Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim dilediğin kiloya düşersin inşallah.azimli kızsın sen.başaracaksın eminim.

canım
Sen artık kimseye güvenme
Keşke gidip orada olduğunu öğrenmeseydin .canını sıkmasaydın.üzülmüseydin keşke
Kıyamam.boş ver bu Ada'mı

Bugün hep hamur işi oldu.
Pasta aslında magnolia tatlısı
Kuplara koymadım.direk tepsiye döktüm.bitti nerdeyse
Küçük bazlamacıkları bugün Koreli bi yutuber in videosunda gördüm.oradan yaptım
Tava böreği yaptım
Fakat çoğu kaldı.
Sahura yenirse yenir artık.

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 199
  • image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 25
  • image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
güvenmiyorum artık canm ama kendmi de affedemiyorum gittiğim için

maşallah hamarat hatun :)

geçmiş olsun canım..deprem herkesi korkutmuş bu seferki daha da salladı galiba.Allah beterinden saklasın

selam kızlar..bu akşam eşimle yedim o ısrarla beni bekleme diyor ama adam yalnız yiyor. dedim az yerim..
akşam

karışık kızartma yptım actifry da tabii
1 kaşık kabak biber
5-6<köfte (küçük sıkma yapıyorum ben sepete anca sığıyor)
10 adet patates kızartması
yoğurtlu semizotu salatası

yarın nöbetçiyim..son inşallah..öpüldünüz..

Selam kızlar bugün çocuklarla uğraştım buraya uğrayamadım. Kızların saçlarını kestirdim. Alışveriş yaptık ev için. sonra onlar cupcake yaptılar ben başlarında durdum çok eğlendiler.
Dün gece sahurda 2 hurma ve 1-2 lokma pide yedim hiç canım istemedi. Bugün iftar içinde hiç birşey yapmadım. Dünden kalan yemekleri yiyip bitirmemiz lazım. Sahur için mantarlı omlet yapmayı düşünüyorum. Yarına Allah Kerim.

mesmeser bir akrabamla konuşuyorduk canım bayağı iyiydi aramız 5 kere görüşme teklifi falan etti derken çocuk 3 gün sonra 90 derece döndü bambaşka biri oldu
terbiyesiz erkeklerde nezaket de kalmamis

eline sağlık canim

dün iftarda.
yarım kase kurufasülye. bitiremedik. bu akşam da yeriz ve biter umarım.
salata
1 dilim karpuz
yaptığım pastadan yedim büyük bir dilim.

sahurda:
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık.
yarım domates. domates bitmiş evde .
1 kibrit kutusu kadar börek.
1 dilim karpuz

Merhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım var usuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
günaydın hanımlarrr

günaydın diyetdaşım

ben de bu sabah regl oldum, ağrılar sızılar, bari klima tepemden buz gibi üflemeseydi... neyse buna da şükür. bu ayı ağrı kesici almadan atlatmayı deneyeceğim

regl öncesi olunca, bir haftadır karbonhidrat aşerip duruyordum. her akşam bol bol ramazan pidesi yiyordum. dün akşam yarım dilimle atlattım çok şükür. tatil dönüşü daha düzenli bir diyete de geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…