Takılı kaldın valla sen 62 de. Inşallah kirarsin artık canım.Aynıyım kızlar yine offf çok sıkıldım artık.
Rumuz: nslhn001
Geçen hafta: 62.00
Bu hafta: 62.00
Fark: yok.
yok canım hiç de bilmişlik olarak algılamıyorum. inşallah canım, iyi dileklerin için çok sağol, her şeyin en güzeli seni bulsuno anlar hep oluyor insanız ama rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez bu da senin sınavın öyle düşün sabredersen selamete erersin canım :) çok bilmiş konuştum ama ciddi manada içten söylüyorum inan
iki hafta insek iki hafta şişiyoruz. hiç bitmiyor maceramız diyetdaşımhuhu çok iyiyiz hep aynı gidiyoruz :))) haftayada ben şişcem :)
kadro eksiğiyle çalışıyoruz, en erken bir yıla tamamlanır, ancak ondan sonra çıkar tayin. ama ben gene de istemeyi planlıyorum canım. ben isteyeyim de başvurum dursun bir köşede, yer açılırsa akıllarında bulunsun.tayin istemeyi ne zaman düşünüyorsun.
Tebrik ederim canım ne güzel vermişsinSelam kızlar,
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 51.400
Fark: -1000
Yüzde: 0.98
Dun gene sahurda peynirli yumurta yarım dilim ekmek yedim iştahım yoktu. Akşam iftara dünden kalan yemekler var başka yemek yapmam sanırım salata yaparım.
Teşekkür ederiz canım Allah kabul etsin inşallahBakıyorum pek gelen giden yok Ramazandan dolayı sanırım. Bende şimdi cüzümü falan okuycam herkese hayırlı iftarlar.
3-4 hafta hiç veremedim canım bunfan sonrada nasıl olur bilmiyorum günlerim çok hareketsiz geçiyor sonrada Allah'ın izniyle 6 hafta Türkiye tatili var. Bakalım bu yaz kaç kilo alıcamTebrik ederim canım ne güzel vermişsin
Ellerine sağlık canım liste harika. Sıralama çok önemli değil benim için önemli olan vermiş olmak.EVET KIZLARR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIORUM GELENLER KENDİNİZİ EKLEYİN BURAYA
KİLO VERENLER
1. SEYLANIN GÜNLÜĞÜ 0.98
2. AAADDDAAA 1, 093 ( CANIM İKİMİZDEN BİRİ YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLABİLİR BEN 1 E SENİ YAZDIM)
3. İZOLE 0, 417
4. ONCLMELEK 0, 334
KİLO ALANLAR
SERSUM + 1, 354
AYNI KALANLAR
SABAHVESEN
NSLHN001
ÖZLEMM1990
FİLİZTOPRAK
e evet kızlar mesmeseri göremedim kaneel de paylaşmamış sanırım siz gelince kendinizi ekleyin e mi
Ellerine sağlık canimmmEVET KIZLARR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIORUM GELENLER KENDİNİZİ EKLEYİN BURAYA
KİLO VERENLER
1. SEYLANIN GÜNLÜĞÜ 0.98
2. AAADDDAAA 1, 093 ( CANIM İKİMİZDEN BİRİ YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLABİLİR BEN 1 E SENİ YAZDIM)
3. İZOLE 0, 417
4. ONCLMELEK 0, 334
KİLO ALANLAR
SERSUM + 1, 354
AYNI KALANLAR
SABAHVESEN
NSLHN001
ÖZLEMM1990
FİLİZTOPRAK
e evet kızlar mesmeseri göremedim kaneel de paylaşmamış sanırım siz gelince kendinizi ekleyin e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?