da müsade etmezler .
sağol canım, Allah razı olsun. bazen en yakınlarımdan alamadığım desteği burda alıyorum. bir haftada atlatamayacağım üzüntüyü bir günde atlatıyorum sayenizde.bnde cok guvenemem cnm kimseye o kadar hsklisin ki istedgin zamn bizimle paylasablirsin
benim de bu hafta yok canım. bir gün 58,75'ken ertesi gün 60 çıkıyorum. yarın ne çıkacağım piyango gibi bişey şuan.Yarın herkese bol bol şans.. beklentisi olmayanlar burda mı? Benim yokta. Bir sonra ki maçlara inşAllah.
ya A aaadddaaa ben taa 4 hafta önceki yemeye niyetlendiğim dondurmayı hala yemedim biliyo musun. güya bu akşam eve dönerken alacaktım, aslında aç değilim yaa dedim gene almadım. ben o dondurmayı yiyemeden diyetim bitecekKizlar aksam corba salata ve cacik 2 parca firinda tavuk bugun dondurma gunum cok sukur ki
ne kadar feragat edersen o kadar rahatlayamazsin.tayin istemek en doğrusu sanki.annenlere tayin istedim demezsin belki .tajyin verdiler dersin.biraz uzaklasmak onlari da kendine getirir.bazen evlat olmak herseylerine katlanmak olarak algilaniyor onlar tarafindan.degisecekler insallah.bir sikintilari olabilir onlarinda .sana sariyorlar.zamanla hepsi degisir canim.ozlenirler hatta cokca.canım duygularımın tercümanısın resmen. hep söylüyorum "sen beni anlıyorsun" diye. böyle konuştuğun zaman biraz ferahlıyorum, Allah senden razı olsun.
evet canım, kendimden başka kimseye güvenemiyorum artık. öz krdeşimden bile bu çarpıtma olayını yaşadım zamanında.
yıllardır istiyorum ama kötü gözle bakıldığı için çıkamıyorum kendi evime. yıllardır annemi babamı ele karşı zor durumda bırakmayayım diye kendi canımdan feragat ediyorum. giden benden gidiyor. artık umursamamaya başladım. kendi ruh sağlığım için ayrılacağım inşallah. olmazsa (bu şehri sevdiğim halde) başka şehre tayin isteyeceğim mecburen.
Çok güzel görünüyor eline sağlık canım başka ne vardı dicem yatacaksın sanırım iyi geceler yarın anlatırsın nasılsaPidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.
teşekkür ederim canım galiba sonuç öyle olacak eşim sahurda seni yarin götüreyim dedi bende yarin kalsın dedim okula gitti ağrı kesici almıştım sahurda ondan şimdilik iyi.
sonrası nasıl geçti iyileşmesi geç oldu mu acaba oruc tutmama engel olur mu çok kazam var bırakmak istemiyorum
akşam bu çorbadan yapacağım yanına ne yapsam diye düşünüyorum kızlar fikri olan var mı ?
Pidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.
canım harikasın. gene verdin bence.
ben aynı kalsam yeter. çünkü gene psikolojik yemek yeme atakları yaşıyorum ama yemiyorum. yemeyince moralim iyice çöküyor ama olsun, yesem daha çok moralim bozulur .
annem beni mutlu etmek adına lezzetli ama sağlıklı börekler pizzalar yapıp yediriyor. ama o da yapmayacak artık, sağlıklı da olsa fazla miktarda yiyorum çünkü. güya tatilimde sağlıklı beslenip, bol spor yapıp süper kilo verecektim aah ah.
moral olarak da düzelmese de razıyım, kötüleşmesem yeter. yukarda demirleke ye yazdığım ve "yazmadığım" çeşitli sebeplerden dolayı
cansın diyetdaşım
Pidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.
canım benim . sende nöbet işi bozmuş galiba. almışsın kilocukları.durum çok fena çokk..hem regl hem nöbetler..nöbete gidiyorum gene ..umarım sizler vermişsinizdir..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:82.1 kg
bu hafta:83.2 kg
fark:+1100gr
yüzde:++%1.354
ilk hedef:75kg
spor:3 gün 3.5-4km yürüyüş
canım güveç tenceresi yok bendeGüveci ben de çok yaparım bence de çok kolay doğra tüm malzemeyi kat kat sırala tamam bu kadar basit sağlıklı da :) @demirleke iyş bir öğün olabilir akşama haftasonu yapabilirsin
patlıcanı çok severim. hele makarnalı . eminim harika olmuştur . afiyet olsun.akşam yemeğim
kıymalı patlıcanlı kepekli makarna
yoğurt
braz önce 3 tane yeni dünya
pidemi beğenmiş arkadaşlar . çok basitti. bu akşam da yapmayı düşünüyorum .Çok güzel görünüyor eline sağlık canım başka ne vardı dicem yatacaksın sanırım iyi geceler yarın anlatırsın nasılsa
canım benim . bak vermişsin . moral olmuş sana .Selam kızlar Ramazan diye eşim izin verdi evdeyim o yüzden sahurdan sonra sabah namazı kılıp bi yatıyorum 11:00 e kadar uyuyorum. Sonrasında çocuklar ev işi iftar hazırlığı derken saat 6:00 olmuş bile anca oturabildim.
İftara minik güveçlerde sebzeli tavuk yaptım. Ev nefis koktu. Kuru vişne ve yaban mersini ilede içecek yaptım içine tarçın ve karanfil parçaları attım tadını bilmem ama kokusu çok güzel. Güveçin yanında dünden kalan taze maydanozlu, fesleğenli, naneli pirinç pilavından var çok nefis olmuştu. Birde salata yaptıkmı tamamdır.
Şimdilik oruca başladığımdan beri çok ağır yemekler yemedim ağır gibi olanlarıda az yedim hemen tıkanıyorum çünkü.
İftara su ile başlıyorum ve 1 adet hurma yiyorum sonrada tabağımı tıka basa doldurmadan yemeğimi yiyorum. Aç kalmadım çok şükür doyuyorum. Bu arada Tartıda doğruymuş kilo vermişim moral oldu.
hayatım . vermişsin işte. ödem falan da vardır. sen devam et böyle. emin ol daha hızlanır kilo vermen . adet falan olacaksan onun şişkinliği de olur .eveeeetttttt kızlar iş başı yaptım 4de haliyle o yüzden ilk bildirim benden olacak :)
tartıya çıkıp sonucu görünce bir kahkaha patlattım
ya resmen bu hafta hissettim süzülme sadece 200 gr mış ahahahah ne kadar güldüm kendime anlatamam :))))))
rumuz:Onclmelek
Geçen hafta: 59.8 kg
bu hafta: 59.6 kg
fark : 200 gr :)))))))
yüzde:0.334
herkese mutlular diliyorum bir daha da süzüldüm demem :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?