canım benim dilediğin kiloya düşersin inşallah.azimli kızsın sen.başaracaksın eminim.Kızlar buradan uzakken bol bol kitap okudum. 1 ocaktan itibaren 24. Kitabımı okuyorum. Benim kendi rekorum olacak bu sene inşallah.
Kilo olarak ise kışın çok hareketsiz kaldım, kaynanam 2 kez 15 gün yanıma geldi ve stresten yemeğe verdim kendimi 62 ye kadar yükseldim.
Ramazan'dan önce 1 hafta hurma diyeti yaptım ama akşamları eşimle yemek yediğim için 1.5 kilo kadar verebildim.
Ramazan'da ise görümcem ve oğlu geldi 10 günlüğüne. Tek öğün beslenmeme rağmen misafirle birlikte tatlı pasta derken pek kilo veremedim ancak 1 kilodur. Zaten Ramazan'da koruyayim kilomu yeter diye düşünmüştüm.
Bayrama memlekete gideceğim, ve diyetisyen ayarladım memleketimde.
Ben ilçede yaşıyorum, özel diyetisyen yok burada ve Devlette gittiğim diyetisyen ise geçen yazki malum olaylardan tutuklandı
Bu diyetisyen den 8 kilo verdirecek bir diyet listesi isteyeceğim. 50 kilo düz olmak istiyorum. Bunda hedefim buyuk inşallah.
canımyani o an o kişiye sormasak inanacağız canım ama benm 6. hissim çok kuvvetli fal falan bakıyorum kardeşime dedim x burda bilerek gelmiyor. o sırada deprem oldu. abla deprem oldu bak burda olsa dışarı çıkardı oda dedi. iyi niyetli çocuk işte. oda bozuldu şimdi görsem yolda kuzenin nasıl oldu x abi kedigillerden mi köpek gillerden mi diyeceğim diyor. ama o an kardeşimin cidden gitmesi en iyi cevap oldu ona
güvenmiyorum artık canm ama kendmi de affedemiyorum gittiğim içincanım benim dilediğin kiloya düşersin inşallah.azimli kızsın sen.başaracaksın eminim.
canım
Sen artık kimseye güvenme
Keşke gidip orada olduğunu öğrenmeseydin .canını sıkmasaydın.üzülmüseydin keşke
Kıyamam.boş ver bu Ada'mı
maşallah hamarat hatun :)Bugün hep hamur işi oldu.
Pasta aslında magnolia tatlısı
Kuplara koymadım.direk tepsiye döktüm.bitti nerdeyse
Küçük bazlamacıkları bugün Koreli bi yutuber in videosunda gördüm.oradan yaptım
Tava böreği yaptım
Fakat çoğu kaldı.
Sahura yenirse yenir artık.
geçmiş olsun canım..deprem herkesi korkutmuş bu seferki daha da salladı galiba.Allah beterinden saklasınmerhaba kızlar
öğlen 1 tane eti form yedim ilacımı içtim
akşam üstüne doğru
1 porsiyon iskender yedim yarım şişeden biraz fazla kola içtim ancak bayağı yürüdüm 1 saat kadar.
dktora gittim bugün tiroit sonuçlarımı göstermek için. tiroit bezlerimden dolayı doktor ultrason istemişti. ultrasonda boğazımda 8 mm kist çıktı. yarın da onun için kbb doktoruna gideceğim ne nedir ne değildir diye. deprem oldu çok feci sallandık resmen dışarıda açık alanda kafede idim o sırada gitti gitti geldi yer.
mesmeser bir akrabamla konuşuyorduk canım bayağı iyiydi aramız 5 kere görüşme teklifi falan etti derken çocuk 3 gün sonra 90 derece döndü bambaşka biri oldu
eline sağlık canimBugün hep hamur işi oldu.
Pasta aslında magnolia tatlısı
Kuplara koymadım.direk tepsiye döktüm.bitti nerdeyse
Küçük bazlamacıkları bugün Koreli bi yutuber in videosunda gördüm.oradan yaptım
Tava böreği yaptım
Fakat çoğu kaldı.
Sahura yenirse yenir artık.
geçmiş olsun canım rezene varsa iç iyi gelirMerhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım varusuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
canım geçmiş olsun . sıcak su torbası yap mümkünse ayaklarının altına koy.Merhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım varusuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
günaydın hanımlarrrMerhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım varusuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
maşallah inceciksin zaten canımkilom 53. 7 olmuştu dün .
terbiyesiz erkeklerde nezaket de kalmamis
eline sağlık canim
geçmiş olsun canım..deprem herkesi korkutmuş bu seferki daha da salladı galiba.Allah beterinden saklasın
evet inceldim baya baya.m
maşallah inceciksin zaten canım
gıcık ,terbiyesizeski sevgilisi ile barışmış beyefendi canım. dönüşü ondanmış
dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokçaAmin sağol canım bayağı salladı
Geçmiş olsun canım.Merhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım varusuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?