- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canım güzel zamanlar geçirin inşallah iyi tatiller ♡♡♡♡Kizlar esim izne ayrildi tatildeyiz ankaraya gekdik once yarin da izmire gecicez insallh tabi once afyon orda sucuk ekmek ve lokum keyfi yaoilmali pek giremem saniorum girdikce de yazarim insallh sizlere
Geçmiş olsun canım ayy yazın hasta olmak daha kötü uzun sürüyor iyileşmek. Hemen toparlanirsin inşallahTabi birde grip oldum yaz günü boğazlar şiş ses gitmiş hapşırık öksürük burun akıntısı derken ölmedim Sürünüyorum
teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım ayy yazın hasta olmak daha kötü uzun sürüyor iyileşmek. Hemen toparlanirsin inşallah
ellerine saglik canimm ficans ne zamandir yok bnde m ediorum ins kotu bisey yoktur seyla da anca gelir sanirsam
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunKızlar sağolun önemli bişey yok yoğunluktan gelemedim bu ara koşturmaca devam ediyor fırsat bulup okuyamıyorum bile
son bir iki sayfaya bakabildim
A aaadddaaa iyi tatiller canım ankaraya da hoşgeldiniz
sersum geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçlarınız iyi çıkar
Triplimelek Megi canım geçmiş olsun annene biz de bi sarsıldık annem de bayıldı yüksek tansiyon çıktı Allah şifa versin canım beterinden korusun
geçmiş olsun canımselam kızlar. bu hafta üzerimde büyük bir tatsızlık, moralsizlik var, çözemedim. midem alev alev. klimadan boğazımı, ciğerlerimi üşüttüm, azalttıramıyorum ayarını.
çok okuyamıyorum, hiç yazamıyorum. ama aynen devam.
iyi tatiller canımKizlar esim izne ayrildi tatildeyiz ankaraya gekdik once yarin da izmire gecicez insallh tabi once afyon orda sucuk ekmek ve lokum keyfi yaoilmali pek giremem saniorum girdikce de yazarim insallh sizlere
geçmiş olsun kuzumTabi birde grip oldum yaz günü boğazlar şiş ses gitmiş hapşırık öksürük burun akıntısı derken ölmedim Sürünüyorum
kadir geceniz mübarek olsun . Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallahsahur kahvaltı yaptım yufka ekmeği ile
akşam belli deyil
bu arada kadir geceniz mubarak olsun dualarınız kabul olsun
sersumcum gelemedin inşallah kötü bişey yoktur
çok geçmiş olsun... Allah şifa versin tez vakitte..S senveben canım hoş geldin
kadir geceniz mübarek olsun . Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah
benim büyük oğlan 10 yaşındaki bu gece sahur yaptı. tutmaya çalışacak . bilmiyorum. dayanacak mı.
benim de boğazım şişti dün . baya baya şişti. tükürük dahi yutamaz hale gelince burdan hemen doktora gittim. antibiyotik yazdı. eşim de aynı hatta ateşi var onun deyince ona da bi kutu yazdı.
eşimi aradım. dedim sana ilaç yazdırdım. ben doktor arkadaşı gördüm bana antibiyotik aldık dedi. ağrı kesici de almış . o üşüyor ve titriyordu. terliyordu.
neyse olsun elimizde 1 kutu antibiyotik fazla olsun dedik . eve gittik. bakıcı teyzemiz aynı şikayetlerle solgundu. bi kutu antibiyotiği ona verdik. ağrı kesici ve ateş düşürücüyü de.
kızımız hafta sonu hastaydı . onun hastalığı bize bulaştı.
evdeki 2 oğlanda şimdilik bi şey yok . umarım onlara bulaşmamıştır.
cuma günü ayvalık a yola çıkıyoruz . umuyorum ki tatil başladığında hastalıklar bizden gitmiş olsun . inşallah .
böyle.
öpüyorum .
sağ ol canım . sen memlekete gidiyordun demi bayramda.çok geçmiş olsun... Allah şifa versin tez vakitte..
Kadir geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah...
sağol canm benmgeçmiş olsun canım
iyi tatiller canımbizde gezerken mutlaka uğrarız afyona
geçmiş olsun kuzum
geçmiş olsun canım yaz gribi de çok gıcık oluyorTabi birde grip oldum yaz günü boğazlar şiş ses gitmiş hapşırık öksürük burun akıntısı derken ölmedim Sürünüyorum
sağol cnm berbat gıcık hemde :)geçmiş olsun canım yaz gribi de çok gıcık oluyor
hamarat kizsin valla eline sağlıkakşam üstü
1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 soğan halkası.
köfteli patates yaptım, zeytinyağlı barbunya yemeği, kaşık salatası,cacık, domates çorbası, irmik helvası ardından çaydanlıkları porçözledim. ketıl 'ı temizledim, ocağı sildim ayy öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?