Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

50 derece mi
Allahım. Çokmuş yahu,çıkma sen Can'ım .oruçlu iken dikkat et
Çok şükür hergün öyle değil yoksa yaşanmaz.
Bugün fena değil yağmurlu biraz 35 derece falan. Bir koşu markete gidip hurma falan aldım. Yağmur bastırmadan eve kapağı attım çok şükür.

Harikasın çok güzel fikir nefis görünüyor. Yoğurtlu herşeyi çok seviyorum. Dün çiğ köfteyi yoğurda banıp yedim.

Eline sağlık canım benim bildiğim tirit yufka ile yapılıyor yufkayı açıp pişiriyorsun pişen yufka parçalanıp tepsiye gelişi güzel dizilir üzerine tavuk suyu tereyağ ve ceviz de vardı sanki bide haşlanmış tavuk Eti kat kat yapılıp yenilir benim bildiğim bu seninki de farklı olmuş güzel:) ama bazlamayı kızartmadan ısıtıp yapsaydın İskender usulü gibi

belki de ancak aptal yerine konulmayı hazmedemiyorum bu kadr severken. hani adam akrabam ya babama bile xx amca değil direk amca diyen biri bunu yapıyorsa yabancılardan korkuyorum artık
Canım boşver unut gitsin adamın gönlü yokmuş belli sen ne ara o kadar sevdin anlamadım bence sevgi değildir bi kapılma diyelim boşver bir süre gönül işlerine ara ver iş bulmaya çalış ders çalış aşk zaten kendiliğinden gelecektir merak etme sanki kendini çok çabuk kaptırıyorsun aşkta bu da boşluktan diye düşünüyorum gerek yok üzülen sen oluyorsun yanlış anlama naçizane tavsiyem:)

evet inceldim baya baya.

gıcık ,terbiyesiz

dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
Selam canım. Masallah gitmiş kılolar :)

Cok güzel olmus .hıc duymadım. kısa zamanda yaparım inşallah

Nasılsın canım ?

bazıları ekmekle bile yapıyor zeze cim
bolu düzce civarında ise bu tirit için sert simitler satılıyor . kabak deniyor.
her yerde farklı yapılıyor.
bende et suyu vardı .
sabah haşlamıştım.
çocuklar da o sudan faydalansın diye 2 kepçe et suyu ile ıslattım. bazlamaları da dün yapmıştım. kızarttım ki lezzetlensin. nasılsa et suyu ile yumuşuyacaktı.
yufka vs kullanmadım . senin dediğin gibi yapmadım. sizin tarifi bilmiyorum. ben elimdeki malzemeleri nasıl kullanırım diye düşünürken bunu yaptım.

bak kastamonu bolu düzce , karadeniz civarı bununla yapılıyor zezecim.

günaydın.
dün akşam yemekte 1 kase kurufasülye
1 kase patlıcan yemeği. üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm (çok özlemiştim ve illa yapmam gerekiyordu . patlıcan aldım dün eve giderken . soğan sarımsak domates biber ile pişirdim. )
yarım kase dün yaptğım tiritten yedim.
2 hurma

sahurda
yine 1 kase patlıcan yemeğinden yedim. bu kez sarımsaklı yoğurt koymadım.
2 yumurtalı domatesli omlet
1 domates
1 salatalık
1 kb peynir
4 zeytin

sabah namazı ve yatış.

her akşam çocuklarla sitenin parkına bahçesine iniyoruz . geçen gün telefonu almadım yanıma . eşim aramış pide alayım mı diye. bana ulaşamayınca almış pide.
'sen beni bilmiyor musun ? hamur işi yaparım , dedim.
neyse pide almıştı.
2 gündür hiç ucundan bile koparılmadı.
bu akşam onunla tost makinasında pizza yapacağım .
daha önceki ramazanlarda da yine artan pideleri tost makinasında pizza yapıyordum.

önce zeytin yağına sarımsak eziyorum .
onu pideye sürüyorum.
bol peynir. bol domates halkası
ben bu şekilde yiyorum.
çocukların ve eşimin yediği tarafa sucuk da koyuyorum .
bu akşamki menümüz belli.
çorba vs yapar mıyım bilmiyorum. o an aklıma gelen bi çorba oluRSA YAPARIM.

dün pazara girdiğimde süt mısır gördüm. ilk kez gördüm. bu taraflara da gelmiş nihayet. aldım ve haşladım.
çocuklar yedi. ben tadına baktım.

Bizim meşhur susamsız simitimiz.. çookkk severim... fırından ilk çıktığı an çıtır çıtır nefis olur.. tulum peyniriyle enfes oluyor..

Gunaydin kizlar bnde dun gece sahurda
1 dilim ekmek 2 kayisi 2 ceviz ve peynir yedim bide kozlenmis biber su regl olsa da artik aclik olayi bitse sislikler inse si ir strrst gecse artik cok zor tutuorum bu donemde kendimi :)
canım benim . dün de y azmışsın . iştahından bahsetmişsin.
bunu bastıracak bi şeyler yok mu. işe yaramıyor mu. hurma mı yesen. şekeri bol . ama faydalı.
Bizim meşhur susamsız simitimiz.. çookkk severim... fırından ilk çıktığı an çıtır çıtır nefis olur.. tulum peyniriyle enfes oluyor..
burada da yine çok meşhur. kabak simit diyorlar bolu da. çok lezzetli oluyor haklısın . benim çocuklar çok seviyor

Günaydın herkese...
Ben kilo veremedim ramazanda.. almadım da.... çok uykusuz kalıyorum ama yemek konusunda ekmek olayım sınırlı her zamanki gibi.. ramazan pidesi yemeden ramazan olmaz tabi ama çok az tüketiyorum.. pilav makarna olayım zaten çok olmuyor benim. ama yine de giden bişey yok.. Önceden uykusuz kalınca çok kolay kilo verirdim ben.. ama artık olmuyor öyle nedense.. sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim.. kendim başaramıyorum bu kilo verme işini. ne kadar kıssam da yediklerimden olmuyor..bünyede bi sıkıntı var demek ki.. birde profesyonel destek alalım bakalım..

ben de sabahtan baş lıyorum yemek videolarını izlemeye.
öyle güzel mamalar yapıyorlar ki . of of. yani . canım çekiyor çok ama . bu videolar sayesinde ramazanda güzel mamalar çıkarıyorum ortaya. kendimce güzel mamalar diyeyim. herkesin damak zevki ayrı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…