Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar sınavlar bitti şükür kendimi kitap okumaya vuracağım artık :)

2 gündür oradan oraya derken cidden çok yoruldum :)

sabah 8 gibi

3-4 dilim karpuz
1 parça peynir

öğlen 12 gibi

1 kase tavuklu çorba
1 kase salata

13.30 gibi

sütlü nescafe(içinde şeker varmış makinadan aldım ancak çok tatlı değildi.)

17.20 gibi

1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 hurma

6.30 gibi de akşam yemeğimi yerim. saçlarımı boyattım duş vs. alayım derken 6.30 olur

Kizlar bn geldim bugun aksam 6 kasik kuru fasulye corba salata ve maleaef 2 dikim pide ve 10 tane sarma sonra da 2 top donsurma sahura kalkmamayi planliorum bugun arkadaslarla cok kacirdik bi de hurma vardi
afiyet olsun canım ellerine sağlık oruclusun günler uzun bence kendini çok zorlama dayanmazdün.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hepsi üst uste gelmiş
sağol canım..aynen üst üste oldu

sağol canım..inşallahşeker de dengesizleşince kötü oluyor aman dikkat et..

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun sersumum...

Sağol canım,evet kan şekeri ve tansiyon düştüğü zaman çok fena oluyo..
sağol tatlım

kızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
geçmiş olsun sana da canım..inşallah geçmiştir şimdi ..çok fena luyor benim ilk gün olduydu

Geçmezse biraz yat uyu canım belki uyuyunca geçer
canım basın o kadar zonkladi ki uyuyamadim iftara yarin saat kala kustum bir hoca arkadaş a sordum ağız dolusu kusmadigim için ve yutmadigim için orucun bozulmaz dedi yemek yapamadım kahvalti yediler eşim iftarini açınca acile gittim. baya sonra gecti

teşekkür ederim canım çok zor geçti yine de çok şükür geçti

Canım çok geçmiş olsun

sağ ol canım .
dün iyiydi. ama salona küçük bi hasta yatağı yaptık. orada yattı. kalkmadı pek . tv izledi dinlendi . vs .
arada ateş düşürücü verdim . gece de 1 kez ateş düşürücü verdim. anladığım kadarıyla boğazı şişmiş. çok terliyor dışarıda. 4 saat at gibi koşuyorlar .durmadan. olacağı buydu

kızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
canım nasıl oldun .umarım geçmiştir. rahatlamışsındır.
eşimin de ağrıyor bu günlerde. iftarda sahurda ilaç alıyor . şükür dayanılmaz olmuyormuş . artmıyormuş
geçmiş olsun . sen de hastasın demek .

dün akşam iftarda 2 adet kabak mücver. yağsız tavada pişiriyorum. üzerine sarımsaklı yoğurt koyuyorum.

yarım kase domates corbası.

domates salatası

1 çatal tavuk haşlama aldım

10-15 adet patates kızartması

yemek sonrası 1 büyük parça tiriliçe

sahurda
2 haşlanmış yumurta
1 adet sade kabak mücveri . yoğurtsuz
iftardan kalan patates kızartamısı 5-6 adet
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı

Z zeze_35 cim. geçen yemeklerin yanında çorba yokmuydu diye sormuştun. yazamadım ama aklımda kaldı. çorba vardı ama içilmedi. bi önceki günün çorbasıydı. ve tadı değişmiş geldi bize. o yüzden çorba içmedik .

bu akşam eşimi iftara çağırdılar. ama ailecek mi yoksa sadece eşimi mi çağırdılar bilmiyor. bugün öğrenecek bakalım. o giderse kendime az bi şey hazırlarım . canım istemiyor sanki yalnız.

canım nasıl oldun .umarım geçmiştir. rahatlamışsındır.
eşimin de ağrıyor bu günlerde. iftarda sahurda ilaç alıyor . şükür dayanılmaz olmuyormuş . artmıyormuş
sahura kadar tam geçmedi bir kasik da çocuk surubu ictim şimdi iyiyim dün kabus gibi kaldı aklımda ama çok az yemek yiyebildim sana da geçmiş olsun canım çocuklar nasıl şimdi
Canım çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım benim sen nasılsın nasıl geçiyor ramazan
gecmis olsun canim dnlen bugun yorma ke dini Allah sofa versin
teşekkür ederim canım gece sahur yedim ama niyet etmedim eğer iyi olmadan bugün oruç tutmamak için ama iyiyim hand olsun

Bende iyiyim canım arada baş dönmesi oluyor o kadar.
Benim başım agridigi zaman kesin acillik oluyorum. Çok kötü bir durum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…