- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 53
bana da çok oluyor öyle perşembe ve cumartesi az çıkıyorum cuma günü de fazlagünaydınnnn
bu sabah 58 kg çıktımmm
yarın tartı günü ya, kesin fazla çıkarım
Geçmiş olsun canım iyi tatiller@senveben canım hoş geldin
kadir geceniz mübarek olsun . Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah
benim büyük oğlan 10 yaşındaki bu gece sahur yaptı. tutmaya çalışacak . bilmiyorum. dayanacak mı.
benim de boğazım şişti dün . baya baya şişti. tükürük dahi yutamaz hale gelince burdan hemen doktora gittim. antibiyotik yazdı. eşim de aynı hatta ateşi var onun deyince ona da bi kutu yazdı.
eşimi aradım. dedim sana ilaç yazdırdım. ben doktor arkadaşı gördüm bana antibiyotik aldık dedi. ağrı kesici de almış . o üşüyor ve titriyordu. terliyordu.
neyse olsun elimizde 1 kutu antibiyotik fazla olsun dedik . eve gittik. bakıcı teyzemiz aynı şikayetlerle solgundu. bi kutu antibiyotiği ona verdik. ağrı kesici ve ateş düşürücüyü de.
kızımız hafta sonu hastaydı . onun hastalığı bize bulaştı.
evdeki 2 oğlanda şimdilik bi şey yok . umarım onlara bulaşmamıştır.
cuma günü ayvalık a yola çıkıyoruz . umuyorum ki tatil başladığında hastalıklar bizden gitmiş olsun . inşallah .
böyle.
öpüyorum .
Tatlı telaşlar başladı hadi bakalım kolay gelsin canımHerkese hayırlı kandiller. Seyahatim yaklaştı telaşım var pek uğrayamıyorum buraya.
Evet canım.. bu gece yola çıkıyorum..8-9 gün kalacam inşallah..sağ ol canım . sen memlekete gidiyordun demi bayramda.
Geçmiş olsun canım hemen iyileşirsiniz inşallah.@senveben canım hoş geldin
kadir geceniz mübarek olsun . Allah dualarımızı , dualarınızı kabul etsin inşallah
benim büyük oğlan 10 yaşındaki bu gece sahur yaptı. tutmaya çalışacak . bilmiyorum. dayanacak mı.
benim de boğazım şişti dün . baya baya şişti. tükürük dahi yutamaz hale gelince burdan hemen doktora gittim. antibiyotik yazdı. eşim de aynı hatta ateşi var onun deyince ona da bi kutu yazdı.
eşimi aradım. dedim sana ilaç yazdırdım. ben doktor arkadaşı gördüm bana antibiyotik aldık dedi. ağrı kesici de almış . o üşüyor ve titriyordu. terliyordu.
neyse olsun elimizde 1 kutu antibiyotik fazla olsun dedik . eve gittik. bakıcı teyzemiz aynı şikayetlerle solgundu. bi kutu antibiyotiği ona verdik. ağrı kesici ve ateş düşürücüyü de.
kızımız hafta sonu hastaydı . onun hastalığı bize bulaştı.
evdeki 2 oğlanda şimdilik bi şey yok . umarım onlara bulaşmamıştır.
cuma günü ayvalık a yola çıkıyoruz . umuyorum ki tatil başladığında hastalıklar bizden gitmiş olsun . inşallah .
böyle.
öpüyorum .
Canım güzel zamanlar geçirin inşallah iyi tatiller ♡♡♡♡
iyi tatiller canımEvet canım.. bu gece yola çıkıyorum..8-9 gün kalacam inşallah..Özledim meleketimi
canım dikkat et kendine bayramda gezmeler kilo alma inşallahBen tatilde oldgun icin listeue girmicem kizlar yarin bilginize opuorum.sizi
selam kızlar dün burada bir komsumuzun oğluna yolda araba çarptı 6 yaşında cocuk vefat etti maalesef iki gündür taziyeye gidiyorum çok zor ağır bir durum aglamaktan benimde basima ağrılar girdi Allah sabır versin.
bizde tayin istemiştik yarin belli olacak dua edin kızlar bu sene bu tasimalidan kurtulalım hemde küçük kizimda okula başlayacak babası ile gider gelirler iyi olur.
biz de bugün yola çıkıyoruzbir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.
hayırlı yolcuşuklar hanımlar. herkes veda ediyor. yapmayın etmeyin, beni hüzünlendirmeyin
okuyucuu diyetdaşım liste sende bu hafta
rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı + sağlıksız beslenme
spor: günlük 15-20 dk yürüyüş
geçen hafta: 69 kg
bu hafta: 67,75 kg
fark: - 1250 gr
- % 1,812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?