Sağ ol Can'ım .haklısıngeçmiş olsun canım havalarda dengesiz ufaklıklar dikkat etmiyor da.
bizde de özel sektör firması olunca, belli başlı bir kaç şehire tayin isteyebiliyorum ancak.Bilemedim Can'ım
Benim eşim el altından rektöre tayin istediğini bi cv de yollayıp istedi .araya tanıdık koydu vs.
Ama bizde tayin yok.çakılı kadro oluyormuş. Hiç öyle kötü gözle bakmıyorlar tayin isteyene bizim burda.bakan varsa bilmiyorum ama onları ne ilgilendirir ki.bu bi hak .çok sıkma canını. Tayin olmayacaksa bu yıl hiç isteme istersen.kadro tamamlanınca şansını denersin .ama o Zaman da çok insan tayin isteyecek belki ,sıra sana gelirimi
dene tabii canım..dengeye girsin sonra karatayı denersin olmadı gene..birden ağır geldi bence...Sağol canım...Öğün aralarını fazla açtım sanırım ondan oldu.açlığa gelemiyorum bu aralar.dr a gidip yeniden bi insülin direncine falan baktırmam gerek sanırım..
Sağol sersumum.gayet iyi yedim öğünlerde ama saatleri uzun tuttum sanırım.neyse bir de böyle deneyeyim..
Sersumum allah korusun,aman dikkat etsin eşin.bende çok korkarım böyle şeylerden..
aynen canım..Allah korusun..tamam cnm ben ekleeim seni 1. Miz sen okdun boylece :)
aman dikkat canm bnde araba kokusundan cok korkarim ins onemli biseyi yoktur
Aynen filizim..sizin ki de çok tehlikeli olmuşş Allah korusun..Klimayla ilgiliymiş daha da tam olmadı bakalım..aman canım çok tehlikeli allah korumuşbizde arbanın bakımını yaptırmıştık ama 2 gün sonra arıza gösterdi başka yerden hiç güven olmuyo ben de çok korkuyom pamukkaleye gitmiştik daha giremeden arabanın freni patlamıştı nasıl geldik bilemedik
Ayy çok fenaa filiz bitene kadar çok toz çekicen..Eki Görüntüle 2004074 Eki Görüntüle 2004075
İşte bizim yol çalışması evin önü berbat
Sersumcum terası yaprırayım onuda koyarım kuzum ramazan bitince diyoz bakalım nasipse
Afiyet olsun kuzum..Benim kız da ne zamandır çibörek istiyor ama yapamam zaten veremiyorumsahur =3 tane çiğ börek yedim
öğlen çok az meyve ,kahve içtim
iftarada =kızım oruç bugün ev usulü kebap yapıcam dürüme sarıp harika oluyor yutube den izledim dün bugünde yapıcam nasıl olacak bakalım
çok güzel tarifler var bayıldım
Geçmiş olsun canım..hastalık kol geziyor ben de fenayım..havalar çok karmaşık ondan bence..Ortanca çocuk hasta gibi yattı. 9 buçukta yattı.şu an sayıklıyor.hasta iken çok konuşur uykuda. Umarım sabaha bi şeyi kalmaz. İnşallah.
Bütün gün sitenin hali sahasında depar attı terledi.
Yaz gelince evde durmuyorlar .4-5 saat top koşturuyorlar
dondurmanın tadını merak ettim yazarsın bakalım..Burada dondurma yapılışı.1 kaşık pudra şeker .onu unuttum yazmayı
Size de geçmiş olsun canım..herkesler hastaMerhaba kızlar
Dün gelemedim
Kızım çok hastaydı bir kaç gündür hastane ev doktoru .. ebe hemşire doktor perişan oldum .. çok şükür şimdi biraz daha iyi ..
benim oruç yolunda gidiyor
Dün yediklerim
Sahur
Yoğurt ve muz
İftar
Sebzeli bulgur pilavı
İzmir köfte
Bu gün
Sahur
Yoğurt 1 muz ve az fıstık
İftar
Kızarmış tavuk
Sebzeli bulgur pilavı
Sebzeli beef li wok
Spor olarak :
Dün çocuğum ile park yarım saat
Bu gün 7 saat işteydim .. yani tüm gün ayaktaydım .. şimdi
Detox çayımı içiyorum Canlar
Aaaa bildirimler arasında görmemişim
Yok canım foto değiştirdim kızımın fotosu vardiya kaldırdım onu :)yesekkir ederim cnm sana da insallah
Sen nick mi degistirdin yoksam:)
Geçmiş olsun canımselam kızlar...dün eşimle dışarıdaydık sürekli arabanın kaskosu sigortası falan gelmişti onları yaptırdık..sonra azıcık alışveriş..
bu arada araba korktuğumuz gibi değilmiş ama tam da olmadı..klimayla bişey kayışı arasına birşey girmiş kayışı parçalamış..onu değiştirmişler ama sanırım klimada arıza devam ediyor çarşamba nöbet çıkışı gene gösterecek..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..
bu arada nöbet çıkışı hem regl yim hem de öksürük başladı sesim kısıldı..bugün belime vurdu regl ağrısı..çürüdüm iyice..iyi ki yarın nöbetim yok..salıya nöbetçiyim bakalım düzelebilecem mi..
dün akşam
adana köfte ben yaptım
1 lavaş
yeşillik.
ayran
bu sabah,
salçalı sucuklu omlet
peynir zeytin
avuç içi kadar pide
Çocuklar hasta olunca malesef herşey kötü oluyorMerhaba kızlar
Dün gelemedim
Kızım çok hastaydı bir kaç gündür hastane ev doktoru .. ebe hemşire doktor perişan oldum .. çok şükür şimdi biraz daha iyi ..
Dün yediklerim
Sahur
Yoğurt ve muz
İftar
Sebzeli bulgur pilavı
İzmir köfte
Bu gün
Sahur
İftar
Kızarmış tavuk
Sebzeli bulgur pilavı
Sebzeli beef li wok
Spor olarak :
Merhaba kızlar
Dün gelemedim
Dün yediklerim
Sahur
Yoğurt ve muz
İftar
Sebzeli bulgur pilavı
İzmir köfte
Bu gün
Sahur
İftar
Kızarmış tavuk
Sebzeli bulgur pilavı
Sebzeli beef li wok
Spor olarak :
selam kızlar...dün eşimle dışarıdaydık sürekli arabanın kaskosu sigortası falan gelmişti onları yaptırdık..sonra azıcık alışveriş..
bu arada araba korktuğumuz gibi değilmiş ama tam da olmadı..klimayla bişey kayışı arasına birşey girmiş kayışı parçalamış..onu değiştirmişler ama sanırım klimada arıza devam ediyor çarşamba nöbet çıkışı gene gösterecek..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..
bu arada nöbet çıkışı hem regl yim hem de öksürük başladı sesim kısıldı..bugün belime vurdu regl ağrısı..çürüdüm iyice..iyi ki yarın nöbetim yok..salıya nöbetçiyim bakalım düzelebilecem mi..
dün akşam
adana köfte ben yaptım
1 lavaş
yeşillik.
ayran
bu sabah,
salçalı sucuklu omlet
peynir zeytin
avuç içi kadar pide
selamlar herkese.
@demirlekeKaneel çocuklar nasıl oldu?
leylak84 geçmiş olsun. benim de şeker dengem bozuldu son günlerde. düşük şekerle çok zor
sersum rahat atlatırsın inşallah, hastalık + regl çok zor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?