Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ben dun aksam pizza ,bu aksam bazlama yaptım. Su maya un ıle yapıyorum hamuru.dışarıdan almıyoruz ekmek vs .1 haftadır.böyle çok kolay .hem günlük yapıp tüketiyorsun . Yaparsan resim at canım

idare ederdi canım. mideni fazla aç bırakma
Umduğunualırsın inşallah Can'ım sınavlarda

geçmiş olsun Can'ım .aman dikkat et

ne güzel verdin maşallah canımcım

Harika gerçekten .tebrikler eşine.bu güzel günlerde eşlik etmek istemiş.müslüman olmuştu zaten.çok şanslı seninle evlendiği için

Bu benim bazlamadan kalan.iftarda yarısı yendi
Elimle bol un ıle açtım.bi kat katladım arasına tereyağı sürdüm.katmer gibi olsun istedim.
Ayvalik tostu da yaptım.o nedenle bazlamanın yarısı kaldı

Eklentiler

• image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 33
Dün sahurda 2 haşlanmış yumurta
Domates
1 kare dilim pizza
Kuşburnu marmelatlı

Bu akşam iftar
Domates salatası
Çeyrek bazlama
Küçük dilim peynir 3-4 zeytin
Şimdi çay ve 1 avuçyer fıstığı
1 küçük dilim kek

Bugün yoğundum
3 buçuktan 7 buçuğa kızın peşindeydim
Parkta site etrafında dolandık .oturamadan

Evde de kendime 1 elbise , 1 etek diktim
1 tane etek daha diktim ama bakıcı teyzeye.maksi diktim.öyle giyiyor
Elbise ile çıktım dışarı.herkes bayıldı
.yarın hem elbise. Hem etek ile resim yüklerim umuyorum.çoçuklara çektiririm inşallah.

Bilemedim Can'ım
Benim eşim el altından rektöre tayin istediğini bi cv de yollayıp istedi .araya tanıdık koydu vs.
Ama bizde tayin yok.çakılı kadro oluyormuş. Hiç öyle kötü gözle bakmıyorlar tayin isteyene bizim burda.bakan varsa bilmiyorum ama onları ne ilgilendirir ki.bu bi hak .çok sıkma canını. Tayin olmayacaksa bu yıl hiç isteme istersen.kadro tamamlanınca şansını denersin .ama o Zaman da çok insan tayin isteyecek belki ,sıra sana gelirimi

Ortanca çocuk hasta gibi yattı. 9 buçukta yattı.şu an sayıklıyor.hasta iken çok konuşur uykuda. Umarım sabaha bi şeyi kalmaz. İnşallah.
Bütün gün sitenin hali sahasında depar attı terledi.
Yaz gelince evde durmuyorlar .4-5 saat top koşturuyorlar

geçmiş olsun canım havalarda dengesiz ufaklıklar dikkat etmiyor da.

bizimkileri yolcu ettik yarın akşam maçı izleyip dönecekler :) bir üst kadroya çıkarsak bundan sonraki maçlara bende gideceğim :)) sınavım olmasaydı bende giderdim belki. akrabamızın oğlu çok ısrar etti gel diye ama sınavlar malum darısı süperlig maçlarına inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…