Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım.

Günaydın hatunlar kahvaltımı yaptım birazdan çocuklarla merkeze gideriz vakit geçiririz.
Akşama bulgur pilavı, kavurma ve yoğurt var.

çocuklardan ateşli olan iyiymiş. dışarı çıkabilirlermiş . abla kızı çıkartırken onu da alacak yanına.
d uruma göre

büyük oğlan ise dışarı gitmiş .
çok sinir ediyor beni büyük . delircem yakında. çok hareketli.
bugün ipad i almış çantamdan. okula gitmedi.
ablayı aradım. kızı almış mukabeleye gitmiş . odadalardı . kilitliydi . açmadılar dedi.
neyse yan komşuyu aradım. dedim kapımı çal ve oğlanlarla görüştür beni.
dedim hemen ipad i verin teyzeye. akşam ondan alırım ben. verdiler ama . bu bağımlılık beni yoruyor . büyük oğlum her fırsatta oynasın ister. önceleri daha beterdi de . şimdi en azından karşılık vermiyor .
tamam deyip teslim ediyor . normalde evde bilgisyar var. internet kaplosunu da bırakmıyorum evde. bilgisayarda kayıtlı oyunları oynuyorlar .

ama zamanla yetmiyor tabi. aşırıyor ipad i çantadan. evde bırakmıyorum çünkü kendisine güvenmiyorum. çok kez güvenimi yok etti.
bu nedenle çocuk ergen psikiyatristi ile de görüşüyoruz .
neyse . az önce aradım. abla eve varmış .mukabele bitmiş. ama büyük oğlan okula gidiyorum diye gitmiş evden. yani sabah evde kalma nedeni ipad miş . ipad gidince elden . okula koşmuş son 1 saat . ki ders işlemiyorlar film izliyorlar.
neyse . yaz okulu açılsın . onu üni. nin yaz okuluna göndercem. tam gün. 1 ay .
sonra burda dayımların benzin istasyonuna yollayacağım. onlar da 2 erkek çocuk büyüttü . orada biraz törpülediler oğlanları. benim oğlan da az bi törpülensin. çalışmak nedir görsün. emek vermek nedir görsün istiyorum .çok kızgınım.

geçmiş olsun . sen de hastasın demek .
sağol aynen
Eki Görüntüle 2004839
kızlar bu çiçek kuşburnu bitkisinin çiçeği öyle bir güzel kokusu var ki yatagimin baş ucuna koydum
çok güzel maşallh
vayy yaramaz..erkek çocuk da zor..benim kız da asii nerdeyse 18 oldu hala üzüyor üzüyor sonra da o üzülüyor..sorumluluk alması iyi olur bence de iyi düşünmüşsün..

selam kızlar..bugün iş yerinde toplantı vardı gidemedim mesaj attım hastayım diye..yarına iyileşmem lazım..yarına nöbet malum..ilaçlar uyutuyor terletiyor.geçer inşallah..
sabah

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği

öğlen

kuru fasulye

akşama da taze fasulye yaptım..kuru önceden kalmıştı ben yedim sadece..taze üstüne geldi ama olsun..

başka ne yapabilirim bilemiyorum . büyüdükçe gözüm korkuyor . erkek çocuk çok zormuş gerçekten. kız da öyledir belki bilmiyorum. kız daha çok küçük. inşallah onlar bari yormaz beni
büyük oğlan çok hareketli . duru durağı yok . illa bi şeylerle meşgül olacak. yoksa daralıyor . sıkılıyor .
dersleri çok iyi . ama sadece ders iyiliği yetmiyor .

haklısın canım..büyüdükçe insanın kollarından kopuyorlar asileşiyorlar...erkek çocuk daha da zordur eminim..onların davranışlarını kontrol daha zordur belki ama kızda da oluyor..Allah beterinden sakınsın ne diyeyim..idare edicez öyle böyle büyüyecekler..Aynen sadece ders değil davranışlar daha da önemli..Allah kolaylık versin canım..eşin devreye girse belki daha mı iyi mi olur..onu daha ciddiye alır belki..

eşim devreye giriyor . ama daha çok ben devredeyim. artık devreden çıkmayı düşünüyorum . eşim çok katıdır. benim gibi değildir. ve dediğim dediktir. babadan korkarlar .

kızın nasıll. üni . sınavı seneye değil mi.

Benimde oğlan 10 yasin da kız 4 yaşında. Oğlum şimdiden aşı kız desen hayatta tek başına oynadığını bilmem illaki ya benle ya babayla oynayacak. Biz oynamazsak hemen tapletin başına. Her zaman da ona vakit ayıramıyorum, ayırıyorum da o yorulmak bilmiyor saatlerce oynamak istiyor bizle. Bugün çocuklardan yana dert yandık ama Allah sağlık sıhhat versin insAllah hepsine.

benim çocuklar daha küçük ama galiba kiz çocuk daha uyumlu Allah yardimcin olsun ve sersum çok zor dönemleri

kolay gelsi cnm

Ayy ben teraslara bayikiorum cnm ya nasip okur dogu gorevi biterse oyle bi ev istiorum
tesemku ederiz cnm
inşallah nasip olur canım

canım bende kırmızı soğan aldım salatalarına bayılıyorum afiyet olsun

bwekliyoruz canım

geçmiş olsun iyidir inşallah

canım geçmiş olsun bu arabaların sorunları bitmiyor inşallah halledilir

güle güle kullan canım saçlarını

kızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
geçmiş olsun canım ben geç kaldım atlatmışsın çok şükür

ergenlik bazı çocuklarda ağır geçiyo canım abimin çocuğu var kız çocuğu 17-18 yaşları arasında çok fena kafası hep tilkiliğe çalışıyo hep gezzin tozzun sigarayada başladı oğlanlar hak getire bide benim kızıa laf ederlerdi çocuk gibi davranıyorsunuz diye el bebek büyüttük biz biraz fazla üstüne düştük çocuk gibi oynardım ben onunla tek diye sıkılmasın diye fena mı oldu hiç sözümden çıkmaz beni hiç üzmedi inşallah böyle gider erkek çocuğu da zor tabi sende çalışıyosun haliyle ilgin o na göre oluyodur inşallah atlatırsınız bu günleri

Son düzenleme:
Selam kizlar haftasonu kosusturmayla gecti malum Turkiye icin hazirlik yapiyorum. alisverisleri bitirdim cok sukur bavullarida yaptim daha 3 hafta var ama ben boyle onceden hazirlanmayi seviyorum. son dakkaya kalinca illa bisey unutuluyor cunku. toplam 6 bavul oldu. 2 tanede kucuk bavul olacak birde herkesin cantalari var cocuk arabasi var 3 cocuk ve ben olucam o yuzden havaalaninda tasiyicalara verip tasitmak istiyorum ama ben turistim diye kazikliyolar
normalde dis hatlarrdan ic hatlara bavullarimi tasitsam kac para vermem gerekir aranizda boyle bir tecrubesi olan varmi? en azindan ne vermem gerektigini bilirsem kac para vermem gerektigini bilirsem kaziklanmam
ben dun adet oldum ama sanki orucluyum gibi hic bisey yemiyorum su icmeyi bile telim haber vermese unutuyorum. canim istemiyor iftar saati gelince acikirim kesin.

Butun gecmis mesajlari okuyamadim kizlar kusura bakmayin.

uzerine sos dokmedim canim ve tavuk kiymayla yaptim bizimkiler ben soylemeseydim farki anlayamamislardi. bahcemin urunlerini kullandim tipki antepte yediklerim gibi olmustu cok lezzetliydi. ben cok uzun sure 200 drece firinda pisirdim. ustu kapali 1 saat 30 dk. uzerini actiktan sonra 45 dk. tas firindan cikmis gibi oldu. birde kiyma karisimina burda satilan bir baharat var duman tutsulu kirmizi biber. sanki odun atesinde pismis gibi koku ve tat veriyor. belki ordada vardir bilmiyorum ama ondan koydum.

Canim ben dun aksam pizza ,bu aksam bazlama yaptım. Su maya un ıle yapıyorum hamuru.dışarıdan almıyoruz ekmek vs .1 haftadır.böyle çok kolay .hem günlük yapıp tüketiyorsun . Yaparsan resim at canım
canim burda satilan hamurlarin icinde cok kimyasal oldugu icin biz disardan ekmek bile almiyoruz. Turkiyede olsam bende eminim oyle yapardim.
filiztoprak daha lezzetli canım kırmızı soğan :)
Kirmizi sogani tek gecerim. kesinlikle haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…