harika bi olan canim masallh benm esim de sali ayrilio izne bizde insallh once ankaraya gorumcemlere snra izmire bizimkilerin yanina gidicez tabi cesme bodrum falan yapcaz bu arada nasi ozledim.anlatamamselam kızlar...ben kesinlikle eşimle yememeliyim çok geç geliyor ve şişiyorum..dün gene kıyamadım onunla yedim şiştim..tabii bulgurun da etkisi var...
dün akşam eşim kadınbudu istedi yaptım bulgurlu
yanında bol salata ve yoğurtlu semizotu..
bu sabah
salçalı pastırmalı omlet..
dünden kalan 1 küçük kadınbudu
maydanoz domates
peynir zeytin
eşim de izne ayrıldı çok şükür..bu hafta evdeyiz cuma ya da cumartesi yola çıkıcaz..önce eşimin memlekete (adapazarı) sonra bize gidicez (karamürsel) 28 inde istanbul yapıp nostalji takılıcaz..bizim aşkımızın başladığı yer ve üniversite yıllarım ..İstanbul vazgeçilmezimiz ..dönüşte de annemlere dönüp deniz kum sonra da babamları alıp Ankara..babamın kontrolü var onu halledicez..hayırlısı bakalım..
Ne güzel kuzum yaaselam kızlar...ben kesinlikle eşimle yememeliyim çok geç geliyor ve şişiyorum..dün gene kıyamadım onunla yedim şiştim..tabii bulgurun da etkisi var...
dün akşam eşim kadınbudu istedi yaptım bulgurlu
yanında bol salata ve yoğurtlu semizotu..
bu sabah
salçalı pastırmalı omlet..
dünden kalan 1 küçük kadınbudu
maydanoz domates
peynir zeytin
eşim de izne ayrıldı çok şükür..bu hafta evdeyiz cuma ya da cumartesi yola çıkıcaz..önce eşimin memlekete (adapazarı) sonra bize gidicez (karamürsel) 28 inde istanbul yapıp nostalji takılıcaz..bizim aşkımızın başladığı yer ve üniversite yıllarım ..İstanbul vazgeçilmezimiz ..dönüşte de annemlere dönüp deniz kum sonra da babamları alıp Ankara..babamın kontrolü var onu halledicez..hayırlısı bakalım..
Evet canım ilacını içer yediklerine dikkat ederdi ama annemin üzüntüden oldu. Bazı olaylar olmuş annemde içine atmış sonra yanlız kalınca kötüleşmis bayılmış: ( üzüntüye hiç gelemiyor direk beynine zarar veriyor bayılıyordu. Allahima şükürler olsun ki hemen fark edilmiş evde yoksa sonrasını düşünemiyorum: (Canim ellerine saglik liste icin
cok cok gecmis olsun cnm smdi okudum hiperyansiyon varmis sanirim ilac kullani mu yediklerine dikkat edio mu annen kuzum
Evet canım hatırlıyorumhoşgeldin canım
ellerine sağlık canım..kutluyorum 1. lerimizi ve herkesi
kuzuuumm özeline bak 1 haftadır bakmıyosun
canım çok geçmiş olsun..benim annem de tansiyon hastası üzüntü stres hiç iyi gelmiyor babam yatarken onu da acile kaldırmıştık hatırlarsan..Allah şifa versin beterinden korusun
Çok sağol canım evet Allah korudu hemen fark etmeselerdi bayildigini ne olurdu bilmiyorum@özlem çok geçmiş olsun çok tehlikeli allah korumuş
iyi tatiller iyi gezmeler canımharika bi olan canim masallh benm esim de sali ayrilio izne bizde insallh once ankaraya gorumcemlere snra izmire bizimkilerin yanina gidicez tabi cesme bodrum falan yapcaz bu arada nasi ozledim.anlatamam
Bizim de askimiz istanbulda basladi canim cok seviorum orayi benm de ayni univ yillari hersey harikaydi bizde gderiz sik sik esime gdelim dedim hatta ankaradan yine ben cok sik gdiorum da esimle birlikte az gdioruz insallh guzel bi tatil gecirirsiniz:)
Çok geçmiş olsun canımEvet canım ilacını içer yediklerine dikkat ederdi ama annemin üzüntüden oldu. Bazı olaylar olmuş annemde içine atmış sonra yanlız kalınca kötüleşmis bayılmış: ( üzüntüye hiç gelemiyor direk beynine zarar veriyor bayılıyordu. Allahima şükürler olsun ki hemen fark edilmiş evde yoksa sonrasını düşünemiyorum: (
Evet canım hatırlıyorumüzüntüye gelemiyorlar offf kafasına çok takar annem herşeyi içine ata ata kendini yer bitirir. Yaşanan şeylerde var tabi: ( Allahim onu bize bağışladı çok şükür. Daha yatacak hastanede değerleri yüksek çıkıyormuş zaten yatmasi daha iyi her an hemşire yanında.
Çok sağol canım evet Allah korudu hemen fark etmeselerdi bayildigini ne olurdu bilmiyorumAllahima şükürler olsun
harika bi olan canim masallh benm esim de sali ayrilio izne bizde insallh once ankaraya gorumcemlere snra izmire bizimkilerin yanina gidicez tabi cesme bodrum falan yapcaz bu arada nasi ozledim.anlatamam
Bizim de askimiz istanbulda basladi canim cok seviorum orayi benm de ayni univ yillari hersey harikaydi bizde gderiz sik sik esime gdelim dedim hatta ankaradan yine ben cok sik gdiorum da esimle birlikte az gdioruz insallh guzel bi tatil gecirirsiniz:)
Ne güzel kuzum yaa
Aşk tazeleyin balalım
İstanbulda aşk şehri
Eee hak ettin kuzum
Nöbet nöbet nereye kadar
sağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyimEvet canım ilacını içer yediklerine dikkat ederdi ama annemin üzüntüden oldu. Bazı olaylar olmuş annemde içine atmış sonra yanlız kalınca kötüleşmis bayılmış: ( üzüntüye hiç gelemiyor direk beynine zarar veriyor bayılıyordu. Allahima şükürler olsun ki hemen fark edilmiş evde yoksa sonrasını düşünemiyorum: (
Evet canım hatırlıyorumüzüntüye gelemiyorlar offf kafasına çok takar annem herşeyi içine ata ata kendini yer bitirir. Yaşanan şeylerde var tabi: ( Allahim onu bize bağışladı çok şükür. Daha yatacak hastanede değerleri yüksek çıkıyormuş zaten yatmasi daha iyi her an hemşire yanında.
Çok sağol canım evet Allah korudu hemen fark etmeselerdi bayildigini ne olurdu bilmiyorumAllahima şükürler olsun
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Canım yaaaa çok üzüldümsağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyim..Artık hiç bir şey için plan yapmıyorum nasılsa olmuyor
Geçmiş olsun... acil sifalar insallah..allah beterinden korusun...sağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyim..Artık hiç bir şey için plan yapmıyorum nasılsa olmuyor
canim benim en karanlik gecekerin ardindan aydinliklar gekirmis son 8 9 ayda oyle cok travmalar yasadim ki artik mutlu olamicam dedigim anlar oldu ama rabbimden umidini kesme tum planlarin olcak hayirlisiyla simdi vermiosa allah daha snra daha guzelini vercegi ici dir cok cok gecmis olsun insallh hemen atlatcaksağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyim..Artık hiç bir şey için plan yapmıyorum nasılsa olmuyor
çok geçmiş olsun canım insallah tedavisi olan bir durumdur çok yiprandin ama senin babana hizmetinin de mükafatı vardır Allah yardimcin olsunsağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyim..Artık hiç bir şey için plan yapmıyorum nasılsa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?