yesekkir ederim cnm sana da insallahŞimdiden afiyet olsun canim.iyi iftarlar olsun inşallah
Topikten uye kaciriyooooorr
sağol canımAfiyet olsun canım
yazarhanim35 @Nslhn001 sınavlar nasıl geçti kızlar?
bir haftadır midem çok kötü, ilaçlar fayda etmedi. sonunda bu sabah reflüyle uyandım. yarın detoks yapacağım.
kefir detoksu mu yapsam? sizce mideye iyi gelecek ne detoksu yapabilirim?
Canim ben dun aksam pizza ,bu aksam bazlama yaptım. Su maya un ıle yapıyorum hamuru.dışarıdan almıyoruz ekmek vs .1 haftadır.böyle çok kolay .hem günlük yapıp tüketiyorsun . Yaparsan resim at canımhttp://ye-mek.net/tarif/kahvaltilik-mini-bazlama
Sahur için bu bazlamalardan yapmayı planlıyorum. Taze taze olursa belki tereyağ ve lorla yerim. Dün gece yiyemedim fazla bugün erkenden acıktım. Sahur çok önemli hafife almamak lazım.
Umduğunualırsın inşallah Can'ım sınavlardaidare ederdi canım. mideni fazla aç bırakma
geçmiş olsun Can'ım .aman dikkat etİyi geceler kızlar,geçmişe fazla bakamadım inş herkes kilo vermiştir.ben 2 gündür rahatsızdım.2011 den beri karataya defalarca başladım bıraktım ama son zamandaki gibi olmamıştım hiç.2 gündür tansiyonum düşük.kahvaltıyı sağlam yapmama rağmen hem aralarda acıkıyorum hem tansiyonum düşüyo.8 saat aç kalamıyorum.onun için diyetisyen listesini yapıcam.önemli olan kilo vermek.ilk yaptığımda iyi vermiştim.bi süre böyle gidicem.
ne güzel verdin maşallah canımcım
Harika gerçekten .tebrikler eşine.bu güzel günlerde eşlik etmek istemiş.müslüman olmuştu zaten.çok şanslı seninle evlendiği içinBugün eşimde bana katıldı oruçlu maşallah. Bende öyle olunca iftara daha bi özendim. Gaziantep patlıcan kebabı, kremalı tavuk çorbası, bazlama, vişne şerbeti ve künefe yaptım. İftara 1 saat var ama ev mis gibi kokuyor.
kadro eksiğiyle çalışıyoruz, en erken bir yıla tamamlanır, ancak ondan sonra çıkar tayin. ama ben gene de istemeyi planlıyorum canım. ben isteyeyim de başvurum dursun bir köşede, yer açılırsa akıllarında bulunsun.
şimdi kafamdaki soru: hemen isteyip şansımı denesem mi? yoksa kadronun tamamlanmasını bekleyip mi istesem? bana ikincisi daha mantıklı geliyor. tayin isteyenlere hoş gözle bakılmıyor bilirsin...
Bilemedim Can'ımkadro eksiğiyle çalışıyoruz, en erken bir yıla tamamlanır, ancak ondan sonra çıkar tayin. ama ben gene de istemeyi planlıyorum canım. ben isteyeyim de başvurum dursun bir köşede, yer açılırsa akıllarında bulunsun.
şimdi kafamdaki soru: hemen isteyip şansımı denesem mi? yoksa kadronun tamamlanmasını bekleyip mi istesem? bana ikincisi daha mantıklı geliyor. tayin isteyenlere hoş gözle bakılmıyor bilirsin...
geçmiş olsun canım havalarda dengesiz ufaklıklar dikkat etmiyor da.Ortanca çocuk hasta gibi yattı. 9 buçukta yattı.şu an sayıklıyor.hasta iken çok konuşur uykuda. Umarım sabaha bi şeyi kalmaz. İnşallah.
Bütün gün sitenin hali sahasında depar attı terledi.
Yaz gelince evde durmuyorlar .4-5 saat top koşturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?