Günaydın hatunlar kahvaltımı yaptım birazdan çocuklarla merkeze gideriz vakit geçiririz.
Akşama bulgur pilavı, kavurma ve yoğurt var.
sağol aynengeçmiş olsun . sen de hastasın demek .
çok güzel maşallhEki Görüntüle 2004839
kızlar bu çiçek kuşburnu bitkisinin çiçeği öyle bir güzel kokusu var ki yatagimin baş ucuna koydum
vayy yaramaz..erkek çocuk da zor..benim kız da asii nerdeyse 18 oldu hala üzüyor üzüyor sonra da o üzülüyorçocuklardan ateşli olan iyiymiş. dışarı çıkabilirlermiş . abla kızı çıkartırken onu da alacak yanına.
d uruma göre
büyük oğlan ise dışarı gitmiş .
çok sinir ediyor beni büyük . delircem yakında. çok hareketli.
bugün ipad i almış çantamdan. okula gitmedi.
ablayı aradım. kızı almış mukabeleye gitmiş . odadalardı . kilitliydi . açmadılar dedi.
neyse yan komşuyu aradım. dedim kapımı çal ve oğlanlarla görüştür beni.
dedim hemen ipad i verin teyzeye. akşam ondan alırım ben. verdiler ama . bu bağımlılık beni yoruyor . büyük oğlum her fırsatta oynasın ister. önceleri daha beterdi de . şimdi en azından karşılık vermiyor .
tamam deyip teslim ediyor . normalde evde bilgisyar var. internet kaplosunu da bırakmıyorum evde. bilgisayarda kayıtlı oyunları oynuyorlar .
ama zamanla yetmiyor tabi. aşırıyor ipad i çantadan. evde bırakmıyorum çünkü kendisine güvenmiyorum. çok kez güvenimi yok etti.
bu nedenle çocuk ergen psikiyatristi ile de görüşüyoruz .
neyse . az önce aradım. abla eve varmış .mukabele bitmiş. ama büyük oğlan okula gidiyorum diye gitmiş evden. yani sabah evde kalma nedeni ipad miş . ipad gidince elden . okula koşmuş son 1 saat . ki ders işlemiyorlar film izliyorlar.
neyse . yaz okulu açılsın . onu üni. nin yaz okuluna göndercem. tam gün. 1 ay .
sonra burda dayımların benzin istasyonuna yollayacağım. onlar da 2 erkek çocuk büyüttü . orada biraz törpülediler oğlanları. benim oğlan da az bi törpülensin. çalışmak nedir görsün. emek vermek nedir görsün istiyorum .çok kızgınım.
başka ne yapabilirim bilemiyorum . büyüdükçe gözüm korkuyor . erkek çocuk çok zormuş gerçekten. kız da öyledir belki bilmiyorum. kız daha çok küçük. inşallah onlar bari yormaz benisağol aynen
çok güzel maşallh
vayy yaramaz..erkek çocuk da zor..benim kız da asii nerdeyse 18 oldu hala üzüyor üzüyor sonra da o üzülüyor..sorumluluk alması iyi olur bence de iyi düşünmüşsün..
haklısın canım..büyüdükçe insanın kollarından kopuyorlar asileşiyorlar...erkek çocuk daha da zordur eminim..onların davranışlarını kontrol daha zordur belki ama kızda da oluyor..Allah beterinden sakınsın ne diyeyim..idare edicez öyle böyle büyüyecekler..Aynen sadece ders değil davranışlar daha da önemli..Allah kolaylık versin canım..eşin devreye girse belki daha mı iyi mi olur..onu daha ciddiye alır belki..başka ne yapabilirim bilemiyorum . büyüdükçe gözüm korkuyor . erkek çocuk çok zormuş gerçekten. kız da öyledir belki bilmiyorum. kız daha çok küçük. inşallah onlar bari yormaz beni
büyük oğlan çok hareketli . duru durağı yok . illa bi şeylerle meşgül olacak. yoksa daralıyor . sıkılıyor .
dersleri çok iyi . ama sadece ders iyiliği yetmiyor .
eşim devreye giriyor . ama daha çok ben devredeyim. artık devreden çıkmayı düşünüyorum . eşim çok katıdır. benim gibi değildir. ve dediğim dediktir. babadan korkarlar .haklısın canım..büyüdükçe insanın kollarından kopuyorlar asileşiyorlar...erkek çocuk daha da zordur eminim..onların davranışlarını kontrol daha zordur belki ama kızda da oluyor..Allah beterinden sakınsın ne diyeyim..idare edicez öyle böyle büyüyecekler..Aynen sadece ders değil davranışlar daha da önemli..Allah kolaylık versin canım..eşin devreye girse belki daha mı iyi mi olur..onu daha ciddiye alır belki..
kızın nasıll. üni . sınavı seneye değil mi.haklısın canım..büyüdükçe insanın kollarından kopuyorlar asileşiyorlar...erkek çocuk daha da zordur eminim..onların davranışlarını kontrol daha zordur belki ama kızda da oluyor..Allah beterinden sakınsın ne diyeyim..idare edicez öyle böyle büyüyecekler..Aynen sadece ders değil davranışlar daha da önemli..Allah kolaylık versin canım..eşin devreye girse belki daha mı iyi mi olur..onu daha ciddiye alır belki..
benim çocuklar daha küçük ama galiba kiz çocuk daha uyumlu Allah yardimcin olsun vebaşka ne yapabilirim bilemiyorum . büyüdükçe gözüm korkuyor . erkek çocuk çok zormuş gerçekten. kız da öyledir belki bilmiyorum. kız daha çok küçük. inşallah onlar bari yormaz beni
büyük oğlan çok hareketli . duru durağı yok . illa bi şeylerle meşgül olacak. yoksa daralıyor . sıkılıyor .
dersleri çok iyi . ama sadece ders iyiliği yetmiyor .
inşallah nasip olur canımkolay gelsi cnm
Ayy ben teraslara bayikiorum cnm ya nasip okur dogu gorevi biterse oyle bi ev istiorum
tesemku ederiz cnm
canım bende kırmızı soğan aldım salatalarına bayılıyorum afiyet olsunbabamla kardeşim şehir dışına gidecek 3 tepsi mayalı poğaça bir de kek yaptım oyy yoruldum resmen
akşam yemeğim
çorba çok yavandı kremalı tavuk suyu çorbası içine haşlanmış tavuk etim vardı ondan koydum birazda şehriye attım
bwekliyoruz canımBugün yoğundum
3 buçuktan 7 buçuğa kızın peşindeydim
Parkta site etrafında dolandık .oturamadan
Evde de kendime 1 elbise , 1 etek diktim
1 tane etek daha diktim ama bakıcı teyzeye.maksi diktim.öyle giyiyor
Elbise ile çıktım dışarı.herkes bayıldı
.yarın hem elbise. Hem etek ile resim yüklerim umuyorum.çoçuklara çektiririm inşallah.
geçmiş olsun iyidir inşallahOrtanca çocuk hasta gibi yattı. 9 buçukta yattı.şu an sayıklıyor.hasta iken çok konuşur uykuda. Umarım sabaha bi şeyi kalmaz. İnşallah.
Bütün gün sitenin hali sahasında depar attı terledi.
Yaz gelince evde durmuyorlar .4-5 saat top koşturuyorlar
canım geçmiş olsunselam kızlar...dün eşimle dışarıdaydık sürekli arabanın kaskosu sigortası falan gelmişti onları yaptırdık..sonra azıcık alışveriş..
bu arada araba korktuğumuz gibi değilmiş ama tam da olmadı..klimayla bişey kayışı arasına birşey girmiş kayışı parçalamış..onu değiştirmişler ama sanırım klimada arıza devam ediyor çarşamba nöbet çıkışı gene gösterecek..Allah beterinden saklasın ne diyeyim..
bu arada nöbet çıkışı hem regl yim hem de öksürük başladı sesim kısıldı..bugün belime vurdu regl ağrısı..çürüdüm iyice..iyi ki yarın nöbetim yok..salıya nöbetçiyim bakalım düzelebilecem mi..
dün akşam
adana köfte ben yaptım
1 lavaş
yeşillik.
ayran
bu sabah,
salçalı sucuklu omlet
peynir zeytin
avuç içi kadar pide
güle güle kullan canım saçlarınımerhaba kızlar sınavlar bitti şükür kendimi kitap okumaya vuracağım artık :)
2 gündür oradan oraya derken cidden çok yoruldum :)
sabah 8 gibi
3-4 dilim karpuz
1 parça peynir
öğlen 12 gibi
1 kase tavuklu çorba
1 kase salata
13.30 gibi
sütlü nescafe(içinde şeker varmış makinadan aldım ancak çok tatlı değildi.)
17.20 gibi
1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 hurma
6.30 gibi de akşam yemeğimi yerim. saçlarımı boyattım duş vs. alayım derken 6.30 olur
geçmiş olsun canım ben geç kaldım atlatmışsın çok şükürkızlar bugün başım çok feci ağrıyor migren tuttu iftara kadar dayanirim insallah ne denediysem geçmedi
ergenlik bazı çocuklarda ağır geçiyo canım abimin çocuğu var kız çocuğu 17-18 yaşları arasında çok fena kafası hep tilkiliğe çalışıyo hep gezzin tozzun sigarayada başladı oğlanlar hak getire bide benim kızıa laf ederlerdi çocuk gibi davranıyorsunuz diye el bebek büyüttük biz biraz fazla üstüne düştük çocuk gibi oynardım ben onunla tek diye sıkılmasın diye fena mı oldu hiç sözümden çıkmaz beni hiç üzmedi inşallah böyle gider erkek çocuğu da zor tabi sende çalışıyosun haliyle ilgin o na göre oluyodur inşallah atlatırsınız bu günleriafiyet olsun canım.
çocuklardan ateşli olan iyiymiş. dışarı çıkabilirlermiş . abla kızı çıkartırken onu da alacak yanına.
d uruma göre
büyük oğlan ise dışarı gitmiş .
çok sinir ediyor beni büyük . delircem yakında. çok hareketli.
bugün ipad i almış çantamdan. okula gitmedi.
ablayı aradım. kızı almış mukabeleye gitmiş . odadalardı . kilitliydi . açmadılar dedi.
neyse yan komşuyu aradım. dedim kapımı çal ve oğlanlarla görüştür beni.
dedim hemen ipad i verin teyzeye. akşam ondan alırım ben. verdiler ama . bu bağımlılık beni yoruyor . büyük oğlum her fırsatta oynasın ister. önceleri daha beterdi de . şimdi en azından karşılık vermiyor .
tamam deyip teslim ediyor . normalde evde bilgisyar var. internet kaplosunu da bırakmıyorum evde. bilgisayarda kayıtlı oyunları oynuyorlar .
ama zamanla yetmiyor tabi. aşırıyor ipad i çantadan. evde bırakmıyorum çünkü kendisine güvenmiyorum. çok kez güvenimi yok etti.
bu nedenle çocuk ergen psikiyatristi ile de görüşüyoruz .
neyse . az önce aradım. abla eve varmış .mukabele bitmiş. ama büyük oğlan okula gidiyorum diye gitmiş evden. yani sabah evde kalma nedeni ipad miş . ipad gidince elden . okula koşmuş son 1 saat . ki ders işlemiyorlar film izliyorlar.
neyse . yaz okulu açılsın . onu üni. nin yaz okuluna göndercem. tam gün. 1 ay .
sonra burda dayımların benzin istasyonuna yollayacağım. onlar da 2 erkek çocuk büyüttü . orada biraz törpülediler oğlanları. benim oğlan da az bi törpülensin. çalışmak nedir görsün. emek vermek nedir görsün istiyorum .çok kızgınım.
afiyet olsun canımbenimde aklımdaydı bi türlü yapamadım patlıcan kebabını bugün aldım patlıcan evdekiler sevmiyoda siz de köftelerini yersiniz dedim üzerine sos döktünmü canım bazıları dökmüyoda
canim burda satilan hamurlarin icinde cok kimyasal oldugu icin biz disardan ekmek bile almiyoruz. Turkiyede olsam bende eminim oyle yapardim.Canim ben dun aksam pizza ,bu aksam bazlama yaptım. Su maya un ıle yapıyorum hamuru.dışarıdan almıyoruz ekmek vs .1 haftadır.böyle çok kolay .hem günlük yapıp tüketiyorsun . Yaparsan resim at canım
Kirmizi sogani tek gecerim. kesinlikle haklisin.filiztoprak daha lezzetli canım kırmızı soğan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?