Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar esim izne ayrildi tatildeyiz ankaraya gekdik once yarin da izmire gecicez insallh tabi once afyon orda sucuk ekmek ve lokum keyfi yaoilmali pek giremem saniorum girdikce de yazarim insallh sizlere
Canım güzel zamanlar geçirin inşallah iyi tatiller ♡♡♡♡

Merhaba kızlar banli İdim ben yine :)

2 gün boyunca kaçamak yapmadim şükür

pazartesi

öğlen

1biber dolma
3 sarma
2 yk yoğurt

ara

1 büyük kupa yarim cay kaşığı ballı adaçayı
sade türk kahvesi

akşam

1 kase kırmızı mercimek çorbası
salata
çeyrek patlıcan dolması
4 sarma

ara

2 parça karpuz
1 sade türk kahvesi

gece

ufak fincan sade Nescafe

Salı

sabah

yumurta
peynir
domates
5 yeşil zeytin
1 ince dilim Isparta ekmeği

ara
1 fincan sade türk kahvesi
1 hurma

öğlen

tonbalikli kepekli makarna
salata
2 yk yoğurt

ara

1 büyük kupa şekersiz adaçayı

akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
salata
1 zeytinyağlı patlıcan dolması
3 ufak sarma

ara öğün

sade soda
1 fincan sade türk kahvesi

ellerine saglik canimm ficans ne zamandir yok bnde m ediorum ins kotu bisey yoktur seyla da anca gelir sanirsam

mesmeser Triplimelek Megi ficans @zeze_35 @leylak84 @Nslhn001 ayaysel

bildirimlerinizi bekliyorum

ramazan nedeniyle iftar öncesi tartılacak olan var mı? listeyi daha geç yapabilirim

Kızlar sağolun önemli bişey yok yoğunluktan gelemedim bu ara koşturmaca devam ediyor fırsat bulup okuyamıyorum bile

son bir iki sayfaya bakabildim

A aaadddaaa iyi tatiller canım ankaraya da hoşgeldiniz

sersum geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçlarınız iyi çıkar

Triplimelek Megi canım geçmiş olsun annene biz de bi sarsıldık annem de bayıldı yüksek tansiyon çıktı Allah şifa versin canım beterinden korusun

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Sizede çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

Kizlar esim izne ayrildi tatildeyiz ankaraya gekdik once yarin da izmire gecicez insallh tabi once afyon orda sucuk ekmek ve lokum keyfi yaoilmali pek giremem saniorum girdikce de yazarim insallh sizlere
iyi tatiller canım bizde gezerken mutlaka uğrarız afyona

Tabi birde grip oldum yaz günü boğazlar şiş ses gitmiş hapşırık öksürük burun akıntısı derken ölmedim Sürünüyorum
geçmiş olsun kuzum

S senveben canım hoş geldin
sahur kahvaltı yaptım yufka ekmeği ile
akşam belli deyil
bu arada kadir geceniz mubarak olsun dualarınız kabul olsun
sersumcum gelemedin inşallah kötü bişey yoktur
kadir geceniz mübarek olsun . Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah

benim büyük oğlan 10 yaşındaki bu gece sahur yaptı. tutmaya çalışacak . bilmiyorum. dayanacak mı.

benim de boğazım şişti dün . baya baya şişti. tükürük dahi yutamaz hale gelince burdan hemen doktora gittim. antibiyotik yazdı. eşim de aynı hatta ateşi var onun deyince ona da bi kutu yazdı.
eşimi aradım. dedim sana ilaç yazdırdım. ben doktor arkadaşı gördüm bana antibiyotik aldık dedi. ağrı kesici de almış . o üşüyor ve titriyordu. terliyordu.
neyse olsun elimizde 1 kutu antibiyotik fazla olsun dedik . eve gittik. bakıcı teyzemiz aynı şikayetlerle solgundu. bi kutu antibiyotiği ona verdik. ağrı kesici ve ateş düşürücüyü de.

kızımız hafta sonu hastaydı . onun hastalığı bize bulaştı.
evdeki 2 oğlanda şimdilik bi şey yok . umarım onlara bulaşmamıştır.

cuma günü ayvalık a yola çıkıyoruz . umuyorum ki tatil başladığında hastalıklar bizden gitmiş olsun . inşallah .

böyle.
öpüyorum .

regl olduğum için artık kahvaltımı yazayım.

sabah 1 bağ ile yapılmış roka salatası. akşam yapmıştım . kimse yememişti. başka mamalar vardı. dokunulmadı.
onu yedim.
1 tane de haşlanmış yumurta kalmış sahurdan . onu yedim.

öğlen
1 büyük kase yoğurt içine 10 adet fındık. çeyrek elma . 1 küçü seftali . 1 çorba kaşığı chia tohumu.
karıştırdım . onları yiyorum.
ramazandan dolayı açıkmıyorum. umarım böyle acıkmadan geçer günlerim. çünkü önümüzdeki günlerde yine oruç tutmayı planlıyorum .
midemi genişletmek istemiyorum o yüzden. hazır alışmışken .

çok geçmiş olsun... Allah şifa versin tez vakitte..
Kadir geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah...

akşam üstü

1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 soğan halkası.

köfteli patates yaptım, zeytinyağlı barbunya yemeği, kaşık salatası,cacık, domates çorbası, irmik helvası ardından çaydanlıkları porçözledim. ketıl 'ı temizledim, ocağı sildim ayy öldüm

hamarat kizsin valla eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…