Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam 1 kase mercimekli kabak çorbası içtim

1 büyük kase iceberg salata

1 yemek kaşığı kadar semiz otu yemeği yedim .

1 küçük parça pide yedim tereyağı ile . sıcak olunca güzel geldi.

ardından bol bol çay. çaykoliğim çünkü. 1 dilim de kek.

sahurda ; 2 haşlanmış yumurta .
bi parça pide . tereyağı , 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
1 kb tulum peynir
yarım domates

ve iftar sonrası, sahur sonrası yarım limon

10 gün var daha olmama neyse ya almadım aynı kabul ediyorum kendimi dün de biraz fazla yedim ondan da olabilir herhalde

10 gün var daha olmama neyse ya almadım aynı kabul ediyorum kendimi dün de biraz fazla yedim ondan da olabilir herhalde
olabilir canım . böyle devam . kendini süzülmüş görüyorsan onun arkası gelir. ben de öyle olurdum. 200 gr versem sanki 5 kilo vermiş gibi süzülmüş hissederdim . simdi bilmiyorum tam kilomu .
sahurdan önce tartılmak doğrusu demi.
iftardan önce tartılsak . vucut şişkinliği oluyor . doğru olmaz .
sahurda kalkınca uyumuş oluyoruz en azından tüm ödem iner diye düşündüm bi an .

ne zaman tartılcaz biz .

Sende öylesin diyettaşım ama ben iyi olacağına inanıyorum :) güçlü bir insansın vesselam kendini dürtüyorsun arada :)
tebrikler diyetdaşım. sıkılaşıyosun demek ki

rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı beslenme
spor: yürüyüş (bu hafta yok)
geçen hafta: 60
bu hafta: 59,75
fark: -250 gr
% - 0,417

hayırlı cumalar

valla ben sahura kalktığımda uyandığımda yani tartıldım ama şöyle söyliyimm gece 1 gibi yatıryorum hadi 3 te kalktım diyelim o 2 saatte ne kadar ödem atılır oda tartışılır bence :))

sağol canım. böyle güzel sözlerle kendimde güç buluyorum. aksi takdirde, herşeyin farkında olsam da kendimde dik duracak gücü bulamıyorum.

o anlar hep oluyor insanız ama rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez bu da senin sınavın öyle düşün sabredersen selamete erersin canım :) çok bilmiş konuştum ama ciddi manada içten söylüyorum inan

huhu çok iyiyiz hep aynı gidiyoruz :))) haftayada ben şişcem :)

Tebrik ederim canım sıkılaşmak da çok önemli belki sıkılaşmışsındır

Nöbetleri fena etkiliyor seni tabi düzen bozuluyor haliyle. Toparlanirsin inşallah canım

Gram gram dahi gitse insan mutlu oluyor canım en azından verebilmek de güzel. Tebrik ederim

ağrı kesici birkaç saat ise yatıyor sonra yine basliyor
en iyiyisi bi doktora görünmek canım sen öyle yap

amin canım..

canım güçlü mü derken neyi kastettin anlamadım ama sonuçta yoğun bilemiyorum ki dokunur mu sana
ayy internetsiz delirir dediğin gibi bizim ergenler
neyse canım tırstım denemiyim en iyisi
ayyyy zaten çok zor gelmişti internet sersum hatırlarsan
aşağıdaki dişçi sayesinde ilgilendiler su kesintisi elektrik kesintisi onları ilgilendirdiği için çok şükür bize bişey kalmıyor ilgileniyorlar buradaki yol çalışması uzun sürecekmiş belki 1 buçuk yıl olabilir katlı yol çalışması tranvay dan bahsediyorlar yazık güzelim ağaçları kestiler kupkuru kaldı bi ara resmi atarım manzara berbat bide terası yaptırıcaz ardan çıksın dedik izleriz artık kamyonları çalışma makinalarınıinşallah bitince güzel olur pek sanmıyorum sonuçta park bahçe deyil yol olacak

filiztoprak
başlangıç kilo= 75
g. hafta= 69.4
bu hafta= 69.4
fark= 0.0
haftalık yüzde= 0.0
2 haftadır aynı kaldım ramazanda üstelik benim için başarı genelde kilo alırdım
bügün yarın regl olucam zaten

sahurda börek yemiştim akşam telafi etmem lazım çorba falan düşünüyorum
birde dün güllaç aldım kendim yapıcam eşim de çok sever ama nar yok üstüne
netten değişik bi çorba arştırayım
A aaadddaaa kolay gelsin canım bakalım topikçe naptık yine

inanmiorum kuzum yeseydin keske benim diyetimde 3 gune bir dondurma var cok sukur ki yoksa napardim bilmiorum.en sevdgim sey baska hicbir tatli aramiorum:)

Pidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.
enfes gorunuo ellerine saglik sanki hazir almis gibi

teşekkürler cnm güzeldi :)

bende kellepaça ve işkembe dışnda bütün çorbalara bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…