Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet inceldim baya baya.

gıcık ,terbiyesiz

dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
Fazlasıyla terbiyesizlik canım kardeşim bile dün çok bozuldu kızdı. İnsan düşmanına yapmaz bunu diyor.

Ben deprem olduğu sırada onun iş yerinde İdim cafeterya kısmında oturuyordum. Arkada da atlar var herhalde onlar tepiniyor dedim sonra sallanmaya başladı fazlasıyla

ah canım ya. bi daha sakın yapma böyle bi şeyi. sakın.

Gecmis olsun canim bnde annemleri aradim cok sukur bisey olmamisti. O cocuga gelince bosver allah iyilerle karsilastirsin
akşam fellah köfte yaptım bir tabak yedim birkaç kasik da yogurtlu patlıcan ve salata sahurda yediklerini yazmaya değer görmüyorum çünkü cay soda ve yoğurt yemek yemiyorum
en guzeli aslinda yogurt canm corekoru da koy icine

bir ayda 8 kilo zor canim ama 2 ayda cok rahat olir

bnde adet olcam ama sadece acikiorum canm karnimi ne doyurirsa o olsun farketmez:) karbonhidrat cok yemedim bi tek dondurma yiyorum kesio yada kayisi ve ceviz

Yok canım 1 ayda veremem ve çok hızlı vermiş olurum, kalıcı olmaz. Ben 8 kiloyu 3-4 ayda ancak verebilirim. Çünkü rutinim haftada yarım kilo ancak.

Bende 3. Günüm adetliyim. Canım şükür tatlı istemiyor. Gün içinde çok birşey yememege çalışıyorum. Sabah yulaf lapası yedim sadece. Akşam da, 5 hurma, 1 lahmacun yiyeceğim.

Akşama komşuyu çaya davet ettim, a101 den cizkek alacağım. Çok güzel oluyor. Boyutu da küçük, akşam misafirlere koyarım ertesi güne de kalmaz bende kaçamak.yapmam.umarim :)

canım hurma çok kalorili 1 tanesi 42 kalori 5 tanesi 210 kaloriye denk geliyor. 1 hurma ile lahmacunun yanına salata ve ayran eklesen daha sağlıklı olmaz mı. işine karışmış olmayayım da

canım hurma çok kalorili 1 tanesi 42 kalori 5 tanesi 210 kaloriye denk geliyor. 1 hurma ile lahmacunun yanına salata ve ayran eklesen daha sağlıklı olmaz mı. işine karışmış olmayayım da
Sıkıntıdan lahmacunu şimdi yedim canim.
Haklısın da bu arada.
Biz lahmacunu kendimiz yaptırıyoruz, hazırlarım yarısı kadar oluyor bu arada.

Akşam da sadece yoğurt hurma yerim artık.

eski sevgilisi ile barışmış beyefendi canım. dönüşü ondanmış
Boşver artık.. iyiki de gidip görmüşsünüz gerçek yüzünü.. üzülmene bile değmeyecek biri belli ki..
dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
Bende iş yerindeydim dün.. feci sallandı Balıkesir.. İzmir'i düşünemiyorum bile..

Boşver artık.. iyiki de gidip görmüşsünüz gerçek yüzünü.. üzülmene bile değmeyecek biri belli ki..

Bende iş yerindeydim dün.. feci sallandı Balıkesir.. İzmir'i düşünemiyorum bile..
belki de ancak aptal yerine konulmayı hazmedemiyorum bu kadr severken. hani adam akrabam ya babama bile xx amca değil direk amca diyen biri bunu yapıyorsa yabancılardan korkuyorum artık

evet canm 3 4 ay iyi bnce de bnde diyetisyene gdiorum.anca veriorum.inanki valla gram gram bi bu aralar iyi veriorum ramazan die bnm de canim hic tatli istemio ama karnim cok acikio onu napcam blmiorum olsam da istahim kapansa

Kızlar maşallahınız var. Bütün yazılanları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla herkes diyetine dikkat ediyor.
Ben sahurda mantarlı sebzeli omlet yedim yanındada kayısı kompostosu içtim. 1 adetde hurma yedim kan şekerini düzenliyor çünkü.
İftar için Ramazan başından beri mantı istiyordum onu yaparım. Domates biber soslu ve Bol yoğurtlu yerim mantısı az olur. Yanında yine kayısı kompostosu ve 1 adet hurma. Son hurmayı yiyecem başka kalmadı gidip almak lazım.
Bugün evdeyim çocuklarla. dışarısı çok sıcak bazan 50 dereceye çıkıyor korkuyorum dışarı çıkmaya. Hurma almak için bile çıkmak istemiyorum ama markete gider gelirim belki. Oruçluyken sıcak hiç çekilmiyor. Allah oruçlu olupda dışarda olmak zorunda olanlara güç kuvvet versin.

Bu akşam iftarda bunu yaptım
Dün yaptığım bazlamaları ortadan kestim kızarttım
Dilimledim tabağa aldım
Üstüne 2 kepçe et suyu koydum.biraz et koydum.sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sos ıle yedik. İftar böyleydi.
Tirit deniyor galiba bu yemeğe.evdeki malzemeleri Nasıl kullanayım derken bu çıktı ortaya

Eklentiler

• image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 224
50 derece mi
Allahım. Çokmuş yahu,çıkma sen Can'ım .oruçlu iken dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…