- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Fazlasıyla terbiyesizlik canım kardeşim bile dün çok bozuldu kızdı. İnsan düşmanına yapmaz bunu diyor.evet inceldim baya baya.
gıcık ,terbiyesiz
dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
ah canım ya. bi daha sakın yapma böyle bi şeyi. sakın.@demirleke en çok da kendime kızgınım gittiğim için ama kendisi daha önce davet ettiği için gittim onu görmeye. kendime kızgınım çnkü o an kbb dan randevu alıp kendim için harcayacağım vakti onun için izmirin güneyinden kuzeyine bir ucundan bir ucuna gittim.
asla yapmam bir daha ancak sonuçta biz akrabayız canım böyle bir şeyi beklemezdim ondanah canım ya. bi daha sakın yapma böyle bi şeyi. sakın.
Gecmis olsun canim bnde annemleri aradim cok sukur bisey olmamisti. O cocuga gelince bosver allah iyilerle karsilastirsinmerhaba kızlar
öğlen 1 tane eti form yedim ilacımı içtim
akşam üstüne doğru
1 porsiyon iskender yedim yarım şişeden biraz fazla kola içtim ancak bayağı yürüdüm 1 saat kadar.
dktora gittim bugün tiroit sonuçlarımı göstermek için. tiroit bezlerimden dolayı doktor ultrason istemişti. ultrasonda boğazımda 8 mm kist çıktı. yarın da onun için kbb doktoruna gideceğim ne nedir ne değildir diye. deprem oldu çok feci sallandık resmen dışarıda açık alanda kafede idim o sırada gitti gitti geldi yer.
en guzeli aslinda yogurt canm corekoru da koy icineakşam fellah köfte yaptım bir tabak yedim birkaç kasik da yogurtlu patlıcan ve salata sahurda yediklerini yazmaya değer görmüyorum çünkü cay soda ve yoğurt yemek yemiyorum
bir ayda 8 kilo zor canim ama 2 ayda cok rahat olirKızlar buradan uzakken bol bol kitap okudum. 1 ocaktan itibaren 24. Kitabımı okuyorum. Benim kendi rekorum olacak bu sene inşallah.
Kilo olarak ise kışın çok hareketsiz kaldım, kaynanam 2 kez 15 gün yanıma geldi ve stresten yemeğe verdim kendimi 62 ye kadar yükseldim.
Ramazan'dan önce 1 hafta hurma diyeti yaptım ama akşamları eşimle yemek yediğim için 1.5 kilo kadar verebildim.
Ramazan'da ise görümcem ve oğlu geldi 10 günlüğüne. Tek öğün beslenmeme rağmen misafirle birlikte tatlı pasta derken pek kilo veremedim ancak 1 kilodur. Zaten Ramazan'da koruyayim kilomu yeter diye düşünmüştüm.
Bayrama memlekete gideceğim, ve diyetisyen ayarladım memleketimde.
Ben ilçede yaşıyorum, özel diyetisyen yok burada ve Devlette gittiğim diyetisyen ise geçen yazki malum olaylardan tutuklandı
Bu diyetisyen den 8 kilo verdirecek bir diyet listesi isteyeceğim. 50 kilo düz olmak istiyorum. Bunda hedefim buyuk inşallah.
bnde adet olcam ama sadece acikiorum canm karnimi ne doyurirsa o olsun farketmez:) karbonhidrat cok yemedim bi tek dondurma yiyorum kesio yada kayisi ve cevizgünaydın hanımlarrr
günaydın diyetdaşım
ben de bu sabah regl oldum, ağrılar sızılar, bari klima tepemden buz gibi üflemeseydi... neyse buna da şükür. bu ayı ağrı kesici almadan atlatmayı deneyeceğim
regl öncesi olunca, bir haftadır karbonhidrat aşerip duruyordum. her akşam bol bol ramazan pidesi yiyordum. dün akşam yarım dilimle atlattım çok şükür. tatil dönüşü daha düzenli bir diyete de geri döndüm
Yok canım 1 ayda veremem ve çok hızlı vermiş olurum, kalıcı olmaz. Ben 8 kiloyu 3-4 ayda ancak verebilirim. Çünkü rutinim haftada yarım kilo ancak.Gecmis olsun canim bnde annemleri aradim cok sukur bisey olmamisti. O cocuga gelince bosver allah iyilerle karsilastirsin
en guzeli aslinda yogurt canm corekoru da koy icine
bir ayda 8 kilo zor canim ama 2 ayda cok rahat olir
bnde adet olcam ama sadece acikiorum canm karnimi ne doyurirsa o olsun farketmez:) karbonhidrat cok yemedim bi tek dondurma yiyorum kesio yada kayisi ve ceviz
canım hurma çok kalorili 1 tanesi 42 kalori 5 tanesi 210 kaloriye denk geliyor. 1 hurma ile lahmacunun yanına salata ve ayran eklesen daha sağlıklı olmaz mı. işine karışmış olmayayım daYok canım 1 ayda veremem ve çok hızlı vermiş olurum, kalıcı olmaz. Ben 8 kiloyu 3-4 ayda ancak verebilirim. Çünkü rutinim haftada yarım kilo ancak.
Bende 3. Günüm adetliyim. Canım şükür tatlı istemiyor. Gün içinde çok birşey yememege çalışıyorum. Sabah yulaf lapası yedim sadece. Akşam da, 5 hurma, 1 lahmacun yiyeceğim.
Akşama komşuyu çaya davet ettim, a101 den cizkek alacağım. Çok güzel oluyor. Boyutu da küçük, akşam misafirlere koyarım ertesi güne de kalmaz bende kaçamak.yapmam.umarim :)
Sıkıntıdan lahmacunu şimdi yedim canim.canım hurma çok kalorili 1 tanesi 42 kalori 5 tanesi 210 kaloriye denk geliyor. 1 hurma ile lahmacunun yanına salata ve ayran eklesen daha sağlıklı olmaz mı. işine karışmış olmayayım da
afiyet olsun canım kardeşim de şimdi lahmacun alıp gelmişSıkıntıdan lahmacunu şimdi yedim canim.
Haklısın da bu arada.
Biz lahmacunu kendimiz yaptırıyoruz, hazırlarım yarısı kadar oluyor bu arada.
Akşam da sadece yoğurt hurma yerim artık.
Boşver artık.. iyiki de gidip görmüşsünüz gerçek yüzünü.. üzülmene bile değmeyecek biri belli ki..eski sevgilisi ile barışmış beyefendi canım. dönüşü ondanmış
Bende iş yerindeydim dün.. feci sallandı Balıkesir.. İzmir'i düşünemiyorum bile..dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
belki de ancak aptal yerine konulmayı hazmedemiyorum bu kadr severken. hani adam akrabam ya babama bile xx amca değil direk amca diyen biri bunu yapıyorsa yabancılardan korkuyorum artıkBoşver artık.. iyiki de gidip görmüşsünüz gerçek yüzünü.. üzülmene bile değmeyecek biri belli ki..
Bende iş yerindeydim dün.. feci sallandı Balıkesir.. İzmir'i düşünemiyorum bile..
evet canm 3 4 ay iyi bnce de bnde diyetisyene gdiorum.anca veriorum.inanki valla gram gram bi bu aralar iyi veriorum ramazan die bnm de canim hic tatli istemio ama karnim cok acikio onu napcam blmiorum olsam da istahim kapansaYok canım 1 ayda veremem ve çok hızlı vermiş olurum, kalıcı olmaz. Ben 8 kiloyu 3-4 ayda ancak verebilirim. Çünkü rutinim haftada yarım kilo ancak.
Bende 3. Günüm adetliyim. Canım şükür tatlı istemiyor. Gün içinde çok birşey yememege çalışıyorum. Sabah yulaf lapası yedim sadece. Akşam da, 5 hurma, 1 lahmacun yiyeceğim.
Akşama komşuyu çaya davet ettim, a101 den cizkek alacağım. Çok güzel oluyor. Boyutu da küçük, akşam misafirlere koyarım ertesi güne de kalmaz bende kaçamak.yapmam.umarim :)
50 derece miKızlar maşallahınız var. Bütün yazılanları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla herkes diyetine dikkat ediyor.
Ben sahurda mantarlı sebzeli omlet yedim yanındada kayısı kompostosu içtim. 1 adetde hurma yedim kan şekerini düzenliyor çünkü.
İftar için Ramazan başından beri mantı istiyordum onu yaparım. Domates biber soslu ve Bol yoğurtlu yerim mantısı az olur. Yanında yine kayısı kompostosu ve 1 adet hurma. Son hurmayı yiyecem başka kalmadı gidip almak lazım.
Bugün evdeyim çocuklarla. dışarısı çok sıcak bazan 50 dereceye çıkıyor korkuyorum dışarı çıkmaya. Hurma almak için bile çıkmak istemiyorum ama markete gider gelirim belki. Oruçluyken sıcak hiç çekilmiyor. Allah oruçlu olupda dışarda olmak zorunda olanlara güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?