Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım iyi tatiller

Herkese hayırlı kandiller. Seyahatim yaklaştı telaşım var pek uğrayamıyorum buraya.
Tatlı telaşlar başladı hadi bakalım kolay gelsin canım

Geçmiş olsun canım hemen iyileşirsiniz inşallah.
Hayırlı yolculuklar....

selam kızlar dün burada bir komsumuzun oğluna yolda araba çarptı 6 yaşında cocuk vefat etti maalesef iki gündür taziyeye gidiyorum çok zor ağır bir durum aglamaktan benimde basima ağrılar girdi Allah sabır versin.

bizde tayin istemiştik yarin belli olacak dua edin kızlar bu sene bu tasimalidan kurtulalım hemde küçük kizimda okula başlayacak babası ile gider gelirler iyi olur.

ailesinin başı sağolsun canım çok acı allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin.

Gönlünce olur herşey inşallah

bir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.

günaydın kızlar .
mesmeser komşunuza Allah sabır versin . Allah yardım etsin annesine babasına. Rabbim evlat acısı göstermesin , evlatla sınamasın inşallah.
eşin ne iş yapıyordu canım.öğretmen miydi. tayini merkeze mi isteyeceksiniz .

biz de bugün yola çıkıyoruz
ipad i sakladığım yerden bulamadım hala.
ben de tatilde giremeyeceğim nete.
çünkü telefonum tuşlu model. internet özelliği yok. tatillerde ipad işimi harika görüyordu net konusunda.

Herkese şimdiden hayırlı bayramlar , iyi tattiller.

hayırlı yolcuşuklar hanımlar. herkes veda ediyor. yapmayın etmeyin, beni hüzünlendirmeyin

okuyucuu diyetdaşım liste sende bu hafta

rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı + sağlıksız beslenme
spor: günlük 15-20 dk yürüyüş
geçen hafta: 59 kg
bu hafta: 57,75 kg
fark: - 1250 gr
- % 2,119

düzelttim, sağol diyetdaşım okuyucuu

Son düzenleme:

cansıııı yanlış yazdın herhlde 50 lerde olacaktııııı

Liste Bende Bugün Aynen Canlarım İşten Çıkınca Listeyi Yapacağım Bilginiz Olsun Yoğunluğum Oluyor. 19.30 Herkes Yazmış Olur Hem :)

Ben de bildirim yapayım :)

Rumuz : Onclmelek
Geçen Hafta: 59.2 kg
Bu Hafta: 58.1 kg
Fark: -1.100 gr
Yüzde% : 1.858

Şişlikten Sonraki Veriş 400 gr Olarak Algılıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…