Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

başkasını bu kadr umursamadım hiç canım sanırım gördğüm an kapıldım ona ama kendi kaybetti ben değil ay görsen birde sabahvesen sen buna mı kapıldın dersin

belki öyle olacak haklısın. meto şaşırtılmalı. diyetisyene mutlaka git canım.
7 yaşında canım. 19 kilo
zayıfmış canım .
aslında haklısın ama büyüme aşaması ona da ihtiyacı var . ve yaz geldi sokağa da çıkıyorlar harcıyorlar diye şeeettim.

soğanı 4 e bölüp kaseye koyuyorum . üstüne 1 tatlı kaşığı bal.
harmanlıyorum.
1 saat sonra suyunu salıyor soğan . karışımın suyunu 1 çorba kaşğı olarak iç. ben öyle yapıyorum bi kaç yıldır . kesiyor çocukları . sen de dene . doğal

kız neeettin . niye yemedin onan sonra yemek.

canım benim . boş ver .oynamış resmen
canım istemedi canım şimdi bile zorla yedim su ve kahve yetiyor.

bence beyfendinin derdi evdeki pastam dursun hesabı idi. hani eski sevgilisiyle barıştı mı barışmadı mı bilmiyorum ama sanırım amacı beni yedek tutmaktı

aman onlar ana yemekleri yiyorlarsa sorun yok canım..ekmek geçici enerji verir biliyorsun..boşver bolbol protein yesinler yeter onlara..
sağol tarif için hemen yapayım..

canim belki de oyle yaoman gerekiodur bnde gduirum ama diyetisyenimi zar zor buldum.bna uygun ola i yani gecen yil ramazanda inanki 3 kayisiyla oruc tuttugum.gunleri bliorum 1 gram gitmemisti cnku meto yavaslamia yemyerek seninde oyle bisey olablir bide onlarin veedgi kombinler yag yakici oluo genelde bi git bakalim.uyku konusunda aslinda normal yatip kalkiosun bnde oyleyim ama cok cekmiorum ramazandan snra ins duzelir canm

iznin hayirli ugurlu olsun cnm cok sevndim benim de nasi ihtiyacm var ama suan hem seminerler var hmde bakalim ins esim haftaya izin alablir

belki yanlis beslenmeden oluodur cnm onunki

Bende aynı senin gibiyim canım herşeye dikkat ediyorum ama yok 1 aydır takılı kaldım: (
Bende diyetisyene gitmeye karar verdim en iyisi o olacak sanırım
ramazan geçsin diye bekliyorum..bayram haftası memlekette olacam.. gidip döneyim ilk işim diyetisyenle iletişime geçmek. Öneri üzerine bir diyetisyen kestirdim gözüme.. iş yerime de yakın. ona gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Bir de eliptik bisiklet alma planım var.. inşallah artık kurtulmak istiyorum bu ağırlıktan..

Bugün öğlen iş yerinde yatıp uyudum biraz.. artık dayanamadım yani.. benim günde 7 saat felan uyumam lazım ortalama..başka şekilde 2 günde dengem bozulmaya başlıyor. uykusuz kalınca da çok huysuz çekilmez bişey oluyorum ben yaaaa..

Teşekkür ederim canım çok haklısın benim oglumunda boyu uzun sağlığı yerinde çok şükür.
Hiç sorma millete bakacak olsam oohhhooo kapadim kulaklarımı evet deyip geçiyorum: )

Pideye kestim içini domates ,biber,lor,kaşar,ezine peyniri ,zeytin,sucuk,taze Mısır ıle doldurdum.sarımsağı ezdim 3 kaşık zeytinyağı ıle karıştırdım üzerine gezdirdim.iftara yakın pişiririm

Dışarda gök delindi öyle yağmur yağıyor.
Çocuklar evde sıkılıyorlar birazdan dışarı çıkarcam onları yağmurun azalmasını bekliyorum.
Sahurda 2 yumurtalı sebzeli omlet yedim yanında kayısı hoşafı vardı. Hurma yemeyi unuttum şimdi içim kazınıyor.
Akşam iftar için tavuklu bir tarif bakıyorum. Yanındada fırınlanmış sebze yaparım. Pide yapmıycam bu akşam. Ben genelde ekmek yemiyorum zaten yapsamdan ucundan azcık yiyorum. Belki birde yoğurtlama yaparım. Ramazan ayının ortasından sonra bende iştah azalıyor ve iftardada çabucak doyuyorum. İftar sonrası hele hiç bişey yiyemiyorum. bakalım azda olsa kilo verecek miyim? Merak ediyorum çünkü normalde aç kalsam bile sporsuz kilo veremeyenlerdenim.

Memleketemin her yöresi ayrı bir lezzet. Harika görünüyorlar. Hiç yemedim ama eminim çok lezzetlidirler. Oysa burda hangi eyalete gidersen git yemekler birbirine benziyor çok fark yok. Türk mutfağı gerçekten çok zengin.

Canım ben spor yapmadan asla veremem. Acaba diyorum diyetine spor mu eklesen. Şimdi oruçluyken mümkün değil ama Ramazandan sonra başlayabilirsin. Ben 20 dk yürüyüş yaparak başladım şimdi nerdeyse hergün bir buçuk iki saat spor yapıyorum. Spor salonu bile şart değil. İstersen evde bile yapılan yürüyüş ve spor çeşitleri var. Ramazan'da ara verdim tabii ama bitince tam gaz devam inşallah. Hatta bu yaz Türkiye de de spora ara vermiycem. Bakarsınız bu yaz kilo almadan dönerim inşallah.

yazarhanim35 canım benim yol yakınken kurtulduğun iyi olmuş aslında eski sevgili ne demekmiş ya başladığınızda dönseydi ayyyy çok gıcık oluyorum böyle şeylere
bekarlık sultanlık canım aslında
sersum izne ayrılmışsın hayırlı olsun tadını çıkar canım
dün yediklerim yufka arası peynir kahvaltılık
iftarda bulgur pilavı az bişey 1 tane tavuk but salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…