Çok şükür hergün öyle değil yoksa yaşanmaz.50 derece mi
Allahım. Çokmuş yahu,çıkma sen Can'ım .oruçlu iken dikkat et
Harikasın çok güzel fikir nefis görünüyor. Yoğurtlu herşeyi çok seviyorum. Dün çiğ köfteyi yoğurda banıp yedim.Bu akşam iftarda bunu yaptım
Dün yaptığım bazlamaları ortadan kestim kızarttım
Dilimledim tabağa aldım
Üstüne 2 kepçe et suyu koydum.biraz et koydum.sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sos ıle yedik. İftar böyleydi.
Tirit deniyor galiba bu yemeğe.evdeki malzemeleri Nasıl kullanayım derken bu çıktı ortaya
Bu akşam iftarda bunu yaptım
Dilimledim tabağa aldım
Üstüne 2 kepçe et suyu koydum.biraz et koydum.sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sos ıle yedik. İftar böyleydi.
Tirit deniyor galiba bu yemeğe.evdeki malzemeleri Nasıl kullanayım derken bu çıktı ortaya
Canım boşver unut gitsin adamın gönlü yokmuş belli sen ne ara o kadar sevdin anlamadım bence sevgi değildir bi kapılma diyelim boşver bir süre gönül işlerine ara ver iş bulmaya çalış ders çalış aşk zaten kendiliğinden gelecektir merak etme sanki kendini çok çabuk kaptırıyorsun aşkta bu da boşluktan diye düşünüyorum gerek yok üzülen sen oluyorsun yanlış anlama naçizane tavsiyem:)belki de ancak aptal yerine konulmayı hazmedemiyorum bu kadr severken. hani adam akrabam ya babama bile xx amca değil direk amca diyen biri bunu yapıyorsa yabancılardan korkuyorum artık
Selam canım. Masallah gitmiş kılolar :)evet inceldim baya baya.
gıcık ,terbiyesiz
dün ayvalık ve akçay ı aradım ben de. kormuşlar .özellikle kv korkmuş çokça
Cok güzel olmus .hıc duymadım. kısa zamanda yaparım inşallahBu akşam iftarda bunu yaptım
Dilimledim tabağa aldım
Nasılsın canım ?Eline sağlık canım benim bildiğim tirit yufka ile yapılıyor yufkayı açıp pişiriyorsun pişen yufka parçalanıp tepsiye gelişi güzel dizilir üzerine tavuk suyu tereyağ ve ceviz de vardı sanki bide haşlanmış tavuk Eti kat kat yapılıp yenilir benim bildiğim bu seninki de farklı olmuş güzel:) ama bazlamayı kızartmadan ısıtıp yapsaydın İskender usulü gibi
İyiyim canım seni sormalı sen nasılsın kaç kilo verdin ??Selam canım. Masallah gitmiş kılolar :)
Cok güzel olmus .hıc duymadım. kısa zamanda yaparım inşallah
Nasılsın canım ?
bazıları ekmekle bile yapıyor zeze cimEline sağlık canım benim bildiğim tirit yufka ile yapılıyor yufkayı açıp pişiriyorsun pişen yufka parçalanıp tepsiye gelişi güzel dizilir üzerine tavuk suyu tereyağ ve ceviz de vardı sanki bide haşlanmış tavuk Eti kat kat yapılıp yenilir benim bildiğim bu seninki de farklı olmuş güzel:) ama bazlamayı kızartmadan ısıtıp yapsaydın İskender usulü gibi
bu mesajı ise şimdi gördüm.tamam.@demirleke seninkine de tirit deniyormuş pardon :)
canım şükür ki gitti.Selam canım. Masallah gitmiş kılolar :)
Cok güzel olmus .hıc duymadım. kısa zamanda yaparım inşallah
Nasılsın canım ?
Bizim meşhur susamsız simitimiz..bazıları ekmekle bile yapıyor zeze cim
bolu düzce civarında ise bu tirit için sert simitler satılıyor . kabak deniyor.
her yerde farklı yapılıyor.
bende et suyu vardı .
sabah haşlamıştım.
çocuklar da o sudan faydalansın diye 2 kepçe et suyu ile ıslattım. bazlamaları da dün yapmıştım. kızarttım ki lezzetlensin. nasılsa et suyu ile yumuşuyacaktı.
yufka vs kullanmadım . senin dediğin gibi yapmadım. sizin tarifi bilmiyorum. ben elimdeki malzemeleri nasıl kullanırım diye düşünürken bunu yaptım.
bak kastamonu bolu düzce , karadeniz civarı bununla yapılıyor zezecim.
canım benim . dün de y azmışsın . iştahından bahsetmişsin.Gunaydin kizlar bnde dun gece sahurda
1 dilim ekmek 2 kayisi 2 ceviz ve peynir yedim bide kozlenmis biber su regl olsa da artik aclik olayi bitse sislikler inse si ir strrst gecse artik cok zor tutuorum bu donemde kendimi :)
burada da yine çok meşhur. kabak simit diyorlar bolu da. çok lezzetli oluyor haklısın . benim çocuklar çok seviyorBizim meşhur susamsız simitimiz..çookkk severim... fırından ilk çıktığı an çıtır çıtır nefis olur.. tulum peyniriyle enfes oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?