canım sağ ol . düşmüş ateşi . iyiymiş. gece üşümüş olabilir diye düşündüm bi an .çokkk geçmiş olsun.. çocuk işte.. olacak böyle sıkıntılar. Allah beterinden korusun hepsini..Hafta sonunu dinlenme açısından dibine kadar kullanalım bence.. ancak öyle kendimize geliriz heralde..
Allah kolaylık versin hepimize..bu akşam ne pişireceğimi bilmiyorum.
bakıcı abla patates pişirecekti. . bize de kalır ondan .
onun yanına cacık olabilir diye düşündüm .
kahvaltılık vs . çay.
coj sukur canim bnde hep sukrediorum rabbimize iyiki muslumanizRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52
Bu hafta : 50.900
Fark: -1100
Yüzde: 2.1
Bu defa sizi bekletmek istemedim ve sahurda bildirimi yapayım dedim. Malum geç kalkıyorum orda akşam oluyor.
Dün iftarda 1.5 kase çorba, 1 adet minik İnegöl köfte, 1 hurma ve yarım dilim ekmek yedim. Gözüm doymadı ama karnım hemen doydu hatta şiştim diyebilirim.
Artık çok az yemekle çok güzel doyuyorum ve kendimi Harika hissediyorum. Çok şükür oruç vücuttaki bütün toksinleri temizledi sanırım bir dirilik bir enerji geldi gündüzleri de fazla acıkmıyorum. Elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum. Kiloda vermişim ohhh bundan iyisi can sağlığı.
Allaha beni böyle güzel bir din üzere yarattığı ve bize bu mübarek ayı hediye ettiği için hamdolsun.
Sahurda 1 dilim tereyağlı tahin pekmezli ekmek yedim . 1 bardakta çay içtim.
geçmiş olsun canım...çokkk geçmiş olsun.. çocuk işte.. olacak böyle sıkıntılar. Allah beterinden korusun hepsini..Hafta sonunu dinlenme açısından dibine kadar kullanalım bence.. ancak öyle kendimize geliriz heralde..
canım . kilo mu aldın regl öncesi şişkinliktir seninki.
bu erkekler maymun iştahlı canım azıda iyi laf yapıyormuş böyle laf yapanlardan kaç derimaramızda birşey başlamamıştı canım ama iltifatlar havada uçuşuyordu çok güzelsinler falan sonra işte görüşelimler 5 kere buluşma teklifi. yok işte bu araba sensiz kalkmaz sende gel antalyaya demeler. en azından madem öyle bir durum vardı beni de ne demeye boşuna ümitlendirdiyse
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kıs tabi güzelsinben kendi salaklığıma üzülüyorum işte canımneyse kendi kaybetti ben ona çoktum bile. cidden ben ona göre çok fazla güzelim
canım şu an bende senin gibiyim kuş gibi yiyorum sağlığımda yerinde çok şükür hurma dan sonra dahada oruç tutabilirim o dereceSelam kızlar bugün yine yağmurlu ve kapkaranlık çok sıkıcı.
Sahurda yine yiyemedim azıcık pide ve peynirli yumurta yedim 1 kaşık. Öğlen oldu hiç acıkmadım. Akşam iftarda da nerdeyse kuş gibi yedim. Artık bende böyle son haftalar pek yiyemiyorum işin ilginç yanı ne aç hissediyorum ne de halsizlik. Gayet zindeyim yani
gözünaydınSonunda adet oldum cok sukur ki kizlar ins i s rahatlarim biraz
bu haftanın birincisi belli oldu.filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta= 69
bu hafta= 67.8
fark= 1. 200 gr
haftalık yüzde= % 1.739
hedef=65
hedefe az kaldı aslında 63 istiyorum 65i bulalımda hayırlısı
vücudum çok faketti küçüldüm baya ama sıkılaşmam lzaım ramazandan sonra yürüyüşe başlıcam
aynı şekilde zinde hissediyorum ben de. siz kadar kuş gibi yemesem de . ben domates , salatalık çok yiyorum sizden farklı olarak. bi de yumurtayı ihmal etmiyorum kesinlikle. domates ve salatalık yemedeki nedenim ise bağırsak tembelliği yaşıyorum. o nedenle kabuklarını soymadan yiyorum .filiztoprak
başlangıç kilo=75
g. hafta= 69
bu hafta= 67.8
fark= 1. 200 gr
haftalık yüzde= % 1.739
hedef=65
hedefe az kaldı aslında 63 istiyorum 65i bulalımda hayırlısı
vücudum çok faketti küçüldüm baya ama sıkılaşmam lzaım ramazandan sonra yürüyüşe başlıcam
hoş geldin . şükür kavuşturana.selam kızlar çok şükür ambargo bittigelebildim geçmişi okuyamadım umarım bir sıkıntı yok özledim valla sizi sanki hep bir eksiğim vardı.
Hoşgeldiinnn....selam kızlar çok şükür ambargo bittigelebildim geçmişi okuyamadım umarım bir sıkıntı yok özledim valla sizi sanki hep bir eksiğim vardı.
Yaaaa Allah aşkına senin bu forumda ne işin var..Bugün ben.
53 yazıyorum kilomu.
52.9 U görmüştüm 2 gün önce
kollarımı da gösterdim ki inceldiğini görün istedim.Bugün ben.
53 yazıyorum kilomu.
52.9 U görmüştüm 2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?