- 30 Ocak 2013
- 29.581
- 44.134
- 798
aynen canım sınavlar bitti eğlence zamanı..bence de iyi düşünmüşler
aynen canım havalardan sanırım ..inşallah geçecek
2-3 doldur gitsin
güle güle kullan renkli olana bayıldım..bunları aldım kendime :)
güle güle kullan renkli olana bayıldım..
Hepsi cok güzel canım en sondaki beyaza bayıldım bende güle güle kullanbunları aldım kendime :)
teşekkür ederim canımHepsi cok güzel canım en sondaki beyaza bayıldım bende güle güle kullan
Geçmiş olsun canım dikkat et takviye bişeyler al vitamin meyve falanMerhaba canlar
Ben çok hastayım .. kızım hastalığı çok şükür daha iyi .. Benin saman nezlesi var bu sene çok fena bir şekilde tuttu gözlerim minicik kaldı kan çanağı .. dışarı çıkıncanefes alamıyorum .. baş ağrısı .. ilk defa oruç tutamadım bu gün ..
dün gece işten geldim .. çok hasta olduğum için hiç bi şey giyemedim ..
Dün iftar da yediklerim : bir parça tavuk , az kiona ve taze fasulye
Sahur bir armut ve bi kase yoğurt
Bu gün hasta olduğum için oruç tutmadım
Sabah yumurta salatası ..
henüz iştahım YÖK hala bişey yemedim galiba eşimle iftar ederim zz
çok güzel görünüyor eline sağlık canımakşam yemeğine yufkalı patlıcanlı beyti yaptım..bizimkiler beğendi..resim çekemedim.bunları paylaşayım bari
Eki Görüntüle 2006078 Eki Görüntüle 2006079
aynı dert bendede var ben bişey söylerken yatakta uyur o derece ve horlar ondan önce uyumama lazım yoksa zor sahurda da zor oluyor geçen gün aldım yastığı başka odaya yattımsağol canım..amiinn
çalışınca sahura kalkmak çok zor oluyor hele uyuyamıyorsan..ben de senin gibi uyuyamam..eşim yatar yatmaz uyur..hayranım öylelerine..belki de yiyip yatsan daha iyi mi olur gerçi çok uzun süre..kış olsa idare edilir de
özlenmez mi canım şükür kavuşturana regl bittimi başladınmı orucaSelam kızlar gece sahura kalktım bu saate kadar uyuyakalmışım. Çocuklar bugün geliyolar koşturmaca başlıcak yine çok şükür, özledim kuzularımı. Koşturmak yoruyor ama onlarsız evin tadı tuzu olmuyor.
Bu akşama ne yapayım diye nete bakacam biraz. Hiç bir fikrim yok çünkü. Balık mı yapsam? Yanında bol salata...
geçmiş olsun canımMerhaba canlar
Ben çok hastayım .. kızım hastalığı çok şükür daha iyi .. Benin saman nezlesi var bu sene çok fena bir şekilde tuttu gözlerim minicik kaldı kan çanağı .. dışarı çıkıncanefes alamıyorum .. baş ağrısı .. ilk defa oruç tutamadım bu gün ..
Çok geçmiş olsun canım hemen toparlanirsin inşallahMerhaba canlar
Afiyet olsun canım. Yemekleri ne kadar az da yapsak ramazan bereketi bir sürü yemek oluyor sofrada şükürler olsun.slm kızlar anca gelebildim bugün bütün gün elektrikler kesikti biraz önce geldi kızım resmen kudurdu telefonuna şarzı bitmişti ne zor bu gençleri avutmak tepemde söylene söylene bitirdi beni
yol çalışması yüzünden çekmediğimiz kalmıcak heralde
bugün salçalı köfte yapıcaktım vaz geçtim az az yemekler var onları yiyelim dedim
çiğ köfte,patlıcan kebabı,turp salatası
birde çorba yapıcam azıcık
bende sabah nesfit yedim
öğlen=1 avuç leblebi+2 hurma+türk kahvesi
bu şekil geçiştirdim
cok cok gecmis olsun cnmMerhaba canlar
afiyet olsun cnm iyi yaomissin kalan yemekleri degerlendirmk en guzelislm kızlar anca gelebildim bugün bütün gün elektrikler kesikti biraz önce geldi kızım resmen kudurdu telefonuna şarzı bitmişti ne zor bu gençleri avutmak tepemde söylene söylene bitirdi beni
yol çalışması yüzünden çekmediğimiz kalmıcak heralde
bugün salçalı köfte yapıcaktım vaz geçtim az az yemekler var onları yiyelim dedim
çiğ köfte,patlıcan kebabı,turp salatası
birde çorba yapıcam azıcık
bende sabah nesfit yedim
öğlen=1 avuç leblebi+2 hurma+türk kahvesi
bu şekil geçiştirdim
Sahura kalkmayacak mısın canımBnde aksam azcik kiymayla mantar kirmizi ve yesil biberi kavurum bi kasik da soya sosu doktum yanina da cacik salata corba ve hurma yedim
Gece ogunum smdi yedim onu da yarim elma ve 2 kasik yogurt oldu
Inşallah canımYarın liste sırası bende bakalım 1. kim olacak :))
Şaka bi yana inşallah herkes kilo vermiştir
bence bu hafta oructan dolayı veren çoktur gerçi bazıları kilo alıyor ama biz topikce gayet uyumlu olduğumuz için vermisizdir.Yarın liste sırası bende bakalım 1. kim olacak :))
Şaka bi yana inşallah herkes kilo vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?