Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seylanin Gunlugu bildirim yapmadı demi. kaç kilo oldu ki. 1 kilo verdim yazmıştı.

ben çıkıyorum birazdan.
akşama yine pide düşünüyorum . ya da katmer de olabilir . hamur mayalarım ama neye dönüştürürüm bilmiyorum. bi kaç video izledim . hoşuma gitti.

lokanta usulu mercimek çor. yaparım.
bir de iceberg ile kısır istiyorum. az yapmam lazım . kalacak çünkü. dünden semizotu var.

Selam kızlar
Aynı kalanlar kervanına bende katıldım: )
Rumuz : ozlemm1990
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo : 84
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta : 66.5
Fark : 0

Haftaya daha toparlanmış olacağız hepimiz bence orucun başları olduğu için vücutta şaşırdı. Inşallah haftaya daha iyi oluruz kızlar.

yok canım hiç de bilmişlik olarak algılamıyorum. inşallah canım, iyi dileklerin için çok sağol, her şeyin en güzeli seni bulsun

huhu çok iyiyiz hep aynı gidiyoruz :))) haftayada ben şişcem :)
iki hafta insek iki hafta şişiyoruz. hiç bitmiyor maceramız diyetdaşım

tayin istemeyi ne zaman düşünüyorsun.
kadro eksiğiyle çalışıyoruz, en erken bir yıla tamamlanır, ancak ondan sonra çıkar tayin. ama ben gene de istemeyi planlıyorum canım. ben isteyeyim de başvurum dursun bir köşede, yer açılırsa akıllarında bulunsun.

şimdi kafamdaki soru: hemen isteyip şansımı denesem mi? yoksa kadronun tamamlanmasını bekleyip mi istesem? bana ikincisi daha mantıklı geliyor. tayin isteyenlere hoş gözle bakılmıyor bilirsin...

Selam kızlar,

Rumuz:Seylanın günlüğü

Başlama tarihi: 15 ekim

Başlangıç kilom: 60.400

Geçen hafta: 52.400

Bu hafta : 51.400

Fark: -1000

Yüzde: 0.98

Dun gene sahurda peynirli yumurta yarım dilim ekmek yedim iştahım yoktu. Akşam iftara dünden kalan yemekler var başka yemek yapmam sanırım salata yaparım.

Tebrik ederim canım ne güzel vermişsin

evet kızlar sanırım tamamız mesmeser sende yazdın mı canım görmedim sanırım şimdi ben de paylaşıorum sonra listeyi yapıcam geç kalan kendisi eklesin fıstıklar
rumuz: aaadddaaa
başlangıç: 64 öncesini yazmıorum aslında 68.5 di
geçen hafta 64
bu hafta 63.3
fark -700
yüzde: 1, 093
hedef 59

EVET KIZLARR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIORUM GELENLER KENDİNİZİ EKLEYİN BURAYA

KİLO VERENLER
1. SEYLANIN GÜNLÜĞÜ 0.98
2. AAADDDAAA 1, 093 ( CANIM İKİMİZDEN BİRİ YANLIŞ HESAPLAMIŞ OLABİLİR BEN 1 E SENİ YAZDIM)
3. İZOLE 0, 417
4. ONCLMELEK 0, 334
KİLO ALANLAR
SERSUM + 1, 354

AYNI KALANLAR
SABAHVESEN
NSLHN001
ÖZLEMM1990
FİLİZTOPRAK
e evet kızlar mesmeseri göremedim kaneel de paylaşmamış sanırım siz gelince kendinizi ekleyin e mi

Tebrik ederim canım ne güzel vermişsin
3-4 hafta hiç veremedim canım bunfan sonrada nasıl olur bilmiyorum günlerim çok hareketsiz geçiyor sonrada Allah'ın izniyle 6 hafta Türkiye tatili var. Bakalım bu yaz kaç kilo alıcam
Ellerine sağlık canım liste harika. Sıralama çok önemli değil benim için önemli olan vermiş olmak.
Veren canları tebrik ediyorum, aynı kalanlar merak etmeyin haftaya sizinleyim sizi hiç yalnız bırakırmıyım ben
Sersumcum seni ne yapsak bilemedim

Ellerine sağlık canimmm

A aaadddaaa eline sağlık canım
seylacım tebrikler
iftarda =lebine çorbası yaptım netten baktım 2 tabak içtim 2 tanede güllaç yedim
regl lekesi geldi oruca ara veriyorum arkadaşlar ama yine de eşime katılırım
gerçi kızımında bitti regl oda yarın başlıyo
öğlen salatalık yoğurt kahve türü gibi takılırım başlıcamda yabancılık çekmiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…