Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canm biz o zaman tatildeyfik esimin cani cekmisti o yuzde gittik

cok zayifladin canm ya ben de az yiyorum ama bnden anca gdio sen nasi bu kadar hizli verdin
Yemek konusunda kilis tava en sevdgin netten bakablirsin canm cok lezzetli
canım anladım. tatilde yemek istemişsiniz .

yani diyorum ya her ramazan aynı oluyorum . 4 kilo gidiyor .
geçen yıl kızım 10 aylıktı ramazanda. oruç tuttum. emziriyordum . o zaman 3 kilo vermiştim. emzirirken bi tık daha fazla yemeye çalıştım .öyle yani . metabolizma galiba. sen neler yiyorsun yazsan ya. benim yediklerime nazaran senin yediklerin nasıl . ağır yiyemiyorum . normalde sık sık yerim . ama ağır y emekler yemem . ramazanda sık sık yeme olayı olmadığı için sanıyorum hızlıca gidiyor kilo. bir de ramazanda aburcubur yemiyorum tabi. onu yemeye fırsat kalmıyor .

Benden de her ramazan 2 veya 3 gdio aslinda ama daha cok gitmesi lazim die dsunuorim paylasiorum canim hergun menu bnde asla agir yemem abur cubur yemem doyetisyen ne verirse o ama belki sen cocuklarsan dolayi daha hareketlisin ondan olablir canim

merhaba kızlarrrrr

ya regl beni bitirdii 4.günüm ama hala şişliğim var ya çatlıcam oruçlu gibiyim gün içinde yiyemiyorum akşam yiyroum iftarda davetler oluyor ama abartmıyorum da şişim halaa verdiğimi geri almışım öyle gördüm tartıda yarın çok umutsuz vakayım bakalım

Benden de her ramazan 2 veya 3 gdio aslinda ama daha cok gitmesi lazim die dsunuorim paylasiorum canim hergun menu bnde asla agir yemem abur cubur yemem doyetisyen ne verirse o ama belki sen cocuklarsan dolayi daha hareketlisin ondan olablir canim
evet canım olabilir . her akşam eve gidince zorluyorlar park diye. her akşam aşağı iniyorum. komşucuklarım da oluyor. onlarla bi sitenin etrafını turluyoruz hatta muhabbet ederken . çok yavaş yürüyoruz . ama yürüyoruz . ve iftar vaktinin nasıl geldiğini sayelerinde anlamıyorum. yoksa eve gidince zaman hiç geçmiyor .
üstelik dün bankaya gittim. iş yeri yolladı. inmem gereken yerde inecekken eşim aradı . düzce nin girişinde o bankadan var .daha tenha olur dedi ve orada indim. baktım yok o bankadan . başka bankalar var. eşimi aradım . tabi sinirden biraz kötü konuştum. hava çok sıcaktı ve yarım saat yürümem gerekiyordu o bankaya. bi de o oldu. zaten sıcak . açlık . akşam da tabi söylendim. bi daha bana fikir falan verme diye. uzattım. sanıryorum regl yaklaşıyor .ondan dolayı dalaştım durdum.

inşallah canım. vardır bunda da bir hayır

ben kendi salaklığıma üzülüyorum işte canım neyse kendi kaybetti ben ona çoktum bile. cidden ben ona göre çok fazla güzelim

yemekten sonra

1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 sade soda

2. kez de taşırdım kahveyi koydum ocağa akşam dışarı çıkıcam tişörtümü yıkayıp asayım dedim en kısık gözde olmasına rağmen taştı. 2. kez koydum dolabı açtım bakınıyordum akşam ne yesem yine azıcık yine taştı.

canim reg bittikten snra bir hafta snra tam net kilon cikar onum bi odem oldgunu unutma

bnde iftarlardan once turuorum ama tabi tek hareket o oluo haklisin sicakta bide regl siniri gelince ben olsan bnde oyle yapardim bugun olmam.lazimdi hala olmadim cok snir ve strest var heryerim sis o surec gecince bakmak lazim sanirim

şimdi bi de neye göre sahur yapacağız . yani tam günü belli olmuyor .bazen erken geliyor bile regl. artık olduğumuz zaman oruç gitçek . belki olacak akşam 8 de.

hamile olabilir misin ki.

şimdi bi de neye göre sahur yapacağız . yani tam günü belli olmuyor .bazen erken geliyor bile regl. artık olduğumuz zaman oruç gitçek . belki olacak akşam 8 de.

hamile olabilir misin ki.
Yok canim olamam arkadaslarinda bazilarinin gecikmis benm arkadaslarimin yani her ramazan bnde boyle bisey oluo nedense

Aksama protein alim diorum o yuzden elim kadar bi et yerim snra salata cacik bitane hurma yiyim diorum canim inanilmaz kek istio

ben kendi salaklığıma üzülüyorum işte canım neyse kendi kaybetti ben ona çoktum bile. cidden ben ona göre çok fazla güzelim
yaa canım hiç kendine kızma. ben de senin gibi iyi niyetliydim. birinin yanına gidip sürpriz yapmak beni çok mutlu ederdi. ama baktım ki o sürpriz ziyaret o beyfendilerin hiç de hoşuna gitmiyor... herkesi allah'a havale ediyorum.

gerçek yüzünü erkenden gördüğün için çok şanslısın. bir güzel de yakalamışsın yalanını, kardeşin de iyi ki gidip basmış onu orda, çok iyi olmuş. bundan sonra yüzünüze bile bakamaz, azcık yüzü varsa...

utanması varsa bakamaz canım. zaten pek görmem artık yüzünü ancak düğün bayram seyran vs olursa. ki çalıştığı yer park kafe yani öyle hani özel olarak ayağına gitmiş olmayayım diye gittim önce kafeye oturup kahve söyledim.

öğlen yemeğim

tavuk ızgara
cacık

arada 1 kase kadar kiraz..çayın yanın da 2 petit beurre bisküvi

Selam kızlar bugün yine yağmurlu ve kapkaranlık çok sıkıcı.
Sahurda yine yiyemedim azıcık pide ve peynirli yumurta yedim 1 kaşık. Öğlen oldu hiç acıkmadım. Akşam iftarda da nerdeyse kuş gibi yedim. Artık bende böyle son haftalar pek yiyemiyorum işin ilginç yanı ne aç hissediyorum ne de halsizlik. Gayet zindeyim yani

Canım bu akşam yağlama yapmayı planlıyorum yoğurtla çok güzel oluyor bir güneydoğu yemeği. Ben çoğu yemeklerini seviyorum zaten. Özellikle dolmalarına ve kebaplarına bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…