git canım . bi görün .Günaydın herkese...
Ben kilo veremedim ramazanda.. almadım da.... çok uykusuz kalıyorum ama yemek konusunda ekmek olayım sınırlı her zamanki gibi.. ramazan pidesi yemeden ramazan olmaz tabi ama çok az tüketiyorum.. pilav makarna olayım zaten çok olmuyor benim. ama yine de giden bişey yok.. Önceden uykusuz kalınca çok kolay kilo verirdim ben.. ama artık olmuyor öyle nedense.. sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim.. kendim başaramıyorum bu kilo verme işini. ne kadar kıssam da yediklerimden olmuyor..bünyede bi sıkıntı var demek ki.. birde profesyonel destek alalım bakalım..
anladım canım . ramazan geçsin düzelirsin sanıyorum. ramazan girdi gireli ben de 4 saat bilemedi 5 saat uyumuşluğum oluyor .benim her günüm uykusuz.. hafta sonu da çok dinlenemedim. onunda etkisi var. iş yerinde eğitim var 1 haftadır. eğitimlerde zor tutuyorum gözlerimi.. müthiş bastırıyor. akşam erken yatayım olayı olmuyor zaten. yemek, bulaşık derken saat 9.30-10 oluyor..çay faslı felan derken 12 den önce uyku olmuyor zaten. malum gece de kalkıyorum. sabahta 7.30 da kalkıyorum. benim bünyem uykusuzluğa hiç dirençli değil.. hemen değişiyor dengem..
52 lerde dolanıyorum canım. Bazen 51 i görüyorum yavas yavas verecegım kalıcı olsun :)İyiyim canım seni sormalı sen nasılsın kaç kilo verdin ??
babamla kardeşim yanımda olduğu için biraz yoğun geçiyor zamanım.. gündüz işte yorgunluk çökmeye başlıyor malum.. eve gelincede hiç oturmadan yemek hazırlığı felan.. sahura kalkıp bişeyler hazırlamakta şart oluyor.. ramazandan sonra yalnız olacağım ama.. yoluna girer düzelirim birkaç günde inşallah..anladım canım . ramazan geçsin düzelirsin sanıyorum. ramazan girdi gireli ben de 4 saat bilemedi 5 saat uyumuşluğum oluyor .
ramazandan sonra aynı mı olacaksın yine.
biz de ramazanda 12 den önce yatmaz olduk. illa yemek yeniyor . çay vs derken 12 oluyor . bunları yemezsen içmezsen de olmuyor . bütün gün oruç olunca insanın canı çekiyor . yemek içmek istiyor .
olsun . sabır . ramazanın güzellikleri daha çok .
geçmiş olsunMerhaba onca ağrının üzerine sonunda regl oldum ve aşırı ağrım varusuttum sanırım midemde çok kötü birsey yemiyorum şu ara
eline sağık güzel görünüyor..bizim ailede de tirit yumurta domates biber soğan ve su dan suluca yapılır ve bayat ekmekleri değerlendirmek üzere üzerlerine dökülüp yenir...Bu akşam iftarda bunu yaptım
Dün yaptığım bazlamaları ortadan kestim kızarttım
Dilimledim tabağa aldım
Üstüne 2 kepçe et suyu koydum.biraz et koydum.sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sos ıle yedik. İftar böyleydi.
Tirit deniyor galiba bu yemeğe.evdeki malzemeleri Nasıl kullanayım derken bu çıktı ortaya
canım afiyet olsun .selam kızlar..yeni uyandım...
gece nöbet iyiydi fakat benim ses iyice gitti öksürük devam..nasıl kurtulacağım bakalım...iznim başladı çok şükür..
şimdi kahvaltı yapıcam simit almıştım onu yemeyi planlıyorum..yanında peynir zeytinle
evet . yani bayat ekmekleri değerlendirmek için çok değişik yapıyorlar biliyorum.geçmiş olsun
eline sağık güzel görünüyor..bizim ailede de tirit yumurta domates biber soğan ve su dan suluca yapılır ve bayat ekmekleri değerlendirmek üzere üzerlerine dökülüp yenir...
Bende aynı senin gibiyim canım herşeye dikkat ediyorum ama yok 1 aydır takılı kaldım: (Günaydın herkese...
Ben kilo veremedim ramazanda.. almadım da.... çok uykusuz kalıyorum ama yemek konusunda ekmek olayım sınırlı her zamanki gibi.. ramazan pidesi yemeden ramazan olmaz tabi ama çok az tüketiyorum.. pilav makarna olayım zaten çok olmuyor benim. ama yine de giden bişey yok.. Önceden uykusuz kalınca çok kolay kilo verirdim ben.. ama artık olmuyor öyle nedense.. sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim.. kendim başaramıyorum bu kilo verme işini. ne kadar kıssam da yediklerimden olmuyor..bünyede bi sıkıntı var demek ki.. birde profesyonel destek alalım bakalım..
git canım. nasıl o kadar az yiyip de kilo vermiyorsun değil mi.Bende aynı senin gibiyim canım herşeye dikkat ediyorum ama yok 1 aydır takılı kaldım: (
Bende diyetisyene gitmeye karar verdim en iyisi o olacak sanırım
Benim oglumda tam tersi yemek yemez ama 1 tüm ekmeği ver hepsini oturur yer öyle kuru kuruçocuklara bazen yumurtayı ekmekli yapıyorum.
ekmek yemiyorlar çünkü.
ne yerlerse yesin öyle ekmeksiz yiyorlar gıcık oluyorum. köfte mi yiycekler . köfteyi yiyip kalkıyorlar . ne kadar söylesem de bi lokma alıyorlar.
yumurtayı da öyle.
neyse ekmeği küp küp doğruyorum.
tavaya alıyorum.
yağını koyup az kavuruyorum.
yumurta öyle kırıyorum.
tereyağı kullanırsam mesela daha çok yeniyor.
dün akşam yaptım onlara işten eve gidince. aç oluyorlar genelde eve vardığımda.
sucuk da doğradım . yediler .
yoksa ekmek yiyecekleri yok .
yumurtayı görünce ekmekler yumuşuyor . harika oluyoru. yeni bi tarif de ürettim sanıyorum böylelikle. insan ne icatlar buluyor bu sıpalar için anlatamam.
aaa . kaç yaşındaydı özlem. keşke benimkiler de yese.Benim oglumda tam tersi yemek yemez ama 1 tüm ekmeği ver hepsini oturur yer öyle kuru kuru
Evet canım düşündükçe psikolojik olarak da sinir oluyor insan. Dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte.git canım. nasıl o kadar az yiyip de kilo vermiyorsun değil mi.
neden takıldı.
bi eşik oluyor galiba. o eşikte takılıyor insan . bunu duymuştum. diyetisyen ile halledersin ama . ne zaman gideceksin . ramazan sonrası mı.
7 yaşında canım. 19 kiloaaa . kaç yaşındaydı özlem. keşke benimkiler de yese.
şua iznime çıktım canım 1 ay...sağol nasıl oluyordu soğanlı ballı kür tarif eder misincanım afiyet olsun .
kaç gün evdesin şimdi.
geçmiş olsun .
ballı soğan kürü yapsan ya.
ben çocuklara onu yaparım . hemen geçer
benim kızım da yemeklerle ekmek yemez..ama fırından taze almışsam yarım ekmeği gömer.çocuklara bazen yumurtayı ekmekli yapıyorum.
ekmek yemiyorlar çünkü.
ne yerlerse yesin öyle ekmeksiz yiyorlar gıcık oluyorum. köfte mi yiycekler . köfteyi yiyip kalkıyorlar . ne kadar söylesem de bi lokma alıyorlar.
yumurtayı da öyle.
neyse ekmeği küp küp doğruyorum.
tavaya alıyorum.
yağını koyup az kavuruyorum.
yumurta öyle kırıyorum.
tereyağı kullanırsam mesela daha çok yeniyor.
dün akşam yaptım onlara işten eve gidince. aç oluyorlar genelde eve vardığımda.
sucuk da doğradım üzerine kaşar rendeledim yumurtalı ekmeğin . yediler .
yoksa ekmek yiyecekleri yok .
yumurtayı görünce ekmekler yumuşuyor . harika oluyoru. yeni bi tarif de ürettim sanıyorum böylelikle. insan ne icatlar buluyor bu sıpalar için anlatamam.
Hem kafa olarak hemde vücut olarak iyi dinlenirsin canım. Geçmiş olsun canim öksürük mahvediyor insanişua iznime çıktım canım 1 ay...sağol nasıl oluyordu soğanlı ballı kür tarif eder misin
benim kızım da yemeklerle ekmek yemez..ama fırından taze almışsam yarım ekmeği gömer..aslında yemeklerde yememeleri iyi bence..bizim gibi alışmasınlar karbonhidrata..boşuna hamallık karbonhidrat yemek ama çook lezzetlii işteee
sağol canım..inşallah..Hem kafa olarak hemde vücut olarak iyi dinlenirsin canım. Geçmiş olsun canim öksürük mahvediyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?