canım benim . sende nöbet işi bozmuş galiba. almışsın kilocukları.
canım güveç tenceresi yok bende
almak isterim ama ev tencere dolu . bi güveç yok . olması lazım galiba. ben sakar biriyim . onu kırar ya da çatlatır mıyım diye çok bi istemedim şimdiye kadar . ama çok güzel oluyor derseniz . bu aralar bakınırım . illa karşıma çıkıyor aklıma gelen .
bi de waffle makinası istiyorum. taaa 5-6 yıldır istiyorum ama almadım. benim çocuklar çok sever pankek . normal fırın keki. waffle tost makinasında yaptım bi kaç kez kahvaltıya. çok sevdiler . ama tost makisında zor oluyor .
patlıcanı çok severim. hele makarnalı . eminim harika olmuştur . afiyet olsun.
pidemi beğenmiş arkadaşlar . çok basitti. bu akşam da yapmayı düşünüyorum .
diyorum ya nette youutbe izliyorum . hele bi ekmekçi bey var onu izliyorum daha çok .
ekşi maya yapmaya koyuldum dun akşam .
bakalım ekşi mayamı da yaparsam süper olacak. o ekmekçi beyin ekşi mayası 3,5 yaşındaydı. sürekli besliyordu. neyse öyle işte canım . evet başka şeyler de yaptım. resim çektim . eklerim şimdi.
canım benim . bak vermişsin . moral olmuş sana .
evde olmak ve iftardan sonra yatmak iyi olacak canım.
bizim öyle şansımız yok .
gece 12 de yattım.
sahurdan sonra uyuduğumda saat 5 olmuştu. 3 e doğru uyanıyorum.
sabah 6 30 da kalktım. yani 4, 5 saat uyuyup işe gelmek zorundayım.
bazen iş yerinde 15 -20 dk kestiriyorum aşağıya inip . yer bulursam tabi.
hayatım . vermişsin işte. ödem falan da vardır. sen devam et böyle. emin ol daha hızlanır kilo vermen . adet falan olacaksan onun şişkinliği de olur .
olabilir canım . böyle devam . kendini süzülmüş görüyorsan onun arkası gelir. ben de öyle olurdum. 200 gr versem sanki 5 kilo vermiş gibi süzülmüş hissederdim . simdi bilmiyorum tam kilomu .10 gün var daha olmamaneyse ya almadım aynı kabul ediyorum kendimi dün de biraz fazla yedim ondan da olabilir herhalde
Sende öylesin diyettaşım ama ben iyi olacağına inanıyorum :) güçlü bir insansın vesselam kendini dürtüyorsun arada :)
tebrikler diyetdaşım. sıkılaşıyosun demek kieveeeetttttt kızlar iş başı yaptım 4de haliyle o yüzden ilk bildirim benden olacak :)
tartıya çıkıp sonucu görünce bir kahkaha patlattım
ya resmen bu hafta hissettim süzülme sadece 200 gr mış ahahahah ne kadar güldüm kendime anlatamam :))))))
rumuz:Onclmelek
Geçen hafta: 59.8 kg
bu hafta: 59.6 kg
fark : 200 gr :)))))))
yüzde:0.334
herkese mutlular diliyorum bir daha da süzüldüm demem :)))))))))
sağol canım. böyle güzel sözlerle kendimde güç buluyorumSende öylesin diyettaşım ama ben iyi olacağına inanıyorum :) güçlü bir insansın vesselam kendini dürtüyorsun arada :)
tayin istemeyi ne zaman düşünüyorsun.sağol canım. böyle güzel sözlerle kendimde güç buluyorum. aksi takdirde, herşeyin farkında olsam da kendimde dik duracak gücü bulamıyorum.
olabilir canım . böyle devam . kendini süzülmüş görüyorsan onun arkası gelir. ben de öyle olurdum. 200 gr versem sanki 5 kilo vermiş gibi süzülmüş hissederdim . simdi bilmiyorum tam kilomu .
sahurdan önce tartılmak doğrusu demi.
iftardan önce tartılsak . vucut şişkinliği oluyor . doğru olmaz .
sahurda kalkınca uyumuş oluyoruz en azından tüm ödem iner diye düşündüm bi an .
ne zaman tartılcaz biz .
sağol canım. böyle güzel sözlerle kendimde güç buluyorum. aksi takdirde, herşeyin farkında olsam da kendimde dik duracak gücü bulamıyorum.
tebrikler diyetdaşım. sıkılaşıyosun demek ki
rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı beslenme
spor: yürüyüş (bu hafta yok)
geçen hafta: 60
bu hafta: 59,75
fark: -250 gr
% - 0,417
hayırlı cumalar
Tebrik ederim canım sıkılaşmak da çok önemli belki sıkılaşmışsındıreveeeetttttt kızlar iş başı yaptım 4de haliyle o yüzden ilk bildirim benden olacak :)
tartıya çıkıp sonucu görünce bir kahkaha patlattım
ya resmen bu hafta hissettim süzülme sadece 200 gr mış ahahahah ne kadar güldüm kendime anlatamam :))))))
rumuz:Onclmelek
Geçen hafta: 59.8 kg
bu hafta: 59.6 kg
fark : 200 gr :)))))))
yüzde:0.334
herkese mutlular diliyorum bir daha da süzüldüm demem :)))))))))
Nöbetleri fena etkiliyor seni tabi düzen bozuluyor haliyle. Toparlanirsin inşallah canımdurum çok fena çokk..hem regl hem nöbetler..nöbete gidiyorum gene ..umarım sizler vermişsinizdir..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:82.1 kg
bu hafta:83.2 kg
fark:+1100gr
yüzde:++%1.354
ilk hedef:75kg
spor:3 gün 3.5-4km yürüyüş
Gram gram dahi gitse insan mutlu oluyor canım en azından verebilmek de güzel. Tebrik ederimtebrikler diyetdaşım. sıkılaşıyosun demek ki
rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı beslenme
spor: yürüyüş (bu hafta yok)
geçen hafta: 60
bu hafta: 59,75
fark: -250 gr
% - 0,417
hayırlı cumalar
en iyiyisi bi doktora görünmek canım sen öyle yapağrı kesici birkaç saat ise yatıyor sonra yine basliyor
neyse canım tırstım denemiyim en iyisiamin canım..
canım güçlü mü derken neyi kastettin anlamadım ama sonuçta yoğun bilemiyorum ki dokunur mu sana
ayy internetsiz delirir dediğin gibi bizim ergenler
inanmiorum kuzum yeseydin keske benim diyetimde 3 gune bir dondurma var cok sukur ki yoksa napardim bilmiorum.en sevdgim sey baska hicbir tatli aramiorum:)ya A aaadddaaa ben taa 4 hafta önceki yemeye niyetlendiğim dondurmayı hala yemedim biliyo musun. güya bu akşam eve dönerken alacaktım, aslında aç değilim yaa dedim gene almadım. ben o dondurmayı yiyemeden diyetim bitecek
bu vesileyle bildirim yapayım.
11:00 gibi
bol bol beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, domates, salatalık ve iki wasa ile zengin bir öğün yaptım.
16:00 gibi
bolca kuru erik, üç dört kayısı.
akşam
(plan dondurmaydı ama acıkmamıştım)
yemek yemedim. bitki çayı içeceğim.
dün çok şey yemiştim, ondan bugün acıkmadım bence
enfes gorunuo ellerine saglik sanki hazir almis gibiPidem arkadaslar.iyi geceler.ben yatar.
teşekkürler cnm güzeldi :)canım benim . sende nöbet işi bozmuş galiba. almışsın kilocukları.
canım güveç tenceresi yok bende
almak isterim ama ev tencere dolu . bi güveç yok . olması lazım galiba. ben sakar biriyim . onu kırar ya da çatlatır mıyım diye çok bi istemedim şimdiye kadar . ama çok güzel oluyor derseniz . bu aralar bakınırım . illa karşıma çıkıyor aklıma gelen .
bi de waffle makinası istiyorum. taaa 5-6 yıldır istiyorum ama almadım. benim çocuklar çok sever pankek . normal fırın keki. waffle tost makinasında yaptım bi kaç kez kahvaltıya. çok sevdiler . ama tost makisında zor oluyor .
patlıcanı çok severim. hele makarnalı . eminim harika olmuştur . afiyet olsun.
pidemi beğenmiş arkadaşlar . çok basitti. bu akşam da yapmayı düşünüyorum .
diyorum ya nette youutbe izliyorum . hele bi ekmekçi bey var onu izliyorum daha çok .
ekşi maya yapmaya koyuldum dun akşam .
bakalım ekşi mayamı da yaparsam süper olacak. o ekmekçi beyin ekşi mayası 3,5 yaşındaydı. sürekli besliyordu. neyse öyle işte canım . evet başka şeyler de yaptım. resim çektim . eklerim şimdi.
canım benim . bak vermişsin . moral olmuş sana .
evde olmak ve iftardan sonra yatmak iyi olacak canım.
bizim öyle şansımız yok .
gece 12 de yattım.
sahurdan sonra uyuduğumda saat 5 olmuştu. 3 e doğru uyanıyorum.
sabah 6 30 da kalktım. yani 4, 5 saat uyuyup işe gelmek zorundayım.
bazen iş yerinde 15 -20 dk kestiriyorum aşağıya inip . yer bulursam tabi.
hayatım . vermişsin işte. ödem falan da vardır. sen devam et böyle. emin ol daha hızlanır kilo vermen . adet falan olacaksan onun şişkinliği de olur .
bende kellepaça ve işkembe dışnda bütün çorbalara bayılırımCanım dişini çektirdiğin gün zaten tutamazsın ertesi gün tutarsın bence. En azından benim 3 azı dişim birden çekilmişti ve ertesi gün fena değildi. Ameliyattan sonra Sahurda mutlaka ağrı kesici al. Çok yardımı oluyor. Şimdiden geçmiş olsun.
Benim çocukların en sevdiği çorbalardan biri bende çok severim.
Nefis görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?