- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.130
- 798
sağol canımBaşarılar canım kolay gelsin
InsAllah canım İNŞALLAH :)Takılı kaldın valla sen 62 de. Inşallah kirarsin artık canım.
Allah kolaylık versin canım insallah iyi geçerGünaydın kızlar
2 gün sınav var yoğun koşturmalı geçecek inşallah kaçamak yapmam dün kaçamak günümdü :) şu 2 gün dikkat edeceğim evde olmayacğm için en azından daha rahat olur diye düşünüyorum :)
1 fincan sade nescafe içiyorum şimdi
geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar,geçmişe fazla bakamadım inş herkes kilo vermiştir.ben 2 gündür rahatsızdım.2011 den beri karataya defalarca başladım bıraktım ama son zamandaki gibi olmamıştım hiç.2 gündür tansiyonum düşük.kahvaltıyı sağlam yapmama rağmen hem aralarda acıkıyorum hem tansiyonum düşüyo.8 saat aç kalamıyorum.onun için diyetisyen listesini yapıcam.önemli olan kilo vermek.ilk yaptığımda iyi vermiştim.bi süre böyle gidicem.
afiyet olsun canımBugün eşimde bana katıldı oruçlu maşallah. Bende öyle olunca iftara daha bi özendim. Gaziantep patlıcan kebabı, kremalı tavuk çorbası, bazlama, vişne şerbeti ve künefe yaptım. İftara 1 saat var ama ev mis gibi kokuyor.
aman canım çok tehlikeli allah korumuşselam canlarım..nöbetteyim..eşimde nöbtte
..o arabayla gitti giderken araba zorlanmış kablo kokusu duman falan ,yanıma söndürücüyü aldım iş yerine zor geldim dedi..Allah muhafaza çok korktum..en korktuğum şeydir arabada yangın..yarına götürecek servise..daha bakımı da yeni yapıldı arabanın 1 ay olmadı ..inşallah çok mühim bişey çıkmaz..iyi ki bendeyken olmadı
ben nöbette
sabah
çavdardan tost
öğlen
bezelye
3 kaşık pilav
yoğurt
kepek ekmeği
iftarda arkadaşlar bişeyler yapalım dedi
tavuk sote
2 kaşık pilav
salata
12 de yattım 4 te kalktım 8 e kadar nöbet bende..hastane sakinledi biraz neyse..hayırlısıyla biter inşallah
allah kolaylık versin canım inşallah iyi geçerİlk sınava gittim, geldim ve kahvaltımı yaptım. Saat 13 den sonra tekrar gidicem.
geçmiş olsun canımara çok fazla haklısın bende yapamıyorum eskisi gibi kalori hesabı besleniyorum ama şimdi ona alıştım hesaplamasamda oluyo
arlarda sağlıklı atıştırmalık koy canım telafi olur sağlık önemli bebeğinde var dikkat et kuzum
afiyet olsun canımbenimde aklımdaydı bi türlü yapamadım patlıcan kebabını bugün aldım patlıcan evdekiler sevmiyoda siz de köftelerini yersiniz dedim üzerine sos döktünmü canım bazıları dökmüyoda
aman canım çok tehlikeli allah korumuşbizde arbanın bakımını yaptırmıştık ama 2 gün sonra arıza gösterdi başka yerden hiç güven olmuyo ben de çok korkuyom pamukkaleye gitmiştik daha giremeden arabanın freni patlamıştı nasıl geldik bilemedik
allah kolaylık versin canım inşallah iyi geçer
yazarhanim35 canım allah sanada kolaylıklar versin başarılı geçsin sınavın inşallah
9
Allah kolaylık versin canım insallah iyi geçer
kolay gelsi cnmBugün benim sabah ve öğleden sonra sınavlarım var gerçi çok iyi geçmediler bakalım öğleden sonra ne olur.
Ayy ben teraslara bayikiorum cnm ya nasip okur dogu gorevi biterse oyle bi ev istiorumEki Görüntüle 2004074 Eki Görüntüle 2004075
İşte bizim yol çalışması evin önü berbat
Sersumcum terası yaprırayım onuda koyarım kuzum ramazan bitince diyoz bakalım nasipse
tesemku ederiz cnmNasılsınız kızlar ?
Çok güzel kilo vermişsiniz.
Arkadasmın tavsıyesıyle bır takımda yarısıyorum. Burayıda okuyorum .hepınızı tebrık ederim
Afiyet olsun canımbabamla kardeşim şehir dışına gidecek 3 tepsi mayalı poğaça bir de kek yaptım oyy yoruldum resmen
akşam yemeğim
çorba çok yavandı kremalı tavuk suyu çorbası içine haşlanmış tavuk etim vardı ondan koydum birazda şehriye attım
Şimdiden afiyet olsun canim.iyi iftarlar olsun inşallahBenim de bugun arkadasim gelcek iftara 2 tane allah ne verdiyse yicez snra da biraz disari cikcaz bakalim aksam yazarim ins sarma sardik kuri fasulyemiz var ama ben neyi ne kadar yedim yazarim size kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?