Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Triplimelek Megi canım annecigin nasıl oldu
Sağol canım düşüncen için...
Konuşma ve görme de bozukluklar vardı bayildigi için dün biraz daha iyiydi. 2 güne tamamen düzelir dedi doktor çok şükür.
Serum takılıyor sürekli kan değerleri ölçülüyor daha yatacak hastanede.
Allahima şükürler olsun iyi olacak inşallah.
Çocuklar olduğu için kimsemde yok bırakacak evde içim içimi yiyor telde konuşuyoruz ama insan yanında olmak istiyor.
Dün 1 saat eşim baktı çocuklara gittim gördüm annemi için biraz rahatladı.

aynen cnm.oruxtan snra beslenme duzeni zor oluo hep aksamlari acikiorum.ben mesela

merhaba kızlarr ramazanın son haftasındayızz rabbim bir sonraki ramazana kavuşmayı nasip eylesin inşaallah dualarda buluşalım :)

regl bitti şişim indi bu hafta inşaallah regl öncesi kilomunda altına ineceğim bakalım inanıyorumm :) ayrıca en büyük korkum ramazanda verdiğimiz kiloları inşaallah sonrasında misliyle almayız almam korkmuyo değilimm

Merhaba canım inşallah Allahım bu günleri tekrar gösterir bizlere. Zaman nasılda geçiyor.

Benimde regl 4.günü sislikler inince insan nasıl rahatlıyor.
Canım beslenme düzenine aynı devam edersen almazsin insallah.

Öğlen kavurmaya 2 yumurta kırıp yedim bir minik ekmek ile iftarda eşime de aynısını yaptım ve ne yazık ki ondan da yedim ama azıcık 2 dilim de ekmek.
Bugün 2 saat de spor yaptım.

Selam şekerler haftasonu çok uğrayamadım. Ama zaten kaçamak falan da yapmadım. Dün sahurda kaymaklı lavaş ve sütlaç yedim.
Akşam iftar için sebze yemeği yapıyorum yanındada dünden kalanları yeriz yeter.

günaydın arkadaşlar.
bugün oruç yok . regl dolayısıyla.

hafta sonu giremedim. çünkü çocuklar ellemesin diye ipad ı sakladım. ama sakladığım yeri bulamadım. hala bulamadık evde.

sabah kahvaltıya 1 haşlanmış yumurta yedim.
çocuklara patatesli omlet hazırladım. köfte yoğurdum çıktım.
öğlene dolapta 1 haşlanmış yumurta buldum. onu aldım. 1 paket etiform aldım . bugün buranın pazarı domates . salatalık alırım yanına , yeterli. oruç tutmaya alışınca acıkmıyor insanoğlu. normalde kahvaltıyı ayak üstü yapınca gözüm dönüyordu işe gelince. . şükür bu günümüze. Allah ramazanın tekrarını nasip etsin inşallah hepimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim çok geçmiş olsun anneciğine. benim annem de yüksek tansiyon hastası.o da annen gibi tansiyon yüksekliğinden bayılır. hastanede 1 hafta kadar yatar . ama bilinç kaybı da oluyor annemde.
Triplimelek Megi
abim de yüksektansiyon hastası.
ve abim beyin kanaması geçirdi .yüksek tansiyondan. sağ tarafı felç oldu.
o zaman şunu öğrendik.
tansiyon hastalarının ilaçlarının arada değiştirilmesi gerekiyormuş . aynı ilacı kullanmak bi süre sonra işe yaramıyormuş.
bu ilaç değişikliği konusunda dikkatli olun. aynı ilacı kullanmasın uzun yıllar . aklıma gelmişken yazmak istedim. Allah şifa versin anneciğine.

Son düzenleyen: Moderatör:
sersum cum . babacığın gelmiştir.
Allah şifa versin. inşallah iyidir . tahlileri sonuçları güzel gelir inşallah. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah .
sen içini ferah tut. Allah büyük.

amin canım :) inşaallah dikkaet edebilirim çok acıkmıyorum ama çaysızlık vuruyor bana halsiz oluyorum yoksa yemesemde olur

Canım çok teşekkür ederim bugün 5.gün hastanede 2 gün daha kalacak sonra çıkaracakmis doktor inşallah her şey yolunda giderde evine gelir.
Size de çok geçmiş olsun canım direk beyne vurması çok feci oluyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Ilaç konusunu doktoruna bir danışayım.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene değişiklik olmuştu.

offfff sersumcum ççok üzüldüm amca iyi olsunda inşşallah herşey düzelir bizi haberdar et allaha emanet olun canım

kızlar kkısa yazıyorum bu aralar
idare ediin
dün iftarda dolma yedim ve salata
sahurda da kahvaltı
bugün iftara sulu köfte yapıcam nasipse

selam kızlar. bu hafta üzerimde büyük bir tatsızlık, moralsizlik var, çözemedim . midem alev alev. klimadan boğazımı, ciğerlerimi üşüttüm, azalttıramıyorum ayarını.

çok okuyamıyorum, hiç yazamıyorum. ama aynen devam.

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…