Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi geceler kızlar,geçmişe fazla bakamadım inş herkes kilo vermiştir.ben 2 gündür rahatsızdım.2011 den beri karataya defalarca başladım bıraktım ama son zamandaki gibi olmamıştım hiç.2 gündür tansiyonum düşük.kahvaltıyı sağlam yapmama rağmen hem aralarda acıkıyorum hem tansiyonum düşüyo.8 saat aç kalamıyorum.onun için diyetisyen listesini yapıcam.önemli olan kilo vermek.ilk yaptığımda iyi vermiştim.bi süre böyle gidicem.

Ellerine sağlık canimmm
tesekkur ederim.cnm

tesekkurler cnm kahve kuru nasi oluo

ecmis olsun cnm.neden dusuo acaba tansiyonun bi fikrin varmi

Tebrik ederim canım ne güzel vermişsin

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine sağlığın herşeyden önemli. Hızla vermeye çalışma yavaş yavaş önemli olan sağlıklı dengeli beslenmek biliyorsun

Tebrik ederim canım ne güzel vermişsin
Sağolasın canım stresli bir haftaydı benim için artık kilo vermeye çalışmıcam gerçekten istemeden gidiyor çok yemek yiyemiyorum belki de ondan İzmir bir hayli ısınmaya başladı öyle olunca da ben de iştah kalmıyor eşim dikkat et kendine bir de emziriyorsun vitaminsiz kalcan diyip duruyor diyet yapmasam da bir kaç hafta içinde 54 de olurum sanırım öyle işte

Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Aman dikkat et kendine canım eşin çok haklı. Sağlığına dikkat etmelisin çocukların için kendin için. Sıkıntılı dönemde insanın iştahı kesiliyor yada iyice açılıyor ama sen zaten zayifsin ve emziriyorsun. Vücudun iki kat vitamin kaybediyor. Inşallah en kısa sürede toparlanirsin.

Teşekkür ederim canım

saol canım hepimizi bulsun güzellikler :) ay sormaa yaaaa nolcak bu halimiz :) şu ara şişim yaa resmen

haşhaşlı kek . çocuklarınkı böyleydi.

çorba da bu .
yüklendi bu kez .
ellerine sağlık
Nöbetleri fena etkiliyor seni tabi düzen bozuluyor haliyle. Toparlanirsin inşallah canım
inşallah canımm
senin alerjin fena oluyor haklısın
ayy hatırlıyorum kıss ne çektiydin o netten..kavuşamadıydık senle bi türlü..
ah yazık yaa ..ülkemizde ağaç katliamı çok fena ..yeşil alanlar bir bir gidiyor..bi ara at canım resim merak ettik..
terası yeşillendirirsin sen bahaneyle güzel olur canım senin elinden eminim

ellerine sağlık canım..herkesi kutlarım..
tebrik ederim seni canım..
ayy ben de bilemedim kendimi ne yapsambeni bu nöbetler mahfetti
geçmiş olsun canım..birden fazla mı yüklendin acep..zorlamadan yavaşa yavaş açsaydın araları..insülin direncin oluştuğundan bence..sen kendini hangisinde daha rahat hissediyorsan onu yap bence de

bence haklı eşin..sıcaklar iyice halsiz bırakır seni aman dikkat

selam canlarım..nöbetteyim..eşimde nöbtte
..o arabayla gitti giderken araba zorlanmış kablo kokusu duman falan ,yanıma söndürücüyü aldım iş yerine zor geldim dedi..Allah muhafaza çok korktum..en korktuğum şeydir arabada yangın..yarına götürecek servise..daha bakımı da yeni yapıldı arabanın 1 ay olmadı ..inşallah çok mühim bişey çıkmaz..iyi ki bendeyken olmadı
ben nöbette
sabah

çavdardan tost

öğlen

bezelye
3 kaşık pilav
yoğurt
kepek ekmeği

iftarda arkadaşlar bişeyler yapalım dedi

tavuk sote
2 kaşık pilav
salata

12 de yattım 4 te kalktım 8 e kadar nöbet bende..hastane sakinledi biraz neyse..hayırlısıyla biter inşallah

Günaydın kızlar

2 gün sınav var yoğun koşturmalı geçecek inşallah kaçamak yapmam dün kaçamak günümdü :) şu 2 gün dikkat edeceğim evde olmayacğm için en azından daha rahat olur diye düşünüyorum :)

1 fincan sade nescafe içiyorum şimdi

tesekkur ederim.cnm

tesekkurler cnm kahve kuru nasi oluo

ecmis olsun cnm.neden dusuo acaba tansiyonun bi fikrin varmi

Sağol canım...Öğün aralarını fazla açtım sanırım ondan oldu.açlığa gelemiyorum bu aralar.dr a gidip yeniden bi insülin direncine falan baktırmam gerek sanırım..

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine sağlığın herşeyden önemli. Hızla vermeye çalışma yavaş yavaş önemli olan sağlıklı dengeli beslenmek biliyorsun

Sağol canım..Az yemekten değil de öğün arası fazla oldu ondan sanırım.

Sağol sersumum.gayet iyi yedim öğünlerde ama saatleri uzun tuttum sanırım.neyse bir de böyle deneyeyim..

Sersumum allah korusun,aman dikkat etsin eşin.bende çok korkarım böyle şeylerden..

tamam cnm ben ekleeim seni 1. Miz sen okdun boylece :)

aman dikkat canm bnde araba kokusundan cok korkarim ins onemli biseyi yoktur

Başarılar canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…