- 30 Ocak 2013
- 29.581
- 44.135
- 798
başkasını bu kadr umursamadım hiç canımCanım boşver unut gitsin adamın gönlü yokmuş belli sen ne ara o kadar sevdin anlamadım bence sevgi değildir bi kapılma diyelim boşver bir süre gönül işlerine ara ver iş bulmaya çalış ders çalış aşk zaten kendiliğinden gelecektir merak etme sanki kendini çok çabuk kaptırıyorsun aşkta bu da boşluktan diye düşünüyorum gerek yok üzülen sen oluyorsun yanlış anlama naçizane tavsiyem:)
belki öyle olacak haklısın. meto şaşırtılmalı. diyetisyene mutlaka git canım.Evet canım düşündükçe psikolojik olarak da sinir oluyor insan. Dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte.
Evet canım ramazan bitsin öyle gidicem inşallah.
Bugün oruç tutmuyorum diş randevum var iğne yaptığı için ve ilaç veriyor onu içmem gerekiyor o yüzden tutmadim. Ama kendimi oruçlu hissediyorum çok az kahvaltı yaptım. Belki hem bugün yersem metoyu şaşırtmış da olurum yani inşallah: )
zayıfmış canım .7 yaşında canım. 19 kilo
aslında haklısın ama büyüme aşaması ona da ihtiyacı var . ve yaz geldi sokağa da çıkıyorlar harcıyorlar diye şeeettim.şua iznime çıktım canım 1 ay...sağol nasıl oluyordu soğanlı ballı kür tarif eder misin
benim kızım da yemeklerle ekmek yemez..ama fırından taze almışsam yarım ekmeği gömer..aslında yemeklerde yememeleri iyi bence..bizim gibi alışmasınlar karbonhidrata..boşuna hamallık karbonhidrat yemek ama çook lezzetlii işteee
canım benim . boş ver .oynamış resmenbaşkasını bu kadr umursamadım hiç canımsanırım gördğüm an kapıldım ona ama kendi kaybetti ben değil ay görsen birde sabahvesen sen buna mı kapıldın dersin
canım istemedi canım şimdi bile zorla yedim su ve kahve yetiyor.kız neeettin . niye yemedin onan sonra yemek.
canım benim . boş ver .oynamış resmen
aman onlar ana yemekleri yiyorlarsa sorun yok canım..ekmek geçici enerji verir biliyorsun..boşver bolbol protein yesinler yeter onlara..aslında haklısın ama büyüme aşaması ona da ihtiyacı var . ve yaz geldi sokağa da çıkıyorlar harcıyorlar diye şeeettim.
soğanı 4 e bölüp kaseye koyuyorum . üstüne 1 tatlı kaşığı bal.
harmanlıyorum.
1 saat sonra suyunu salıyor soğan . karışımın suyunu 1 çorba kaşğı olarak iç. ben öyle yapıyorum bi kaç yıldır . kesiyor çocukları . sen de dene . doğal
canim belki de oyle yaoman gerekiodur bnde gduirum ama diyetisyenimi zar zor buldum.bna uygun ola i yani gecen yil ramazanda inanki 3 kayisiyla oruc tuttugum.gunleri bliorum 1 gram gitmemisti cnku meto yavaslamia yemyerek seninde oyle bisey olablir bide onlarin veedgi kombinler yag yakici oluo genelde bi git bakalim.uyku konusunda aslinda normal yatip kalkiosun bnde oyleyim ama cok cekmiorum ramazandan snra ins duzelir canmGünaydın herkese...
Ben kilo veremedim ramazanda.. almadım da.... çok uykusuz kalıyorum ama yemek konusunda ekmek olayım sınırlı her zamanki gibi.. ramazan pidesi yemeden ramazan olmaz tabi ama çok az tüketiyorum.. pilav makarna olayım zaten çok olmuyor benim. ama yine de giden bişey yok.. Önceden uykusuz kalınca çok kolay kilo verirdim ben.. ama artık olmuyor öyle nedense.. sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim.. kendim başaramıyorum bu kilo verme işini. ne kadar kıssam da yediklerimden olmuyor..bünyede bi sıkıntı var demek ki.. birde profesyonel destek alalım bakalım..
iznin hayirli ugurlu olsun cnm cok sevndim benim de nasi ihtiyacm var ama suan hem seminerler var hmde bakalim ins esim haftaya izin alablirselam kızlar..yeni uyandım...
gece nöbet iyiydi fakat benim ses iyice gitti öksürük devam..nasıl kurtulacağım bakalım...iznim başladı çok şükür..
şimdi kahvaltı yapıcam simit almıştım onu yemeyi planlıyorum..yanında peynir zeytinle
belki yanlis beslenmeden oluodur cnm onunkigit canım. nasıl o kadar az yiyip de kilo vermiyorsun değil mi.
neden takıldı.
bi eşik oluyor galiba. o eşikte takılıyor insan . bunu duymuştum. diyetisyen ile halledersin ama . ne zaman gideceksin . ramazan sonrası mı.
ramazan geçsin diye bekliyorum..bayram haftası memlekette olacam.. gidip döneyim ilk işim diyetisyenle iletişime geçmek. Öneri üzerine bir diyetisyen kestirdim gözüme.. iş yerime de yakın. ona gitmeyi düşünüyorum inşallah.. Bir de eliptik bisiklet alma planım var.. inşallah artık kurtulmak istiyorum bu ağırlıktan..Bende aynı senin gibiyim canım herşeye dikkat ediyorum ama yok 1 aydır takılı kaldım: (
Bende diyetisyene gitmeye karar verdim en iyisi o olacak sanırım
Bugün öğlen iş yerinde yatıp uyudum biraz.. artık dayanamadım yani.. benim günde 7 saat felan uyumam lazım ortalama..başka şekilde 2 günde dengem bozulmaya başlıyor. uykusuz kalınca da çok huysuz çekilmez bişey oluyorum ben yaaaa..canim belki de oyle yaoman gerekiodur bnde gduirum ama diyetisyenimi zar zor buldum.bna uygun ola i yani gecen yil ramazanda inanki 3 kayisiyla oruc tuttugum.gunleri bliorum 1 gram gitmemisti cnku meto yavaslamia yemyerek seninde oyle bisey olablir bide onlarin veedgi kombinler yag yakici oluo genelde bi git bakalim.uyku konusunda aslinda normal yatip kalkiosun bnde oyleyim ama cok cekmiorum ramazandan snra ins duzelir canm
ah canım bizim yiğen de 7 yaşında 20 kiloydu. şimdi 8 yaşında 21-22 kilo. neyseki boyu yerinde. boyu normal aralıkta olduktan sonra kiloya o kadar takma canım. çevrende laf eden olursa kimseye de kulak asma lütfen. bu konuda herkes bilirkişi kesiliyor.7 yaşında canım. 19 kilo
Teşekkür ederim canım çok haklısın benim oglumunda boyu uzun sağlığı yerinde çok şükür.ah canım bizim yiğen de 7 yaşında 20 kiloydu. şimdi 8 yaşında 21-22 kilo. neyseki boyu yerinde. boyu normal aralıkta olduktan sonra kiloya o kadar takma canım. çevrende laf eden olursa kimseye de kulak asma lütfen. bu konuda herkes bilirkişi kesiliyor.
Memleketemin her yöresi ayrı bir lezzet. Harika görünüyorlar. Hiç yemedim ama eminim çok lezzetlidirler. Oysa burda hangi eyalete gidersen git yemekler birbirine benziyor çok fark yok. Türk mutfağı gerçekten çok zengin.bazıları ekmekle bile yapıyor zeze cim
bolu düzce civarında ise bu tirit için sert simitler satılıyor . kabak deniyor.
her yerde farklı yapılıyor.
bende et suyu vardı .
sabah haşlamıştım.
çocuklar da o sudan faydalansın diye 2 kepçe et suyu ile ıslattım. bazlamaları da dün yapmıştım. kızarttım ki lezzetlensin. nasılsa et suyu ile yumuşuyacaktı.
yufka vs kullanmadım . senin dediğin gibi yapmadım. sizin tarifi bilmiyorum. ben elimdeki malzemeleri nasıl kullanırım diye düşünürken bunu yaptım.
bak kastamonu bolu düzce , karadeniz civarı bununla yapılıyor zezecim.
Günaydın herkese...
Ben kilo veremedim ramazanda.. almadım da.... çok uykusuz kalıyorum ama yemek konusunda ekmek olayım sınırlı her zamanki gibi.. ramazan pidesi yemeden ramazan olmaz tabi ama çok az tüketiyorum.. pilav makarna olayım zaten çok olmuyor benim. ama yine de giden bişey yok.. Önceden uykusuz kalınca çok kolay kilo verirdim ben.. ama artık olmuyor öyle nedense.. sanırım ramazandan sonra diyetisyene gideceğim.. kendim başaramıyorum bu kilo verme işini. ne kadar kıssam da yediklerimden olmuyor..bünyede bi sıkıntı var demek ki.. birde profesyonel destek alalım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?