mesmeser benim de tayin olma durumum var. ikimiz için de hayırlısını diliyorum canım.
benim için de hayırlısının olması için dua edin lütfen kızlar
hakikaten öyleymiş sağol diyetdaşım benimmmmmmcansıııı yanlış yazdın herhlde 50 lerde olacaktııııı
hakikaten öyleymiş sağol diyetdaşım benimmmmmm
elim alışmış tabi 60'lara
siz olmasanız başaramazdım
tam arkandayım diyetdaşım. 58'lere indiiiikkkListe Bende Bugün Aynen Canlarım İşten Çıkınca Listeyi Yapacağım Bilginiz Olsun Yoğunluğum Oluyor. 19.30 Herkes Yazmış Olur Hem :)
Ben de bildirim yapayım :)
Rumuz : Onclmelek
Geçen Hafta: 59.2 kg
Bu Hafta: 58.1 kg
Fark: -1.100 gr
Yüzde% : 1.858
Şişlikten Sonraki Veriş 400 gr Olarak Algılıyorum ben :)
o his o kadar güzel ki. çok çok çok sevindim senin adınaharikasınnnnnnnnnnnnn aynı gidiyoruz nerdeyseeeeeeee :) 55 ilk hedefim Allah'ın izniyleee 62 ile başladım resmen :) herkes dün iftarda melek çok zayıflamıssın dediler nasıl mutlu oldum nasıl rahatladım anlatamam :)
tam arkandayım diyetdaşım. 58'lere indiiiikkk
o his o kadar güzel ki. çok çok çok sevindim senin adına
günaydın kızlar .
mesmeser komşunuza Allah sabır versin . Allah yardım etsin annesine babasına. Rabbim evlat acısı göstermesin , evlatla sınamasın inşallah.
eşin ne iş yapıyordu canım.öğretmen miydi. tayini merkeze mi isteyeceksiniz .
biz de bugün yola çıkıyoruz
ipad i sakladığım yerden bulamadım hala.
ben de tatilde giremeyeceğim nete.
çünkü telefonum tuşlu model. internet özelliği yok. tatillerde ipad işimi harika görüyordu net konusunda.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar , iyi tattiller.
iyi yolculuklar canımEvet canım.. bu gece yola çıkıyorum..8-9 gün kalacam inşallah..Özledim meleketimi
allah sabırlar versin çok üzücüselam kızlar dün burada bir komsumuzun oğluna yolda araba çarptı 6 yaşında cocuk vefat etti maalesef iki gündür taziyeye gidiyorum çok zor ağır bir durum aglamaktan benimde basima ağrılar girdi Allah sabır versin.
bizde tayin istemiştik yarin belli olacak dua edin kızlar bu sene bu tasimalidan kurtulalım hemde küçük kizimda okula başlayacak babası ile gider gelirler iyi olur.
iyi tatiller canım herşey gönlünce olsun sen ordada dikkat edersin kıs maşallahın varbir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.
hayırlı yolculuklar canım sizinde bayramınız kutlu olsungünaydın kızlar .
mesmeser komşunuza Allah sabır versin . Allah yardım etsin annesine babasına. Rabbim evlat acısı göstermesin , evlatla sınamasın inşallah.
eşin ne iş yapıyordu canım.öğretmen miydi. tayini merkeze mi isteyeceksiniz .
biz de bugün yola çıkıyoruz
ipad i sakladığım yerden bulamadım hala.
ben de tatilde giremeyeceğim nete.
çünkü telefonum tuşlu model. internet özelliği yok. tatillerde ipad işimi harika görüyordu net konusunda.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar , iyi tattiller.
çok güzel vermişsin tebriklerhayırlı yolcuşuklar hanımlar. herkes veda ediyor. yapmayın etmeyin, beni hüzünlendirmeyin
okuyucuu diyetdaşım liste sende bu hafta
rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
diyet: sağlıklı + sağlıksız beslenme
spor: günlük 15-20 dk yürüyüş
geçen hafta: 59 kg
bu hafta: 57,75 kg
fark: - 1250 gr
- % 2,119
düzelttim, sağol diyetdaşımokuyucuu
canım inşallah istediğin yere tayin olursunmesmeser benim de tayin olma durumum var. ikimiz için de hayırlısını diliyorum canım.
canimmmm iyi tatiller sen en son kaç kiloda kaldın herşey gönlünce olsun fırsat buldukça uğrabir kaç gün sonra yazlığa gideceğim ve orada wifi pc olmadığı için eskisi gibi burada bildirim yapamam bu yüzden sizden müsadenizi istiyorum kızlar. bundan sonra amacım kg almamak ve daha da vermek. ara sıra uğramaya çalışacağım ancak bildirim yapamam görüşmek üzere.
Allah hakkımızda hayirlisini versin canım insallahmesmeser benim de tayin olma durumum var. ikimiz için de hayırlısını diliyorum canım.
canimmmm iyi tatiller sen en son kaç kiloda kaldın herşey gönlünce olsun fırsat buldukça uğra
Allah hakkımızda hayirlisini versin canım insallah
@demirleke Canim eşim buraya yakın bir ilçede çalışıyor evimiz burada olduğu için liraya gitmek istemiyoruz asıl hedefimiz malatya merkez ama şimdilik biraz zor belki il içinden zamanla merkeze gideriz diye umudumuz var.
sonuçlar muhtemelen dört beş arası açıklanır her yıl öyle oluyor Allah hayirlisini versin
Bu 57 doğru olan.Kızlar telefondan giriyorum herkes bildirim yaptımi ? Ayrıca şimdi tartildim kızlar 57 kilo ciktimmmmm yani 1 kilo eksik dün sahur yapıp yattım sabah tartildim Karnım doluydu şimdi 1 kilo daha eksik çıktım hangisi sizce ????
çok iyi canım o zaman verirsin dışarı çıkınca da kaçırmassan iyi verirsin kuzumfiliztoprak orada da dikkat edecğim tabiki de canım tşekkür ederim :) orada daha hareketliyim aslında. ev 2 katlı in çık in çık çok fazla yapıyorum sonra hemen hemen her gün dışarıya çıkıyorum haliyle hareket etmiş oluyorum :)
Kac aydır hemde59 da kaldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?