Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke dün akşam yazdım iyi değilmiş kendni iyi hissetmiyormuş evdeyim yatıyorum maçın maglubiyetini halen üzerimden atamadım diyor beyefendi.

kardeşim gitti babaanem e , ablama kimi alacağız dedi babaannem de Allah kimi yazdıysa kimi isterse onu dedi bir yandan da kaş göz işareti yapıyor kardeşim bana

Selam kızlar gece sahura kalktım bu saate kadar uyuyakalmışım. Çocuklar bugün geliyolar koşturmaca başlıcak yine çok şükür, özledim kuzularımı. Koşturmak yoruyor ama onlarsız evin tadı tuzu olmuyor.
Bu akşama ne yapayım diye nete bakacam biraz. Hiç bir fikrim yok çünkü. Balık mı yapsam? Yanında bol salata...

Merhaba canlar
Ben çok hastayım .. kızım hastalığı çok şükür daha iyi .. Benin saman nezlesi var bu sene çok fena bir şekilde tuttu gözlerim minicik kaldı kan çanağı .. dışarı çıkıncanefes alamıyorum .. baş ağrısı .. ilk defa oruç tutamadım bu gün ..
dün gece işten geldim .. çok hasta olduğum için hiç bi şey giyemedim ..

Dün iftar da yediklerim : bir parça tavuk , az kiona ve taze fasulye

Sahur bir armut ve bi kase yoğurt

Bu gün hasta olduğum için oruç tutmadım
Sabah yumurta salatası ..
henüz iştahım YÖK hala bişey yemedim galiba eşimle iftar ederim zz

Geçmiş olsun canım dikkat et takviye bişeyler al vitamin meyve falan

akşam yemeğine yufkalı patlıcanlı beyti yaptım..bizimkiler beğendi..resim çekemedim.bunları paylaşayım bari
Eki Görüntüle 2006078 Eki Görüntüle 2006079
çok güzel görünüyor eline sağlık canım eşimde çok sever

aynı dert bendede var ben bişey söylerken yatakta uyur o derece ve horlar ondan önce uyumama lazım yoksa zor sahurda da zor oluyor geçen gün aldım yastığı başka odaya yattım

özlenmez mi canım şükür kavuşturana regl bittimi başladınmı oruca
ben henüz başlayamadımkendimi boşlukta hissediyorum yaaa

geçmiş olsun canım

slm kızlar anca gelebildim bugün bütün gün elektrikler kesikti biraz önce geldi kızım resmen kudurdu telefonuna şarzı bitmişti ne zor bu gençleri avutmak tepemde söylene söylene bitirdi beni
yol çalışması yüzünden çekmediğimiz kalmıcak heralde
bugün salçalı köfte yapıcaktım vaz geçtim az az yemekler var onları yiyelim dedim
çiğ köfte,patlıcan kebabı,turp salatası
birde çorba yapıcam azıcık
bende sabah nesfit yedim
öğlen=1 avuç leblebi+2 hurma+türk kahvesi
bu şekil geçiştirdim

Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanirsin inşallah

Afiyet olsun canım. Yemekleri ne kadar az da yapsak ramazan bereketi bir sürü yemek oluyor sofrada şükürler olsun.

cok cok gecmis olsun cnm

afiyet olsun cnm iyi yaomissin kalan yemekleri degerlendirmk en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…