Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende ramazan girdi gireli ezana kadar ayaktayım canım sahuru yapıp namazı kılıp yatıyorum sabah ta 10-11 arası kalkıyorum ama zindeyim çok şükür allah sabrını veriyor tabi senin için zor canım çocuklar var çalışıyosun zor tabi

1. olmuşum baya motive oldum herkezi tebrik ederim eline sağlık canım

Kilo veren hatta aynı kalan herkesi tebrik ediyorum. Maşallah bize!
Müzeden geldik çocuklar çok eğlendiler. Çocuk müzesi olduğu için çok fazla aktivite vardı bol bol oynadılar.
Lahmacunun içini hazırlayayım dolapta dinlensin. Dinlenince daha iyi oluyor.

Merhaba kızlar kusura bakmayın başta izole internette sıkıntı vardı giremedim anca giderildi kilo verenleri tebrik ediyorum Seylanin Gunlugu canım çok güzel olmuşsun tebrikler inceciksin maşallah bana gelince kilo vermişim tabiki
Rumuz:zeze_35
İki hafta önceki kilom: 55.2
Bu haftaki kilom: 54.2
Aradaki fark: 1 kg
Yüzde: 1.811
Ama bu iki haftalık sonuçlar geçen hafta tartılamamıştım iki bölsem daha iyi olırdu neyse liste yapıldığı için gerek kalmadı vermişim ya önemli olan o :))

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah sende iyi gidiyorsun.

mesmeser Triplimelek Megi @ficans Z zeze_35 @leylak84 N nslhn061 ayaysel

bildirimlerinizi bekliyorum

ramazan nedeniyle iftar öncesi tartılacak olan var mı? listeyi daha geç yapabilirim

biraz daha bekleyip listeyi öyle yapayım diyorum

Triplimelek Megi @ficans Z zeze_35 @leylak84 N nslhn061 ayaysel yazarsanız bildirimlerinizi bekliyorum.
Canım kusuruma bakmayin gelemedim annem hastalandı hastaneye yatırdık onun yanındaydım. Akşam eve geldim firsat bulamadım tartilmaya. Bir ara tartildim akşam aynı kilodayim regl oldum üstüne şişkinlik te var ama artı çıkmadım şükür.

Kilo Veren arkadaşları tebrik ederim

Hu hu geldim ama geç geldim çünkü ben bu günün cuma olduğunu unuttum, tartilmayi unuttum. O kadar yoruldum ki şu 3 gün günler bile karıştı.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl anneciğin rahatsızlığı neydi

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin annene.

aynennn ödem bu sabah tartıldımm inmişim diyettaşımm :))) daha fazla kilo verip şişlikleri kafama takmamam gerekecek ama biraz daha kilo vermeliyimmmmmmmmm

Iyiyim şükür ama yorgunluk var.. malum haftanın yorgunluğu sen nasılsın?
canım benim de migren var oructa çok zorluyor birde regl öncesi zaten başım getirdi ikiye katlandı sanırım bugün oruc tutamayacam niyet etmemiştim sahurda gittikçe kötü oluyorum
geçmiş olsun canım annen nasıl oldu Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl anneciğin rahatsızlığı neydi
Teşekkür ederim canım. Hipertansiyon var annemde canım üzülmüş biraz oda beyine zarar vermiş bayılmış. çok şükür biraz toparlandi ama yatacak hastanede. Çok korktuk Allahım yardım etti çok şükür onu bize bağışladı.
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin annene.
Amin Allah razı olsun canım inşallah

Amin canım çok sağol.
Yatacak hastanede çünkü sürekli tansiyonu yükseliyor düşürmekte zorlanıyorlar.

Canim ellerine saglik liste icin
cok cok gecmis olsun cnm smdi okudum hiperyansiyon varmis sanirim ilac kullani mu yediklerine dikkat edio mu annen kuzum

Akşama türlü ve pilav var menüde canım tatli biseyler de istiyor ama yemiyecem
hoşgeldin canım

ellerine sağlık canım..kutluyorum 1. lerimizi ve herkesi

bugün yediklerim
dün sahurda= sandaviç ekmek +kavun +çay
iftarda= içli köfte
kuzuuumm özeline bak 1 haftadır bakmıyosun

Amin canım çok sağol.
Yatacak hastanede çünkü sürekli tansiyonu yükseliyor düşürmekte zorlanıyorlar.
canım çok geçmiş olsun..benim annem de tansiyon hastası üzüntü stres hiç iyi gelmiyor babam yatarken onu da acile kaldırmıştık hatırlarsan..Allah şifa versin beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…