- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Sağol canım düşüncen için...Triplimelek Megi canım annecigin nasıl oldu
aynen cnm.oruxtan snra beslenme duzeni zor oluo hep aksamlari acikiorum.ben meselaselam kızlar dün regl oldum çok şükür beş gün geçti o kadar korktum ki stresten midem bulaniyordu diyete kaldığım yerden devam edecem oructan sonra düzen oturtmak biraz zaman alıyor ama insallah artı olmadan olur
Iftarla sahur arası az vakit olduğu için iftarda yiyemiyoruz fazla. Iyice dengemiz bozuldu. Bende çok acikiyorum saat 11 olunca.aynen cnm.oruxtan snra beslenme duzeni zor oluo hep aksamlari acikiorum.ben mesela
Merhaba canım inşallah Allahım bu günleri tekrar gösterir bizlere. Zaman nasılda geçiyor.merhaba kızlarr ramazanın son haftasındayızz rabbim bir sonraki ramazana kavuşmayı nasip eylesin inşaallah dualarda buluşalım :)
regl bitti şişim indi bu hafta inşaallah regl öncesi kilomunda altına ineceğim bakalım inanıyorumm :) ayrıca en büyük korkum ramazanda verdiğimiz kiloları inşaallah sonrasında misliyle almayız almamkorkmuyo değilimm
aynen canm tam yatcam karnim nasi acikioIftarla sahur arası az vakit olduğu için iftarda yiyemiyoruz fazla. Iyice dengemiz bozuldu. Bende çok acikiyorum saat 11 olunca.
canım benim çok geçmiş olsun anneciğine. benim annem de yüksek tansiyon hastası.o da annen gibi tansiyon yüksekliğinden bayılır. hastanede 1 hafta kadar yatar . ama bilinç kaybı da oluyor annemde.Evet canım ilacını içer yediklerine dikkat ederdi ama annemin üzüntüden oldu. Bazı olaylar olmuş annemde içine atmış sonra yanlız kalınca kötüleşmis bayılmış: ( üzüntüye hiç gelemiyor direk beynine zarar veriyor bayılıyordu. Allahima şükürler olsun ki hemen fark edilmiş evde yoksa sonrasını düşünemiyorum: (
Merhaba canım inşallah Allahım bu günleri tekrar gösterir bizlere. Zaman nasılda geçiyor.
Benimde regl 4.günü sislikler inince insan nasıl rahatlıyor.
Canım beslenme düzenine aynı devam edersen almazsin insallah.
Canım çok teşekkür ederim bugün 5.gün hastanede 2 gün daha kalacak sonra çıkaracakmis doktor inşallah her şey yolunda giderde evine gelir.canım benim çok geçmiş olsun anneciğine. benim annem de yüksek tansiyon hastası.o da annen gibi tansiyon yüksekliğinden bayılır. hastanede 1 hafta kadar yatar . ama bilinç kaybı da oluyor annemde.
Triplimelek Megi
abim de yüksektansiyon hastası.
ve abim beyin kanaması geçirdi .yüksek tansiyondan. sağ tarafı felç oldu.
o zaman şunu öğrendik.
tansiyon hastalarının ilaçlarının arada değiştirilmesi gerekiyormuş . aynı ilacı kullanmak bi süre sonra işe yaramıyormuş.
bu ilaç değişikliği konusunda dikkatli olun. aynı ilacı kullanmasın uzun yıllar . aklıma gelmişken yazmak istedim. Allah şifa versin anneciğine.
offfff sersumcum ççok üzüldüm amca iyi olsunda inşşallah herşey düzelir bizi haberdar et allaha emanet olun canımsağolun kızlar..ama planlar yattı sanırım..babam kötü gene yarın geliyorlar..hastaneye gideceğiz..bayram öncesi dr a gidelim dedik..çok zayıflamış .çok halsiz iştahı yok bakalım ne diyecek drlar..Allahım beterinden korusun ne diyeyim..Artık hiç bir şey için plan yapmıyorum nasılsa olmuyor
Canım çok geçmiş olsunselam kızlar. bu hafta üzerimde büyük bir tatsızlık, moralsizlik var, çözemedim. midem alev alev. klimadan boğazımı, ciğerlerimi üşüttüm, azalttıramıyorum ayarını.
çok okuyamıyorum, hiç yazamıyorum. ama aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?