- 30 Ocak 2013
- 29.580
- 44.133
- 798
afiyet olsun canım ellerine sağlık oruclusun günler uzun bence kendini çok zorlama dayanmazdün.Kizlar bn geldim bugun aksam 6 kasik kuru fasulye corba salata ve maleaef 2 dikim pide ve 10 tane sarma sonra da 2 top donsurma sahura kalkmamayi planliorum bugun arkadaslarla cok kacirdik bi de hurma vardi
Geçmezse biraz yat uyu canım belki uyuyunca geçerkızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
sağol canım..aynen üst üste olduGeçmiş olsun canımdikkat et kendine hepsi üst uste gelmiş
sağol canım..inşallahselamlar herkese.
@demirleke @Kaneel çocuklar nasıl oldu?
@leylak84 geçmiş olsun. benim de şeker dengem bozuldu son günlerde. düşük şekerle çok zor
sersum rahat atlatırsın inşallah, hastalık + regl çok zor geçiyor
sağol tatlımGeçmiş olsun canım...
Geçmiş olsun sersumum...
Sağol canım,evet kan şekeri ve tansiyon düştüğü zaman çok fena oluyo..
geçmiş olsun sana da canım..inşallah geçmiştir şimdi ..çok fena luyor benim ilk gün olduydukızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
canım basın o kadar zonkladi ki uyuyamadim iftara yarin saat kala kustum bir hoca arkadaş a sordum ağız dolusu kusmadigim için ve yutmadigim için orucun bozulmaz dedi yemek yapamadım kahvalti yediler eşim iftarini açınca acile gittim. baya sonra gectiGeçmezse biraz yat uyu canım belki uyuyunca geçer
teşekkür ederim canım çok zor geçti yine de çok şükür geçtisağol canım..aynen üst üste oldu
sağol canım..inşallahşeker de dengesizleşince kötü oluyor aman dikkat et..
sağol tatlım
geçmiş olsun sana da canım..inşallah geçmiştir şimdi ..çok fena luyor benim ilk gün olduydu
Canım çok geçmiş olsuncanım basın o kadar zonkladi ki uyuyamadim iftara yarin saat kala kustum bir hoca arkadaş a sordum ağız dolusu kusmadigim için ve yutmadigim için orucun bozulmaz dedi yemek yapamadım kahvalti yediler eşim iftarini açınca acile gittim. baya sonra gecti
teşekkür ederim canım çok zor geçti yine de çok şükür geçti
sağ ol canım .selamlar herkese.
@demirleke @Kaneel çocuklar nasıl oldu?
@leylak84 geçmiş olsun. benim de şeker dengem bozuldu son günlerde. düşük şekerle çok zor
sersum rahat atlatırsın inşallah, hastalık + regl çok zor geçiyor
canım nasıl oldun .umarım geçmiştir. rahatlamışsındır.kızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
geçmiş olsun . sen de hastasın demek .Allah razı olsun yemeği eşim yaptı ben hep uyukladım..ilaçlar uyutuyor..geçer inşallah lakin salı nöbetçiyim...
eşim patates oturma yaptı..yanında yoğurtlu semizotu salatası yedim..
sonrasında ıhlamurla tatlandırıcıyla yaptığım güllaçtan
gecmis olsun canim dnlen bugun yorma ke dini Allah sofa versinkızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
sahura kadar tam geçmedi bir kasik da çocuk surubu ictim şimdi iyiyim dün kabus gibi kaldı aklımda ama çok az yemek yiyebildim sana da geçmiş olsun canım çocuklar nasıl şimdicanım nasıl oldun .umarım geçmiştir. rahatlamışsındır.
eşimin de ağrıyor bu günlerde. iftarda sahurda ilaç alıyor . şükür dayanılmaz olmuyormuş . artmıyormuş
teşekkür ederim canım benim sen nasılsın nasıl geçiyor ramazanCanım çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım gece sahur yedim ama niyet etmedim eğer iyi olmadan bugün oruç tutmamak için ama iyiyim hand olsungecmis olsun canim dnlen bugun yorma ke dini Allah sofa versin
ne kadar güzelmiş . mis gibi şifa olsun sana daEki Görüntüle 2004839
kızlar bu çiçek kuşburnu bitkisinin çiçeği öyle bir güzel kokusu var ki yatagimin baş ucuna koydum
Bende iyiyim canım arada baş dönmesi oluyor o kadar.sahura kadar tam geçmedi bir kasik da çocuk surubu ictim şimdi iyiyim dün kabus gibi kaldı aklımda ama çok az yemek yiyebildim sana da geçmiş olsun canım çocuklar nasıl şimdi
teşekkür ederim canım benim sen nasılsın nasıl geçiyor ramazan
teşekkür ederim canım gece sahur yedim ama niyet etmedim eğer iyi olmadan bugün oruç tutmamak için ama iyiyim hand olsun
Maşallah ne kadar güzel açmış rengi falan da çok hoşEki Görüntüle 2004839
kızlar bu çiçek kuşburnu bitkisinin çiçeği öyle bir güzel kokusu var ki yatagimin baş ucuna koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?