Haklısın bizim memleket ayrı tabi.hele Doğu yöresinin yemekleri bambaşka.doğu tarafından tanıdık da yok kı arada yiyelim .Memleketemin her yöresi ayrı bir lezzet. Harika görünüyorlar. Hiç yemedim ama eminim çok lezzetlidirler. Oysa burda hangi eyalete gidersen git yemekler birbirine benziyor çok fark yok. Türk mutfağı gerçekten çok zengin.
Canım ben spor yapmadan asla veremem. Acaba diyorum diyetine spor mu eklesen. Şimdi oruçluyken mümkün değil ama Ramazandan sonra başlayabilirsin. Ben 20 dk yürüyüş yaparak başladım şimdi nerdeyse hergün bir buçuk iki saat spor yapıyorum. Spor salonu bile şart değil. İstersen evde bile yapılan yürüyüş ve spor çeşitleri var. Ramazan'da ara verdim tabii ama bitince tam gaz devam inşallah. Hatta bu yaz Türkiye de de spora ara vermiycem. Bakarsınız bu yaz kilo almadan dönerim inşallah.
yazarhanim35 canım benim yol yakınken kurtulduğun iyi olmuş aslında eski sevgili ne demekmiş ya başladığınızda dönseydi ayyyy çok gıcık oluyorum böyle şeylere
bekarlık sultanlık canım aslında
sersum izne ayrılmışsın hayırlı olsun tadını çıkar canım
dün yediklerim yufka arası peynir kahvaltılık
iftarda bulgur pilavı az bişey 1 tane tavuk but salata
Ben Gaziantep te okula gittim 4 yıl kaldım orda. Yörenin yemeklerine bayılıyorum. Çok şükür meraklı olduğum İçin oradayken yapmayıda öğrendim. Canım istedikçe yapıyorum. İnşallah eşimide güneydoğuya götürüp gezdirmek istiyorum. Sadece yemekleri için değil insanları ve kültürel yapısıda olağanüstü. Ömrüm yeterse bir yaz güneydoğu turu yapmak en büyük hayallerimden biri. İnşallah gerçekleşir.Haklısın bizim memleket ayrı tabi.hele Doğu yöresinin yemekleri bambaşka.doğu tarafından tanıdık da yok kı arada yiyelim .
şans meselesi canım çok heves edince öyle oluyor genelde. başka zaman yersin üzme canını vardır bunda da bir hayırMerhaba kızlar akşam saç kavurma bulgur pilavı ve cacık salata yaptım iki gündür eşimle tatlı yemeğe gidecektik dün akşam niyetlendik sonra anneme reçel yapmam gerekti yoksa çilekler bozulacaktı annem de memlekette reçel yapınca kaldı bugün gittik hızlı hızlı hazırlandık gittik kaç gündür aklımda sufle yicem siparişi verdik 1 saat oldu gelen yok daha sonra da sufle kalmamış demezler mi çok sinir olduk eşim burma kadayıf yedi kız da dondurma yedi kalktık bi de bilinen bi yer mad oo adamlar hesabı almayalım dedi eşim kabul etmedi tabi ama sizi şikayet edicez dedik çıktık hevesim kursağımda kaldı anlayacağınızçocuklarla o kadar hazırlanıp git sonra da gittiğin gibi eli boş geri dön çok sinir bozucuydu
Canım bende de aynı durum var büyük ihtimal ama ramazandan önce günlük 30 dk yürüyüş ve eve gidince bildiğim karın ve bacak kaslarını çalıştıran plates hareketlerimi yapıyordum.. Spor salonlarını hiç sevmem zaten. evde kendim yapmaya çalışıyordum ama düzenli mi yapamadım acaba anlamadım pek bi fark görememiştim. Ramazan geçsin diye bekliyorum. işi daha ciddi ele almak istiyorum. kendimi çok rahatsız hissediyorum bu şekilde..Canım ben spor yapmadan asla veremem. Acaba diyorum diyetine spor mu eklesen. Şimdi oruçluyken mümkün değil ama Ramazandan sonra başlayabilirsin. Ben 20 dk yürüyüş yaparak başladım şimdi nerdeyse hergün bir buçuk iki saat spor yapıyorum. Spor salonu bile şart değil. İstersen evde bile yapılan yürüyüş ve spor çeşitleri var. Ramazan'da ara verdim tabii ama bitince tam gaz devam inşallah. Hatta bu yaz Türkiye de de spora ara vermiycem. Bakarsınız bu yaz kilo almadan dönerim inşallah.
ÜZülmeee....!! bende senin gibiydim.. Aşk meşk konularında ne kadar şanssızlık varsa yaşadım diyebilirim bu zamana kadar.. Ama o şanssızlığın kırıldığı bi nokta var.. oraya kadar sabrettim demek ki ve Allah gönlüme göre verdi diyebilirim..(Çoookkkk şükür bin şükür..içim sıkılıyor. kendime halen kızgın ve kırgınım. en çok da şanssızlığıma yanıyorum ya. off kısmet meselesi ama neden ben şanssızım çözemiyorum kızlar. hiç bir şey yapasım yok tek istediğim şu bayram geçsin yazlığa gitmek. yazlık evi, orayı falan çok özledim.
erkekler hep böyle canım. sürekli birilerini yedekte tutuyorlar. çok ahlaksız olmuşlar. hiçbirinin ciddiyetine inanmıyorum.aramızda birşey başlamamıştı canım ama iltifatlar havada uçuşuyordu çok güzelsinler falan sonra işte görüşelimler 5 kere buluşma teklifi. yok işte bu araba sensiz kalkmaz sende gel antalyaya demeler. en azından madem öyle bir durum vardı beni de ne demeye boşuna ümitlendirdiyse
canım daha yaşın çok küçük, ne şanssızlığı ne üzülmesi. daha hayatta ne güzellikler çıkacak karşına.içim sıkılıyor. kendime halen kızgın ve kırgınım. en çok da şanssızlığıma yanıyorum ya. off kısmet meselesi ama neden ben şanssızım çözemiyorum kızlar. hiç bir şey yapasım yok tek istediğim şu bayram geçsin yazlığa gitmek. yazlık evi, orayı falan çok özledim.
Cabuk gel canm ya sensiz olmuo ozledi seniselam kızlar internetim bitti gelemiyorum şimdi eşimin telefonuna baglandim çocuklar video izlemiş çabuk bitti herkes iyidir insallah geçmişi tam okuyamadım.
yarin aksama gelecek internet hakkım hepinizi öpüyorum
ayy ben cok sansliyim doguda yasadgim icin bu yonden hayatim boyunca hep bi kez doguyu gormek isyrim cok skur nasib oldu tabi cok da zorlandgm noktalar oldu ama memleketmin heryeri guzelHaklısın bizim memleket ayrı tabi.hele Doğu yöresinin yemekleri bambaşka.doğu tarafından tanıdık da yok kı arada yiyelim .
antebe bnde gittim canm ve suan hayranim oraua hatta esim musait olsa her haftasonu gderiz o derece yani harika bi mutfagi var bna cok agir gelsede yiyorum o baklava zaten hicbisyerde yok bikac hafta once esim gorevli gitti oraya besiktas maci icin ama cikista tum baklavacilar kapanmisti getiremediBen Gaziantep te okula gittim 4 yıl kaldım orda. Yörenin yemeklerine bayılıyorum. Çok şükür meraklı olduğum İçin oradayken yapmayıda öğrendim. Canım istedikçe yapıyorum. İnşallah eşimide güneydoğuya götürüp gezdirmek istiyorum. Sadece yemekleri için değil insanları ve kültürel yapısıda olağanüstü. Ömrüm yeterse bir yaz güneydoğu turu yapmak en büyük hayallerimden biri. İnşallah gerçekleşir.
Bir koşu ofise gittik geldik çoluk çocuk bir kaç iş vardı onları hallettim. İftar için fırına fesleğenli brokoli ve Brüksel lahanası attım. Tavuğuda yine sebzeli yaptım onuda fırına attım yavaş yavaş pişsinler. Daha nerdeyse 4 saat var ama evin kokusu acıktırdı.
canim ayninolay ayni yerde basimiza geldi tipatip aynisi ben normalde cok severim orayi ama bikez boyle oldu bizede sufle konusunda ayni tepkiler ayni sonuc:)Merhaba kızlar akşam saç kavurma bulgur pilavı ve cacık salata yaptım iki gündür eşimle tatlı yemeğe gidecektik dün akşam niyetlendik sonra anneme reçel yapmam gerekti yoksa çilekler bozulacaktı annem de memlekette reçel yapınca kaldı bugün gittik hızlı hızlı hazırlandık gittik kaç gündür aklımda sufle yicem siparişi verdik 1 saat oldu gelen yok daha sonra da sufle kalmamış demezler mi çok sinir olduk eşim burma kadayıf yedi kız da dondurma yedi kalktık bi de bilinen bi yer mad oo adamlar hesabı almayalım dedi eşim kabul etmedi tabi ama sizi şikayet edicez dedik çıktık hevesim kursağımda kaldı anlayacağınızçocuklarla o kadar hazırlanıp git sonra da gittiğin gibi eli boş geri dön çok sinir bozucuydu
sağol canımcım..inşallah bakalımyazarhanim35 canım benim yol yakınken kurtulduğun iyi olmuş aslında eski sevgili ne demekmiş ya başladığınızda dönseydi ayyyy çok gıcık oluyorum böyle şeylere
bekarlık sultanlık canım aslında
sersum izne ayrılmışsın hayırlı olsun tadını çıkar canım
dün yediklerim yufka arası peynir kahvaltılık
iftarda bulgur pilavı az bişey 1 tane tavuk but salata
sinir olunmayacak gibi değil..desene sizin sufle başka bahara kaldıMerhaba kızlar akşam saç kavurma bulgur pilavı ve cacık salata yaptım iki gündür eşimle tatlı yemeğe gidecektik dün akşam niyetlendik sonra anneme reçel yapmam gerekti yoksa çilekler bozulacaktı annem de memlekette reçel yapınca kaldı bugün gittik hızlı hızlı hazırlandık gittik kaç gündür aklımda sufle yicem siparişi verdik 1 saat oldu gelen yok daha sonra da sufle kalmamış demezler mi çok sinir olduk eşim burma kadayıf yedi kız da dondurma yedi kalktık bi de bilinen bi yer mad oo adamlar hesabı almayalım dedi eşim kabul etmedi tabi ama sizi şikayet edicez dedik çıktık hevesim kursağımda kaldı anlayacağınızçocuklarla o kadar hazırlanıp git sonra da gittiğin gibi eli boş geri dön çok sinir bozucuydu
Her şey de vardır bi hayır..Git yazlığa deniz kum güneş..içim sıkılıyor. kendime halen kızgın ve kırgınım. en çok da şanssızlığıma yanıyorum ya. off kısmet meselesi ama neden ben şanssızım çözemiyorum kızlar. hiç bir şey yapasım yok tek istediğim şu bayram geçsin yazlığa gitmek. yazlık evi, orayı falan çok özledim.
ah ah . ne güzel öğrenmişsin yemekleri.Ben Gaziantep te okula gittim 4 yıl kaldım orda. Yörenin yemeklerine bayılıyorum. Çok şükür meraklı olduğum İçin oradayken yapmayıda öğrendim. Canım istedikçe yapıyorum. İnşallah eşimide güneydoğuya götürüp gezdirmek istiyorum. Sadece yemekleri için değil insanları ve kültürel yapısıda olağanüstü. Ömrüm yeterse bir yaz güneydoğu turu yapmak en büyük hayallerimden biri. İnşallah gerçekleşir.
Bir koşu ofise gittik geldik çoluk çocuk bir kaç iş vardı onları hallettim. İftar için fırına fesleğenli brokoli ve Brüksel lahanası attım. Tavuğuda yine sebzeli yaptım onuda fırına attım yavaş yavaş pişsinler. Daha nerdeyse 4 saat var ama evin kokusu acıktırdı.
kıyamam.Merhaba kızlar akşam saç kavurma bulgur pilavı ve cacık salata yaptım iki gündür eşimle tatlı yemeğe gidecektik dün akşam niyetlendik sonra anneme reçel yapmam gerekti yoksa çilekler bozulacaktı annem de memlekette reçel yapınca kaldı bugün gittik hızlı hızlı hazırlandık gittik kaç gündür aklımda sufle yicem siparişi verdik 1 saat oldu gelen yok daha sonra da sufle kalmamış demezler mi çok sinir olduk eşim burma kadayıf yedi kız da dondurma yedi kalktık bi de bilinen bi yer mad oo adamlar hesabı almayalım dedi eşim kabul etmedi tabi ama sizi şikayet edicez dedik çıktık hevesim kursağımda kaldı anlayacağınızçocuklarla o kadar hazırlanıp git sonra da gittiğin gibi eli boş geri dön çok sinir bozucuydu
canım sen de severek yaptığın yediğin bi yemeğin ismi varsa yaz bana.tarif için bakarım netten.Cabuk gel canm ya sensiz olmuo ozledi seni
ayy ben cok sansliyim doguda yasadgim icin bu yonden hayatim boyunca hep bi kez doguyu gormek isyrim cok skur nasib oldu tabi cok da zorlandgm noktalar oldu ama memleketmin heryeri guzel
antebe bnde gittim canm ve suan hayranim oraua hatta esim musait olsa her haftasonu gderiz o derece yani harika bi mutfagi var bna cok agir gelsede yiyorum o baklava zaten hicbisyerde yok bikac hafta once esim gorevli gitti oraya besiktas maci icin ama cikista tum baklavacilar kapanmisti getiremedi
canim ayninolay ayni yerde basimiza geldi tipatip aynisi ben normalde cok severim orayi ama bikez boyle oldu bizede sufle konusunda ayni tepkiler ayni sonuc:)
Cabuk gel canm ya sensiz olmuo ozledi seni
ayy ben cok sansliyim doguda yasadgim icin bu yonden hayatim boyunca hep bi kez doguyu gormek isyrim cok skur nasib oldu tabi cok da zorlandgm noktalar oldu ama memleketmin heryeri guzel
antebe bnde gittim canm ve suan hayranim oraua hatta esim musait olsa her haftasonu gderiz o derece yani harika bi mutfagi var bna cok agir gelsede yiyorum o baklava zaten hicbisyerde yok bikac hafta once esim gorevli gitti oraya besiktas maci icin ama cikista tum baklavacilar kapanmisti getiremedi
canim ayninolay ayni yerde basimiza geldi tipatip aynisi ben normalde cok severim orayi ama bikez boyle oldu bizede sufle konusunda ayni tepkiler ayni sonuc:)
evet canm biz o zaman tatildeyfik esimin cani cekmisti o yuzde gittikcanım sen zaten sufleyi kendin yapıyorsun . gidip yeme orlarda. kendin yap. tarif de vermiştin bi ara hatta. ben not almadım o ayrı .
cok zayifladin canm ya ben de az yiyorum ama bnden anca gdio sen nasi bu kadar hizli verdinramazandan bu yana 3 kilo vermişim.
regl olana kadar 1 kilo daha giderse yine ramazanda 4 kilo vermiş oluyorum .ama bugün açım. sabır . nefis ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?