Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hakikaten öyleymiş sağol diyetdaşım benimmmmmm

elim alışmış tabi 60'lara

siz olmasanız başaramazdım

harikasınnnnnnnnnnnnn aynı gidiyoruz nerdeyseeeeeeee :) 55 ilk hedefim Allah'ın izniyleee 62 ile başladım resmen :) herkes dün iftarda melek çok zayıflamıssın dediler nasıl mutlu oldum nasıl rahatladım anlatamam :)

tam arkandayım diyetdaşım. 58'lere indiiiikkk
o his o kadar güzel ki. çok çok çok sevindim senin adına

Benim telefon dokunmatik ancak yetmiyor net paketim normalde bile birde burdan her gün bildiririm yaparsam 15 gün ancak yeter çünkü TL li hat faturalı değil çabuk bitiyor net paketi.

İyi yolculuklar canım kazasız belasız iyi bayramlar

Evet canım.. bu gece yola çıkıyorum..8-9 gün kalacam inşallah.. Özledim meleketimi
iyi yolculuklar canım hasret gider memlekette

allah sabırlar versin çok üzücü
allah gönlüne göre versin canım istediğiniz olur inşallah

iyi tatiller canım herşey gönlünce olsun sen ordada dikkat edersin kıs maşallahın var

hayırlı yolculuklar canım sizinde bayramınız kutlu olsun

çok güzel vermişsin tebrikler

mesmeser benim de tayin olma durumum var. ikimiz için de hayırlısını diliyorum canım.

benim için de hayırlısının olması için dua edin lütfen kızlar
canım inşallah istediğin yere tayin olursun

canimmmm iyi tatiller sen en son kaç kiloda kaldın herşey gönlünce olsun fırsat buldukça uğra

mesmeser benim de tayin olma durumum var. ikimiz için de hayırlısını diliyorum canım.

benim için de hayırlısının olması için dua edin lütfen kızlar
Allah hakkımızda hayirlisini versin canım insallah
@demirleke Canim eşim buraya yakın bir ilçede çalışıyor evimiz burada olduğu için liraya gitmek istemiyoruz asıl hedefimiz malatya merkez ama şimdilik biraz zor belki il içinden zamanla merkeze gideriz diye umudumuz var.
sonuçlar muhtemelen dört beş arası açıklanır her yıl öyle oluyor Allah hayirlisini versin

59 da kaldım canım

çok iyi canım o zaman verirsin dışarı çıkınca da kaçırmassan iyi verirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…