Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çokkk geçmiş olsun.. çocuk işte.. olacak böyle sıkıntılar. Allah beterinden korusun hepsini..Hafta sonunu dinlenme açısından dibine kadar kullanalım bence.. ancak öyle kendimize geliriz heralde..
canım sağ ol . düşmüş ateşi . iyiymiş. gece üşümüş olabilir diye düşündüm bi an .
serin oluyor sabaha karşı baya baya.
ben de hafta sonu dinlenmeyi umuyorum . inşallah dinleniriz .
sabah 8 -9 a kadar uyuyabilirsem daha bi şey istemem .
daha fazla uyumaz zaten çocuklar. kız kalktığı zaman kalkmam lazım . çok karıştırıp kendine zarar vermesinden korkuyorum. her yere el atıyor . ne bulursa döküyor , bakıyor .

bu akşam ne pişireceğimi bilmiyorum.
bakıcı abla patates pişirecekti. . bize de kalır ondan .
onun yanına cacık olabilir diye düşündüm .
kahvaltılık vs . çay.

bu akşam ne pişireceğimi bilmiyorum.
bakıcı abla patates pişirecekti. . bize de kalır ondan .
onun yanına cacık olabilir diye düşündüm .
kahvaltılık vs . çay.
Allah kolaylık versin hepimize..
dün akşam 4 kişiydik iftarda.. yemeklerden kaldı baya.. 3 gün yerim heralde yemek dökmem kolay kolay.. en azından hafta sonu yemek sıkıntım olmaz.. Cacık salata süper oluyor gerçekten de.. yap yap hiç düşünme..

coj sukur canim bnde hep sukrediorum rabbimize iyiki muslumaniz

kilo bildirim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:85 kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:82.5 kg
bu hafta:82.5 kg
fark:00
yüzde:%00
ilk hedef:75kg
spor:yok

veremedim bu hafta..nöbetin etkisi gene sanırım..bitti çok şükür haftaya gidecek..

bu erkekler maymun iştahlı canım azıda iyi laf yapıyormuş böyle laf yapanlardan kaç derim
ben kendi salaklığıma üzülüyorum işte canım neyse kendi kaybetti ben ona çoktum bile. cidden ben ona göre çok fazla güzelim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kıs tabi güzelsin kendimize güvenelim dimi ama

canım şu an bende senin gibiyim kuş gibi yiyorum sağlığımda yerinde çok şükür hurma dan sonra dahada oruç tutabilirim o derece

Sonunda adet oldum cok sukur ki kizlar ins i s rahatlarim biraz
gözünaydın

bu haftanın birincisi belli oldu.
harika vermişsin .
tebrik ederim.

aynı şekilde zinde hissediyorum ben de. siz kadar kuş gibi yemesem de . ben domates , salatalık çok yiyorum sizden farklı olarak. bi de yumurtayı ihmal etmiyorum kesinlikle. domates ve salatalık yemedeki nedenim ise bağırsak tembelliği yaşıyorum. o nedenle kabuklarını soymadan yiyorum .
tek sıkıntım uykusuzluk . gözlerim batıyor gün içinde sürekli şekilde

resim yüklemeyi düşünüyorum.
becerirsem.
işlerden ancak fırsat buldum.
mezuniyet yakın. ve her yer karışık kusura bakmayın.

selam kızlar çok şükür ambargo bitti gelebildim geçmişi okuyamadım umarım bir sıkıntı yok özledim valla sizi sanki hep bir eksiğim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…