Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün benim sabah ve öğleden sonra sınavlarım var gerçi çok iyi geçmediler bakalım öğleden sonra ne olur.

9
Allah kolaylık versin canım insallah iyi geçer

geçmiş olsun canımara çok fazla haklısın bende yapamıyorum eskisi gibi kalori hesabı besleniyorum ama şimdi ona alıştım hesaplamasamda oluyo
arlarda sağlıklı atıştırmalık koy canım telafi olur sağlık önemli bebeğinde var dikkat et kuzum

afiyet olsun canım benimde aklımdaydı bi türlü yapamadım patlıcan kebabını bugün aldım patlıcan evdekiler sevmiyoda siz de köftelerini yersiniz dedim üzerine sos döktünmü canım bazıları dökmüyoda

aman canım çok tehlikeli allah korumuşbizde arbanın bakımını yaptırmıştık ama 2 gün sonra arıza gösterdi başka yerden hiç güven olmuyo ben de çok korkuyom pamukkaleye gitmiştik daha giremeden arabanın freni patlamıştı nasıl geldik bilemedik

İlk sınava gittim, geldim ve kahvaltımı yaptım. Saat 13 den sonra tekrar gidicem.
allah kolaylık versin canım inşallah iyi geçer
@sabahvesen canım allah sanada kolaylıklar versin başarılı geçsin sınavın inşallah

Sağol canım..ben de eskisi gibi dayanamıyorum nedense.önemli değil,kilo vereyim de nasıl giderse gitsin:)

Bugün benim sabah ve öğleden sonra sınavlarım var gerçi çok iyi geçmediler bakalım öğleden sonra ne olur.
kolay gelsi cnm

Eki Görüntüle 2004074 Eki Görüntüle 2004075
İşte bizim yol çalışması evin önü berbat
Sersumcum terası yaprırayım onuda koyarım kuzum ramazan bitince diyoz bakalım nasipse
Ayy ben teraslara bayikiorum cnm ya nasip okur dogu gorevi biterse oyle bi ev istiorum
Nasılsınız kızlar ?
Çok güzel kilo vermişsiniz.
Arkadasmın tavsıyesıyle bır takımda yarısıyorum. Burayıda okuyorum .hepınızı tebrık ederim
tesemku ederiz cnm

Afiyet olsun canım

Benim de bugun arkadasim gelcek iftara 2 tane allah ne verdiyse yicez snra da biraz disari cikcaz bakalim aksam yazarim ins sarma sardik kuri fasulyemiz var ama ben neyi ne kadar yedim yazarim size kizlar
Şimdiden afiyet olsun canim.iyi iftarlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…