- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 53
hımm. dün baktım biraz .Canım bu akşam yağlama yapmayı planlıyorum yoğurtla çok güzel oluyor bir güneydoğu yemeği. Ben çoğu yemeklerini seviyorum zaten. Özellikle dolmalarına ve kebaplarına bayılıyorum.
hoş geldin .Selamlar arkdşlarBn diyet yapmıyorum ama yandan yandan zayıflamak da istiyorumBu ara LR nin alovera jel içecekleri var hem sağlık için hem de detoks amaçlı içiyorum yemeklerden önce içince baya iyi geldi.2 haftada 3 kilo verdim diyet yapmadanTavsiye ederim valla
biraz rahatlarsın artık.Sonunda adet oldum cok sukur ki kizlar ins i s rahatlarim biraz
Evet 56 kiloyum ama evlenirken 53 tüm o kiloya inmek istiyorum bakalımİçecekleri yemeklerden yarım saat önce içiyorum kan şekerimi düzenliyo iştahımı dengeliyo.bir de içten detoks gibi temizliyo bağırsakalra da cok iyi geliyo.hoş geldin .
jel içecekleri nasıl içiyorsun . bravo gerçekten .
çok kilon yok sanıyorum . az bi kilo vermek istediğini düşündüm.
insallh uyursun cnm baya yoruldun sen de dinlenmeyi hakettinbiraz rahatlarsın artık.
ben de dün aşırı açlık olmuştu .
bugün daha çok yedim. daha çok su içtim.
ama sahur sonrası uzun zaman uyuyamadım . ve saat 6 buçukta uyanmak zorunda kaldım. yarın hafta sonu daha uzun uyumayı umuyorum. inşallah
canım maşallah vermissin kilocuklarından yine.Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52
Bu hafta : 50.900
Fark: -1100
Yüzde: 2.1
Bu defa sizi bekletmek istemedim ve sahurda bildirimi yapayım dedim. Malum geç kalkıyorum orda akşam oluyor.
Dün iftarda 1.5 kase çorba, 1 adet minik İnegöl köfte, 1 hurma ve yarım dilim ekmek yedim. Gözüm doymadı ama karnım hemen doydu hatta şiştim diyebilirim.
Artık çok az yemekle çok güzel doyuyorum ve kendimi Harika hissediyorum. Çok şükür oruç vücuttaki bütün toksinleri temizledi sanırım bir dirilik bir enerji geldi gündüzleri de fazla acıkmıyorum. Elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum. Kiloda vermişim ohhh bundan iyisi can sağlığı.
Allaha beni böyle güzel bir din üzere yarattığı ve bize bu mübarek ayı hediye ettiği için hamdolsun.
Sahurda 1 dilim tereyağlı tahin pekmezli ekmek yedim . 1 bardakta çay içtim.
canım . kilo mu aldın regl öncesi şişkinliktir seninki.günaydın kızlar:)
evet tabikide regl m ve şişim ve kilo artışım var sinir oluyorum dengesizliğee ne güzel iniyordummhayırlısı neyse
Rumuz: Onclmelek
Geçen Hafta: 58.5 kg Ah ne güzellll
Bu hafta: 59.2 kg
Fark: 700 gr
Yüzde % : 1.196 doğrumu eksiyim ya şimdi
tebrik ederim canım . güzel vermişsin yine.Evettt o zaman ilk bildirim bnden gelsin
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 64
Gecen hafta 62.3
Bu hafta 61.9
Fark -400 gram
Yuzde 642.
Hedef 59
Spor yuruyus smdiden kilo veren herkesi twbrik ediorum regl oldum dun yoksa daha fszla verdgime inaniorum
hoş geldin ne ameliyatı oldun .Kızlar merhaba nasılsınız
Buraya girmek telefondan pek bi kolay olmuyor keşke bi instigram grubumuz olsa .. el loşlaşmışım orası daha kolayıma geliyor .. neyse
Son bir kaç gündür iştah tavan .. ameliyatımdan sonra ilk defa regl oldum bu nedenle oruç tutamıyorum .. ilaçlarım kortizon hormonlarım bitti .. artık bundan sonra saha kolay gitsin kilolar diyorum .. hayırlısı :)
İştah olunca yedikçe yiyorum ama aynı zamanda akşamları gece tr saati 23.30 a kadar çalışıyorum .. o onu eritiyor diye düşünüyorum çok iyi niyetliyim bı konuda :) ve umutluyum da :)
Yediklerime gelince
Sabah :
1 fincan kahve
1 sütlü ekmekten yapılmış domates ve peynirli sandviç
Vitaminlerim ( multi , d ve omega 3 3 tane )
kıyamam canım . ben de aynıyım.Günaydıınnnn...
uykusuzluktan ölüyorum..hafta sonu geldi diye seviniyorum ama yarın yine erken kalkacam... pazar günü inşallah yatacam akşama kadar..
çokkk geçmiş olsun.. çocuk işte.. olacak böyle sıkıntılar. Allah beterinden korusun hepsini..kıyamam canım . ben de aynıyım.
uykuyu çok sevmem . ama bu uykusuzluk artık çok yorucu olmaya başladı.
öğlen arası yarım saat olsun uyumak istiyorum. bakalım aşağıda yer bulursam kıvrılırım bi kenara.
sahur öncesi 2 buçuk saat . sahur sonrası 1 saat uyudum. toplamda 3 buçuk saat .
ama az kaldı. yarın umarım uyurum.
bakıcı teyzesi aradı kızın . ateşlenmiş dedi . birazdan arayacağım . yarım saat önce şurup verdi abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?