ama şekercim ben bu foruma 5 yıldır yazıyorum ki.Yaaaa Allah aşkına senin bu forumda ne işin var..Süper görünüyorsun yaaa.... senin neyin sıkıntısını yaşıyorsun anlamadım ben...
Ben napim yaaaaaaa....
valla bence harika görünüyorsun...ama şekercim ben bu foruma 5 yıldır yazıyorum ki.
yeni değilim.
2. doğum sonrası 62 den 52 ye düştüm.
3. doğum sonrası da 62 lerden yine 53 e ancak düştüm.
bi şeyin sıkıntısını yaşadığım yok .
teşekkür ederimgüzel dileklerde bulunmak istedin sanıyorum.
yok daha zorlamam . istediğim , hedeflediğim kiloma ulaştım. doğum öncesi kilom yani. daha bi şey istemem . sağlıktan başka. bi de sizin de istediğiniz kiloya varmanızdan başka. nvalla bence harika görünüyorsun...Hiç zorlama hiç..
Bugün ben.
53 yazıyorum kilomu.
52.9 U görmüştüm 2 gün önce
Amin inşallah...yok daha zorlamam . istediğim , hedeflediğim kiloma ulaştım. doğum öncesi kilom yani. daha bi şey istemem . sağlıktan başka. bi de sizin de istediğiniz kiloya varmanızdan başka. n
hosbuldum canım.hoş geldin . şükür kavuşturana.
hosbuldummHoşgeldiinnn....
canimmm hisgeksin sonhnda bizde seni cok ozledikselam kızlar çok şükür ambargo bittigelebildim geçmişi okuyamadım umarım bir sıkıntı yok özledim valla sizi sanki hep bir eksiğim vardı.
anlaştık canısı önemli değil nasilsin canım ramazan nasıl geçiyorHosgeldin yazcaktim.cok anlamsiz bi kelime yazdim:)
Kan şekerini dengelemek için hurma yiyorum canım çok şükür sıkıntı yaşamıyorum gayet iyiyim maşallah acıkmıyorum bile.canım maşallah vermissin kilocuklarından yine.
çok çok az yemişsin diye düşünüyorum sahurda.
ekmek ve bu pekmezli şeyler seni acıktırmaz inşallah . kan şekerini dengeleyecek şeyler mi bunlar .
iftarda haklısın . çorba ve yanında az bi şeyle insan doyuyor .
ben de sahurda öyle çok su içtim ki anlatamam. sabaha karşı 1 saat uyuyup işe geldim .
yine bugün çok az uyudum. zorlanıyorum.
gizel gduo canm gerci dun regl oldum.oruc tutmuorum suanda ama genel anlamda iyiydianlaştık canısı önemli değil nasilsin canım ramazan nasıl geçiyor
masallh canm cok hos gorunuosunEki Görüntüle 2009801 Eki Görüntüle 2009802 Eki Görüntüle 2009803 Eki Görüntüle 2009804
Bende koyayım son halimi. Çok şükür istediğim kiloya ulaştım sayılır.
fazlasıyla iyi laf yapıyor canım ağzıbu erkekler maymun iştahlı canım azıda iyi laf yapıyormuş böyle laf yapanlardan kaç derim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kıs tabi güzelsinkendimize güvenelim dimi ama
canım şu an bende senin gibiyim kuş gibi yiyorum sağlığımda yerinde çok şükür hurma dan sonra dahada oruç tutabilirim o derece
gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?