güzelmiş canım . yoğurt mu kasedeki. biber için sanırım . afiyet olsun.günaydın güzeller..bugün evdeyim yarın gene nöbet..
kahvaltım
Eki Görüntüle 2006187 soğan maydanoz dere otlu
ve peynirli omlet
peynir zeytin
az biber kavurma
yoğurt , yeşillik ,domates
protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam bu aralar..artık düzenlemeliyim kendimi..
sağol canım..evet yoğurt biber için accuk acıymışgüzelmiş canım . yoğurt mu kasedeki. biber için sanırım . afiyet olsun.
bu akşam ben gidince karnıyarık yapacağım. dünden biber dolma var evde.
cacık var bir de . yaptım kavanoza koydum . 1-2 gün kullanırım .uğraşmam diye.
ben de sarımsaklı yoğurdu fazla yaparım . daha sonra kullanmak için . her seferinde sarımsak soymak zor geliyor . bi kez hazırlayıp 3-4 gün kullanıyorum .sağol canım..evet yoğurt biber için accuk acıymış
ben de cacığı değil de sarımsaklı yoğurdu hep bir saklama kabına yapıyorum mayalayınca ..3-4 gün kullanıyorum her şeye oluyor..yoğurtlu semizotu bol bol yapınca hemen hazırdaki sarımsaklı yoğurdu kullanıyorum..ya da cacığa
bizimkiler biber dolmayı hiç sevmiyor biberlerini bırakıp içini yiyorlar onun için anlamı yok yapmıyorum..halbui ben severim..onun yerine sulu köfte yapmak bizim için daha mantıklı..aslında çok kolaylık dolma ama kıllar işte..
karnıyarık her daim favoridir..ellerine sağlık şimdiden
sersum inşallah düşündüğün gibi olmaz çok geçmiş olsun canım
çalışınca sahura kalkmak çok zor oluyor hele uyuyamıyorsan..ben de senin gibi uyuyamam..eşim yatar yatmaz uyur..hayranım öylelerine..belki de yiyip yatsan daha iyi mi olur gerçi çok uzun süre..kış olsa idare edilir deöyle yorgunum ki. az uyuyorum . sahura kalkınca uyuyamadım . gün ağardı. çünkü suyu fazla içmişim .öyle kötü oldum ki .uyuyamadım .
4 saat ya da en fazla 5 saat kadar uyuyorumdur. günler üst üste biriktikçe de kötü oluyorum.
sabah 6 buçukta kalktım . akş amdan makinaya çamaşır atmıştım .onları astım. çocuklara kahvaltı hazırladım .çıktım . gündüz uykusu malesef yok .
kalkmak istiyoruz sersumcum. yiyip yatsam yine aynı mide sıkıntısını çekeceğim zaten .sağol canım..amiinn
çalışınca sahura kalkmak çok zor oluyor hele uyuyamıyorsan..ben de senin gibi uyuyamam..eşim yatar yatmaz uyur..hayranım öylelerine..belki de yiyip yatsan daha iyi mi olur gerçi çok uzun süre..kış olsa idare edilir de
Maşallah ne yemişsin :) afiyet olsun arada olur böyledün akşam iftara davetliydik.
yediklerim . malesef abarttım. midem ağrıdı ama kalabalıkta yeniliyor . sonra tabi çok rahatsız oldum ağrıdan şişkinlikten .
mercimek çorbası
1 küçük kase mantı
1 karnıyarık.
1 büyük kaşık tavuk sote
2-3 adet sarma
2 küçük dilim revani
4 dilim karpuz . çok tatlıydı yalnız . baya güzel şeçmişler karpuzu.
1 bardak faanta
haklısın . daha ye diye ısrarları bi görseydin . sağ olsun , yapmış yetiştirmişler . çok güzeldi her şeyMaşallah ne yemişsin :) afiyet olsun arada olur böyle
tabiiki kalkmak en güzeli de işte...erkekler..kalkmak istiyoruz sersumcum. yiyip yatsam yine aynı mide sıkıntısını çekeceğim zaten .
o yüzden kalkarız.
eşim de çabuk uyur . yastığını yükseltmez bile ben 3 yastık koyarım sırtıma. yoksa midem ağzıma geliyor. nefes alamıyorum
sağol canımsersum geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur babacığının gelip geçer gider inşallah
ooo fena olmuş hem regl ve beyaz..kadın olsan tampon kullan diyecektim ama genç kızlara olmuyorr.belim kopuyor resmen ayyyarın akşam kına cumartesi akşam düğün var. cumartesi akşam da beyaz elbise giyeceğim bakalm off
cok zor hem cismak hemde 3 tane cocuk cidden allah yardimcn olsun canim . Karniyarigi kizartatak mi yapiosun yoksa firinlayarak miöyle yorgunum ki. az uyuyorum . sahura kalkınca uyuyamadım . gün ağardı. çünkü suyu fazla içmişim .öyle kötü oldum ki .uyuyamadım .
4 saat ya da en fazla 5 saat kadar uyuyorumdur. günler üst üste biriktikçe de kötü oluyorum.
sabah 6 buçukta kalktım . akş amdan makinaya çamaşır atmıştım .onları astım. çocuklara kahvaltı hazırladım .çıktım . gündüz uykusu malesef yok .
ayy ne guzel ya cok eglenceli gencler icin boyle.seyler butun yil calistilar eglenmeyi hakettiler alkol.olayi icin de cozum.iyiymis ciddenselam ..kızım bugün ve yarın liselerin şenlik konserine gidecek..onu hazırladık bi heyecan ..baya çok sanatçı geliyor..Teoman,Manga,Pinhani ..aklımda kalanlar bunlar..çıkışta da biz alıcaz tabi gece geç olacak..çanta sokulmasına izin verilmiyormuş(alkol sokmasınlar diye)onun krizini yaşadık bileti cüzdanı nasıl taşıyacağım diye küçük bir poşete koyduk artık orada da bez torba satıyorlarmış ona koyacaklar..Ahh bir heyecan bir de hava bi açık bi kapalı inşallah çocukların şansına yağmur yağmaz.
öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2006262 tavuk ızgara
bo dereotlu cacık
tabiiki kalkmak en güzeli de işte...erkekler..
sağol canım..kontrol tahlilleri yüksek çıktı korktuk baya,gene ciğerde enfeksiyon oldu diye ama inşallah ondan değilmiş..dr uzaktan birkaç şey yaptırdı gerek yok gelmesine antibiyotik kullansın dedi..biliyorsunuz çektiklerimizi insan bir daha olacak diye korkuyor..Allah şifa bekleyen herkese şifa versin
ooo fena olmuş hem regl ve beyaz..kadın olsan tampon kullan diyecektim ama genç kızlara olmuyorr..benim nöbetlerde kurtarıcım tampon.kolay gelsin
aynen canım sınavlar bitti eğlence zamanı.ayy ne guzel ya cok eglenceli gencler icin boyle.seyler butun yil calistilar eglenmeyi hakettiler alkol.olayi icin de cozum.iyiymis cidden
aynen canım havalardan sanırım ..inşallah geçecekiyi düşünün iyi olsun canım havalar çok dengesiz burada bile dün günlük güneşlikti bugün yağmurlu kapalı ben bile geçen hafta griptim 2-3 günde geçti. babacığının bünyesi hafif olunca grip enfeksiyonu almıştır. atlatır inşallah antibiyotik ile.
ayy evet öyle bir imkanım yok ne yazık ki ama 2 ped koyarım. o elbise giyilecek sonuçtabaşka yolu yok olmadı 3 ped
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?